Soovitage hea käega ja asjalikku naistejuuksurit Tartus
-
Külaline
Soovitage hea käega ja asjalikku naistejuuksurit Tartus
Tahaks minna oma poolpikkade juustega kellegi juurde, kel on kätt ja silma jning kes oskab hästi lõigata juukseid näiteks natuke järku, et neile kergust anda. Mul on raske juus ja kipub ligi pead luduks vajuma. Paraku ei ole ma leidnud veel juuksurit, kes kliendile otsa vaadates reaalselt oskaks soovitada, mis talle sobiks ja mis toimida võiks. Juuksuriskäik tähendab enamasti seda, et kas näitad juuksurile pilti, mida tahad, ja saad siis enam-vähem sarnase lõikuse, või saad hoolimata pildinäitamisest mingi hoopis kolmanda (loe: selle ainsama) soengu, mis juuksuril kätte õpitud on. Ma ei tahaks üldse pildiga minna, tahan adekvaatset soovitust konkreetselt endale!
-
Külaline
Tundub, et tartlased ei olegi leidnud head juuksurit 
-
Külaline
Aga pane siia pilt ka, siis saab mingit aimu. Üks pilt oma ideaalsest soengust, teine enda juustest, leiad äkki internetist midagi endale sarnast.
Ma pakun, et põhjuseid on siin mitmeid:
- Kehv juuksur, aga pildil olev modell käib kellegi asjalikuma juures.
- Enda juuksestruktuur on modellist kardinaalselt erinev. Endal on loomulik laine-lokk, modellil sirged juuksed. Või siis vastupidi, enda juustel vähe volüümi aga modellil laines ja hoiavad peast eemal. Enda juused on värvimata, libedamad-siidised ja rasked, modellil värvitud, kuivemad ja poorsed, mida on palju lihtsam soengusse ajada.
- Pildisoeng on kenaks föönitatud aga igapäevaelus kantakse juukseid lihtsalt õhu käes kuivanult, seega ei näe ka nii kena välja.
Ma pakun, et põhjuseid on siin mitmeid:
- Kehv juuksur, aga pildil olev modell käib kellegi asjalikuma juures.
- Enda juuksestruktuur on modellist kardinaalselt erinev. Endal on loomulik laine-lokk, modellil sirged juuksed. Või siis vastupidi, enda juustel vähe volüümi aga modellil laines ja hoiavad peast eemal. Enda juused on värvimata, libedamad-siidised ja rasked, modellil värvitud, kuivemad ja poorsed, mida on palju lihtsam soengusse ajada.
- Pildisoeng on kenaks föönitatud aga igapäevaelus kantakse juukseid lihtsalt õhu käes kuivanult, seega ei näe ka nii kena välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist