Soovitage häid sarju NETFLIXIS
-
Külaline
Ma vaatasin nüüd Beefi ära, meeldis.
Emily in Paris uue hooaja viimased osad vaatasin ka ära. No see pole muidu üldse minu teema aga mingil põhjusel olen siiski vaatama jäänud ja kuigi selle vaatamiseks ei pea mitteühtegi ajurakku kasutama ning see ei paku absoluutselt pinget, vaatan kindlasti ka uue järgmise ära kui see tuleb.
Üldiselt tunnen aga puudust ühest korralikust sci-fi'st. Viimati sai vaadatud 3 body problem ja no see ikka köitis mind väga.
Emily in Paris uue hooaja viimased osad vaatasin ka ära. No see pole muidu üldse minu teema aga mingil põhjusel olen siiski vaatama jäänud ja kuigi selle vaatamiseks ei pea mitteühtegi ajurakku kasutama ning see ei paku absoluutselt pinget, vaatan kindlasti ka uue järgmise ära kui see tuleb.
Üldiselt tunnen aga puudust ühest korralikust sci-fi'st. Viimati sai vaadatud 3 body problem ja no see ikka köitis mind väga.
-
Külaline
"The Perfect Couple" Nicole Kidmaniga. Lühike ja põnev lõpuni.
Emily sari on väga igav.
Emily sari on väga igav.
-
Külaline
Nicole Kidman mul üks lemmikuid, vaatasin ka ära. Visuaalselt oli mõnus vaadata ja piisavalt huumorit, veidi põnevust, selline mõnus ajaviitesari. Sisu pool jäi natuke siiski nõrgaks minumeelest.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 11:00 "The Perfect Couple" Nicole Kidmaniga. Lühike ja põnev lõpuni.
Emily sari on väga igav.
-
Külaline
Nicole Kidman ka minu lemmik olnud, aga kas teile ei tundu, et ta nägi ses viimases seriaalis täiesti õõvastav välja? Tõsi, ilma ühegi kortsuta ja mingis mõttes ikkagi ilus, aga teatud stseenides, näiteks vähese valgusega või läbi akna filmituna, mingi õudne vari on ta näkku tekkinud.
-
Külaline
Natuke võõras jah, aga eks sa katsu ise 57 aastaselt selline olla. Eks natuke midagi imelikku ikka viskab sisse.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:48 Nicole Kidman ka minu lemmik olnud, aga kas teile ei tundu, et ta nägi ses viimases seriaalis täiesti õõvastav välja? Tõsi, ilma ühegi kortsuta ja mingis mõttes ikkagi ilus, aga teatud stseenides, näiteks vähese valgusega või läbi akna filmituna, mingi õudne vari on ta näkku tekkinud.
-
Külaline
Angelina Jolie ka imelikuks näost läinud: https://en.wikipedia.org/wiki/Angelina_JolieKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:16Natuke võõras jah, aga eks sa katsu ise 57 aastaselt selline olla. Eks natuke midagi imelikku ikka viskab sisse.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:48 Nicole Kidman ka minu lemmik olnud, aga kas teile ei tundu, et ta nägi ses viimases seriaalis täiesti õõvastav välja? Tõsi, ilma ühegi kortsuta ja mingis mõttes ikkagi ilus, aga teatud stseenides, näiteks vähese valgusega või läbi akna filmituna, mingi õudne vari on ta näkku tekkinud.
-
Külaline
Need varjud näos on tõestus sellest, et ükskõik mis sa teed ja kui palju raha sell alla paned, vananemise eest ei põgene mitte keegi.
-
Külaline
Mis natuke imelikku? Ta on aastaid igate moodi ära süstitud, ime, et üldse rääkida suudab. Igasugune miimika puudub, kõik on kiviks süstitud.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:16Natuke võõras jah, aga eks sa katsu ise 57 aastaselt selline olla. Eks natuke midagi imelikku ikka viskab sisse.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:48 Nicole Kidman ka minu lemmik olnud, aga kas teile ei tundu, et ta nägi ses viimases seriaalis täiesti õõvastav välja? Tõsi, ilma ühegi kortsuta ja mingis mõttes ikkagi ilus, aga teatud stseenides, näiteks vähese valgusega või läbi akna filmituna, mingi õudne vari on ta näkku tekkinud.
-
Külaline
No vaata tavalist 57 aastast mutti, selle kõrval ikka kaunitar. Et päris sama pole kui 30-selt, ei saa pahaks panna.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 09:50Mis natuke imelikku? Ta on aastaid igate moodi ära süstitud, ime, et üldse rääkida suudab. Igasugune miimika puudub, kõik on kiviks süstitud.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:16Natuke võõras jah, aga eks sa katsu ise 57 aastaselt selline olla. Eks natuke midagi imelikku ikka viskab sisse.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:48 Nicole Kidman ka minu lemmik olnud, aga kas teile ei tundu, et ta nägi ses viimases seriaalis täiesti õõvastav välja? Tõsi, ilma ühegi kortsuta ja mingis mõttes ikkagi ilus, aga teatud stseenides, näiteks vähese valgusega või läbi akna filmituna, mingi õudne vari on ta näkku tekkinud.
-
Külaline
Ausalt öelda on teda siiski üsna ebameeldiv vaadata. Viimases seriaalis, mida temaga vaatasin, lausa häiris see kunstlik välimus, minu meelest ei ole kaunitar.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 18:39No vaata tavalist 57 aastast mutti, selle kõrval ikka kaunitar. Et päris sama pole kui 30-selt, ei saa pahaks panna.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 09:50Mis natuke imelikku? Ta on aastaid igate moodi ära süstitud, ime, et üldse rääkida suudab. Igasugune miimika puudub, kõik on kiviks süstitud.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 21:16
Natuke võõras jah, aga eks sa katsu ise 57 aastaselt selline olla. Eks natuke midagi imelikku ikka viskab sisse.
-
Külaline
Kas keegi Monstersi ära vaadanud? Mis emotsioone tekitas? Oktoobris tuleb dokk ka välja Netflixis.
-
Külaline
Olen poole peal ... Ameerika sarja kohta üllatavalt hea (kuigi karm) vaatamine.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 09:59 Kas keegi Monstersi ära vaadanud? Mis emotsioone tekitas? Oktoobris tuleb dokk ka välja Netflixis.
-
Külaline
Vaatasin seriaali "Behind her Eyes". Väga meeldis, ainult lõpp oli ikkagi imelik, keeras mingiks müstikaks ära.
-
Külaline
Pole üldse mingi rom-comide vaataja, aga "Nobody Wants This" meeldis väga. Hea dialoog, head naljad. Oleks võinud rohkem osasid olla.
-
Külaline
+1. Uus hooaeg on juba kinnitatud! Muidu olen suur sci-fi ja tõsielusarjade fänn aga see oli üllataval kombel vägagi nauditav.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:14 Pole üldse mingi rom-comide vaataja, aga "Nobody Wants This" meeldis väga. Hea dialoog, head naljad. Oleks võinud rohkem osasid olla.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist