Jep, see vaikimisi on kahe otsaga asi, sest üks eeldab ühte ja teine teist, mõlemad vaikivad. Ausad inimesed räägivad suhted selgeks, need kes ei räägi, jätavad ikkagi uksed lahti, sest nad pole öelnud mida nad tahavad. Kõik edasised suhteprobleemid algavadki siit. Naine eeldas, mees arvas...Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 17:01 Sest kui on armumine, siis kuidagi vaikimisi ollaksegi "paar" ja teisi enam ei vaadata.
Suhte defineerimise vestlus
-
Külaline
-
Külaline
defineerida suhet??? omg, milline mõttetu iba... ja ma ei pea silmas seda teemat siin, vaid selliseid vestlusi päris elus. kahjuks mõni mimm armastab selliseid pidada, jah. täiesti mõttetult raisatud aeg.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 09:27 Kaua teie arvates võiks olla see nn tutvumise ja tundma õppimise periood? Ja kas mees peaks võtma üles teema, et defineerida suhet? Ja kui ise võtad naisena 2-3 kuu möödudes ja mees ei taha ikka asja nn ametlikuks teha, kas siis on üldse mõtet edasi suhelda?
-
Külaline
Räägivad muidugi. Ma pigem mõtlesingi seda, et kui üleüldse tekib küsimis, et peaks ekstra mingi vestluse maha pidama või lausa defineerima, siis neist asjust juttu pole olnud ennemalt ja järelikult siis ikkagi üks pool ei ole vaikimisi asjaga samas kohas.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 22:05Jep, see vaikimisi on kahe otsaga asi, sest üks eeldab ühte ja teine teist, mõlemad vaikivad. Ausad inimesed räägivad suhted selgeks, need kes ei räägi, jätavad ikkagi uksed lahti, sest nad pole öelnud mida nad tahavad. Kõik edasised suhteprobleemid algavadki siit. Naine eeldas, mees arvas...Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 17:01 Sest kui on armumine, siis kuidagi vaikimisi ollaksegi "paar" ja teisi enam ei vaadata.
-
Mees
Mina nooremalt ei kujutanud, ei tahtnud või kartsin üldse pulmi. Kartsin olla kuskil pidulikul tseremoonial. Kõigi tähelepanu all, kõik vaatavad.
Aga ma ei olnud armunud ka ja abiellumise tunnet ja tahtmist ei olnud. Tahtsin, et olen vaba, ei tahtnud end siduda, sest ei tundnud, et teine oleks see õige kellega abielluda.
Kui mees vingerdab, siis ta ei taha abielluda.
Aga ma ei olnud armunud ka ja abiellumise tunnet ja tahtmist ei olnud. Tahtsin, et olen vaba, ei tahtnud end siduda, sest ei tundnud, et teine oleks see õige kellega abielluda.
Kui mees vingerdab, siis ta ei taha abielluda.
-
Ql8b
Nagu korduvalt öeldud Leping. Alljirjad alka. Varad lahus. Igaüks maksab oma arved ise. Paraku teisiti ei saa. Suhe teise-kolmanda ringi naisega on äri. Tehing. Ja seks ei ole kaup. Selle eest maksma ei pea. Seksivad mõlemad.
Kui mustvalgel kokkulepet pole öeldakse peale vahelejäämist. Ma uudishimust, ma ise ka ei tea miks, ma arvasin nii ja naa. Ega meil ju midagi kindlat polnud ju. Ma olin sellel hetkel faktiliselt vaba naine
Kui mustvalgel kokkulepet pole öeldakse peale vahelejäämist. Ma uudishimust, ma ise ka ei tea miks, ma arvasin nii ja naa. Ega meil ju midagi kindlat polnud ju. Ma olin sellel hetkel faktiliselt vaba naine
-
Külaline
Nüüd mängid naist?Ql8b kirjutas: ↑19 Sept 2024 09:40 Nagu korduvalt öeldud Leping. Alljirjad alka. Varad lahus. Igaüks maksab oma arved ise. Paraku teisiti ei saa. Suhe teise-kolmanda ringi naisega on äri. Tehing. Ja seks ei ole kaup. Selle eest maksma ei pea. Seksivad mõlemad.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 09:49No aga kui sa küllalt mees polnud, et teda siis "lepinguga ja allkirjad alla" endale tahta, siis mis oli, oligi vaba naine ju! Mis ulud nüüd? Ise ei teinud ju juttu, mis jahud lepingust jms kui ise oma sõnade järgi ei käi. Kui mees on nii lödipüks, et ei saa naisele selgeks tehtud, et nüüd oleme koos, siis võtabki keegi naise ära või läheb naine ise kellegi teisega. Ja oligi vaba naine, sina ju tale mees polnud.Ql8b kirjutas: ↑19 Sept 2024 09:40 Nagu korduvalt öeldud Leping. Alljirjad alka. Varad lahus. Igaüks maksab oma arved ise. Paraku teisiti ei saa. Suhe teise-kolmanda ringi naisega on äri. Tehing. Ja seks ei ole kaup. Selle eest maksma ei pea. Seksivad mõlemad.
-
Külaline
Ei oska viimast lauset lugeda?Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 12:18Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 09:49Nüüd mängid naist?Ql8b kirjutas: ↑19 Sept 2024 09:40 Nagu korduvalt öeldud Leping. Alljirjad alka. Varad lahus. Igaüks maksab oma arved ise. Paraku teisiti ei saa. Suhe teise-kolmanda ringi naisega on äri. Tehing. Ja seks ei ole kaup. Selle eest maksma ei pea. Seksivad mõlemad.
-
Külaline
[/quote]
No aga kui sa küllalt mees polnud, et teda siis "lepinguga ja allkirjad alla" endale tahta, siis mis oli, oligi vaba naine ju! Mis ulud nüüd? Ise ei teinud ju juttu, mis jahud lepingust jms kui ise oma sõnade järgi ei käi. Kui mees on nii lödipüks, et ei saa naisele selgeks tehtud, et nüüd oleme koos, siis võtabki keegi naise ära või läheb naine ise kellegi teisega. Ja oligi vaba naine, sina ju tale mees polnud.
[/quote]
Justnimelt. Selline on valdavalt 2-3 ringi naiste kes otsivad "püsisuhet" suhtumine ellu. Kuigi sa pole päris naine ja ka päris suhteid sul pole siis ilmestad ilusti selliste naiste suhtumist. Ja kui mehed on läbi hammustanud, et sellistest tegelikult suhtematerjali pole ja lihtsalt kasutavad neid siis tõuseb kisa taevani. Ehk siis kõik tuleb elus ringiga tagasi.
Sinul seda muret pole. Ei ole maailmas meest kes sind ihaleks kasvõi 1 korraks.
No aga kui sa küllalt mees polnud, et teda siis "lepinguga ja allkirjad alla" endale tahta, siis mis oli, oligi vaba naine ju! Mis ulud nüüd? Ise ei teinud ju juttu, mis jahud lepingust jms kui ise oma sõnade järgi ei käi. Kui mees on nii lödipüks, et ei saa naisele selgeks tehtud, et nüüd oleme koos, siis võtabki keegi naise ära või läheb naine ise kellegi teisega. Ja oligi vaba naine, sina ju tale mees polnud.
[/quote]
Justnimelt. Selline on valdavalt 2-3 ringi naiste kes otsivad "püsisuhet" suhtumine ellu. Kuigi sa pole päris naine ja ka päris suhteid sul pole siis ilmestad ilusti selliste naiste suhtumist. Ja kui mehed on läbi hammustanud, et sellistest tegelikult suhtematerjali pole ja lihtsalt kasutavad neid siis tõuseb kisa taevani. Ehk siis kõik tuleb elus ringiga tagasi.
-
Külaline
No aga kui sa küllalt mees polnud, et teda siis "lepinguga ja allkirjad alla" endale tahta, siis mis oli, oligi vaba naine ju! Mis ulud nüüd? Ise ei teinud ju juttu, mis jahud lepingust jms kui ise oma sõnade järgi ei käi. Kui mees on nii lödipüks, et ei saa naisele selgeks tehtud, et nüüd oleme koos, siis võtabki keegi naise ära või läheb naine ise kellegi teisega. Ja oligi vaba naine, sina ju tale mees polnud.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 12:28
[/quote]
[/quote]
Ma ei ole küll see keda tsiteerid aga ma naisena teeks samamoodi kui satuks selline eksemplar. Ma ei suudaks elusees sellise mehega suhet luua ja seda hoida, kes sellist iba suust välja ajab.
-
Külaline
No aga kui sa küllalt mees polnud, et teda siis "lepinguga ja allkirjad alla" endale tahta, siis mis oli, oligi vaba naine ju! Mis ulud nüüd? Ise ei teinud ju juttu, mis jahud lepingust jms kui ise oma sõnade järgi ei käi. Kui mees on nii lödipüks, et ei saa naisele selgeks tehtud, et nüüd oleme koos, siis võtabki keegi naise ära või läheb naine ise kellegi teisega. Ja oligi vaba naine, sina ju tale mees polnud.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 12:28
[/quote]
[/quote]
TA ei ole sinu sihtgrupp ehk siis 2-3 ringi amoremi (või misiganes nimega portaal see oli) kasutaja. Tee oma teema ja ela ennast seal välja.
-
Külaline
Igas teemas pead oma ila ajama, mis nõu sinust teemaalgatajale on! Ja ei, ma ei ole tinderi püsipaketi omanik, sa räägi rohkem endasugustega. Sealsed mehed ei ole ju paremaid väärtki, selle "hammustavad" ka naised läbi ja lihtsalt kasutavad, õhtusöök ka tasuta ja seks. Niiet vastastikku kasutate teineteist ära lühiajaliseks kepiks, aga millegipärast sina mängid mingit elukannatajat siin pidevalt. Sa ju ei kõlbagi püsisuhteks, damaged goods.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 13:47 Justnimelt. Selline on valdavalt 2-3 ringi naiste kes otsivad "püsisuhet" suhtumine ellu. Kuigi sa pole päris naine ja ka päris suhteid sul pole siis ilmestad ilusti selliste naiste suhtumist. Ja kui mehed on läbi hammustanud, et sellistest tegelikult suhtematerjali pole ja lihtsalt kasutavad neid siis tõuseb kisa taevani. Ehk siis kõik tuleb elus ringiga tagasi.
-
Külaline
Aga miks on vaja dramaatiliselt röökida, et mängib elukannatajat. Vastupidi. Ta korduvalt öelnud, et eluga rahul. Teie võute töölliks jne sõimata. Tema aga erinevalt teist ei ropenda ja ei valeta. Avaldab arvamust ja räägib oma kogemustest.
-
Külaline
Aga sa harrastad ainult lühisuhteid. Lisaks oled veendunud, et naised nagunii tinderdavad kõrvalt. Sellisel juhul ei peaks mingid lepingud ega allkirjad üldse jutuks tulema. Või hakkad juba esimesel kohtumisel varade lahususest rääkima?Ql8b kirjutas: ↑19 Sept 2024 09:40 Nagu korduvalt öeldud Leping. Alljirjad alka. Varad lahus. Igaüks maksab oma arved ise. Paraku teisiti ei saa. Suhe teise-kolmanda ringi naisega on äri. Tehing. Ja seks ei ole kaup. Selle eest maksma ei pea. Seksivad mõlemad.
-
Külaline
Elu on mind õpetanud. Lausa sundinud enda säästmiseks sellele teele. Endalegi üllatuseks mulle see meeldib. Ei mäletagi enam seda tunnet mis tähendab teada saada, et sind petetakse (petja arvates tema ei peta kuna lepingut polnud). Ei mäletagi enam seda tunnet kui lihtsalt kaoti või mingi eriti totra vabandusega maha jäeti. Mäletan nendest aegadest ainult seda, et seda ma enam kogeda ei taha.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 12:29Aga sa harrastad ainult lühisuhteid. Lisaks oled veendunud, et naised nagunii tinderdavad kõrvalt. Sellisel juhul ei peaks mingid lepingud ega allkirjad üldse jutuks tulema. Või hakkad juba esimesel kohtumisel varade lahususest rääkima?Ql8b kirjutas: ↑19 Sept 2024 09:40 Nagu korduvalt öeldud Leping. Alljirjad alka. Varad lahus. Igaüks maksab oma arved ise. Paraku teisiti ei saa. Suhe teise-kolmanda ringi naisega on äri. Tehing. Ja seks ei ole kaup. Selle eest maksma ei pea. Seksivad mõlemad.
Ma ei jõuagi üldjuhul mitte mingite kokkulepeteni. Ma lihtsalt jälgin olukorda ja esimese ohumärgi korral teen otsuse, et sellesse suhtesse pole mõtet rohkem panustada. Ja peale sellist otsust on loogiline, et hakkan ringi vaatama ja mitte mingit nn "meiet" pole enam olemas. Loogiline ju, et tuleb uus inimene siis vanaga lähevad teed lahku. Lihtne. Miks ma peaks pidama mingeid vestlusi ja kuulama mingit häma miks just käituti nii või naa. Lihtsam on mitte küsida, armukadetseda ja nautida hetke teades, et see ei kesta kaua.
Ütlevad ju naisedki, et kõigetähtam on inimene ise ja sealt edasi tulevad teiste mured. Olen nii üle 5a elanud ja ei kurda. Mitte ühtegi libastumist, pettumust pole olnud.
-
Külaline
Niiet hoopis sina petad neid, kuna oli mingi udune "ohumärk". No selge. M.O.T.T. Ja ikka on naised süüdi, kui mees on krooniline petis... See kannataja mängimine ikka ei tule sul välja, sest faktid ei klapi!Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 12:56 Ma ei jõuagi üldjuhul mitte mingite kokkulepeteni. Ma lihtsalt jälgin olukorda ja esimese ohumärgi korral teen otsuse, et sellesse suhtesse pole mõtet rohkem panustada. Ja peale sellist otsust on loogiline, et hakkan ringi vaatama ja mitte mingit nn "meiet" pole enam olemas. Loogiline ju, et tuleb uus inimene siis vanaga lähevad teed lahku. Lihtne.
-
Külaline
Ei ole kannataja. Mina nii ei tunne. Vastupidi Selgitan kuidas sinu poolt vihatud meestel elu käib. Sina pead seda petmiseks. Mina ei pea. Eelnevas elus eirasin ohumärke. Oli suur viga. Nüüd ei eira ja elu lill. Soovitan kõigile sellist elu kui tahad täisväärtusliku elu elada.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 13:17Niiet hoopis sina petad neid, kuna oli mingi udune "ohumärk". No selge. M.O.T.T. Ja ikka on naised süüdi, kui mees on krooniline petis... See kannataja mängimine ikka ei tule sul välja, sest faktid ei klapi!Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 12:56 Ma ei jõuagi üldjuhul mitte mingite kokkulepeteni. Ma lihtsalt jälgin olukorda ja esimese ohumärgi korral teen otsuse, et sellesse suhtesse pole mõtet rohkem panustada. Ja peale sellist otsust on loogiline, et hakkan ringi vaatama ja mitte mingit nn "meiet" pole enam olemas. Loogiline ju, et tuleb uus inimene siis vanaga lähevad teed lahku. Lihtne.
Kas sina ja paars sinu väärastunud mõttemaailma omavat tegelast on siin röökinud, et kõik asjad mida naised teevad on õige. K.a oma suhtlusportaalide kontod avatuna hoida ja seal aktiivselt edasi suhelda, kohtuda jne. See paari kuuline suhe koos voodijagamisega pole ju veel suhe. Olen selle mõttemalli omaks võtnud.
-
Külaline
Vasta edaspidi teemasse. Keegi ei viitsi su hala lugeda.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 14:43Ei ole kannataja. Mina nii ei tunne. Vastupidi Selgitan kuidas sinu poolt vihatud meestel elu käib. Sina pead seda petmiseks. Mina ei pea. Eelnevas elus eirasin ohumärke. Oli suur viga. Nüüd ei eira ja elu lill. Soovitan kõigile sellist elu kui tahad täisväärtusliku elu elada.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 13:17Niiet hoopis sina petad neid, kuna oli mingi udune "ohumärk". No selge. M.O.T.T. Ja ikka on naised süüdi, kui mees on krooniline petis... See kannataja mängimine ikka ei tule sul välja, sest faktid ei klapi!Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 12:56 Ma ei jõuagi üldjuhul mitte mingite kokkulepeteni. Ma lihtsalt jälgin olukorda ja esimese ohumärgi korral teen otsuse, et sellesse suhtesse pole mõtet rohkem panustada. Ja peale sellist otsust on loogiline, et hakkan ringi vaatama ja mitte mingit nn "meiet" pole enam olemas. Loogiline ju, et tuleb uus inimene siis vanaga lähevad teed lahku. Lihtne.
Kas sina ja paars sinu väärastunud mõttemaailma omavat tegelast on siin röökinud, et kõik asjad mida naised teevad on õige. K.a oma suhtlusportaalide kontod avatuna hoida ja seal aktiivselt edasi suhelda, kohtuda jne. See paari kuuline suhe koos voodijagamisega pole ju veel suhe. Olen selle mõttemalli omaks võtnud.
-
Külaline
Wow... elu lill? Mul on päriselt siiralt kahju sinust. Ma ei kujuta ette kui kurb see elu tegelikult olema peab, kui ainuke eesmärk on päevast-päeva anonüümses foorumis suvalistele naistele õpetada kuidas elama peab.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 14:43Ei ole kannataja. Mina nii ei tunne. Vastupidi Selgitan kuidas sinu poolt vihatud meestel elu käib. Sina pead seda petmiseks. Mina ei pea. Eelnevas elus eirasin ohumärke. Oli suur viga. Nüüd ei eira ja elu lill. Soovitan kõigile sellist elu kui tahad täisväärtusliku elu elada.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 13:17Niiet hoopis sina petad neid, kuna oli mingi udune "ohumärk". No selge. M.O.T.T. Ja ikka on naised süüdi, kui mees on krooniline petis... See kannataja mängimine ikka ei tule sul välja, sest faktid ei klapi!Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 12:56 Ma ei jõuagi üldjuhul mitte mingite kokkulepeteni. Ma lihtsalt jälgin olukorda ja esimese ohumärgi korral teen otsuse, et sellesse suhtesse pole mõtet rohkem panustada. Ja peale sellist otsust on loogiline, et hakkan ringi vaatama ja mitte mingit nn "meiet" pole enam olemas. Loogiline ju, et tuleb uus inimene siis vanaga lähevad teed lahku. Lihtne.
-
Külaline
Kusjuures naistele, kes teda kogu aeg pikalt saadavad. No ei lähe ära. Ta on täiesti sõltuvuses.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 15:30Wow... elu lill? Mul on päriselt siiralt kahju sinust. Ma ei kujuta ette kui kurb see elu tegelikult olema peab, kui ainuke eesmärk on päevast-päeva anonüümses foorumis suvalistele naistele õpetada kuidas elama peab.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 14:43Ei ole kannataja. Mina nii ei tunne. Vastupidi Selgitan kuidas sinu poolt vihatud meestel elu käib. Sina pead seda petmiseks. Mina ei pea. Eelnevas elus eirasin ohumärke. Oli suur viga. Nüüd ei eira ja elu lill. Soovitan kõigile sellist elu kui tahad täisväärtusliku elu elada.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 13:17
Niiet hoopis sina petad neid, kuna oli mingi udune "ohumärk". No selge. M.O.T.T. Ja ikka on naised süüdi, kui mees on krooniline petis... See kannataja mängimine ikka ei tule sul välja, sest faktid ei klapi!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist