Soovitage parimat loomakliinikut kassile (Tallinnas)
-
Külaline
Soovitage parimat loomakliinikut kassile (Tallinnas)
Mul on noor emane kass ja aeg käes, et ta steriliseerida. Vaktsineerimas käisin kliinikus, kus käis temaga MTÜ, kust kassi võtsin. Aga ma pole veendunud, et see on parim kliinik. Kuna kiisu on nii kallis, siis soovin absoluutselt parimat, hind pole oluline.
-
Külaline
Olen käinud Billy kliinikus, saime head teenindust. Samuti olen käinud Nõmmel Maxis, samuti normaalne kogemus. Hinnad tunduvad enam-vähem sarnased. Need kaks kliinikut on sellised, mida olen jäänud külastama.
Kehvemad kogemused on Tatari tn loomakliinikust, sinna tagasi ei lähe. Viimsi äritare kliinikus üksvahe käisin, aga arved kasvasid kuidagi jube suureks seal, kusjuures teenus ei olnud teistest parem.
Üldiselt võib iga kliinik küsida raha palju tahab, ja see ei ole tingimata seotud teenuse kvaliteediga. Pigem mängib siin rolli see, et just selles kliinikus trehvab olema See Õige tohter, kes just sinu lemmikule parimat ravi annab. Veel oleks hea vaadata välja see nn oma kliinik, kus oleks võimalikult palju uuringuvõimalusi ja kus näiteks röntgenit jt uuringuid saaks teha kohapeal. Arst võib ju tore olla, aga kui ta pooli asju teeb põlve otsas ja operatsioonisaali sisustus on tagasihoidlik, siis su kass ei pruugi seal parimat ja säästvaimat ravi saada.
Kehvemad kogemused on Tatari tn loomakliinikust, sinna tagasi ei lähe. Viimsi äritare kliinikus üksvahe käisin, aga arved kasvasid kuidagi jube suureks seal, kusjuures teenus ei olnud teistest parem.
Üldiselt võib iga kliinik küsida raha palju tahab, ja see ei ole tingimata seotud teenuse kvaliteediga. Pigem mängib siin rolli see, et just selles kliinikus trehvab olema See Õige tohter, kes just sinu lemmikule parimat ravi annab. Veel oleks hea vaadata välja see nn oma kliinik, kus oleks võimalikult palju uuringuvõimalusi ja kus näiteks röntgenit jt uuringuid saaks teha kohapeal. Arst võib ju tore olla, aga kui ta pooli asju teeb põlve otsas ja operatsioonisaali sisustus on tagasihoidlik, siis su kass ei pruugi seal parimat ja säästvaimat ravi saada.
-
Külaline
Eesti üks parimaid kassidega tegelevaid vette on ilmselt Olga S Haabersti loomakliinikus. Iseasi, kas ta sellise tavalise protseduuriga nagu sterr ise tegeleb. Vilde tee loomakliinik ka ok, Vethelp Kalamajas ka hea. Mida MTÜ soovitab? Neil palju kogemusi, aga üldiselt tekivad neil ka nn koostööpartnerid ja siis soovitatakse pigem neid. Oskaksin paremini aidata, kui annad umbkaudse asukoha.
-
Külaline
Suur tänu soovituste eest! Vaatan siin mainitud kliinikud kindlasti üle. Asukoht pole tähtis, võin Tallinna piires igale poole sõita. Ilmselt teevad kõik loomaarstid selle lõikuse edukalt ära, see on nende jaoks nii igapäevane. Aga see kass on meie pere esimene lemmikloom ja ma olen temasse nii kiindunud, et tahan anda omalt poolt kõik, et kiisul hästi oleks. Tegemist on argliku loomuga kassiga, näiteks poeb peitu kui meile külalised tulevad, igasugu ootamatud helid nt uksekell hirmutavad teda. Kui varem arsti juures käisime, siis vaeseke värises, aga ma sain vähemalt ta kõrval olla. Seekord ei saa. Ma ei teagi, mille pärast rohkem muretsen, kas operatsiooni või kassi šokeerimise tõttu. Täitsa segane kassimamma olen 
-
Külaline
Turvakodu, kust mina oma kassi võtsin, soovitab Catclinic'ut https://catclinic.ee/ Pole veel ise sinna jõudnud, aga turvakodu arvamust usaldan 110%. Eelmise kassiga käisin aastaid Tatari-s, aga sinna enam ei lähe.
-
Külaline
Huvitav kas oma kaasale ka niipalju tähelepanu jätkub kui sellele kiisukesele? Lapsi vist pole, sest kiisuke katab selle vajaduse ära.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:48 Suur tänu soovituste eest! Vaatan siin mainitud kliinikud kindlasti üle. Asukoht pole tähtis, võin Tallinna piires igale poole sõita. Ilmselt teevad kõik loomaarstid selle lõikuse edukalt ära, see on nende jaoks nii igapäevane. Aga see kass on meie pere esimene lemmikloom ja ma olen temasse nii kiindunud, et tahan anda omalt poolt kõik, et kiisul hästi oleks. Tegemist on argliku loomuga kassiga, näiteks poeb peitu kui meile külalised tulevad, igasugu ootamatud helid nt uksekell hirmutavad teda. Kui varem arsti juures käisime, siis vaeseke värises, aga ma sain vähemalt ta kõrval olla. Seekord ei saa. Ma ei teagi, mille pärast rohkem muretsen, kas operatsiooni või kassi šokeerimise tõttu. Täitsa segane kassimamma olen![]()
-
Külaline
Kohe 110%. Kas sa midagi või kedagi verl usaldad? Nohh tagasihoidlikud 100%Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 18:44 Turvakodu, kust mina oma kassi võtsin, soovitab Catclinic'ut https://catclinic.ee/ Pole veel ise sinna jõudnud, aga turvakodu arvamust usaldan 110%. Eelmise kassiga käisin aastaid Tatari-s, aga sinna enam ei lähe.
-
Külaline
Lapsed ja mees täitsa olemas, ära muretse! Laste aastatepikkuse mangumise peale kassi võtsimegi.
-
Külaline
keda ma rohkem peaks usaldama, kas inimest, kes on aastaid turvakodu pidanud ning kelle käe alt on käinud läbi sadu kasse (mistõttu on paraku ka laialdane kokkupuude erinevata haiguste ja arstidega) või minu jaoks tundmatut foorumlast?!?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 12:06Kohe 110%. Kas sa midagi või kedagi verl usaldad? Nohh tagasihoidlikud 100%Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 18:44 Turvakodu, kust mina oma kassi võtsin, soovitab Catclinic'ut https://catclinic.ee/ Pole veel ise sinna jõudnud, aga turvakodu arvamust usaldan 110%. Eelmise kassiga käisin aastaid Tatari-s, aga sinna enam ei lähe.
-
Külaline
Kahjuks Tallinnas kliinikut soovitada ei oska, aga tahtsin öelda, et väga armas suhtumine! Mina samasugune oma kassidega. (Ja mul on ka mees ja lapsed. Kõik me armastame oma kasse).Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2024 18:48 Suur tänu soovituste eest! Vaatan siin mainitud kliinikud kindlasti üle. Asukoht pole tähtis, võin Tallinna piires igale poole sõita. Ilmselt teevad kõik loomaarstid selle lõikuse edukalt ära, see on nende jaoks nii igapäevane. Aga see kass on meie pere esimene lemmikloom ja ma olen temasse nii kiindunud, et tahan anda omalt poolt kõik, et kiisul hästi oleks. Tegemist on argliku loomuga kassiga, näiteks poeb peitu kui meile külalised tulevad, igasugu ootamatud helid nt uksekell hirmutavad teda. Kui varem arsti juures käisime, siis vaeseke värises, aga ma sain vähemalt ta kõrval olla. Seekord ei saa. Ma ei teagi, mille pärast rohkem muretsen, kas operatsiooni või kassi šokeerimise tõttu. Täitsa segane kassimamma olen![]()
-
Külaline
ALATI peab mingi kibestunud tüüp sõna võtma, mis siis et teemasse absoluutselt ei lähe
Näpud kohe sügelevad, onju
-
Külaline
See on ÄRI. Minu hinnangul ebaeetiline äri kuna need turvak7dude pidajad saavad maksumaksja raha kasutada. Lisaks äritsevad loomadega ja kasutud loomad hukkavadKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 14:05keda ma rohkem peaks usaldama, kas inimest, kes on aastaid turvakodu pidanud ning kelle käe alt on käinud läbi sadu kasse (mistõttu on paraku ka laialdane kokkupuude erinevata haiguste ja arstidega) või minu jaoks tundmatut foorumlast?!?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 12:06Kohe 110%. Kas sa midagi või kedagi verl usaldad? Nohh tagasihoidlikud 100%Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2024 18:44 Turvakodu, kust mina oma kassi võtsin, soovitab Catclinic'ut https://catclinic.ee/ Pole veel ise sinna jõudnud, aga turvakodu arvamust usaldan 110%. Eelmise kassiga käisin aastaid Tatari-s, aga sinna enam ei lähe.
-
Külaline
Mine tee siis mehele ja lastele pai. Üle hulga ajaKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 13:43Lapsed ja mees täitsa olemas, ära muretse! Laste aastatepikkuse mangumise peale kassi võtsimegi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 17:39Mina räägin antud juhul Saarema Lemmikloomade Turvakodust ja seal ei ole ilma mõjuva põhjuseta eutaneeritud ühtegi kassi https://www.postimees.ee/8097987/inimes ... ise-kannul
-
Külaline
Sa räägid nendest varjupaikadest, kes kohaliku omavalitsusega lepingulises suhtes on ja saavad nende poolt ka rahastust. MTÜd nagu Pesaleidja, Cats Help jt ei saa mingit rahastust, nad sõltuvad 100% eraannetustest. Loomi hukatakse nendes MTÜ-des ainult siis, kui loom on lootusetult haige.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 17:39See on ÄRI. Minu hinnangul ebaeetiline äri kuna need turvak7dude pidajad saavad maksumaksja raha kasutada. Lisaks äritsevad loomadega ja kasutud loomad hukkavadKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 14:05keda ma rohkem peaks usaldama, kas inimest, kes on aastaid turvakodu pidanud ning kelle käe alt on käinud läbi sadu kasse (mistõttu on paraku ka laialdane kokkupuude erinevata haiguste ja arstidega) või minu jaoks tundmatut foorumlast?!?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 12:06
Kohe 110%. Kas sa midagi või kedagi verl usaldad? Nohh tagasihoidlikud 100%
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist