Frankfurti lennujaam

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Külaline

Frankfurti lennujaam

Postitus Postitas Külaline »

Jätkulend läbi Frankfurti lennujaama ja lendude vahe ca 7,5 tundi. Kuidas teie selle aja sisustaksite? Lendan üksi, kui see peaks kuidagi oluline olema.
Külaline

Raamatut lugeda, läpakast filme vaadata, baaris chillida, mööda poode kolada, mitmel korral restoranis süüa.
libakägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas libakägu »

Frankfurti lennujaam on päris suur ja igavuse pärast väga muretsema ei pea. Nagu juba viidati, shopata ja süüa saab. Lisaks on ühes Schengeni ala terminaliosas Gaming world, kus saab mängida tasuta konsoolmänge (suurelt on kirjutatud tähiseks Spiele / Gaming]). Saksakeelseid ajalehti on ka väravates tasuta võimalik lugeda. Kui minna kinniselt alalt välja, siis terminali all on kaubanduskeskus, aga umbes kuu aega tagasi oli see üsna tagasihoidlik. Sealne toidupood oli siiski üsna hästi ja soodsalt valmistoiduga varustatud, kui see peaks oluline olema. Samas - mina läheks 7,5 tunnise ajaveetmise korral linna - lihtsalt niisama kesklinna vaatama (väike armas vanalinna osa, kaubanduskeskused, söögikohad - kõik on lühikese jalutuskäigu kaugusel keskraudteejaamast), kui ei ole seal varem käinud. Kui on huvi mälestiste vastu, siis kesklinnas on nt uudistest tuttav Euro-monument ja kuna selle säilitamine on kulukas, siis vbl võetakse see varsti maha.
Härra Huu

Postitus Postitas Härra Huu »

Molutadki seal lennujaamas. Frankfurt on Saksamaa üks koledamaid ja kriminaalsemaid linnu, no kui üldse varem käinud pole, siis vbl üks kord on huvitav vahtida neid pankade tornmaju. Hbf ja selle ümbrus on suht ilge narkkarite, prostide, kerjuste ja kõige sellega kaasneva hot spot. Lennujaamast välja minema hakata praegu ei soovita, kätte on jõudnud see imeline aeg, kord 20 aasta jooksul, kus lennujaama suunduvatel raudteedel on remont. Rongid on massiliselt ümber suunatud, tühistatud, hilinevad jne. Pole mingit garantiid, et pärast õigeks ajaks tagasi saad.

Lennujaamas on siiski molutajate peale mõeldud, näe, siin on nimekiri lõbustustest. Telli lennujaama ekskursioon või mine kapslisse magama.
https://www.mygermanyvacation.com/what- ... rport-fra/
Külaline

Kui tahad päris omaetteolekut, siis saab osta lounge pääsu ja osades on ka magamiskohad. Kui pole oma lennufirma oma või pole kuldkaart, siis vist alates 45.-, aga no selle raha eest võid ka niisama süüa.
Külaline

See lennujaam on suur ja mina veetsin seal pisut ringi uidates 5 tundi nii, et ei pannud tähelegi üldse. Ja ringi oli seal mõnus jalutada, ei olnud liiga palju rahvast. Mõnes lennujaamas võtan tõesti lounge'i, sest nii palju inimesi on, kuskile korrakski istuda ei saa jne. Ainuke ebameeldiv mälestus on mingist kohvikust, kus üks mulle õlani mosleminoormehest teenindaja palus mul istuda nö heast lauast kuskile väikse laua taha nurka, sest olin lapsega kahekesi. Härrad võisid istuda ka üksinda ükskõik kuhu. Kusjuures kohvik oli praktiliselt tühi. See oli seal ainuke veider kogemus.
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Sept 2024 00:25vahtida neid pankade tornmaju
Vabaduse alguses vahtisin seal imetlusega soliidseid inimesi. Meil selliseid ei olnud, ega nüüdki väga ole.
Käisime selles https://www.skylineatlas.com/commerzbank-tower/
olevat siis olnud Euroopa kõrgeim.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline