Tallinna koolitoetus (mitte 1. kl)
-
Külaline
Mul tuli esmaspäeval.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 22:18 Kas kellelgi on juba laekunud?
-
Külaline
Mul on seal taotlen.tallinn iseteeninduses märge, et toetus on maksmisel.
-
Külaline
Mul on märge, et “toetuse saajale on määratud toetus”, huvitav miks nii erinevalt laekub inimestele?
-
Külaline
Seal on ju mitu lahtrit. Toetuse staatuse lahtris on mul "määratud" ja väljamaksete lahtris on eelmise kahe aasta kohta märge "välja makstud" ning 2024. a - maksmisel.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:19 Mul on märge, et “toetuse saajale on määratud toetus”, huvitav miks nii erinevalt laekub inimestele?
-
Külaline
Mul eelmisel aastal tuli 19.09 ja üle-eelmisel aastal 15.09. Tänavu jah võiks juba nagu tulla.
-
Külaline
Mul sama info. Võiks ka juba laekuda, eelmisel aastal tuli 14.septembril.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 13:50Seal on ju mitu lahtrit. Toetuse staatuse lahtris on mul "määratud" ja väljamaksete lahtris on eelmise kahe aasta kohta märge "välja makstud" ning 2024. a - maksmisel.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 11:19 Mul on märge, et “toetuse saajale on määratud toetus”, huvitav miks nii erinevalt laekub inimestele?
-
Külaline
kuni 19 - mul laps 12ndas ja saab kaKülaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 21:51 Mis klassini seda toetust makstakse?
-
Külaline
-
Tiit
Tina leaks 1 klassi lapse totes linnalt. Teise lapse 100.- toetust pole veel laekunud
-
Külaline
-
Külaline
https://taotlen.tallinn.ee/
Pärast sisselogimist vali "minu andmed ja arved" ja sealt "taotletud toetused ja teenused" ja sealt "taotletud toetused".
-
Külaline
“Maksmisel” on see vist juba nädal aega olnud, ei tea, miks see maksmine nii vaevaline protsess on.
-
Külaline
Võibolla käsitsi ükshaaval teevad ülekandeid? Oma tavatöö kõrvalt.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 18:33 “Maksmisel” on see vist juba nädal aega olnud, ei tea, miks see maksmine nii vaevaline protsess on.
-
Külaline
Mul ei ole laekunud, hakka või arvama, et teevadki käsitsi ülekandeid… 
-
Külaline
Mul ei ole ikka laekunudKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 18:02 Teemaalgataja siin. Täna laekus!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist