Mul on kitsad kulmud, mis koosnevad suhteliselt pikkadest karvadest ja millegipärast need kasvavad suunaga ülevalt alla mitte näo külgede suunas. Ninajuurele lähimad u pool cm pikkuselt on nagu õiges asendis, st diagonaalis näo külje suunas, aga sealt edasi on mu kulmud pmst nagu minitukk. Udjan nad siis geeli või vahaga õigesse suunda, aga tulemus on väga peenike ja ebaloomulik. Olen proovinud neid tihendavaid kiude sisaldavaid vahasid, aga kasu pole midagi.
Netist vaadades on enamasti inimestel pigem lühikestest tihedatest karvadest koosnevad kulmud, mida käiakse õigesse kujusse modelleerimas ja probleem on alati, et liiga palju, liiga puhmas, liiga paksud. Selliseid nagu minul, et pikk karv, aga hõre ja vales suunas nagu pole näinudki. Lapsena olid mul ka tumedad, tihedad ja isegi veidi kokku kasvavad kulmud, aga kuidagi aja jooksul on need muundunud. Ma pole iial neid kitkunud ega vahatanud välja arvatud üks pikk karv parema kulmu all, mis kasvas reast väljas. Seda üksikut tõesti tõmbasin teismeeast saadik, nüüd ei kasva seal enam midagi.
Ma tahaksin, et kulmud muutuksid uuesti tihedamaks. Kas on mingeid tooteid, mis nad kasvama paneks või vähemalt, mis saaks peale möksida, et jääks mulje tihedamast? Kasutan küll juustevitamiiine, need on pannud jõudsalt kasvama küüned(!), juustel pole vahet märgata, kulmudel ega ripsmetel ka mingit mõju näha pole. Kas nt ripsmeseerumit võiks kulmudel proovida, on mingit mõju loota?
Kuidas kasvatada kulme?
-
Külaline
"Kulmutu"...
Võid katsetada seerumitega, odav ja lihtne. Aga võib minna aastaid ja tulemust ette ei tea. Mina arvan, kui endal see geen puudub (lapsepõlv ei lähe arvesse), siis ega sinna lageda platsi peale üks puhmas nii lihtsalt ei kasva.
Eyebrow transplant võib olla su ainus valik, uuri seda.
Võid katsetada seerumitega, odav ja lihtne. Aga võib minna aastaid ja tulemust ette ei tea. Mina arvan, kui endal see geen puudub (lapsepõlv ei lähe arvesse), siis ega sinna lageda platsi peale üks puhmas nii lihtsalt ei kasva.
Eyebrow transplant võib olla su ainus valik, uuri seda.
-
Külaline
Kastoorõli aitab. Aga mingis vanuses lähevadki kulmud käest ära, ehk oled ka omadega sealmaal.
-
Külaline
Seerumid võivad veidi näiliselt aidata aga ega need uusi juuresibulaid naha alla kasvata.
Miks muidu nii paljud lasevad kulmud endale tätoveerida(püsimeik või siis microbalding). Uusi karvasibulaid saab ikka vaid siirdamisega juurde.
Miks muidu nii paljud lasevad kulmud endale tätoveerida(püsimeik või siis microbalding). Uusi karvasibulaid saab ikka vaid siirdamisega juurde.
Minul FEG seerum (ka ripsmeseerumi nime all, aga sobib kulmudele ka) andis väga palju uusi karvasid, aga see efekt toimib täpselt nii kaua kui kasutad, ehk siis nagu keegi siin enne ütles - uusi sibulaid nad ei kasvata. Eks parim lahendus ongi püsikulmude „joonistamine“.
-
Külaline
No nagu ikka karvade kasvatamine käib: huule peale mett, see tõmbab; huule alla ja (hammaste) vahele kuke (ja mitte kana) kakat, see lükkab!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist