Kahe käo vahel kisub vaidluseksKülaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 11:42Sa raiu pähe, et kui kahe käo vahel kisub vaidluseks ja tahad sekkuda, siis kirjutad, kes oled, mitte ei lahmi anonüümselt, justnagu vaidluse teine osapool ja siis solvud, et miks liiga tehti.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 10:38Muide, raiu endale pähe, et siin kirjutab rohkem inimesi. Ma elan pisikeses alevikus, mis väikestesse kohtadesse üleolevat suhtumist sa mulle pähe määrid. Kui keegi su manipuleerimisele tähelepanu pöörab, siis pole mõtet sinna kõrvale jälle oma muinasjuttu välja mõelda.
Kus linnas elada?
-
Külaline
-
Külaline
Vahi teist maakat, tema tahab ka sõna sekka öelda ja kätšis osaleda.
-
Külaline
Argumenteeritud mõttevahetuse arendamise asemel kadus manipuleeriv kägu nagu vits vette. Näib, et polnud suuteline välja tooma ühtegi näidet solvangutest ega ka midagi kontekstist väljarebimise, sõnastuse ja rõhuasetuse muutmise kohta, mis vallandas temas vihapurske, et nii valuliselt reageeris. Ülbitses ajaviiteks.
-
Külaline
Ma täpselt ei tea, kumb teist kumb on, aga üks ju tõi neid välja terve postitusetäie.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 07:54Argumenteeritud mõttevahetuse arendamise asemel kadus manipuleeriv kägu nagu vits vette. Näib, et polnud suuteline välja tooma ühtegi näidet solvangutest ega ka midagi kontekstist väljarebimise, sõnastuse ja rõhuasetuse muutmise kohta, mis vallandas temas vihapurske, et nii valuliselt reageeris. Ülbitses ajaviiteks.
-
Külaline
Igal juhul mitte siin tegelikult manipuleeriv kägu, kes nimetas väljatoodud "solvanguid" ühepoolsteks ja suvalisteks nopeteks. No ei suuda lahmijad argumenteeritult vaielda, fakte välja tuua, vaid ainult inetut "trükimusta" toota ja kui omadega jänni jäävad, kaovad areenilt.
-
Külaline
Ma olen ka teemat jälginud ja siin kirjutanud. Manipulaator oled siiski sina ja teemaväliste nähvamistega alustasid ka sina. Jutt ju hargnes sellest, et uueks elukohaks valida koht, kus on TA juured. Aga selle peale tuli välja, et TA juured ongi tln-s. Kellelegi see nagu ikka ei sobinud, et ongi põline tallinlane, et oma juuri võiks ikka vähemalt mõni sada aastat teada, ikka peaks teadma kust sinna tln-sse tuldi. Edasi arutletigi selle üle, et see juurte juurde kolimise variant ei tööta, kui selle kohaga pole põlvkondi juba mingit sidet olnud. Keegi aga ei jätnud jonni, tema moondas juurte juurde kolimise teema sujuvalt "kas ikka on põline tallinnlane" ja "päritoluga uhkustamise ja päritolu häbenemise" teemaks.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 07:54Argumenteeritud mõttevahetuse arendamise asemel kadus manipuleeriv kägu nagu vits vette. Näib, et polnud suuteline välja tooma ühtegi näidet solvangutest ega ka midagi kontekstist väljarebimise, sõnastuse ja rõhuasetuse muutmise kohta, mis vallandas temas vihapurske, et nii valuliselt reageeris. Ülbitses ajaviiteks.
Täiesti teemaväliselt ja tühjalt kohalt tekkisid sellised lahked postitused:
Sa isegi ei tea, mida tähendab olla "läbilõhki tallinnlane". Et nt mis aastast on linn üldse Tallinn. Kus elati, mida tehti. Sa oledki lihtsalt üks betoonielanik, isegi mitte tallinnlane.
Koomiline on lugeda, kuidas üks rõhutab uhkusega Tallinna päritolu ja teine nagu häbeneb, et esivanemad elasid Lõuna-Eesti külas, aga tema sinna tõmbust ei tunne.
Kas nii piinlik on tunnistada, et olete väikesest kohast pärit?
Ega elamine Tallinnas automaatselt eliidi hulka kuulumist ei tähenda ja teid teistest paremaks ei tee.
Tallinn on täis endiseid valgalasi, võrukaid jne, kes kiruvad pühasid, eriti jõule, oma ämmasid ja äisid, kelle pärast peab vahel teise eesti otsa sõitma.
-
Külaline
Siin sa eksid ja ajad erinevad kasutajad segi, nimetades (keegi aga ei jätnud jonni, tema moondas) manipulaatoriks. Mina ei kirjutanud (sa isegi ei tea, mida tähendab olla "läbilõhki tallinnlane"). Kirjutasin, et koomiline on lugeda, kuidas üks rõhutab uhkusega Tallinna päritolu ja teine nagu häbeneb, et esivanemad elasid Lõuna-Eesti külas, aga tema sinna tõmbust ei tunne ja seda nipsakate lausete peale (no keerlesid seal Lõuna-Eesti külades elada, sada+ aastat tagasi võis seal ju tore olla elada, mina küll sinna tõmbust ei tunne). Seepeale reageeriti ägedalt ja hiljem üritati isiklikult solvata..kust krt sa häbenemise välja lugesid..saabus keegi veider meelevaldne süüdistaja, kellel tõesti tunduvad kompleksid olema..võta palderjani..manipuleerimise meistriklass..tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on..oled tõesti õudne inimene.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 10:27Ma olen ka teemat jälginud ja siin kirjutanud. Manipulaator oled siiski sina ja teemaväliste nähvamistega alustasid ka sina. Jutt ju hargnes sellest, et uueks elukohaks valida koht, kus on TA juured. Aga selle peale tuli välja, et TA juured ongi tln-s. Kellelegi see nagu ikka ei sobinud, et ongi põline tallinlane, et oma juuri võiks ikka vähemalt mõni sada aastat teada, ikka peaks teadma kust sinna tln-sse tuldi. Edasi arutletigi selle üle, et see juurte juurde kolimise variant ei tööta, kui selle kohaga pole põlvkondi juba mingit sidet olnud. Keegi aga ei jätnud jonni, tema moondas juurte juurde kolimise teema sujuvalt "kas ikka on põline tallinnlane" ja "päritoluga uhkustamise ja päritolu häbenemise" teemaks.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 07:54Argumenteeritud mõttevahetuse arendamise asemel kadus manipuleeriv kägu nagu vits vette. Näib, et polnud suuteline välja tooma ühtegi näidet solvangutest ega ka midagi kontekstist väljarebimise, sõnastuse ja rõhuasetuse muutmise kohta, mis vallandas temas vihapurske, et nii valuliselt reageeris. Ülbitses ajaviiteks.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 20:18
Sa isegi ei tea, mida tähendab olla "läbilõhki tallinnlane". Et nt mis aastast on linn üldse Tallinn. Kus elati, mida tehti. Sa oledki lihtsalt üks betoonielanik, isegi mitte tallinnlane.
Koomiline on lugeda, kuidas üks rõhutab uhkusega Tallinna päritolu ja teine nagu häbeneb, et esivanemad elasid Lõuna-Eesti külas, aga tema sinna tõmbust ei tunne.
Kas see jätab mõistliku mulje, kui su käest küsitakse, kas sa nagu häbened oma Lõuna-Eesti päritolu ja seepeale vihastad, miks krt sa seda arvad, manipulaator selline, oled õudne inimene.
-
Külaline
Üks suudab ainult "ei meeldi" nuppu vajutada, aga kirjutamisoskusest jääb puudu, sest tal puuduvad argumendid.
-
Külaline
Pilt kirjeldab eriti ilmekalt pildi lisajat. Eesel, mis eesel.
-
Külaline
Või siis sebra, mis sebra, aga hirnub nagu eesel.
-
Külaline
No anna kannatust.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 10:27Ma olen ka teemat jälginud ja siin kirjutanud. Manipulaator oled siiski sina ja teemaväliste nähvamistega alustasid ka sina. Jutt ju hargnes sellest, et uueks elukohaks valida koht, kus on TA juured. Aga selle peale tuli välja, et TA juured ongi tln-s. Kellelegi see nagu ikka ei sobinud, et ongi põline tallinlane, et oma juuri võiks ikka vähemalt mõni sada aastat teada, ikka peaks teadma kust sinna tln-sse tuldi. Edasi arutletigi selle üle, et see juurte juurde kolimise variant ei tööta, kui selle kohaga pole põlvkondi juba mingit sidet olnud. Keegi aga ei jätnud jonni, tema moondas juurte juurde kolimise teema sujuvalt "kas ikka on põline tallinnlane" ja "päritoluga uhkustamise ja päritolu häbenemise" teemaks.
Kas nii piinlik on tunnistada, et olete väikesest kohast pärit?
Ega elamine Tallinnas automaatselt eliidi hulka kuulumist ei tähenda ja teid teistest paremaks ei tee.
Tallinn on täis endiseid valgalasi, võrukaid jne, kes kiruvad pühasid, eriti jõule, oma ämmasid ja äisid, kelle pärast peab vahel teise eesti otsa sõitma.
Juba kijutatud korra, et need postitustest välja toodud "solvangud" on ju ühepoolsed ja suvalised nopped. Solvu nüüd selle peale kohe pikali ja klõbista kümme vastust.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 10:27Ma olen ka teemat jälginud ja siin kirjutanud. Manipulaator oled siiski sina ja teemaväliste nähvamistega alustasid ka sina. Jutt ju hargnes sellest, et uueks elukohaks valida koht, kus on TA juured. Aga selle peale tuli välja, et TA juured ongi tln-s. Kellelegi see nagu ikka ei sobinud, et ongi põline tallinlane, et oma juuri võiks ikka vähemalt mõni sada aastat teada, ikka peaks teadma kust sinna tln-sse tuldi. Edasi arutletigi selle üle, et see juurte juurde kolimise variant ei tööta, kui selle kohaga pole põlvkondi juba mingit sidet olnud.
Taas manipuleerimise meistriklass, päris hea vaadata, kuidas kontekstist rebimise, sõnastuse ja rõhuasetuse muutmisega luuakse kokku oma muinasjutt.
-
Külaline
Selle arulageda kemplemise peale muutub tõesti eesel sebraks või vastupidi ja hakkab hirnuma.
-
Külaline
-
Külaline
KuressaareKülaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 21:17Ma vist niisama mõtisklen, et kus tahaks elada. Otseselt tingimusi polegi.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 21:07Sa pole ju öelnud ühtki asja, mida uuelt kohalt ootad, mis tingimusi soovid jneKülaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 20:48 Töö ja raha (mõistlikkuse piirides) ei ole probleem jah.
Aga Tallinnas ei taha mitte ühtegi linnaosa.
Tunned hästi Tallinna siis võid vaibilt võrrelda:
Kadriorg on nagu Haapsalu
Südalinn nagu Pärnu
Mustamäe nagu Tartu
Nõmme nagu Viljandi
Pääsküla nagu Tapa
Haabersti nagu Paldiski
Kakumäe nagu Kärdla
Majaka nagu Narva
Vana-Lõuna kant nagu Elva
Pirita nagu Türi
Kassisaba nagu Võru
Kristiine nagu Valga
Lasnamäe - noh, lasnamäe on nagu Tallinn
Kool+lastead.
Pood - ühest piisab
Et jala/ rattaga saaks asjad aetud
Et venelasi poleks
Et inimesi oleks vähem
Meri/ veekogu võiks olla
Mõni golfiväljak võiks olla ca 30km raadiuses
See linnaosade võrdlus on küll superhea, aitäh!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 9 külalist