Probleem kõrvarõngaaukudega
-
Külaline
Probleem kõrvarõngaaukudega
Olen 50aastane ja kõrvarõngaugud on mul juba alates 20ndate algusest. Mitte kunagi ei ole mul olnud neis põletikku, isegi alguses, kui augud said lastud teha, ei olnud paranemisega mingit probleemi. Nüüd viimasel aastal on tekkinud aga kummaline probleem: ma ei kanna kõrvarõngaid päris igapäevaselt, aga alati, kui need kõrva panen, tekib rõngaaukudesse punetus ja kerge valu. Just selline tunne, nagu neis tekiks põletik. Probleem kaasneb igasugusest materjalist kõrvarõngastega, ka väärismetallist. Mingit metallitalumatust pole mul varasemalt kunagi olnud ja sõrmuse või kettide puhul ei tähelda ka praegu mingit probleemi. Milles võiks asi olla ja kuidas olukorda lahendada? Tahaks ikka ju kõrvarõngaid kanda.
-
Külaline
Minul lähevad augud paiste ja punetama sellest kui pole ammu kõrvarõngaid kandnud ja augud hakkavad pisut kinni kasvama. Kui eriti pikk vahe olnud, siis mul reaalselt ongi keeruline kõrvarõngast kõrva saada. Lahendusena näen seda, et igapäevaselt kõrvarõngaid kanda.
-
Klk
Minul sama probleem, ainus materjal, mida muretult kanda saan, on titaan. Vaata Blomdahl kõrvarõngaid.
-
Külaliine
Just, liiga harvast kandmisest, kõrv pole harjunud. Soovitan siiski igapäevaselt kanda mingeid väikesedi, mis ei häiriks (minul kreooli tüüpi ehk mitte selle tavalise kinnitusega, vaid rõngakujulised, hästi pisikesed, mis ei jää kuhugi ette ega kinni).

-
Külaline
Mu on igapäevaselt väiksed teemantid. Mitte rippuvad. Pidulikumal puhul vms panen rippuvad. Nende pisikeste mummudega on aga see jama, et tagumine ots on neil tihti liiga pikk ja hakkab magamise ajal segama. Olen lasknud kullasepa juures selle alati lühemaks naksata ja ümaramaks viilida, tavaliselt nad teevad selle tasuta, kuna otsajupid jäävad neile.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist