Mitmiksuhe e polüamooria
-
Külaline
Mitmiksuhe e polüamooria
Kas olete kunagi kaalunud või kaaluksite mitmiksuhet? Olete (olnud) sellises suhtes?
Ennetavalt mainin, petmine paarisuhtes ei ole siin teemaks.
-
Külaline
Algusest peale mitmekesi või paarina kolmanda juurde võtnud? Kelle idee see oli ja kuidas toimis?Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 19:20Jah, aga mitte kooselus.
-
Külaline
Mis see täpsemalt tähendab? Et elatakse mitmekesi koos või nagu pidev swingerlus?
Ei, siis mitte. Noorena hakkas üks töökaaslane väga meeldima, suhtlesime ja vastastikune sümpaatia süvenes. Kutsusin ta enda poole seksima (noh, mitte nii otseselt esialgu muidugi) ja nii see suhtlemine kestis ikka mitmeid aastaid. Tal oli elukaaslane olemas.
Ei, siis mitte. Noorena hakkas üks töökaaslane väga meeldima, suhtlesime ja vastastikune sümpaatia süvenes. Kutsusin ta enda poole seksima (noh, mitte nii otseselt esialgu muidugi) ja nii see suhtlemine kestis ikka mitmeid aastaid. Tal oli elukaaslane olemas.
-
Külaline
See ongi sõna otseses mõttes täiesti tavaline suhe aga kolme (või enama) inimese vahel, kooselu jms on omavaheliste kokkulepete küsimus. Kes lihtsalt "käivad" ja seksivad, kes elavad koos ja kasvatavad lapsigi. Nagu paarisuhete puhulgi.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 19:32 Mis see täpsemalt tähendab? Et elatakse mitmekesi koos või nagu pidev swingerlus?
-
Külaline
Valikud oleks - mees elab naise ja tema sõbrannaga või naine elab sõbrannaga ja tema mehega koos. Kõik on võimalik, mingiks ajaks ikka. Kui elada päev korraga, siis võivad palju suhted olla õnnelikud.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 18:19 Kas olete kunagi kaalunud või kaaluksite mitmiksuhet? Olete (olnud) sellises suhtes?
-
Külaline
Selline suhe ikkagi on kõigi osapoolte kokkulepe. Kui ei ole, siis ongi lihtlabane petmine.
Mina oma väljavalitut jagama nõus ei oleks. Isegi mitte kokkulepitud grupikaks, et suhet "vürtsitada".
Minu jaoks tähendab see vaikimisi petmiseks loa andmine.
Mul eks koguaeg surus grupikat peale. Ma siis üritasin talle seletada, et minu jaoks on see petmine ja suur Ei. Ka üks põhkus, mis ta eks on.
Küll aga ise vabana olles olen ma nooruses olnud kolmas(ühekodne asi). Ja ka vaid siis, kui paar omavahel mõlemad olid nõus sellega. Ise suhtes olles ma seda ei taha.
Aga hukka ei mõista, kui mõlemapoolsel nõusolekul sellist asja tehakse.
Mina oma väljavalitut jagama nõus ei oleks. Isegi mitte kokkulepitud grupikaks, et suhet "vürtsitada".
Minu jaoks tähendab see vaikimisi petmiseks loa andmine.
Mul eks koguaeg surus grupikat peale. Ma siis üritasin talle seletada, et minu jaoks on see petmine ja suur Ei. Ka üks põhkus, mis ta eks on.
Küll aga ise vabana olles olen ma nooruses olnud kolmas(ühekodne asi). Ja ka vaid siis, kui paar omavahel mõlemad olid nõus sellega. Ise suhtes olles ma seda ei taha.
Aga hukka ei mõista, kui mõlemapoolsel nõusolekul sellist asja tehakse.
-
Külaline
Kuidas kolmekas meeldis? Kas ol NNM või MMN
Kuidas selleni jõudsite? Tahaks proovida MMN. Vastupidi ma arvan pole mõtet kui puudub samasoolise vastu huvi.
Kuidas selleni jõudsite? Tahaks proovida MMN. Vastupidi ma arvan pole mõtet kui puudub samasoolise vastu huvi.
-
Külaline
Huvitav kogemus mõnesmõttes oli. Oli NNMKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 12:53 Kuidas kolmekas meeldis? Kas ol NNM või MMN
Ise naine. Aga kui aus olla, siis uuesti ei teeks. NN koos hullata M ees on üks asi aga kui ma siis selle M koos olin hekeks, tundsin mina, vaba inimene, ikka nagu ma petaks ja N jääb kõrvale. Iga sekund ei saa kolmekesi koguaeg kontaktis olla...
Ei oska seda seletada. Tagantjärgi mõelda, ütleks, et veider
-
Külaline
Noo mees oli vast või sees. Või siiski mitteKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 13:09Huvitav kogemus mõnesmõttes oli. Oli NNMKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 12:53 Kuidas kolmekas meeldis? Kas ol NNM või MMN
Ise naine. Aga kui aus olla, siis uuesti ei teeks. NN koos hullata M ees on üks asi aga kui ma siis selle M koos olin hekeks, tundsin mina, vaba inimene, ikka nagu ma petaks ja N jääb kõrvale. Iga sekund ei saa kolmekesi koguaeg kontaktis olla...
Ei oska seda seletada. Tagantjärgi mõelda, ütleks, et veider![]()
-
Külaline
Ma ausalt päris täpselt ei mäleta. See oli ca 15 a tagasi. Olin siis 20 või 21. Ikka eelnevalt pikemalt olime sõpruskonnana läbi käinud ja nädalavahetusi koos veetnud suuremas seltskonnas. Rohkem olin ma tuttav selle neiuga. Olime mõlemad selle neiuga võtnud, mees oli kaine autojuht. No ja õhtu lõpuks ma siis jäingi nende juurde ja nii juhtus.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 17:08Noo mees oli vast või sees. Või siiski mitteKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 13:09Huvitav kogemus mõnesmõttes oli. Oli NNMKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 12:53 Kuidas kolmekas meeldis? Kas ol NNM või MMN
Ei oska seda seletada. Tagantjärgi mõelda, ütleks, et veider![]()
Aga kuidas see ikkagi jutuks tuli? See mul kõige suurem probleem.
Aga seda ma mäletan, et alustasin ma naisega.
Üsna ruttu peale seda läks see paar ka lahku. Ma ei usu, et selle pärast. Aga eka nemadki vist lootsid, et see uus ja vürtsikas kogemus midagi muudab. Reaalselt ma nende suhteprobleeme ei teadnud.
Tegelikkuses ma arvan, et nii see ei toimi. Mõjub ikka hästi se vaid neile, kes päriselt on heas suhtes.
-
Külaline
Mina olen polüsuhtes. Ei ela kõik koos, aga mõlemad võivad teisi suhteid omada. Grupikaid pole teinud, aga ei välista. Selleni sattusin üsna juhuslikult. Lihtsalt armusin polü mehesse. Endal eriti huvi pole rohkemate suhete vastu, aga netiseksi vahel küll. Vahel veidi tähelepanupuudus on kui tal mõni väske leid, aga samas pakub rohkem põnevust ka.
-
Külaline
Tavaliselt nii ongi, et mees tahab lihtsalt teisi ka panna ja naine siis mõtleb selle enda jaoks söödavaks. Kuigi tegelikult see teda õnnelikuks ei tee.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 19:09 Mina olen polüsuhtes. Ei ela kõik koos, aga mõlemad võivad teisi suhteid omada. Grupikaid pole teinud, aga ei välista. Selleni sattusin üsna juhuslikult. Lihtsalt armusin polü mehesse. Endal eriti huvi pole rohkemate suhete vastu, aga netiseksi vahel küll. Vahel veidi tähelepanupuudus on kui tal mõni väske leid, aga samas pakub rohkem põnevust ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist