Rasestumisvastane vahend püsisuhtes

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 08:24
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 18:41
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 18:30
Eks ta sulle räägib seda jah.

Oled kade sest sinu mees nõuab sult pillide võtmist? Ma oleks kah pahane 😂
20a abielus ja oleks pahane, kui mees nõuaks, et ta kummiga seksiks või katkestaks vahekorra. Pool mõnu jääb sellega saamata.
Eks sa ole siis. Minul on täkesti ükskõik kas keegi võtab pille, kasutab spiraali või kondoomi. Mina ealeski pille ei võta ja nii see ka jääb. Iga päev mingit tablakat meeles hoida, millel on veel palju kõrvaltoimeid nagu kaalutõus.
Külaline

20a abielus ja oleks pahane, kui mees nõuaks, et ta kummiga seksiks või katkestaks vahekorra. Pool mõnu jääb sellega saamata.
Sisselaskmise peale saab mõni naine orgasmi? Millised 50 % mõnust seal siis täpsemalt saamata jäävad, kui viimased 5 sekundit mees sisse ei lase, kokku kestabki kogu pull 10 sekundit? Kui ainus nauding on see, kuidas mees sisse saab lasta, siis päris nukrad 20 aastat, peaks ütlema.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 12:23

Sisselaskmise peale saab mõni naine orgasmi? Millised 50 % mõnust seal siis täpsemalt saamata jäävad, kui viimased 5 sekundit mees sisse ei lase, kokku kestabki kogu pull 10 sekundit? Kui ainus nauding on see, kuidas mees sisse saab lasta, siis päris nukrad 20 aastat, peaks ütlema.
Pole see, keda tsiteerid, aga isiklikust kogemusest ütleks küll, et katkestatud suguühe võib ebameeldiv olla nii naisele kui ka mehele. Kui ma naise poolt räägin, siis see oli ikka kõige vastikum hetk, kui oled juba peaaegu orgasmis ja siis mees järsku välja tõmbab. Me üldiselt jõudsime alati üheaegselt orgasmini ja minu jaoks oli ka see seksis üsna tähtis, et nii on.

Mehe poolt nii täpselt kirjeldada ei oska, aga usun, et ka mehel on sisse lasta mõnusam, kui lõpp käsistimulatsioonile saavutada.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Mehena ütlen et sisse lasta on mõnusam
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 08:57

Eks sa ole siis. Minul on täkesti ükskõik kas keegi võtab pille, kasutab spiraali või kondoomi. Mina ealeski pille ei võta ja nii see ka jääb. Iga päev mingit tablakat meeles hoida, millel on veel palju kõrvaltoimeid nagu kaalutõus.
See kaalutõus on müüt, kui süüa rohkem, siis minnakse paksuks. Vastab ju tõele, kui naine läheb mehele, siis on ta sale ja kui lahutab, siis on ta tümakas, kas tõesti olid süüdi pillid?
Külaline

John Holmes kirjutas: 24 Sept 2024 21:32 Mehena ütlen et sisse lasta on mõnusam
kui on sünnitanud naine siis nõustun, kui ei ole sünnitanud, siis tupp on kitsas ja peenis paisub lõpetamise hetkel ja see ei ole nii mõnus tunne. aga kui peenis ongi peenike, siis ehk ei ole vahet :D
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 01:53
See kaalutõus on müüt, kui süüa rohkem, siis minnakse paksuks. Vastab ju tõele, kui naine läheb mehele, siis on ta sale ja kui lahutab, siis on ta tümakas, kas tõesti olid süüdi pillid?
Irw on müüt 😂😂😂. Kui pill paneb rohkem sööma siis ju teeb paksuks. Palju näinud kes pillidele läinud, aastaga kogukas lisakilode hulk turjal. Jätan vahele. Vihkan pille.
Külaline

Irw on müüt 😂😂😂. Kui pill paneb rohkem sööma siis ju teeb paksuks. Palju näinud kes pillidele läinud, aastaga kogukas lisakilode hulk turjal. Jätan vahele. Vihkan pille.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 01:55
kui on sünnitanud naine siis nõustun, kui ei ole sünnitanud, siis tupp on kitsas ja peenis paisub lõpetamise hetkel ja see ei ole nii mõnus tunne. aga kui peenis ongi peenike, siis ehk ei ole vahet :D
Kõik pidi ju peale sünnitust tagasi endiseks minema või kitsamakski kui varem 😂😂.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 11:42

Postitus on kustutatud
Täitsa vale! Heas suhtes naised paisuvad kuna tunnevad ennast mehe läheduses turvaliselt ja hästi
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 01:53 Vastab ju tõele, kui naine läheb mehele, siis on ta sale ja kui lahutab, siis on ta tümakas, kas tõesti olid süüdi pillid?
Ja üldiselt peale lahutust saab naine uuesti saledaks tagasi. Ju siis süüdi oli vilets abielu, mis sööma pani, kui naine enne ja pärast abielu on heas vormis!
Külaline

Naisena ütlen, et just see purske-eelne paisumine ja viimased ekstaatilised tõuked on naisele ka kõige mõnusamad. Ma ei suudaks mingit poolikut seksi aastaid ja aastaid nautida püsisuhtes, kui mõlemad nühivad lõpuks käega lahti nagu onavad tiinekad... Kasutan spiraali, mees võib lasta, kuhu soovib, mõnus on mõlemal ja mingit "kas juba tuled? tõmba välja!" jaburust ei pea taluma. Pealegi ei ole kõigil meestel nii hea tunnetus, et pool sisse ei lähe mõnikord.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 17:44

Mees nõustub, et on lollus ainult pille süüa ja sisse võtta. Ma arvan, et minu tervis ja heaolu on mehe mõnust eespool. Ei taha ja ei võta 😊

Minu eksmees ka nõudis pillide võtmist. Jube tüütu kogu aeg pabistada, kuigi mul olid meeldetuletused, aga alati ju ei ole võimalik kohe võtta. Tobe, kui naise elu peab keerlema ainult ümber seksuaalsuse (ka siis, kui näiteks mehega tülis on ja ei tahaks üldse selle peale mõelda). Nüüd olen aru saanud, et pille nõuavad mehed, kellel endal võib-olla natuke sooritusproobleeme on.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 13:42
Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 12:14
Naisena ütlen, et just see purske-eelne paisumine ja viimased ekstaatilised tõuked on naisele ka kõige mõnusamad. Ma ei suudaks mingit poolikut seksi aastaid ja aastaid nautida püsisuhtes, kui mõlemad nühivad lõpuks käega lahti nagu onavad tiinekad... Kasutan spiraali, mees võib lasta, kuhu soovib, mõnus on mõlemal ja mingit "kas juba tuled? tõmba välja!" jaburust ei pea taluma. Pealegi ei ole kõigil meestel nii hea tunnetus, et pool sisse ei lähe mõnikord.
Postitus on kustutatud
+1
Minu jaoks oleks lausa tülgastav, kui mehe peenis hõljuks naise kohal ja ta ajab viimast lõppu käega taga.
Külaline

16 aastat suhet tsüklimeetod. Oleme nii saanud 2 last ja ülejäänud aja rasedusest hoidunud. Nüüd on mure ainult kui tsükkel ebaühtlaseks on hakanud muutuma. Ei tahaks enam lapsi aga vahendit ka ei tahaks kasutada.
Külaline

Vahel harrastame ka “mitte sisse laskmist” ja ma pean ütlema, et need fantaasiad ja ettekujutused, mis osadel selle kohta on, tunduvad lausa koomilised. Kas inimesed ise seksivad siis ühte moodi kogu aeg ja lõpetavad sisse iga kord? Meil on minimaalselt viis eri moodust, kuidas mees lõpetaks, ilma et ta peaks käega “end nühkima” või “sisse laskma”. Polegi vist isegi näinud meest end käega kunagi lõpetamas… Vaimuvaesus ja kunstlikud hormoonid paistavad vist käsikäes käivat, rääkimata sellest, kuidas need mõjutavad igapäevaotsuste tegemist, geneetiliselt sobiva partneri valikut, pikaajalist mõju tervisele jne.
Külaline

Täiskuud kah pole, mille kaela selliseid sõnavõtte ajada.
Külaline

ata.
Kui sina ei saa sisselaskmise peale orgasmi, siis miks sa arvad, et teised naised sama võimetud on?

Sinu kommentaari lugedes tundub, et sa ei saa vist üldse orgasmi. Ja kadedusest või eluvõõrusest siis igaks juhuks halvustad teisi, kellele pakub seks või vaginaalne seks naudingut.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 14:37 Vahel harrastame ka “mitte sisse laskmist” ja ma pean ütlema, et need fantaasiad ja ettekujutused, mis osadel selle kohta on, tunduvad lausa koomilised. Kas inimesed ise seksivad siis ühte moodi kogu aeg ja lõpetavad sisse iga kord? Meil on minimaalselt viis eri moodust, kuidas mees lõpetaks, ilma et ta peaks käega “end nühkima” või “sisse laskma”. Polegi vist isegi näinud meest end käega kunagi lõpetamas… Vaimuvaesus ja kunstlikud hormoonid paistavad vist käsikäes käivat, rääkimata sellest, kuidas need mõjutavad igapäevaotsuste tegemist, geneetiliselt sobiva partneri valikut, pikaajalist mõju tervisele jne.
Muidugi võid lasta omale rindade vahele, suhu, silma ja kõrva. Nagu juba kord öeldud, erinevalt sinust leidub naisi, kes naudivad ja saavad orgasmi vaginaalsest seksist. Minu jaoks võib erutav olla, kui mees nühib kuhugile mujale, aga orgasmi saada on kõige mõnusam just siis, kui mees on sees.

Ei ole teised sellepärast vaimuvaesed ja hormoonvahenditest puretud, et nad ei seksi täpselt samamoodi kui sina.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 22:07
ata.
Kui sina ei saa sisselaskmise peale orgasmi, siis miks sa arvad, et teised naised sama võimetud on?

Sinu kommentaari lugedes tundub, et sa ei saa vist üldse orgasmi. Ja kadedusest või eluvõõrusest siis igaks juhuks halvustad teisi, kellele pakub seks või vaginaalne seks naudingut.
Sa jaurad niisama, kuidas peaks saama naine sisse laskmisest orgasmi kui mingi 60% naisi pole elus vaginaalset orgasmi kogenud??? Ebareaalsed väited sul.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 20 külalist