Tinder
-
Külaline
Vaata kui lähedalt jõuad tutvuda selle korraksvaid provvaga - isegi perenime saad teada, et sotsiaalmeediakontot uurida. Näo teed küll, rt ei huvita, tegelt huvitab ikka küll 
-
Külaline
Kas teie oma tuttava sotsiaalmeedia kontot ei vaata? Mina küll iga uue tuttava puhul piilun küll. Lausa googeldan.
-
Külaline
Mingi üheöösuhte omast küll savi. Kui olen inimesest huvitatud, siis küll. Järelikult see mees ongi neist naistest huvitatud, aga need teda rohkem näha ei taha. Viinamarjad on hapud sündroom.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 12:05 Kas teie oma tuttava sotsiaalmeedia kontot ei vaata? Mina küll iga uue tuttava puhul piilun küll. Lausa googeldan.
-
Külaline
Üheöö suhete harrastaja oled. Tore teada,et selliseid ka on kellel kõigest savi. Ka sellest kellega seksib.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:45Ja miks sina käid tema sotsiaalmeedia kontot vahtimas, kui sul neist nii suva on? Eks sellepärast käid, et sul pole midagi. Ei peret ega suhteid. Ainult mingid purjus peaga sündinud üheöökepid. Su elu on igav ja tühi. Keegi sinust ei hooli vähimalgi määral.Vaatd tema sotsiaalmeedia kontot ja näed sealt õnneliku pereelu.
-
Külaline
Ühte püsiklienti näed siin. See peaks piisava pildi ette andma, mis kaader seal on.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 13:12 Tule taevas appi milline kaader Tinderis on? Kasutasin täpselt 1 kuu.
-
Külaline
Kui mind mõtled keda kõik sõimavad ja kõik mitte meeldivad kommentaarid minu kraesse kirjutavad siis kordan veelkord. Pole ealeski Tinderis olnud. Minul on muud lemmik kohad.
-
Külaline
Mul ligi 10 aastane kogemus erinevate suhtlusportaalidega. K.a Tinder. Siiani üksi
Arvake ise miks? Aga tegelikult on täielik läbilõige ühiskonnast seal. Ka selline mida sa muidu ei näeks ja ei kuuleks. Tutvunud olen paljudega. Mõnega sõbraks saanud ja mõni suhe ka olnud. Sõbraks saanud inimesed on väga toredad ja lahedad, aga kui seda klikki ei teki siis ei teki. Kahtlustan, et mõni nendest sõprdest on ka haiget saanud. Kui jahh siis olen seda tahtmatult teinud. Suhted. Ka väga toredad ja lahedad kaaslased on olnud, aga vot truudus polnud nende jaoks voorus. Ikka mingil ajal tehti endale kontod, suheldi ja kohtuti. Kui alguses olin rumal ja uskusin juttu, et igavusest, uudishimust ja kellegiga pole kohtunud ja ei kavatsegi siis viimaega oli lugu nii. Kui vastasin, et peale 1.5 a suhet (kusjuures elasime 4 kuud koos juba) oli ta teinud endale uuesti koto lõpetasin selle pulli koheselt ära. Valus. Väga valus oli. Aga kummaline kuidas muster kordub ja kordub. Seekord lõpetasin mina. Eelnevatel kordadel lõpetasid kaaslased kes kunagi ei kohtnud
aga ometigi leidsid uue. Mina jätkuvalt portaalides ja minu nn eksid ka. Ja nende eksid jne, jne.
Ma veel ei kaota lootust, aga ma ei tolereeri mitte ühtegi suhtusrakendust kaaslaselt. Mitte mingit. Olgu või Rate.ee
Ma veel ei kaota lootust, aga ma ei tolereeri mitte ühtegi suhtusrakendust kaaslaselt. Mitte mingit. Olgu või Rate.ee
Nah, ma ei ole üheöö suhete tüüp. Ja pealegi oleks mul ka nõudmised: Ei tohi olla suitsetaja, peab olema füüsiliselt vormis ning suuteline jalgrattaga päevas vähemalt 40km maha sõitma. Ei tohi olla ropendaja. Peab olema empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Näed nüüd, minu latt on ka kõrgel. Erineb vaid selle poolest, et vastaspoole majanduslik seis mind ei morjenda. Tutvumissaitidel on see küll üks esimestest olulistest parameetritest mida soovitakse teada.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 13:22Meestele soovitan Amorem-t. Seal on koos keskealised prouad kes peavad ennast teistest paremaks. Seksi saab kergelt. Sama kergelt saad ka aru, et vaga vesi, aga sügav vesi. Haiged, katkised, mitte kunagi mitte millegiga rahul ja elukestval rännakul prouakesed. Kui hoiad silmad lahti siis võibolla
läheb õnneks ja sind ei lõhuta ära. Ei reedeta. Ei peteta. Ei jäeta üleöö maha jne. Kui silmad lahti saad aru ja jätad esimesena maha. See kergem kui mahajäetud olla. Tinderiga on lihtne. Küsid otse 4-5 -lt seksi ja ühelt saad ikka. Peale seksi otsustad kas tahad veel või aidaaaa proua.
-
Külaline
Kas kõike seda pakud ka sina? Empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Lisaks siis aus ja truu. Sead oma kaaslase ettepoole oma arvukatest meesõpradest? Majanduslik seis ei morjenda? Vaevalt. Kui mees teenib laos 1200 € ja elab ühetoalises ahiküttega üürikas?Egalitaar kirjutas: ↑24 Aug 2024 13:39Nah, ma ei ole üheöö suhete tüüp. Ja pealegi oleks mul ka nõudmised: Ei tohi olla suitsetaja, peab olema füüsiliselt vormis ning suuteline jalgrattaga päevas vähemalt 40km maha sõitma. Ei tohi olla ropendaja. Peab olema empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Näed nüüd, minu latt on ka kõrgel. Erineb vaid selle poolest, et vastaspoole majanduslik seis mind ei morjenda. Tutvumissaitidel on see küll üks esimestest olulistest parameetritest mida soovitakse teada.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 13:22Meestele soovitan Amorem-t. Seal on koos keskealised prouad kes peavad ennast teistest paremaks. Seksi saab kergelt. Sama kergelt saad ka aru, et vaga vesi, aga sügav vesi. Haiged, katkised, mitte kunagi mitte millegiga rahul ja elukestval rännakul prouakesed. Kui hoiad silmad lahti siis võibolla
läheb õnneks ja sind ei lõhuta ära. Ei reedeta. Ei peteta. Ei jäeta üleöö maha jne. Kui silmad lahti saad aru ja jätad esimesena maha. See kergem kui mahajäetud olla. Tinderiga on lihtne. Küsid otse 4-5 -lt seksi ja ühelt saad ikka. Peale seksi otsustad kas tahad veel või aidaaaa proua.
-
Külaline
40 km päevas väntamiseks peab olema paindlik graafik ja palju raha, rattad teadupärast on kallid. Loe ridadevaheltKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:51Kas kõike seda pakud ka sina? Empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Lisaks siis aus ja truu. Sead oma kaaslase ettepoole oma arvukatest meesõpradest? Majanduslik seis ei morjenda? Vaevalt. Kui mees teenib laos 1200 € ja elab ühetoalises ahiküttega üürikas?Egalitaar kirjutas: ↑24 Aug 2024 13:39Nah, ma ei ole üheöö suhete tüüp. Ja pealegi oleks mul ka nõudmised: Ei tohi olla suitsetaja, peab olema füüsiliselt vormis ning suuteline jalgrattaga päevas vähemalt 40km maha sõitma. Ei tohi olla ropendaja. Peab olema empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Näed nüüd, minu latt on ka kõrgel. Erineb vaid selle poolest, et vastaspoole majanduslik seis mind ei morjenda. Tutvumissaitidel on see küll üks esimestest olulistest parameetritest mida soovitakse teada.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 13:22
Meestele soovitan Amorem-t. Seal on koos keskealised prouad kes peavad ennast teistest paremaks. Seksi saab kergelt. Sama kergelt saad ka aru, et vaga vesi, aga sügav vesi. Haiged, katkised, mitte kunagi mitte millegiga rahul ja elukestval rännakul prouakesed. Kui hoiad silmad lahti siis võibolla
Peaaegu kõike, väikeste erinevustega, mida on vaja iseloomude tasakaalustamiseks. Ja miks peaks majanduslik seis morjendama, kui just pole kavatsust leivad ühte kappi panna?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:51Kas kõike seda pakud ka sina? Empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Lisaks siis aus ja truu. Sead oma kaaslase ettepoole oma arvukatest meesõpradest? Majanduslik seis ei morjenda? Vaevalt. Kui mees teenib laos 1200 € ja elab ühetoalises ahiküttega üürikas?Egalitaar kirjutas: ↑24 Aug 2024 13:39Nah, ma ei ole üheöö suhete tüüp. Ja pealegi oleks mul ka nõudmised: Ei tohi olla suitsetaja, peab olema füüsiliselt vormis ning suuteline jalgrattaga päevas vähemalt 40km maha sõitma. Ei tohi olla ropendaja. Peab olema empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Näed nüüd, minu latt on ka kõrgel. Erineb vaid selle poolest, et vastaspoole majanduslik seis mind ei morjenda. Tutvumissaitidel on see küll üks esimestest olulistest parameetritest mida soovitakse teada.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 13:22
Meestele soovitan Amorem-t. Seal on koos keskealised prouad kes peavad ennast teistest paremaks. Seksi saab kergelt. Sama kergelt saad ka aru, et vaga vesi, aga sügav vesi. Haiged, katkised, mitte kunagi mitte millegiga rahul ja elukestval rännakul prouakesed. Kui hoiad silmad lahti siis võibolla
PS: Üksinda elav inimene võib sellise seiisetulekuga üürida tunduvalt parema pinna kui ahiküttega ühetoalise . Endale elamine pole kallis.
-
Külaline
[/quote]
Nah, ma ei ole üheöö suhete tüüp. Ja pealegi oleks mul ka nõudmised: Ei tohi olla suitsetaja, peab olema füüsiliselt vormis ning suuteline jalgrattaga päevas vähemalt 40km maha sõitma. Ei tohi olla ropendaja. Peab olema empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Näed nüüd, minu latt on ka kõrgel. Erineb vaid selle poolest, et vastaspoole majanduslik seis mind ei morjenda. Tutvumissaitidel on see küll üks esimestest olulistest parameetritest mida soovitakse teada.
[/quote]
Vahi kus nõudmised ühel vanamehe pässil. Toksi seent üksi edasi.
Nah, ma ei ole üheöö suhete tüüp. Ja pealegi oleks mul ka nõudmised: Ei tohi olla suitsetaja, peab olema füüsiliselt vormis ning suuteline jalgrattaga päevas vähemalt 40km maha sõitma. Ei tohi olla ropendaja. Peab olema empaatiavõimeline ja arusaaja inimene. Diskreetne. Näed nüüd, minu latt on ka kõrgel. Erineb vaid selle poolest, et vastaspoole majanduslik seis mind ei morjenda. Tutvumissaitidel on see küll üks esimestest olulistest parameetritest mida soovitakse teada.
[/quote]
Vahi kus nõudmised ühel vanamehe pässil. Toksi seent üksi edasi.
-
Külaline
Eks inimene on kummaline, otsib 10 aastat, klikke ei teki, siis ikkagi tekib suhe ja kui teisel seda klikki ei tekkinud ja hakkas kedagi teist vaatama, siis oli eriti valus. Sa oleks võinud kirjutad, sa ei usalda mehi ja see oleks õigem olnud. See hirm usaldamise ees ongi see mis takistab kliki tekkimist.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 15:19 Mul ligi 10 aastane kogemus erinevate suhtlusportaalidega. K.a Tinder. Siiani üksiArvake ise miks? Aga tegelikult on täielik läbilõige ühiskonnast seal. Ka selline mida sa muidu ei näeks ja ei kuuleks. Tutvunud olen paljudega. Mõnega sõbraks saanud ja mõni suhe ka olnud. Sõbraks saanud inimesed on väga toredad ja lahedad, aga kui seda klikki ei teki siis ei teki. Kahtlustan, et mõni nendest sõprdest on ka haiget saanud. Kui jahh siis olen seda tahtmatult teinud. Suhted. Ka väga toredad ja lahedad kaaslased on olnud, aga vot truudus polnud nende jaoks voorus. Ikka mingil ajal tehti endale kontod, suheldi ja kohtuti. Kui alguses olin rumal ja uskusin juttu, et igavusest, uudishimust ja kellegiga pole kohtunud ja ei kavatsegi siis viimaega oli lugu nii. Kui vastasin, et peale 1.5 a suhet (kusjuures elasime 4 kuud koos juba) oli ta teinud endale uuesti koto lõpetasin selle pulli koheselt ära. Valus. Väga valus oli. Aga kummaline kuidas muster kordub ja kordub. Seekord lõpetasin mina. Eelnevatel kordadel lõpetasid kaaslased kes kunagi ei kohtnud
aga ometigi leidsid uue. Mina jätkuvalt portaalides ja minu nn eksid ka. Ja nende eksid jne, jne.
Ma veel ei kaota lootust, aga ma ei tolereeri mitte ühtegi suhtusrakendust kaaslaselt. Mitte mingit. Olgu või Rate.ee![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 17:04Eks inimene on kummaline, otsib 10 aastat, klikke ei teki, siis ikkagi tekib suhe ja kui teisel seda klikki ei tekkinud ja hakkas kedagi teist vaatama, siis oli eriti valus. Sa oleks võinud kirjutad, sa ei usalda mehi ja see oleks õigem olnud. See hirm usaldamise ees ongi see mis takistab kliki tekkimist.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 15:19 Mul ligi 10 aastane kogemus erinevate suhtlusportaalidega. K.a Tinder. Siiani üksiArvake ise miks? Aga tegelikult on täielik läbilõige ühiskonnast seal. Ka selline mida sa muidu ei näeks ja ei kuuleks. Tutvunud olen paljudega. Mõnega sõbraks saanud ja mõni suhe ka olnud. Sõbraks saanud inimesed on väga toredad ja lahedad, aga kui seda klikki ei teki siis ei teki. Kahtlustan, et mõni nendest sõprdest on ka haiget saanud. Kui jahh siis olen seda tahtmatult teinud. Suhted. Ka väga toredad ja lahedad kaaslased on olnud, aga vot truudus polnud nende jaoks voorus. Ikka mingil ajal tehti endale kontod, suheldi ja kohtuti. Kui alguses olin rumal ja uskusin juttu, et igavusest, uudishimust ja kellegiga pole kohtunud ja ei kavatsegi siis viimaega oli lugu nii. Kui vastasin, et peale 1.5 a suhet (kusjuures elasime 4 kuud koos juba) oli ta teinud endale uuesti koto lõpetasin selle pulli koheselt ära. Valus. Väga valus oli. Aga kummaline kuidas muster kordub ja kordub. Seekord lõpetasin mina. Eelnevatel kordadel lõpetasid kaaslased kes kunagi ei kohtnud
Ma veel ei kaota lootust, aga ma ei tolereeri mitte ühtegi suhtusrakendust kaaslaselt. Mitte mingit. Olgu või Rate.ee![]()
See mees otsib vast naisi, mitte mehi.
-
vihane
[
[/quote]
Eks inimene on kummaline, otsib 10 aastat, klikke ei teki, siis ikkagi tekib suhe ja kui teisel seda klikki ei tekkinud ja hakkas kedagi teist vaatama, siis oli eriti valus. Sa oleks võinud kirjutad, sa ei usalda mehi ja see oleks õigem olnud. See hirm usaldamise ees ongi see mis takistab kliki tekkimist.
[/quote]
[/quote]
Sa oled täiemahuline idioot. Jäta järgi juba oma foobiad. Mis krdi mehed sul koguaeg iga teksti all on? Saa juba ükskord aru, et siin pole ainult sina ja sinu peigmehed kelleta sa ei saa.
[/quote]
Eks inimene on kummaline, otsib 10 aastat, klikke ei teki, siis ikkagi tekib suhe ja kui teisel seda klikki ei tekkinud ja hakkas kedagi teist vaatama, siis oli eriti valus. Sa oleks võinud kirjutad, sa ei usalda mehi ja see oleks õigem olnud. See hirm usaldamise ees ongi see mis takistab kliki tekkimist.
[/quote]
[/quote]
Sa oled täiemahuline idioot. Jäta järgi juba oma foobiad. Mis krdi mehed sul koguaeg iga teksti all on? Saa juba ükskord aru, et siin pole ainult sina ja sinu peigmehed kelleta sa ei saa.
-
Külaline
Miks sa nii halvustavalt halb inimene oled? Ta ju kirjutab, et suhek kestis 1.5 aastat millest neli kuud elasid koos ja siis (arvatavasti mees, aga vahet pole) tegi endale uued kontod. Ja asi saigi otsa. Mina mõistan seda.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 17:04Eks inimene on kummaline, otsib 10 aastat, klikke ei teki, siis ikkagi tekib suhe ja kui teisel seda klikki ei tekkinud ja hakkas kedagi teist vaatama, siis oli eriti valus. Sa oleks võinud kirjutad, sa ei usalda mehi ja see oleks õigem olnud. See hirm usaldamise ees ongi see mis takistab kliki tekkimist.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 15:19 Mul ligi 10 aastane kogemus erinevate suhtlusportaalidega. K.a Tinder. Siiani üksiArvake ise miks? Aga tegelikult on täielik läbilõige ühiskonnast seal. Ka selline mida sa muidu ei näeks ja ei kuuleks. Tutvunud olen paljudega. Mõnega sõbraks saanud ja mõni suhe ka olnud. Sõbraks saanud inimesed on väga toredad ja lahedad, aga kui seda klikki ei teki siis ei teki. Kahtlustan, et mõni nendest sõprdest on ka haiget saanud. Kui jahh siis olen seda tahtmatult teinud. Suhted. Ka väga toredad ja lahedad kaaslased on olnud, aga vot truudus polnud nende jaoks voorus. Ikka mingil ajal tehti endale kontod, suheldi ja kohtuti. Kui alguses olin rumal ja uskusin juttu, et igavusest, uudishimust ja kellegiga pole kohtunud ja ei kavatsegi siis viimaega oli lugu nii. Kui vastasin, et peale 1.5 a suhet (kusjuures elasime 4 kuud koos juba) oli ta teinud endale uuesti koto lõpetasin selle pulli koheselt ära. Valus. Väga valus oli. Aga kummaline kuidas muster kordub ja kordub. Seekord lõpetasin mina. Eelnevatel kordadel lõpetasid kaaslased kes kunagi ei kohtnud
-
Külaline
Mina ei mõista, 10 aastat otsis, siis ikka leidis mingi suhte mis talle ei meeldinud, ootas 4 kuud, et siis teine teeb konto tutvumiskontole mida ta siis ise jälgis ja lõpetas suhte kui teisel ei tekkinud klikki? Mida siin halvustada on, kas te üldse ei mõtle mida kokku kirjutate? Halvustate kõiki ise ja siis hakkate jahuma kui õnnelikud tegelikult olete... pikker?Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 23:14Miks sa nii halvustavalt halb inimene oled? Ta ju kirjutab, et suhek kestis 1.5 aastat millest neli kuud elasid koos ja siis (arvatavasti mees, aga vahet pole) tegi endale uued kontod. Ja asi saigi otsa. Mina mõistan seda.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 17:04Eks inimene on kummaline, otsib 10 aastat, klikke ei teki, siis ikkagi tekib suhe ja kui teisel seda klikki ei tekkinud ja hakkas kedagi teist vaatama, siis oli eriti valus. Sa oleks võinud kirjutad, sa ei usalda mehi ja see oleks õigem olnud. See hirm usaldamise ees ongi see mis takistab kliki tekkimist.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 15:19 Mul ligi 10 aastane kogemus erinevate suhtlusportaalidega. K.a Tinder. Siiani üksiArvake ise miks? Aga tegelikult on täielik läbilõige ühiskonnast seal. Ka selline mida sa muidu ei näeks ja ei kuuleks. Tutvunud olen paljudega. Mõnega sõbraks saanud ja mõni suhe ka olnud. Sõbraks saanud inimesed on väga toredad ja lahedad, aga kui seda klikki ei teki siis ei teki. Kahtlustan, et mõni nendest sõprdest on ka haiget saanud. Kui jahh siis olen seda tahtmatult teinud. Suhted. Ka väga toredad ja lahedad kaaslased on olnud, aga vot truudus polnud nende jaoks voorus. Ikka mingil ajal tehti endale kontod, suheldi ja kohtuti. Kui alguses olin rumal ja uskusin juttu, et igavusest, uudishimust ja kellegiga pole kohtunud ja ei kavatsegi siis viimaega oli lugu nii. Kui vastasin, et peale 1.5 a suhet (kusjuures elasime 4 kuud koos juba) oli ta teinud endale uuesti koto lõpetasin selle pulli koheselt ära. Valus. Väga valus oli. Aga kummaline kuidas muster kordub ja kordub. Seekord lõpetasin mina. Eelnevatel kordadel lõpetasid kaaslased kes kunagi ei kohtnud
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 00:09Mina ei mõista, 10 aastat otsis, siis ikka leidis mingi suhte mis talle ei meeldinud, ootas 4 kuud, et siis teine teeb konto tutvumiskontole mida ta siis ise jälgis ja lõpetas suhte kui teisel ei tekkinud klikki? Mida siin halvustada on, kas te üldse ei mõtle mida kokku kirjutate? Halvustate kõiki ise ja siis hakkate jahuma kui õnnelikud tegelikult olete... pikker?Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 23:14Miks sa nii halvustavalt halb inimene oled? Ta ju kirjutab, et suhek kestis 1.5 aastat millest neli kuud elasid koos ja siis (arvatavasti mees, aga vahet pole) tegi endale uued kontod. Ja asi saigi otsa. Mina mõistan seda.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 17:04
Jah, see on see napakas mees, kes siin pidevalt halab. Kõik naised petavad teda ja siis ta üritab need suhted enne naisi ära lõpetada. Selle asemel, et peeglisse vaadata, miks teda keegi pikemalt ei soovi.
-
Külaline
No see inimene on ju täielik veidrik. Ise halab, et naised petavad. Aga ise ei teagi, kas nad üldse petavad. Tema teeb selle järelduse selle põhjal, et inimene pole oma Tinderi kontot ära kustutanud. Samas ise ta ka ei kustuta, vaid käib neid kohtingukaaslasi ise salaja jälitamas libakontode ja ei tea mille abil. Ja kui isegi siis ei suuda tuvastada, et keegi petab, siis jätab ikkagi igaks juhuks naise ruttu maha, enne kui midagi edasi areneb, sest kui nüüd ei peta, küll ta siis veel hakkab. Jabur inimene. Ja ketrab ja ketrab sedasama nagu mingit kinnisideed.Jah, see on see napakas mees, kes siin pidevalt halab. Kõik naised petavad teda ja siis ta üritab need suhted enne naisi ära lõpetada. Selle asemel, et peeglisse vaadata, miks teda keegi pikemalt ei soovi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist