Probleem digiallkirjastamisega
-
Külaline
Probleem digiallkirjastamisega
Mul on vaja üks dokument ID-kaardi lugeja abil allkirjastada. Ja kui kirjutan PIN-koodi, tuleb teade, et kood on vale, ehkki ei ole. Milles võib asi olla?
-
Külaline
Äkki on mõne klahvi all puru ja nr ei tööta korralikultKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 15:25 Mul on vaja üks dokument ID-kaardi lugeja abil allkirjastada. Ja kui kirjutan PIN-koodi, tuleb teade, et kood on vale, ehkki ei ole. Milles võib asi olla?
-
Külaline
Ei ole vale! Sest see teade tuleb vaid digiallkirjastamisega seoses. Kui login ID-kaardiga mõnda portaali sisse, probleemi ei ole.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 15:47 Kui ütleb, et kood on vale, siis ta on vale.
-
Külaline
Appi, puhtalt mu enda lühis! Digiallkirjastamiseks on ju PIN2, mitte PIN1.
-
appi
Inimene ei tee pin1 ja pin2 vahet? Sisselogimine ja digiallkirjastamine ei ole üks ja sama asi ometigi.
-
Külaline
Ikka juhtub sellist äkilist meeltesegadust, ka parimates peredes.appi kirjutas: ↑17 Sept 2024 17:32 Inimene ei tee pin1 ja pin2 vahet? Sisselogimine ja digiallkirjastamine ei ole üks ja sama asi ometigi.
Minu jaoks töötab sellisel juhul kõige kiiremini see variant - kirjutada kohe kellelegi ja nõu küsida. Kohe, kui olen Send vajutan, tuleb ka iseeneest lahendus päge. Kui ilma nõu küsimata pusima hakkan, võin seda tegema jäädagi.
-
Külaline
Tead, seda juhtub inimestel kellel on peas palju mõtteid. Kõmisevalt tühjas kolus jah midagi sassi ei lähe.
-
Külaline
Aamen
Neid lühiseid ajus ikka tuleb aeg-ajalt ette. Kui sul pole tulnud, väga hea.appi kirjutas: ↑17 Sept 2024 17:32 Inimene ei tee pin1 ja pin2 vahet? Sisselogimine ja digiallkirjastamine ei ole üks ja sama asi ometigi.
1. aastaid teen päringuid ELi firmade VAT-numbri kontrollimise lehel. Nii paar korda kuus. Ja ühel korral teatab see andmebaas, et päringu tegija number on vale. No ei saa olla - kopin ju programmist! 3 korda järjest sama teade.
Küsisin ühest foorumist abi, 10 minuti jooksul tuli mitu vastust - ega sa kogemata KMkohustuslase numbri asemel sinna firma reg.numbrit ei kopinud? Kõigil olla juhtunud. Ja nii oligi. Täitsa lambist kopisin vale numbri.
2. ühel päeval mingil põhjusel küsis mu telekas sisselülitamisel parooli. Ja ma vaatasin teda nagu loll - mis krdi parooli?! Pole eluski nagu teadnud ka, et sel peaks mingi parool olema!
Panin kinni ja läksin magama. Öösel ärkasin seepeale, et nägin parooli unes. Telekas käima, parool sisse ja korras.
3. mingil hommikul ei suutnud ma järsku meenutada firma panka sisenemise tunnust. No täitsa hull lugu - käin seal ülepäeva ja toksin sama numbrit aastaid sisse. Ja järsku tühi maa. Helistasin juhile, küsisin - ja temal ka ei mingit teadmist! Ja käib ka pidevalt pangas.
Üritasin sõrmede lihasmälu kasutada - toimis! Näpud ise leidsid kuidagi klaviatuuril õige tee.
Need on nüüd 3 ekstreemsemat juhust, mis viimase 10 aasta jooksul on ette tulnud. Vaevalt, et dementsus kimbutab, aga vahel lihtsalt jookseb aju kokku.
-
Külaline
Mul on ka pangatunnus korraks peast nii kadunud olnud, kui üldse saab.
10 aastat juba sama kasutusel. Lõpuks siis leidsin igivanad paberid, kus see kirjas oli.
10 aastat juba sama kasutusel. Lõpuks siis leidsin igivanad paberid, kus see kirjas oli.
-
Külaline
Tulin kord reisilt ja ei suutnud kohvri luku koodi enam meelde tuletada. Teadsin täpselt, et sama kood mis alarmi mahavõtmiseks, aga kuidagi olin tuppa sisse saanud ja alarmigi maha võtnud, aga kohvri avamise ajaks oli aju sile kut musikas. Ei mingit mälupojukest. Mõtlesin meeleheites juba kohvri jõuga lahti vägistada, aga siiski jätsin sinnapaika ja kobisin magama. Hommikul ärgates oli nagu uus elamine - päike paistis ja kõik koodid meeles, nagu poleks eelmist õhtut kunagi olnudki.
-
Külaline
Sinutaolised tänitajad on väga ebameeldivad.appi kirjutas: ↑17 Sept 2024 17:32 Inimene ei tee pin1 ja pin2 vahet? Sisselogimine ja digiallkirjastamine ei ole üks ja sama asi ometigi.
-
Külaline
Ma käin enamasti ühes kindlas toidupoes ja mulle on kartuli, banaani, kapsa, kurgi, tomati jms klahvide nr-id pähe kulunud, ei pea sildilt vaatama.
Hiljuti sattusin teise keti poodi ja olin jube nördinud ja tige, et kaalus on klahvide asukohti vahetatud, tomatile andis virsiku kleepsu, kartuli asemel oli baklažaan ... ainult banaan on vist enamusel poodidel klahv 1. Ja mul läks ikka aega, enne kui endale kohale jõudis...
Hiljuti sattusin teise keti poodi ja olin jube nördinud ja tige, et kaalus on klahvide asukohti vahetatud, tomatile andis virsiku kleepsu, kartuli asemel oli baklažaan ... ainult banaan on vist enamusel poodidel klahv 1. Ja mul läks ikka aega, enne kui endale kohale jõudis...
-
Külaline
PIN 1 on neljakohaline, PIN 2 viiekohaline. Seda ei märganud, et üks numbrikoht nagu üle jääb või nii?
-
Külaline
Minul on PIN2 6 kohaline, mõista-mõista kuis nii saab olla?
-
Külaline
No 6-kohaline võib ta ju olla, aga 4-kohaline ei saa PIN2 mitte kuidagi olla!
-
Külaline
Oled kindel, seda saab ju ise muuta?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist