Tervisliku toitumisega tekib seen

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Tervisliku toitumisega tekib seen

Postitus Postitas Külaline »

Mul on olnud kogu aeg nii, et tervisliku toitumisega tekib seen. Ma ei saa aru, miks see küll nii on, kui peaks olema hoopis vastupidi. Jättes ära rasvase, saiakesed ja magusa tekib seen. Millest see seen tekib?
Külaline

Pakun, et lööb välja lihtsalt, no et ei saa toitu enam ja muutub vihaseks? :D
Ja stress pidi ka olema üks asi, mis seenenähud võib vallandada, äkki sellega seotud hoopis? Et oled pinge all kuidagi ja närvis ise sellest tervislikumast toitumisest ja enesepiiramisest?
Aga tegelikult ma mõtlen, et äkki keha lihtsalt kohaneb, no et kui kannatad (ja ravid) selle seene ära ja toitud ikka tervislikult edasi, siis äkki ikka tagasi ei tule enam?
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 09:39 Mul on olnud kogu aeg nii, et tervisliku toitumisega tekib seen. Ma ei saa aru, miks see küll nii on, kui peaks olema hoopis vastupidi. Jättes ära rasvase, saiakesed ja magusa tekib seen. Millest see seen tekib?
Põhjuseks võib olla suguelu elamine erinevate partneritega.
Külaline

Toitumise.muutmisel mikrofloora muutub ja seen leiab võimaluse. Ma hakkaks kohe laktobatsille ja probiootikume juurde tarbima toitumise muutmisega kui kogemus on selline.
Külaline

Kui hakata tervisliku toitumisega rohkem puuvilju sööma, siis need on suhkrurikkad ja seenele meeldib suhkur. Pigem võiks mõelda, mida sööd rohkem ja teisiti kui varem, mitte mida oled välistanud. Hommikupuder puuviljadega ja kohv kaerapiimaga näiteks annab korraliku suhkrulaksu.
Külaline

Ma söön niigi muidu magusat. Kui kommid, koogid, shokolaad, jäätis ära jätta ongi juba tervislik. Või tervislikum. Ja kui koguseid veel vähendada ka. Võiks kaalule hästi mõjuda.
Aga siis tekibki. Tõesti tundub nagu ta läheks vihale- kus on mu suhkur ja kalorid.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 21:30
Anonymous kirjutas: 01 Okt 2024 21:26Aga siis tekibki.
Postitus on kustutatud
Ja siis kui oma naine magusaga kokku hoiab, tõmbab mees mujale küla peale hullama?
Ja AINULT siis. No lubage naerda lolluse üle 😀😂
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist