Kas vaktsineerite end sügiseti gripi ja koroona vastu?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Kas vaktsineerite end sügiseti gripi ja koroona vastu?

Postitus Postitas Külaline »

Kas teete need vaktsiinid ka sel sügisel?
Külaline

Ma ei ole neid teinud ka ühelgi varasemal sügisel, ei tee ka sel aastal.
Külaline

Nii nagu ei teinud neid ühelgi eelneval sügisel (või muul aastaajal), nii ei tee neid ka nüüd ega edaspidigi.
Külaline

Tegin varem ja teen ka sel sügisel.
Külaline

Ehkki ei mäleta, millal viimati üleüldse grippi põdesin - vist lapsepõlves -, olen viimased kaks aastat gripivaktsiini siiski teinud. Koroonavaktsiine tegin vaid siis, kui pandeemia oli.
Külaline

Koroonat just põdesin, ei näe põhjust praegu vaktsineerida. Grippi pole kunagi teinud ega omateada ka kunagi põdenud.
Külaline

Koroona vastu saavad praegu vaktsineerida vaid riskirühmad ja üle 60 aastased.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 18:59 Koroona vastu saavad praegu vaktsineerida vaid riskirühmad ja üle 60 aastased.
Oma raha eest peaks ju alati end vaktsineerida saama?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 19:00
Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 18:59 Koroona vastu saavad praegu vaktsineerida vaid riskirühmad ja üle 60 aastased.
Oma raha eest peaks ju alati end vaktsineerida saama?
Ei saa praegu. Sellest oli septembri algul juttu, et vaktsiine ei suudetud nii palju hankida. Alates 1. septembrist ainult riskirühmad.
Külaline

Ei ole kumbagi kunagi teinud ja ei tee ka.
34 a jooksul grippi põdenud pole. Covidi põdesin 2 päevaga läbi. Pakutakse mõlemat iga aasta töökoha poolt tasuta aga ei taha.
Vaktsiinivastane ei ole. Olen ise kunagi riikliku saanud ja on nüüd mu mõlemad lapsed ka riikliku kava järgi vaktsineeritud. Neil ka gripp ja covid ei.
Külaline

eelmisel aastal said meie koolis kõik õpetajad soovi korral vaktsineerida end nii gripi kui koroona vastu. sel aastal pakutakse vaid gripivaktsiini.
kasutan võimaluse ära, sest koolis on neid pooltõbiseid lapsi talvel alati liikvel.
Külaline

Teen koroonavaktsiini. Gripi vastu on ravim olemas, seepärast seda vaktsiini ei tee.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Grippi teen, koroonat enam mitte.
Külaline

Ei tee ja pole ka kunagi teinud kumbagi. Gripp oli mul viimati lapsepõlves. Koroona põdesin esimest korda alles läbi, väga kergelt ja kiiresti läks.
Külaline

Ei vaktsineeri end nimetatud haiguste vastu, ka mu pereliikmed ei vaktsineeri.
Külaline

Gripi vastu vaktsineerime igal aastal kogu perega. Koroona osas riskirühma ei kuulu seega ei vaktsineeri.
Külaline

Gripi vastu olen aastaid teinud, koroona vastu jõudsin teha neli vaktsiini. Selle aasta osas pole veel otsustanud.
Külaline

Ei ole kumbagi teinud ega tee ka.
Külaline

Gripivaktsiini teen, viimaste aastate jooksul on minuvanused tuttavad (varastes 30ndates) seda ikka väga rängalt ja rõvedalt põdenud, üldse ei taha saada seda. Koroonat tegin pandeemia ajal.
Külaline

Täiesti vaktsineerimata, põdenud koroonat vähemalt 3 korda, a-grippi teadaolevalt ühe korra. Ei karda neid viiruseid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline