Minu meelest näevad need välja nagu Aliexpressi odavad kulinad.
Ilusad kõrvarõngad
-
Külaline
-
Külaline
Mulle meeldivad sellised ja just aquamarine tooni kiviga. Sobib mu jume ja silmade värviga

Hetkel on mul lihtsalt tavalised siledad kullast väikesed laiemad rõngad. Vahetada ei viitsi. Ühes kõrvas on teine auk veel, seal on juba aastaid üks väga pisike kullast väikese teemantiga nelinurk, mis ma sain esimese lapse sünni puhul kingituseks.
Eelistan pigem minimalistlikku ja lihtsat klassikat. Ei ole kunagi eriline ehtekanda olnud. Vanust 36. Hõbe läheb mul kõrvas mustaks. Seepärast kannan kulda. Valge kuld mulle ei meeldi.

Hetkel on mul lihtsalt tavalised siledad kullast väikesed laiemad rõngad. Vahetada ei viitsi. Ühes kõrvas on teine auk veel, seal on juba aastaid üks väga pisike kullast väikese teemantiga nelinurk, mis ma sain esimese lapse sünni puhul kingituseks.
Eelistan pigem minimalistlikku ja lihtsat klassikat. Ei ole kunagi eriline ehtekanda olnud. Vanust 36. Hõbe läheb mul kõrvas mustaks. Seepärast kannan kulda. Valge kuld mulle ei meeldi.
-
Külaline
Mitte ühtegi, aga kõrvarõngad meeldivad väga. Aeg-ajalt jälle mõtlen, et peaks augud tegema, sest nii palju ilusaid kõrvakaid on olemas.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 20:12 Kui palju teil kõrvades auke on?
-
Külaline
5. Seetõttu eelistan ka väga minimalistlikke ehteid (väike täpp, väike rõngas vms). Kui on 2 auku, siis võib vast midagi julgemat ka kanda aga rohkemate aukude puhul igas augus mingi kulin, oleks imelik.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 20:12 Kui palju teil kõrvades auke on?
-
Külaline
Ühes üks, teises kolm.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 20:12 Kui palju teil kõrvades auke on?
Alumistes aukudes kannan tavaliselt lihtsaid kullast rõngaid või suuremaid täppe, ülemistes aukudes pisikesed kuldsed või ülipisikese kiviga täpid.
-
Külaline
Kellega räägin juttu, nendel ikka näen küll, kas on odav klaas või kallis kulin. Kõrvarõnga stiil juba reedab kaugelt, samuti läigivad klaas ja teemant ikka väga erinevalt. Eks kui on suur kiviga jurakas, aga inimene pole miljonär, eks siis ole ka juba aimatav, et ehtne see olla ei saa. Aga põhiliselt ikka läige. Selle toodud pildi peal olevad rõngad on juba stiililt odavad, ei pea eriti lähedalt vaatamagi, et aru saada, et kallid need pole.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:44Meenuta palun, mitme tänasel päeval (või ka viimasel nädalal) kohatud naise kõrvarõngaid sa tähele panid ja mäletad? Eriti veel piisavalt lähedalt, tuvastamaks odavat klaasi või kallist briljanti. Päris ausalt kohe huvitaks.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:31 Minu arust on mingi odav klaas suheliselt inetu.
-
Külaline
Aga küsimusele vastata ei osanud.... mida oligi arvata.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 19:17
Kellega räägin juttu, nendel ikka näen küll, kas on odav klaas või kallis kulin. Kõrvarõnga stiil juba reedab kaugelt, samuti läigivad klaas ja teemant ikka väga erinevalt. Eks kui on suur kiviga jurakas, aga inimene pole miljonär, eks siis ole ka juba aimatav, et ehtne see olla ei saa. Aga põhiliselt ikka läige. Selle toodud pildi peal olevad rõngad on juba stiililt odavad, ei pea eriti lähedalt vaatamagi, et aru saada, et kallid need pole.
-
Külaline
Vastasin ju. Sa ise ei oska lugeda. Kõigi kõrvarõngaid mäletan, kellega täna rääkisin. Ja ma räägin paljude inimestega päeva jooksul. Selliseid odavaid klaaskärakaid ei olnud tänase päeva jooksul ühelgi. Suuremal osal on keskmise hinnaklassi kuld, osadel hõbedast disainehted. Meil tööl selliseid maitsetuid odavaid lilli ja klaasi väga ei ole.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 19:26Aga küsimusele vastata ei osanud.... mida oligi arvata.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 19:17
Kellega räägin juttu, nendel ikka näen küll, kas on odav klaas või kallis kulin. Kõrvarõnga stiil juba reedab kaugelt, samuti läigivad klaas ja teemant ikka väga erinevalt. Eks kui on suur kiviga jurakas, aga inimene pole miljonär, eks siis ole ka juba aimatav, et ehtne see olla ei saa. Aga põhiliselt ikka läige. Selle toodud pildi peal olevad rõngad on juba stiililt odavad, ei pea eriti lähedalt vaatamagi, et aru saada, et kallid need pole.
-
Külaline
Ma ei suuda ühegi tuttava/sõbra kõrvarõngaid silme ette manada, järelikult pole see nii oluline ja võib kanda mida iganes just endale meeldib. Keskmist inimest see ei huvita, mõni huvitub heal juhul enda kõrvarõngastest. Kui veel tahta, et mõni meesterahvas sinu kauneid ehteid märkaks, peaks need vist tagumiku või tissi külge riputama.
-
Külaline
miks peaks suur ja silmatorkav ehe olema kallis? Minumeelest oleks ebanormaalne, kui keegi kannaks peol sajatuhandese teemandiga ehteid - hoopis elutervem on kanda väljapaistva ehtena tehislikku kivi või muud mitte-väärismaterjalist ehet. Peaasi, et oleks stiililt sobiv ja endale meeldiks. Tööl on teine asi.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 19:17Kellega räägin juttu, nendel ikka näen küll, kas on odav klaas või kallis kulin. Kõrvarõnga stiil juba reedab kaugelt, samuti läigivad klaas ja teemant ikka väga erinevalt. Eks kui on suur kiviga jurakas, aga inimene pole miljonär, eks siis ole ka juba aimatav, et ehtne see olla ei saa. Aga põhiliselt ikka läige. Selle toodud pildi peal olevad rõngad on juba stiililt odavad, ei pea eriti lähedalt vaatamagi, et aru saada, et kallid need pole.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:44Meenuta palun, mitme tänasel päeval (või ka viimasel nädalal) kohatud naise kõrvarõngaid sa tähele panid ja mäletad? Eriti veel piisavalt lähedalt, tuvastamaks odavat klaasi või kallist briljanti. Päris ausalt kohe huvitaks.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:31 Minu arust on mingi odav klaas suheliselt inetu.
-
Külaline
Minule näiteks jäävad ehted väga hästi meelde, kohe märkan ja vaatan. Võibolla sellepärast, et (ilusad) ehted mulle tohutult meeldivad. Eelistan ka minimalistlikku joont, väärismetalli ja vääriskive. Tsirkooni mina ei kanna, lemmikud on safiir ja topaas.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 11:00 Ma ei suuda ühegi tuttava/sõbra kõrvarõngaid silme ette manada, järelikult pole see nii oluline ja võib kanda mida iganes just endale meeldib. Keskmist inimest see ei huvita, mõni huvitub heal juhul enda kõrvarõngastest. Kui veel tahta, et mõni meesterahvas sinu kauneid ehteid märkaks, peaks need vist tagumiku või tissi külge riputama.
-
Külaline
-
Külaline
Sest tsirkoon on odav ja labane. Mul ükskõik, kas teised näiteks teemantil ja tsirkoonil vahet teevad, endal oleks nõme tunne rämpsu kanda.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 14:57 http://entsyklopeedia.ee/artikkel/tsirkoon2
Miks ei kanna tsirkooni, kas radioaktiivsuse pärast?![]()
-
Külaline
Naljakas, et ühte materjali peetakse hindamatuks ja teist rämpsuks.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 15:37Sest tsirkoon on odav ja labane. Mul ükskõik, kas teised näiteks teemantil ja tsirkoonil vahet teevad, endal oleks nõme tunne rämpsu kanda.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 14:57 http://entsyklopeedia.ee/artikkel/tsirkoon2
-
Külaline
Mulle need ka meeldivad, aga kulla asemel valiks hõbeda.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 19:56 Mulle meeldivad sellised ja just aquamarine tooni kiviga. Sobib mu jume ja silmade värviga
-
Külaline
Tegelikult ei ole odav ega labane, Sa lihtsalt ajad tsirkooni segamini sünteetilise materjaliga, millel on sarnane nimi:Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 15:37Sest tsirkoon on odav ja labane. Mul ükskõik, kas teised näiteks teemantil ja tsirkoonil vahet teevad, endal oleks nõme tunne rämpsu kanda.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2024 14:57 http://entsyklopeedia.ee/artikkel/tsirkoon2
https://www.instagram.com/p/CIFpUg2hrRl ... gn=loading
-
Külaline
Mina ei saa aru, miks peavad ehted tingimata kallid olema. Minu arust on kallid väärismetallist ehted sageli just pisikesed, igavad ja silmatorkamatud. Väikeste vaevumärgatavate ja üüberkallite briljantide ja suurte labaste plastmasskobakate vahele jääb väga palju huvitavaid, ilusaid, pilkupüüdvaid ja muu outfitiga kokkusobivaid variante erinevatest materjalidest. Jube igav ja üksluine oleks eluaeg mingite tillukeste teemantkõrvarõngastega ringi käia.
-
Külaline
Teemanteid ja teisi vääriskive on igas suuruses, ei pea tillukesed olema.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2024 19:31 Jube igav ja üksluine oleks eluaeg mingite tillukeste teemantkõrvarõngastega ringi käia.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist