Kõrvarõngad

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 14:46 Õhh pole siis ikka minule. Ei taha auku suuremaks venida ega suruda. Juba lootsin et ongi ehk mittetorkivate tagustega kõrvarõngad leiutada aga need ka mingid jämedad needipulkadega :(
Kas normaalsuuruses nõelaga labrette ka saada kusagilt? Nõel samasuur kui standardtagusega mitterippuvatel kõrvarõngadtele
Minul on kullast keeratava tagusega. Need on mittetorkivad.
Selline väike kiviga täpp, ühes kõrvas, teises augus.
Taolised nagu need:
https://www.google.com/search?client=ms ... sid=mosaic

Ma oma kobakäpp sõrmedega saan need ilusti kinni. Mul muidugi 10a vanad ka ja mul on tervet kõrva läbistav pulk keermega. Ma ei oska oma isiklikku telefonist pilti siia lisada :?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 15:08 Appi, mina küll mingit paksu pulka kõrva ei venitaks :?
See "paks pulk" on 0.8-1mm, paljud disainerehted on samasugused. Need ei venita su kõrva välja rohkem kui mistahes rippuvad, peenikese pulgaga kõrvarõngad.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 15:26
Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 15:08 Appi, mina küll mingit paksu pulka kõrva ei venitaks :?
See "paks pulk" on 0.8-1mm, paljud disainerehted on samasugused. Need ei venita su kõrva välja rohkem kui mistahes rippuvad, peenikese pulgaga kõrvarõngad.
No kui need pole tavasuuruses pulgad nagu esimeses ettejuhtuvas ehtepoes siis on minu jaoks liiga suured. Peenikestegagi tegu, et kõrva saaks kui kandmise vahe pikemaks jäänud. Jurakaid disain või mitte disainasju ei taha. Tavalist normaalse suurusega.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 18:29
No kui need pole tavasuuruses pulgad nagu esimeses ettejuhtuvas ehtepoes siis on minu jaoks liiga suured. Peenikestegagi tegu, et kõrva saaks kui kandmise vahe pikemaks jäänud. Jurakaid disain või mitte disainasju ei taha. Tavalist normaalse suurusega.
Oeh, no nagu eelmisel lehel öeldud, siis saab ju valida väiksema pulga läbimõõduga, ei pea seda kõige jämedamat võtma.
Külaline

On neid ka 0,6mm läbimõõduga näiteks. Mingi 10a tagasi tehtud ja pidevalt kehteid kandnud kõrvaaugule pole see kindlasti liiga paks. Lapsele tuleb jah valida ikka kõige peenemad, mida leida on (arvatavasti netist, eesti kullapoed on neist vist küll üsna tühjad).
Külaline

Nii, mina sain sealt bodymodist tellitud labretid täna kätte. Tahtsin kõige tavalisemaid lihtsalt prooviks, tellisin titaanits 3mm kuuli ja 1mm vardaläbimõõduga ja ei ole need jämedamad kui tavalised kõrvarõngad. Nendest nn. püstoliaukudega kaasatulevatest kivikesega kõrvarõngastest on isegi pigem peenemad. Auke ei venitanud üldse, väga lihtsalt läks läbi. Kõrvale käsikaudu tagantpoolt läheneda on muidugi harjumatu aga saab hakkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2024 17:33 Nii, mina sain sealt bodymodist tellitud labretid täna kätte.
Mis asjad?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2024 06:53 Mis asjad?
Sa ülejäänud teemat nagu üldse ei lugenud või, et see sõna hambusse jäi? Jah, labretid ongi need asjad, millest see teema siin on.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2024 22:01

Oeh, no nagu eelmisel lehel öeldud, siis saab ju valida väiksema pulga läbimõõduga, ei pea seda kõige jämedamat võtma.
Millises suuruses on tavakõrvarõnga pulgad? Kuidas ma seda kodus mõõtma peaksin…
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 15:54

Millises suuruses on tavakõrvarõnga pulgad? Kuidas ma seda kodus mõõtma peaksin…
Torka auk paberisse kõrvarõnga kõrvast läbi mineva osaga ja mõõda augu läbimõõt. Näed isegi, et see on olematu vahe, auk su kõrvalestas venib rippuva kõrvarõngagagi rohkem. Need on tehtud täiesti tavaliste aukude jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 16:04
Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 15:54

Torka auk paberisse kõrvarõnga kõrvast läbi mineva osaga ja mõõda augu läbimõõt. Näed isegi, et see on olematu vahe, auk su kõrvalestas venib rippuva kõrvarõngagagi rohkem. Need on tehtud täiesti tavaliste aukude jaoks.
Ei kanna mitte kunagi rippuvaid kõrvarõngaid sel põhjusel. Vastik tunne kui midagi kõrvalesta küljes ripub, isegi “kerge” kõrvarõngas. Minu kõrvaaugud on tehtud kõrvarõngapüstoliga ja sealt tuleva kõrvarõnga pulk oli väga jäme. Tavalise kõrvarõngaga võrreldes mitmekordne vahe. Ei hakka sellised tänavaposte kindlasti kõrvaaukudesse suruma.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:14 Ei kanna mitte kunagi rippuvaid kõrvarõngaid sel põhjusel. Vastik tunne kui midagi kõrvalesta küljes ripub, isegi “kerge” kõrvarõngas. Minu kõrvaaugud on tehtud kõrvarõngapüstoliga ja sealt tuleva kõrvarõnga pulk oli väga jäme. Tavalise kõrvarõngaga võrreldes mitmekordne vahe. Ei hakka sellised tänavaposte kindlasti kõrvaaukudesse suruma.
Ega keegi ei sunni sind neid kõrva panema ju või mis su probleem on? Kes tahavad ostavad ja kannavad, sina kanna neid mis sulle sobivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:36
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:14 Ei kanna mitte kunagi rippuvaid kõrvarõngaid sel põhjusel. Vastik tunne kui midagi kõrvalesta küljes ripub, isegi “kerge” kõrvarõngas. Minu kõrvaaugud on tehtud kõrvarõngapüstoliga ja sealt tuleva kõrvarõnga pulk oli väga jäme. Tavalise kõrvarõngaga võrreldes mitmekordne vahe. Ei hakka sellised tänavaposte kindlasti kõrvaaukudesse suruma.
Ega keegi ei sunni sind neid kõrva panema ju või mis su probleem on? Kes tahavad ostavad ja kannavad, sina kanna neid mis sulle sobivad.
Mina kannaksin ka kui oleksid normaalses suuruses pilgad. Mis see normaalne standardsuurus kõrvarõnga nõelal on? Tuleb ikka vastuseks, et ei ei suru ikka kõrvast läbi see jäme pulk 😂😂
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:39 Mina kannaksin ka kui oleksid normaalses suuruses pilgad. Mis see normaalne standardsuurus kõrvarõnga nõelal on? Tuleb ikka vastuseks, et ei ei suru ikka kõrvast läbi see jäme pulk 😂😂
Ei ole olemas mingit standardsuurust kõrvarõnga pulgal!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:47
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:39 Mina kannaksin ka kui oleksid normaalses suuruses pilgad. Mis see normaalne standardsuurus kõrvarõnga nõelal on? Tuleb ikka vastuseks, et ei ei suru ikka kõrvast läbi see jäme pulk 😂😂
Ei ole olemas mingit standardsuurust kõrvarõnga pulgal!
Kuidas ei ole? Lähed kaubanduskeskusesse ja ühes poes on suured poldid teibad ja teises kohas peenikesed nõelad? Ei ole sellist asja. Sarnases suuruses on kõik misiganes see suurus siis ka ei oleks
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:49 Kuidas ei ole? Lähed kaubanduskeskusesse ja ühes poes on suured poldid teibad ja teises kohas peenikesed nõelad? Ei ole sellist asja. Sarnases suuruses on kõik misiganes see suurus siis ka ei oleks
Mine küsi mõne müüja käest või vaata suvaliste ehtepoodide lehtedel. Sarnases suuruses ongi, ei ole mingit erilist vahet kas see on täpselt 0,3; 0,6; 0,8 või 1,2. Me räägime millimeetrist! Su kõrvalest on pehme kude.

Igas poes on spetsiaalselt venitamiseks mõeldud pulgad täiesti eraldi. Need labretid, millest siin jutt sinna alla ei kuulu.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:58
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 16:49 Kuidas ei ole? Lähed kaubanduskeskusesse ja ühes poes on suured poldid teibad ja teises kohas peenikesed nõelad? Ei ole sellist asja. Sarnases suuruses on kõik misiganes see suurus siis ka ei oleks
Mine küsi mõne müüja käest või vaata suvaliste ehtepoodide lehtedel. Sarnases suuruses ongi, ei ole mingit erilist vahet kas see on täpselt 0,3; 0,6; 0,8 või 1,2. Me räägime millimeetrist! Su kõrvalest on pehme kude.

Igas poes on spetsiaalselt venitamiseks mõeldud pulgad täiesti eraldi. Need labretid, millest siin jutt sinna alla ei kuulu.
Piltide peal tundusid igavesti jämedad. Ei viitsinud otsima hakatagi kas on peenikesi ka
Külaline

Lõpetaks nüüd selle hädaldamise! Sa ei pea igas teemas kaagutama, kui millestki midagi ei tea- kargab sisse ja kukub jaurama. Tavalise kõrvarõnga "posti" läbimõõt on 0,8 mm! Kanna tavalisi, keda huvitab, mida sina paneks või ei paneks... see on täpselt samasugune. Ma ise ostsin 0,6mm labretid.

Pilt
Külaline

Sain nüüd oma labretid kätte ja tõepoolest pole mingit "tänavaposti", vaid normaalsuurusega pulk on see, mis kõrvast läbi käib. Ilmnes hoopis muu mure- see kruvi ots ja "poldi" ehk kõrvarõnga iluots, mis sinna peale keerata, on ju ka 0,6 mm ;) mina seda käsikaudu omale peegli ees kinni keeratud ei saanud, see on mikroskoopiline kruvi :) Peab kellegi appi paluma. Aga väga mugav on kõrvas (niipalju kui ma proovisin)!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mortal ja 1 külaline