Eraõpetaja tund
-
Külaline
Eraõpetaja tund
Kui palju olete tasunud eraõpetajale keeletunni eest? Õnnestus leida lapsele võimalus regulaarseteks eratundideks (mitte järeleaitamine) 1-2x nädalas. Õpetaks sama kooli lõpetanud noor õpetaja ja keel ei ole selline, mida lihtne õppida / igaüks oskab.
Tahaks maksta õiglast hinda, vaatasin asendusõpetajatest, aga seal ka seinast seina. Kel varasemalt eraõpetajaga kogemusi, kui palju tunni eest maksate?
Tahaks maksta õiglast hinda, vaatasin asendusõpetajatest, aga seal ka seinast seina. Kel varasemalt eraõpetajaga kogemusi, kui palju tunni eest maksate?
-
Külaline
sõltub ka sellest, kas õpetaja tuleb õpilase juurde koju, või õpilane läheb õpetaja juurde.
kui õpetaja juurde koju, siis vähemalt matemaatikas kvalifikatsiooniga õpetaja (oü või Fiena) alla 30€/ak.h ei küsi, sest kolmandik teenitust või rohkemgi läheb veel malksuametile maksudeks.
kui õpetaja peab õpilase juurde koju minema, lisanduvad transpordikulud ja sõiduaeg, siis oleks norm 40-50€/ak.h
need, kes mustalt teevad (teenitult makse riigile ei maksa) ja on ise tudengid või lausa kooliõpilased, need küsivad tõenäoliselt vähem, aga samas riskivad maksuametile vahelejäämisega.
kui õpetaja juurde koju, siis vähemalt matemaatikas kvalifikatsiooniga õpetaja (oü või Fiena) alla 30€/ak.h ei küsi, sest kolmandik teenitust või rohkemgi läheb veel malksuametile maksudeks.
kui õpetaja peab õpilase juurde koju minema, lisanduvad transpordikulud ja sõiduaeg, siis oleks norm 40-50€/ak.h
need, kes mustalt teevad (teenitult makse riigile ei maksa) ja on ise tudengid või lausa kooliõpilased, need küsivad tõenäoliselt vähem, aga samas riskivad maksuametile vahelejäämisega.
-
Külaline
Meie gümnasisti matemaatika eraõpetajatest ühe taks oli 20 eurot tund, teisel 30 eurot tund.
Esimene oli matemaatika kallakuga kooli abiturient, pedagoogikoolitus puudus. Tegi veebitunde.
Teine oli tegev matemaatikaõpetaja teises koolis. Tegi vahel veebis ja vahel läks õpilane tema juurde või tegid tunni nt raamatukogus.
Õpetada oskasid põhimõtteliselt mõlemad, midagi halba öelda ei ole.
Esimene oli matemaatika kallakuga kooli abiturient, pedagoogikoolitus puudus. Tegi veebitunde.
Teine oli tegev matemaatikaõpetaja teises koolis. Tegi vahel veebis ja vahel läks õpilane tema juurde või tegid tunni nt raamatukogus.
Õpetada oskasid põhimõtteliselt mõlemad, midagi halba öelda ei ole.
-
Külaline
Mõni võtab ka või?Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 17:36 Mina olen eraõpetaja, õpetan keelt. Eelmisest aastast on 50€/h.
-
Külaline
Pole küll eraõpetajaga tegu, aga eralogopeedile pidin maksma 50€/tund ja soovis sulas. Arvan eraõpetajad suht sama küsivad.
-
Külaline
Logopeed on ikka kallim kui õpetaja. Aga minu arust natuke imelik küsimus, et palju maksta. Maksad ikka seda raha, mida inimene ise küsib. Ja inimesed küsivad väga erinevalt.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 23:45 Pole küll eraõpetajaga tegu, aga eralogopeedile pidin maksma 50€/tund ja soovis sulas. Arvan eraõpetajad suht sama küsivad.
-
Külaline
Minu lapsed käivad eraõpetajate juures. Maksan 40-50 eurot tund.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 21:36 Kui palju olete tasunud eraõpetajale keeletunni eest? Õnnestus leida lapsele võimalus regulaarseteks eratundideks (mitte järeleaitamine) 1-2x nädalas. Õpetaks sama kooli lõpetanud noor õpetaja ja keel ei ole selline, mida lihtne õppida / igaüks oskab.
-
Külaline
Selline olukord, kus mingit sorti teenuse pakkuja oli kunn ja klient nuttis ja maksis, on jäänud loodetavasti nõuka-aega. Tänapäeval on üsna tavaline, et hinna üle kaubeldakse. Näiteks ma ise olen juba harjunud, et küsida võib mida tahes, kuid turg ja vajadus paneb asja paika. Ja kui ikka hind on tõesti soolane, siis ma loobun eraõpetaja palkamisest, vaid õpetan oma last kodus ise. Või kasutan eraõpetaja abi harva, enamuse ajast püüame omade jõududega hakkama saada. Olen märganud, et ka üha rohkem teenusepakkujaid on juba ette arvestanud, et klient võib hakata nagunii kauplema, ning nimetab juba pakkumist tehes ebamõistlikult suure summa. Sest ta arvestab, et klient tingib summa ilmselt väiksemaks ja kokkuvõttes ongi palgaks tavataks.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 11:54Logopeed on ikka kallim kui õpetaja. Aga minu arust natuke imelik küsimus, et palju maksta. Maksad ikka seda raha, mida inimene ise küsib. Ja inimesed küsivad väga erinevalt.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 23:45 Pole küll eraõpetajaga tegu, aga eralogopeedile pidin maksma 50€/tund ja soovis sulas. Arvan eraõpetajad suht sama küsivad.
Eraõpetaja osas mängib rolli nt see, kas tal on olemas pedagoogiline eriharidus või ei ole. Põhimõtteliselt võib ka gümnasist matemaatikat õpetada (ja teha seda päris hästi), ent päris õpetaja tunneb (vähemalt teoorias peaks tundma) õpetamise metoodikaid, oskab luua süsteemi, teadmisi kontrollida jne.
-
Külaline
Kasutan teemaalgatust ära, sest tahtsin teha eraõpetajaga seotud postituse.
Mu küsimus on selline: kas Mentornaut keskkond on eraõpetaja leidmiseks usaldusväärne? Pealevaadates tundub tore ja kõigil Mentornauti eraõpetajatel on kenasti positiivsed kommentaarid õpilastelt või nende vanematelt. Samas, kas Mentornaut kuidagi kontrollib oma platvormil olevate õpetajate pakutavat või lihtsalt vaatangi, kelle pilt ja kogemus tundub sümpaatne, ning ostan nö loteriipileti ja vaatan, kas tuleb hea kogemus või mitte?
Kuidas veel eraõpetajaid leida? Huvitab põhikooli matemaatika.
Mu küsimus on selline: kas Mentornaut keskkond on eraõpetaja leidmiseks usaldusväärne? Pealevaadates tundub tore ja kõigil Mentornauti eraõpetajatel on kenasti positiivsed kommentaarid õpilastelt või nende vanematelt. Samas, kas Mentornaut kuidagi kontrollib oma platvormil olevate õpetajate pakutavat või lihtsalt vaatangi, kelle pilt ja kogemus tundub sümpaatne, ning ostan nö loteriipileti ja vaatan, kas tuleb hea kogemus või mitte?
Kuidas veel eraõpetajaid leida? Huvitab põhikooli matemaatika.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist