Haigusleht uuringu päevaks?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 17:58 Aga kui töötaja on oma tervisepäevad ära kasutanud? Kui arstivisiite esineb nt. iga kuu kohe mitu ja ikka töö ajal? Kui töötaja on varem "arstivisiidil" käimise ajal tööandjale hoopis nt. kaubanduskeskuses või kohvikus vahele jäänud? Kas sellistel juhtudel on tööandjal ka mingi sõnaõigus või tärmin, kaua sellist asja kannatama peab?
Mida sa trollid? See on tööõiguses sügavalt läbinämmutatud teema.
Jah, ma võin vahele jääda, kui kaubanduskeskuses on apteek ja mind on arsti poolt kohe rohu järgi saadetud. Või olen hommikul tühja kõhuga andnud 9 viaali verd ja võtan võileiba. Ja tegelt on õde öelnud, et minge koju ja puhake.
Külaline

[

jah, paneme koolis või lasteaias selle sildi üles välisuksele.
või trammijuht pargib trammi peatusesse, paneb selle sildi välja ja jalutab 2ks tunniks arstile - kogu linna trammiliiklus jääb sellest seisma. sa ise oled esimene, kes ajakirjandusele kaebama läheb.
[/quote]

Mina näiteks olen arst. Ka mul on tulnud ette asju, miks ma ei saa tööle tulla. Seda pahameelt, mis siis on, on raske kirjeldada. Kogu vastuvõtt on täis broneeritud, kõik patsiendid tuleb üle helistada ja nurinat on väga palju. Osad ei andesta pikka aega, meenutavad, nämmutavad edaspidigi veel.
On olnud päev, kus mu teismeline poeg oli kadunud, otsiti politsei abil. On olnud päev, kus mul oli hommikul kodus veeavarii. Oli päev, kus mu lemmikloom oli äkitselt raskelt haige ja vajas erakorralist arstiabi. Ühel hommikul tööle sõites purunes mu autol maanteel rehv.
Ja siis on alati see küsimus, et kas mina olen ka inimene või olen ma ainult arst, kel ei tohi midagi juhtuda, sest mina olen ju arst ja vande andnud jne ja mul on ainult kohustused.
Külaline

Mina näiteks olen arst. Ka mul on tulnud ette asju, miks ma ei saa tööle tulla. Seda pahameelt, mis siis on, on raske kirjeldada. Kogu vastuvõtt on täis broneeritud, kõik patsiendid tuleb üle helistada ja nurinat on väga palju. Osad ei andesta pikka aega, meenutavad, nämmutavad edaspidigi veel.
On olnud päev, kus mu teismeline poeg oli kadunud, otsiti politsei abil. On olnud päev, kus mul oli hommikul kodus veeavarii. Oli päev, kus mu lemmikloom oli äkitselt raskelt haige ja vajas erakorralist arstiabi. Ühel hommikul tööle sõites purunes mu autol maanteel rehv.
Ja siis on alati see küsimus, et kas mina olen ka inimene või olen ma ainult arst, kel ei tohi midagi juhtuda, sest mina olen ju arst ja vande andnud jne ja mul on ainult kohustused.
Aga siin pole süüdi patsient, vaid haigla töökorraldus. Mingeid asendusarste pole, patsiendile ei pakuta lähiajale uut aega. Muidugi teeb inimest pahaseks, kui ta on oodanud 4-6 kuud järjekorras ja siis öeldakse, et arsti ei tule, otsige endale uus aeg. Minul täpselt nii on juhtunud. Pandi taas järjekorra lõppu. Teises kohas lihtsalt helistati ja pakuti aega järgmisesse nädalasse, siis polnud mingit põhjust pahandada, sest loomulikult juhtub igasugu asju.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 11:48 Sest tööandja peab tagama, et sinu töö ka sel ajal tehtud oleks. Igas kontoris võibolla pole tõesti vahet, mis ajal sa paberid ühelt lauanurgalt teisele tõstad aga paljudel kohtadel on vaja paluda kellelgi teisel asendada või midagi muud ümber korraldada jne. Neid kohti on rohkem.
Siis tööandja tagabki. See ongi tema töö. Kui juht ei suuda 2 tundi ilma alluva kohaloluta töökorraldust tagada, siis on ta ise valel ametikohal ja viimane aeg on võtta juhiks keegi, kel on ka reaalne juhtimisvõimekus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist