See ei ole polüsuhe. Siin on mees, kes seksib ringi ja sina oled vahel sekspartneriks.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:09 Mina olen polüsuhtes. Ei ela kõik koos, aga mõlemad võivad teisi suhteid omada. Grupikaid pole teinud, aga ei välista. Selleni sattusin üsna juhuslikult. Lihtsalt armusin polü mehesse. Endal eriti huvi pole rohkemate suhete vastu, aga netiseksi vahel küll. Vahel veidi tähelepanupuudus on kui tal mõni väske leid, aga samas pakub rohkem põnevust ka.
Mitmiksuhe e polüamooria
-
Külaline
-
Külaline
Sa kohe tead nii hästi kes kus seksibKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:50See ei ole polüsuhe. Siin on mees, kes seksib ringi ja sina oled vahel sekspartneriks.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:09 Mina olen polüsuhtes. Ei ela kõik koos, aga mõlemad võivad teisi suhteid omada. Grupikaid pole teinud, aga ei välista. Selleni sattusin üsna juhuslikult. Lihtsalt armusin polü mehesse. Endal eriti huvi pole rohkemate suhete vastu, aga netiseksi vahel küll. Vahel veidi tähelepanupuudus on kui tal mõni väske leid, aga samas pakub rohkem põnevust ka.
Mina olen ikka pidevalt partneriks, me elame koos. Aga varasemast ajast on tal üks tüdruk veel, tema elab üldse teises riigis ja kohtuvad väga harva.
See kus lihtsalt vabalt ringi seksitakse on avatud suhe.
-
Külaline
-
Külaline
No sul ongi avatud suhe. Ega mees sinu käest nõusolekut küsi js vaevalt ka teiste kohta räägib. Sa lihtsalt pesed pesu ja teed süüa.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:14Sa kohe tead nii hästi kes kus seksibKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:50See ei ole polüsuhe. Siin on mees, kes seksib ringi ja sina oled vahel sekspartneriks.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:09 Mina olen polüsuhtes. Ei ela kõik koos, aga mõlemad võivad teisi suhteid omada. Grupikaid pole teinud, aga ei välista. Selleni sattusin üsna juhuslikult. Lihtsalt armusin polü mehesse. Endal eriti huvi pole rohkemate suhete vastu, aga netiseksi vahel küll. Vahel veidi tähelepanupuudus on kui tal mõni väske leid, aga samas pakub rohkem põnevust ka.
Mina olen ikka pidevalt partneriks, me elame koos. Aga varasemast ajast on tal üks tüdruk veel, tema elab üldse teises riigis ja kohtuvad väga harva.
-
Külaline
Ikka räägib. Ta käib üldse üliharva minuta kuskil. Teeb kodus süüa hoopis.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:38No sul ongi avatud suhe. Ega mees sinu käest nõusolekut küsi js vaevalt ka teiste kohta räägib. Sa lihtsalt pesed pesu ja teed süüa.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:14Sa kohe tead nii hästi kes kus seksibKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:50
See ei ole polüsuhe. Siin on mees, kes seksib ringi ja sina oled vahel sekspartneriks.
-
Külaline
Kumb siis? Kas polümees, kellel vahel mõni värske leid, nagu algselt kirjutasid või üks tüdruk välismaal, kellega väga harva kohtub. Ise ka aru saad, mida kokku kirjutatud?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:14Sa kohe tead nii hästi kes kus seksibKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:50See ei ole polüsuhe. Siin on mees, kes seksib ringi ja sina oled vahel sekspartneriks.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:09 Mina olen polüsuhtes. Ei ela kõik koos, aga mõlemad võivad teisi suhteid omada. Grupikaid pole teinud, aga ei välista. Selleni sattusin üsna juhuslikult. Lihtsalt armusin polü mehesse. Endal eriti huvi pole rohkemate suhete vastu, aga netiseksi vahel küll. Vahel veidi tähelepanupuudus on kui tal mõni väske leid, aga samas pakub rohkem põnevust ka.
-
Külaline
Tean pikaajalises polüsuhtes kooslust aga kuna eesti on liiga väike, siis täpsemalt lahata avalikus foorumis vast ei tasu. NNM 20+ aastat elavad koos
-
Külaline
Sind pandi fakti ette, see ju pole päriselt sinu valik. Oled armunud ja ripud mehe küljes ükskõik mis hinnaga. Kurb.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:09 Mina olen polüsuhtes. Ei ela kõik koos, aga mõlemad võivad teisi suhteid omada. Grupikaid pole teinud, aga ei välista. Selleni sattusin üsna juhuslikult. Lihtsalt armusin polü mehesse. Endal eriti huvi pole rohkemate suhete vastu, aga netiseksi vahel küll. Vahel veidi tähelepanupuudus on kui tal mõni väske leid, aga samas pakub rohkem põnevust ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 5 külalist