Ju pole veel õiget ette sattunud.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:39Ei rpuugi. Meil ka ammu armastus möödas, aga elame koos. Alguses vaatasime teisi ka, aga nüüd eriti ei viitsi sedagi. Vahel seksime omavahel ka. 10+ aastat juba nii. Alguses mees oli küll nagu laps kommipoes, et kas tõesti võib nüüd seksida kellega tahad, aga tüdines sellest.Ja see juhtub üsna kindlasti.
Laste pärast koos
-
Külaline
-
Külaline
No seda ütlesingi, et ei pruugi sattudagi seda õiget. Vanusega lähevad tuurid ka väiksemaks. Enda pealt vaatan, et näen aina rohkem inimesi läbi ja neid ülitoredaid, kellesse armuda, on väga vähe. Noorena sobisid palju rohkemad, sest ei kaalunud nii põhjalikult. Natuke meeldis, juba armunud.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:42Ju pole veel õiget ette sattunud.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:39Ei rpuugi. Meil ka ammu armastus möödas, aga elame koos. Alguses vaatasime teisi ka, aga nüüd eriti ei viitsi sedagi. Vahel seksime omavahel ka. 10+ aastat juba nii. Alguses mees oli küll nagu laps kommipoes, et kas tõesti võib nüüd seksida kellega tahad, aga tüdines sellest.Ja see juhtub üsna kindlasti.
-
Külaline
Eks selle seksiga on nii, et kui oled elanud juba 50+ aastat ja proovinud erinevaid naisi elus (ütleme 100+ naist), siis eelpool nimetatud vanuses ei oma seks enam sellist tähendust nagu 20+ vanuses. Riist ei pungita kogu aeg püksis ja ei isuta enam nii tihti. Kui paar korda kuus asjaks läheb, siis orgasmi tunne ei ole enam võrreldav nooruses kogetud orgasmi tundega. Spermat tuleb ka oluliselt vähem. Loodus on nii asjad seadnud,
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:32Ah, eks see on ka selline stereotüüp, et igas vanuses inimesed muudkui kindlasti armuvad. Tegelikult on lisaks sariarmujatele palju ka neid, kes alates keskeast ei tähtsustagi seda armumist niiväga enam.
No ja kui armubki, siis rahulikumas kooselus ei tule mingit väga suurt pauku, vaid teine pool kehitab lihtsalt õlgu (päriselt ka või?), korraldatakse asjad ja minnakse laiali.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 23:21Et keskealisel on armastusest ükskõik? Enne armastamist armutakse.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:32Ah, eks see on ka selline stereotüüp, et igas vanuses inimesed muudkui kindlasti armuvad. Tegelikult on lisaks sariarmujatele palju ka neid, kes alates keskeast ei tähtsustagi seda armumist niiväga enam.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 16:18
Selline suhe võib toimida seni, kuni üks või teine armub. Ja see juhtub üsna kindlasti. Siis lennatakse pauguga laiali, täis tüli ja viha.
No ja kui armubki, siis rahulikumas kooselus ei tule mingit väga suurt pauku, vaid teine pool kehitab lihtsalt õlgu (päriselt ka või?), korraldatakse asjad ja minnakse laiali.
-
Külaline
Vabandust offtopicu pärast: Marss kardioloogi juurde. Erektsioonihäiretega meestel on aega keskmiselt 7a esimese infarktini. Põhjus selles, et enne ummistuvad väikesed veresooned, hiljem juba suuremad ja südamele ligemal asuvad. See ongi "kehvade elukommete" tulemus- suitsetamine, joomine, stress, vähe magamine ja ebatervislik toit. Peale esimest südamehäda jõuavad mõned veel isegi spordisaali ja võtavad oma õllekõhu maha.
https://tervispluss.delfi.ee/artikkel/1 ... voi-insult
-
Külaline
Meil näiteks umes samamoodi. Ilmselt ka laste pärast koos. Väljastpoolt võib tunduda ilus ja tore perekond. Tegelikkuses teisiti. Ei seksi omavahel, ei mäletagi mis ajast, palju aastaid. Mitte midagi pole suhte moodi. Ma ei teagi mis õige suhe tähendab. Sõbralikult nagu ka pole. Sisuliselt täiesti omaette elame. Räägime niivähe kui võimalik. On päevi kui üldse ei räägi omavahel. Söön väljas, võimalikult kaua kodust ära. Magamas käin ainult kodus.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:32Selline suhe võib toimida seni, kuni üks või teine armub. Ja see juhtub üsna kindlasti. Siis lennatakse pauguga laiali, täis tüli ja viha.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 16:18 Mulle tundub, et selliseid peresid nagu teil on rohkem kui arvatagi oskame. Päris palju on paare, kes omavahel ei seksi (mis iganes põhjustel, k.a tervislikel), aga elavad aastaid ja aastakümneid sõbralikult ja rahulikult koos, toetuvad teineteisele ja kasvatavad ühiseid lapsi.
Vahel muutub häguseks see piir, mille põhjal siis otsustada, kas on "paarisuhe" olemas või ei ole, või milliste kriteeriumide järgi seda määratleda saaks? Mõni määratleb seksi järgi, teine ütleb, et paarisuhe on kadunud, kui talle enam lilli ei tooda või romantilist nädalalõppu veetma ei viida.
Ja nüüd olen teise ka ära armunud.
-
Külaline
Ei paista, mehike, et sa midagi selle muutmiseks ka oleks teinud, peale siin hädaldamise. Pole sul mõtet ka laste taha pugeda, sa tegeled nendega ju nagunii minimaalselt! Niiet mitte laste pärast vaid oma mugavuse ja selgrootuse pärast.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 08:41 Meil näiteks umes samamoodi. Ilmselt ka laste pärast koos. Väljastpoolt võib tunduda ilus ja tore perekond. Tegelikkuses teisiti. Ei seksi omavahel, ei mäletagi mis ajast, palju aastaid. Mitte midagi pole suhte moodi. Ma ei teagi mis õige suhe tähendab. Sõbralikult nagu ka pole. Sisuliselt täiesti omaette elame. Räägime niivähe kui võimalik. On päevi kui üldse ei räägi omavahel. Söön väljas, võimalikult kaua kodust ära. Magamas käin ainult kodus.
-
Külaline
Kuidas sa oled laste pärast koos, kui sa pole isegi kodus.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 08:41Meil näiteks umes samamoodi. Ilmselt ka laste pärast koos. Väljastpoolt võib tunduda ilus ja tore perekond. Tegelikkuses teisiti. Ei seksi omavahel, ei mäletagi mis ajast, palju aastaid. Mitte midagi pole suhte moodi. Ma ei teagi mis õige suhe tähendab. Sõbralikult nagu ka pole. Sisuliselt täiesti omaette elame. Räägime niivähe kui võimalik. On päevi kui üldse ei räägi omavahel. Söön väljas, võimalikult kaua kodust ära. Magamas käin ainult kodus.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:32Selline suhe võib toimida seni, kuni üks või teine armub. Ja see juhtub üsna kindlasti. Siis lennatakse pauguga laiali, täis tüli ja viha.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 16:18 Mulle tundub, et selliseid peresid nagu teil on rohkem kui arvatagi oskame. Päris palju on paare, kes omavahel ei seksi (mis iganes põhjustel, k.a tervislikel), aga elavad aastaid ja aastakümneid sõbralikult ja rahulikult koos, toetuvad teineteisele ja kasvatavad ühiseid lapsi.
Vahel muutub häguseks see piir, mille põhjal siis otsustada, kas on "paarisuhe" olemas või ei ole, või milliste kriteeriumide järgi seda määratleda saaks? Mõni määratleb seksi järgi, teine ütleb, et paarisuhe on kadunud, kui talle enam lilli ei tooda või romantilist nädalalõppu veetma ei viida.
Sa ei saa panustada kodusse ega suhetesse lastega kui sind pole kodus.
Oled koduste tööde kaevur (vs kullakaevur) ja koos mugavusest. Laste pärast koos olemine eeldaks tihedat kontakti lastega.
-
Külaline
Kui õudne! Kas teil pole rahalisi võimalusi kahte eraldi elamist osta?Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 08:41Meil näiteks umes samamoodi. Ilmselt ka laste pärast koos. Väljastpoolt võib tunduda ilus ja tore perekond. Tegelikkuses teisiti. Ei seksi omavahel, ei mäletagi mis ajast, palju aastaid. Mitte midagi pole suhte moodi. Ma ei teagi mis õige suhe tähendab. Sõbralikult nagu ka pole. Sisuliselt täiesti omaette elame. Räägime niivähe kui võimalik. On päevi kui üldse ei räägi omavahel. Söön väljas, võimalikult kaua kodust ära. Magamas käin ainult kodus.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:32Selline suhe võib toimida seni, kuni üks või teine armub. Ja see juhtub üsna kindlasti. Siis lennatakse pauguga laiali, täis tüli ja viha.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 16:18 Mulle tundub, et selliseid peresid nagu teil on rohkem kui arvatagi oskame. Päris palju on paare, kes omavahel ei seksi (mis iganes põhjustel, k.a tervislikel), aga elavad aastaid ja aastakümneid sõbralikult ja rahulikult koos, toetuvad teineteisele ja kasvatavad ühiseid lapsi.
-
Külaline
No mis kohutav. Naine elab ammu oma elu. Miks see mees seal magamas käib ja räägib "et laste pärast", on arusasmatu.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 21:34Kui õudne! Kas teil pole rahalisi võimalusi kahte eraldi elamist osta?Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 08:41Meil näiteks umes samamoodi. Ilmselt ka laste pärast koos. Väljastpoolt võib tunduda ilus ja tore perekond. Tegelikkuses teisiti. Ei seksi omavahel, ei mäletagi mis ajast, palju aastaid. Mitte midagi pole suhte moodi. Ma ei teagi mis õige suhe tähendab. Sõbralikult nagu ka pole. Sisuliselt täiesti omaette elame. Räägime niivähe kui võimalik. On päevi kui üldse ei räägi omavahel. Söön väljas, võimalikult kaua kodust ära. Magamas käin ainult kodus.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 18:32
Selline suhe võib toimida seni, kuni üks või teine armub. Ja see juhtub üsna kindlasti. Siis lennatakse pauguga laiali, täis tüli ja viha.
-
Külaline
Väikeste laste kõrvalt elab oma elu? Muig.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 06:51No mis kohutav. Naine elab ammu oma elu. Miks see mees seal magamas käib ja räägib "et laste pärast", on arusasmatu.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 21:34Kui õudne! Kas teil pole rahalisi võimalusi kahte eraldi elamist osta?Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 08:41
Meil näiteks umes samamoodi. Ilmselt ka laste pärast koos. Väljastpoolt võib tunduda ilus ja tore perekond. Tegelikkuses teisiti. Ei seksi omavahel, ei mäletagi mis ajast, palju aastaid. Mitte midagi pole suhte moodi. Ma ei teagi mis õige suhe tähendab. Sõbralikult nagu ka pole. Sisuliselt täiesti omaette elame. Räägime niivähe kui võimalik. On päevi kui üldse ei räägi omavahel. Söön väljas, võimalikult kaua kodust ära. Magamas käin ainult kodus.
Ilmselt selle pärast naine nii turris ongi, et mees ei osale absoluutselt laste elus. Kodus magamas käimine pole laste elus osalemine.
-
Külaline
Lapsed pole väikesed, osa täiskasvanud.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 07:48Väikeste laste kõrvalt elab oma elu? Muig.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 06:51
No mis kohutav. Naine elab ammu oma elu. Miks see mees seal magamas käib ja räägib "et laste pärast", on arusasmatu.
Ilmselt selle pärast naine nii turris ongi, et mees ei osale absoluutselt laste elus. Kodus magamas käimine pole laste elus osalemine.
Ma ise ka ei tea miks ma ära ei lähe. Mõttes on olnud küll.
Mis pulul peaks ära minema, olematu suhte lõpetama?
Ja siis uus suhe läheb tavaliselt sama rada.
-
Külaline
Sest see on kodu, naine hoiab puhtana, õdusana. Vanad mehed ei tee enam kodu, heal juhul mingi sara.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 08:30Lapsed pole väikesed, osa täiskasvanud.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 07:48Väikeste laste kõrvalt elab oma elu? Muig.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 06:51
No mis kohutav. Naine elab ammu oma elu. Miks see mees seal magamas käib ja räägib "et laste pärast", on arusasmatu.
-
Külaline
Mis puhul?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 08:30Lapsed pole väikesed, osa täiskasvanud.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 07:48Väikeste laste kõrvalt elab oma elu? Muig.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 06:51
Juba sellepärast, et sa ei taha omas kodus viibida ja väldid seda. Järelikult ei ole sa sellise elukorraldusega rahul.
Ilmselt mugavusest veel lased nii edasi. Teine vanem ju hoolitseb koduse ja laste eest, samal ajal kui sina mujal aega viidad ja kodus olemist ja lapsi väldid.
See on ikka väga vale.
-
Külaline
Sest sa pole oma elus õnnelik. Kui sellele tähelepanu juhtida, hakkad kohe kaitsma oma valikut õnnetu olla (lapsed, järgmine suhe läheb samamoodi jne). Tegelikult oled liiga arg ja mugav, et elus muudatusi teha ja otsid õigustust, et neid ka edaspidi mitte teha.
Kogu majapidamine ja lapsed on niikuinii juba naise õlul, mõni ime, et läbisaamist pole.
-
Külaline
maja on minu oma, päranduseks saadud. Pole südant naist välja ka visata.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 08:54Sest sa pole oma elus õnnelik. Kui sellele tähelepanu juhtida, hakkad kohe kaitsma oma valikut õnnetu olla (lapsed, järgmine suhe läheb samamoodi jne). Tegelikult oled liiga arg ja mugav, et elus muudatusi teha ja otsid õigustust, et neid ka edaspidi mitte teha.
Kogu majapidamine ja lapsed on niikuinii juba naise õlul, mõni ime, et läbisaamist pole.
-
Külaline
Seda enam, et see on sinu kodu!Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 10:30maja on minu oma, päranduseks saadud. Pole südant naist välja ka visata.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 08:54Sest sa pole oma elus õnnelik. Kui sellele tähelepanu juhtida, hakkad kohe kaitsma oma valikut õnnetu olla (lapsed, järgmine suhe läheb samamoodi jne). Tegelikult oled liiga arg ja mugav, et elus muudatusi teha ja otsid õigustust, et neid ka edaspidi mitte teha.
Aga siis pole vaja vinguda ka.
Kõik saab läbi rääkida, kui te omavahel veel üksteiat otseselt ei põlga.
Aita siis naisel oma uus elamine hankida(kasvõi üürikas esialgu). Sellisel juhul ei viska sa ju teda välja kusagilt!
Aga põhiküsimus siin ilmselt on, et kas naine on sellise eluga rahul?!
-
Külaline
Ma ei vingugi. Mul on temast ükskõik.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:23Seda enam, et see on sinu kodu!Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 10:30maja on minu oma, päranduseks saadud. Pole südant naist välja ka visata.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 08:54
Sest sa pole oma elus õnnelik. Kui sellele tähelepanu juhtida, hakkad kohe kaitsma oma valikut õnnetu olla (lapsed, järgmine suhe läheb samamoodi jne). Tegelikult oled liiga arg ja mugav, et elus muudatusi teha ja otsid õigustust, et neid ka edaspidi mitte teha.
Aita siis naisel oma uus elamine hankida(kasvõi üürikas esialgu). Sellisel juhul ei viska sa ju teda välja kusagilt!
-
Külaline
Ei ole ju, kui pole südant minema saataKülaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:27Ma ei vingugi. Mul on temast ükskõik.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:23Seda enam, et see on sinu kodu!Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 10:30 maja on minu oma, päranduseks saadud. Pole südant naist välja ka visata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist