Kus Tlns telefoni remontida?
-
Külaline
Kus Tlns telefoni remontida?
Telefoni laadimispesaga jama pärast maha kukkumist. Kas kaubanduskeskustes on ka kohad, kus parandada? Ja mahakukkumine vist garantiiremondi alla ei käi? Pool aastat tagasi ostetud Samsung.
Kollased IT bussid äkki? Järvel oli ja Kristiines.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Lihtsam on googlesse kirjutada Samsungi remont.
-
Külaline
Mustika keskuse Plazamobiil, alati rahul olnud.
Aga mis alevikus see Mustika keskus asub, kuskil Alutaguse metsades, kus tõesti ongi mustikaid palju.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 17:05 Mustika keskuse Plazamobiil, alati rahul olnud.
-
Külaline
Sa teema pealkirja ikka lugesid?
Tln, see ju Abja-Paluoja!
-
Külaline
Küll sa võid olla päriselus üks jube tüütus. Üks hullem pirn kui teine. Mul oli kunagi selline matemaatikaõpetaja. Enda arust kõva naljahammas, kelle naljade üle pidid kõik naerma, teiste jaoks katastroof. Ja kõige targem maailmas nagunii.Tln, see ju Abja-Paluoja!
-
Külaline
Suure tõenäosusega mahakukkumine garantii alla ei lähe jah. Minu meelest on igas kaubandusekeskuses putka või paar, mis telefonide remondiga tegelevad (või vähemalt oli, Kristiines vist ühe putka asemel nüüd R-kiosk). Mul tuttaval oli Huaveiga probleem, et pooltel juhtudel relefon ei helisenud kui keegi helistas, ühes kohas öeldi et osta uus telefon, teises tehti viieka eest korda (see teine koht oli kusagil Viru keskuses), aga kordategemine kestis umbes paar nädalat, siis jälle samad probleemid. Lõpuks ostis ikka uue.
Samsungi remonti googeldada oleks ilmselt üsna hea soovitus ja paarist kohast võib hinnapakkumist ka küsida (et kui palju umbes võiks maksma minna ja mis viga võiiks olla), selle järgi saab ka juba aru, kas tasub sinna remonti viia.
Samsungi remonti googeldada oleks ilmselt üsna hea soovitus ja paarist kohast võib hinnapakkumist ka küsida (et kui palju umbes võiks maksma minna ja mis viga võiiks olla), selle järgi saab ka juba aru, kas tasub sinna remonti viia.
-
Külaline
Mul suguvõsas paar sellist tüüpi. Sünnipäevadel ja sellistel kogunemistel üritavad alati oma pissi-kaka nalju teha.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 19:40Küll sa võid olla päriselus üks jube tüütus. Üks hullem pirn kui teine. Mul oli kunagi selline matemaatikaõpetaja. Enda arust kõva naljahammas, kelle naljade üle pidid kõik naerma, teiste jaoks katastroof. Ja kõige targem maailmas nagunii.Tln, see ju Abja-Paluoja!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist