Figuurisõbrad vms kogemus
-
Külaline
Figuurisõbrad vms kogemus
Kas kellelgi kogemust jagada Figuurisõpradega? Mul väikest välist tõuget vaja et alustada kaalulangusega. Mõtlesin nende online nõustamise peale - 4 x kuu jooksul. Või kas on olemas mingi muu analoogse teenuse pakkuja? Online sobiks paremini - et kord nädalas pean kellelegi raporteerima oma kaalu ja et keegi korrigeeriks menüüd.
Tänan ette.
Tänan ette.
google jälle katki?Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2024 23:37 Kas kellelgi kogemust jagada Figuurisõpradega? Mul väikest välist tõuget vaja et alustada kaalulangusega. Mõtlesin nende online nõustamise peale - 4 x kuu jooksul. Või kas on olemas mingi muu analoogse teenuse pakkuja? Online sobiks paremini - et kord nädalas pean kellelegi raporteerima oma kaalu ja et keegi korrigeeriks menüüd.
Tänan ette.
-
Külaline
Noh ma ei tea mis kogemust sa tahad? Et keegi võttis maha ja keegi ei võtnud? Tegelikult on ju ainult sinu ja sinu enda teha, kas kaotad kaalu või mitte.
-
Külaline
Ei tea Figuurisõpradest midagi. Fitlapiga võtsin alla 12 kilo, siis aga lõpetasin ja võtsin taas juurde. Ehk siis alla võtmisega sain hakkama, aga säilitamisega mitte, liiga palju ahvatlusi. Iga-nädalane suhtlus ja natuke kontrolli võiks mulle vist küll kasuks tulla.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 02:55 Noh ma ei tea mis kogemust sa tahad? Et keegi võttis maha ja keegi ei võtnud? Tegelikult on ju ainult sinu ja sinu enda teha, kas kaotad kaalu või mitte.
-
Külaline
Iseenesest huvitab mind ka see, kas on veel analoogset teenus. Veel huvitav, et miks mõned inimesed käivad iga teema juures vaatamas, et kas saaks kuidagi trollida või “ära panna”, lihtsalt, kuna muud pole teha? Või frustratsiooni nii palju muidu sees, et proovid lahti saada negatiivsusest lihtsalt targutades?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 02:55 Noh ma ei tea mis kogemust sa tahad? Et keegi võttis maha ja keegi ei võtnud? Tegelikult on ju ainult sinu ja sinu enda teha, kas kaotad kaalu või mitte.
-
Külaline
Aega liiga palju üle et sõna võtta teemadel mis ei paku ei huvi ega pole ka vastust?Ants kirjutas: ↑01 Okt 2024 01:10google jälle katki?Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2024 23:37 Kas kellelgi kogemust jagada Figuurisõpradega? Mul väikest välist tõuget vaja et alustada kaalulangusega. Mõtlesin nende online nõustamise peale - 4 x kuu jooksul. Või kas on olemas mingi muu analoogse teenuse pakkuja? Online sobiks paremini - et kord nädalas pean kellelegi raporteerima oma kaalu ja et keegi korrigeeriks menüüd.
Tänan ette.
-
Külaline
kui Figuurisõbrad on sama mis vanasti Kaalujälgijad, siis minu tutvusringkonnas on kaks inimest, kes sellega kaotasid kümneid kilosid ja see seis on säilinud (aga muidugi nad üsna palju arvestavad, mis suhu läheb).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline