Eks ta tahab tähelepanu. Päriselus ta seda ilmselgelt ei saa. Aga siin on naistekari koos ja keegi ikka vastab..Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 16:33Kusjuures naistele, kes teda kogu aeg pikalt saadavad. No ei lähe ära. Ta on täiesti sõltuvuses.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 15:30Wow... elu lill? Mul on päriselt siiralt kahju sinust. Ma ei kujuta ette kui kurb see elu tegelikult olema peab, kui ainuke eesmärk on päevast-päeva anonüümses foorumis suvalistele naistele õpetada kuidas elama peab.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 14:43
Ei ole kannataja. Mina nii ei tunne. Vastupidi Selgitan kuidas sinu poolt vihatud meestel elu käib. Sina pead seda petmiseks. Mina ei pea. Eelnevas elus eirasin ohumärke. Oli suur viga. Nüüd ei eira ja elu lill. Soovitan kõigile sellist elu kui tahad täisväärtusliku elu elada.
Kas sina ja paars sinu väärastunud mõttemaailma omavat tegelast on siin röökinud, et kõik asjad mida naised teevad on õige. K.a oma suhtlusportaalide kontod avatuna hoida ja seal aktiivselt edasi suhelda, kohtuda jne. See paari kuuline suhe koos voodijagamisega pole ju veel suhe. Olen selle mõttemalli omaks võtnud.
Suhte defineerimise vestlus
-
Külaline
-
Külaline
Virtuaal printsessid ikka vastavad. Siin saavad nad ennast naistena tunda. Hea ajaviude ja tore on seda räuskamist lugeda. Samas tüdimus hakkab ka tulema kuna tekst väga üheülbaline.
-
Külaline
Jumal tänatud.. Palun tüdine lõplikult ja mine kuhugi mujale ennast välja elama.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 16:48 Virtuaal printsessid ikka vastavad. Siin saavad nad ennast naistena tunda. Hea ajaviude ja tore on seda räuskamist lugeda. Samas tüdimus hakkab ka tulema kuna tekst väga üheülbaline.
-
Külaline
Jep, ma tunnen end tõesti targa ja ilusana sinu ülivigast ja idiootliku teksti lugedes.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 16:48 Virtuaal printsessid ikka vastavad. Siin saavad nad ennast naistena tunda. Hea ajaviude ja tore on seda räuskamist lugeda. Samas tüdimus hakkab ka tulema kuna tekst väga üheülbaline.
-
Külaline
Seda põhjust ei pea küll kaugelt otsima miks sul kõik naised mingeid suhtlusportaale jms avatud on hoidnud.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 16:48 Virtuaal printsessid ikka vastavad. Siin saavad nad ennast naistena tunda. Hea ajaviude ja tore on seda räuskamist lugeda. Samas tüdimus hakkab ka tulema kuna tekst väga üheülbaline.
-
Külaline
Ei saa mina aru, mikskolmas korter üürida, kui võib elada emma-kumma korteris? Oma korterid siis antakse üürile, et üürida ühist?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 00:42Arvan sama. Ja tundsin ka sama oma mehega kohtudes. Olime lihtsalt koos, armunud, superhea.
Ei küsinud keegi, et "mis suhe meil on"?
Suhe lihtsalt kulges omasoodu. Algul käisime lihtsalt koos väljas, siis jäime vahel ka ööseks üksteise poole, mingil ajal leidsime, et tore oleks koos korter üürida, mõlemal eraldi toad, aga ühine elutuba ja köök. Et eks näis, kas tahame rohkem koos olla või eraldi tube kasutada.
Ja nii me juba aastaid abielus oleme, mingit suhteteemalist "arenguvestlust" ei pidanud kunagi.
-
Külaline
Ma ei saa jälle sellest aru, et ollakse nagu korterinaabrid, igaühel oma tuba, elutoas vahel kohtutakse. Mis abielu see selline on.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:33Ei saa mina aru, mikskolmas korter üürida, kui võib elada emma-kumma korteris? Oma korterid siis antakse üürile, et üürida ühist?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 00:42Arvan sama. Ja tundsin ka sama oma mehega kohtudes. Olime lihtsalt koos, armunud, superhea.
Suhe lihtsalt kulges omasoodu. Algul käisime lihtsalt koos väljas, siis jäime vahel ka ööseks üksteise poole, mingil ajal leidsime, et tore oleks koos korter üürida, mõlemal eraldi toad, aga ühine elutuba ja köök. Et eks näis, kas tahame rohkem koos olla või eraldi tube kasutada.
Ja nii me juba aastaid abielus oleme, mingit suhteteemalist "arenguvestlust" ei pidanud kunagi.
-
Külaline
Minult küll ei küsitud, kuid nii on ju loogiline ja aus. See on "meie ühine" kodu. Mitte naise kodu või mehe kodu.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:33Ei saa mina aru, mikskolmas korter üürida, kui võib elada emma-kumma korteris? Oma korterid siis antakse üürile, et üürida ühist?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 00:42Arvan sama. Ja tundsin ka sama oma mehega kohtudes. Olime lihtsalt koos, armunud, superhea.
-
Külaline
Ühes toas ei pruugi ka inimesed kohtuda st üksteist näha, kui suhelda ei osata.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:39Ma ei saa jälle sellest aru, et ollakse nagu korterinaabrid, igaühel oma tuba, elutoas vahel kohtutakse. Mis abielu see selline on.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:33Ei saa mina aru, mikskolmas korter üürida, kui võib elada emma-kumma korteris? Oma korterid siis antakse üürile, et üürida ühist?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 00:42
Arvan sama. Ja tundsin ka sama oma mehega kohtudes. Olime lihtsalt koos, armunud, superhea.
-
Külaline
Kahe inimese kohta öeldakse teineteist, mitte üksteist. Jube kuulata, kui nii räägitakse.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 23:03Ühes toas ei pruugi ka inimesed kohtuda st üksteist näha, kui suhelda ei osata.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:39Ma ei saa jälle sellest aru, et ollakse nagu korterinaabrid, igaühel oma tuba, elutoas vahel kohtutakse. Mis abielu see selline on.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:33
Ei saa mina aru, mikskolmas korter üürida, kui võib elada emma-kumma korteris? Oma korterid siis antakse üürile, et üürida ühist?
-
Külaline
Mingi üürikorter pole kodu. Inimesed annavad isiklikud kodud renti, et kolida üüriüpinnale? Mõttetuim elu ever-Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:59Minult küll ei küsitud, kuid nii on ju loogiline ja aus. See on "meie ühine" kodu. Mitte naise kodu või mehe kodu.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:33Ei saa mina aru, mikskolmas korter üürida, kui võib elada emma-kumma korteris? Oma korterid siis antakse üürile, et üürida ühist?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 00:42
Arvan sama. Ja tundsin ka sama oma mehega kohtudes. Olime lihtsalt koos, armunud, superhea.
-
Külaline
Õppisime mõlemad ülikoolis. Ühel oli üüritud väike kööktuba ahiküttega majakeses, teine elas ühikas. Siis üürisimegi koos ühe suurema omaette korteri.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 22:33Ei saa mina aru, mikskolmas korter üürida, kui võib elada emma-kumma korteris? Oma korterid siis antakse üürile, et üürida ühist?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 00:42Arvan sama. Ja tundsin ka sama oma mehega kohtudes. Olime lihtsalt koos, armunud, superhea.
-
Külaline
Nii elasime siis, kui me veel kumbki polnud endas kindlad. Kooliajal. Aga see oli ainult idee, et olgu igal oma ruum ja vaatame, mis edasi saab.
Tegelikult läkski nii, et polnud seda oma ruumi vaja, leidsime, et olemegi üksteise jaoks need õiged ja mõne aja pärast abiellusime.
-
vanamutt
Watafakk??!! Suhte defineerimise vestlus? Ma tõmbaks kohe jeehat kui ma mees oleks.
-
Külaline
Ikka võid tõmmata, selge ju see, et eestlastele ei meeldi rääkida asjadest nagu need on vaid meeldib tujutseda, mossitada ja minema tõmmata. Eestlased on geneetilised lahkujad. Iga pisiasja peale läheb eestlane lahku, jookseb minema, hakkab endale asju ettekujutama, suutmata kuulata ära teist ega isegi mõelda milles oli probleem. Lihtsalt saaks ainult minema....vanamutt kirjutas: ↑25 Sept 2024 22:08 Watafakk??!! Suhte defineerimise vestlus? Ma tõmbaks kohe jeehat kui ma mees oleks.
-
Külaline
See ju "vana hea" PK OT, ehk sportliku huvi mees. Loodan, et ta peagi siit foorumist eemaldatakse. Jätkab oma sama vana tüütut jsuramist ikka edasiKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 13:35Täiesti normaalne teema, täiesti normaalsed arvamused ja siis tuled jälle sina ja rikud oma naiste sõimamisega teema ära. Jälle on hambus 40+, kellele kuulub sinu isiklik viha ja kellele on vaja igal juhul ära panna. SAA ÜLE JUBA! Siis pole sõimatud KÕIKI MEHI, sõimatakse SIND, sest sa ei pea lugu naistest ega endast.
-
Külaline
Kas võib kirjutada ainult seda mis sulle meeldib?Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 07:40See ju "vana hea" PK OT, ehk sportliku huvi mees. Loodan, et ta peagi siit foorumist eemaldatakse. Jätkab oma sama vana tüütut jsuramist ikka edasiKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 13:35Täiesti normaalne teema, täiesti normaalsed arvamused ja siis tuled jälle sina ja rikud oma naiste sõimamisega teema ära. Jälle on hambus 40+, kellele kuulub sinu isiklik viha ja kellele on vaja igal juhul ära panna. SAA ÜLE JUBA! Siis pole sõimatud KÕIKI MEHI, sõimatakse SIND, sest sa ei pea lugu naistest ega endast.
-
Külaline
Võid kirjutada mida iganes, aga sa ei tohi teisi solvata, alandada ega mõnitada. Kirjuta, aga jää viisakaks. Kui midagi hinge kraabib, on asi sinus ja sellest kirjutagi. Mõtle ja alles siis kirjuta. Meie ei saa muutuda, pealegi on meid siin palju, sina saad muuta oma suhtumist viisakamaks. See on õpitav omadus.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 08:24Kas võib kirjutada ainult seda mis sulle meeldib?Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 07:40See ju "vana hea" PK OT, ehk sportliku huvi mees. Loodan, et ta peagi siit foorumist eemaldatakse. Jätkab oma sama vana tüütut jsuramist ikka edasiKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 13:35
Täiesti normaalne teema, täiesti normaalsed arvamused ja siis tuled jälle sina ja rikud oma naiste sõimamisega teema ära. Jälle on hambus 40+, kellele kuulub sinu isiklik viha ja kellele on vaja igal juhul ära panna. SAA ÜLE JUBA! Siis pole sõimatud KÕIKI MEHI, sõimatakse SIND, sest sa ei pea lugu naistest ega endast.
-
Külaline
Ma mehena spostlikust huvist, me pole samad mehed. Mulle 4-5 kümpised meeldivad, ühtegi isegi ära armunud veel.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 07:40See ju "vana hea" PK OT, ehk sportliku huvi mees. Loodan, et ta peagi siit foorumist eemaldatakse. Jätkab oma sama vana tüütut jsuramist ikka edasiKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 13:35Täiesti normaalne teema, täiesti normaalsed arvamused ja siis tuled jälle sina ja rikud oma naiste sõimamisega teema ära. Jälle on hambus 40+, kellele kuulub sinu isiklik viha ja kellele on vaja igal juhul ära panna. SAA ÜLE JUBA! Siis pole sõimatud KÕIKI MEHI, sõimatakse SIND, sest sa ei pea lugu naistest ega endast.
-
Külaline
ma pole küll see isik keda sa mõtled, ma pole siia kirjutanud. Aga sulle väikseks mõttetööks mõnel vaiksel õhtutunnil: kuskohast teised võiksid teada, mis sind solvab või alandab sinu arvates? Sellisel juhul ei saa mitte midagi kirjutada, sest iga sõna võib solvata või alandada kedagi. Solvumine on subjektiivne. Mind näiteks solvab sinu dotseeriv ja patroniseeriv sõnavõtt.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2024 08:36Võid kirjutada mida iganes, aga sa ei tohi teisi solvata, alandada ega mõnitada. Kirjuta, aga jää viisakaks. Kui midagi hinge kraabib, on asi sinus ja sellest kirjutagi. Mõtle ja alles siis kirjuta. Meie ei saa muutuda, pealegi on meid siin palju, sina saad muuta oma suhtumist viisakamaks. See on õpitav omadus.
Mina arvan et mitte kedagi ei tohi ära keelata. Las õitseb tuhat lille.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist