Millised naised automaatselt välistate?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 20:50
    Naised, kes hakkavad varahommikul ringi rahmeldama.
    No ei ole sul vaja kell pool kuus sinna rabamatkale ronida.
      Naised, kes eeldavad, et mehed peavad oskama absoluutselt kõiki "meestetöid".
      Sorry, aga ma tõesti ei tea midagi elektrist, kutsun pigem spetsialisti.
        Naised, kes räägivad palju, aga kelle jutt on 90% ulatuses suu ebaotstarbeline kasutamine.
          Naised, kes ütlevad suhte alguses, et nende lapsed on alati olulisemad kui uus mees.
          Ma tean seda isegi, see ongi normaalne, aga seda steitmenti ei pea pidevalt mehele näkku viskama.
            Naised, kes räägivad liiga palju eksidest. Reaalselt ei huvita su meesteajalugu.
            Eriti kui see eks on su laste isa. Mul pole vaja teada kõiki detaile teie suhtest.
              Naised, kes ei suuda nautida kodus rahulikult raamatu lugemist, filmide vaatamist, lauamängude mängimist vaid
              peavad kogu aeg mööda ilma ringi jooksma. (Vaata punkti #1)
                Naised, kellel on mustmiljon tuttavat, sugulast ja sõpra. Tüütuks läheb see virr-varr.
                Täiesti elementaarsed asjad, nõudmisi polegi. Olen naine ja suht hämmingus.
                Juss

Postitus Postitas Juss »

Naised, kes räägivad vaid meigist ja riietest.
                Naised, kes on emotsionaalselt ebaküpsed. Võtavad kõike isiklikult ja alati üritavad mingit haletsust lunida.
                Naised, kellel on liiga palju sõbrannasi. Tore küll ja, et lähme ja käime kuskil, aga iga jumala nädalavahetus käia kuskil või keegi on jälle meil külas, ausalt ei viitsi. Tahaks nagu mõni nädalavahetus kodus ka olla omaette. Ei istu see, et kodu on kui läbikäigu hoov või ise seikleme alatasa ringi. ( Sai üks naine ka seepräast maha jäätud, kuna mind hakkas selline elustiil ära tüütama, et iga jumala päev on vaja kuskile minna või keeegi meile koju kutsuda)
                Naised, kes arvavad, et iga jumala hommik peaks olema mehe kohus laps lasteeaeda viia ja neid ka lasteaiast tuua.
                Naised, kes on isekad ja elavad vaid endale. Saavad küll perekonna ja on näiliselt ka emad, aga elavad endiselt nii nagu neil ei oleks ei lapsi ega ka meest. Iga päev on vaja sõbrannadega kohvikus olla või kui laps haige siis kindlasti naine peab minema tööle. Mehe asi on kuidas laps lasteaiast koju saab või kui haige siis lapsega kodus olemine.
                Naised kes arvavad, et kõik arved on vaid mehe asi. Enda raha kulutatakse sõbrannadele, ilusalongidele ja oma hobidele. Mehe asi on süüa osta ja arveid maksta.
                Külaline

Nüüd saad sõimata. Sest naised nii ei tee. Teevad ja peavad seda normaalseks. Selle vastu aitab ainult varalahusus. Tänapäeva naine pole loodud pikemaks kooseluks kui 10-15 aastat. Siis hakkab tal igav. Kuna mina pean leppima teise-kolmanda ringi naistega siis minu jaoks on asi selge. Kui mina kaaslasena pole 1-2 kohal. Ja seda juhul kui naisel on alaealised lapsed. Siis minu jaoks on kõik. Nagu seda tunbetan palun lahkuda. Mina ei hakka prouakese töhelepanu eest võitlema tema sõbrantside, eksmeeste ja meesõoradega. Teine punane lipp on see kui proua laseb absoluutselt kõik minul tasuda. Kui ei taheta teha kord aastas isegi sellist liigutust, et kallis ma maksan selle õhtusöögi arve ise. Ehk siis naine ei tohi olla parasiit. Ja lõpetuseks. Ära kuritarvita usaldust. Naine kes suhtub seksi nii nagu tema annaks seksi. Ja mees peab tänulik olema.
                Paraku mina ei tea kuidas nooremate naistega on, aga seal alates 40 ei ole olemas suhtematerjali. On egoistlik naiselaadne olend kes ainult nõuab. Mina olen mõistnud. Üksi on kõige parem. Seksipuuduse üle tänapäeval toime tulev ja oma maja omav mees küll kurtma ei pea.
                Külaline

Seksipuuduse üle tänapäeval toime tulev ja oma maja omav mees küll kurtma ei pea.
                Kogu aeg sul sama plaat. Iga kord imestan, et mis su üheöö suhtepartneritel sinu toimetulekust või majast, kui sa nendega nagunii koos ei plaani olla ja oled kooner, kes halab siin mingi õhtusöögi väljategemise pärast. Ma küll aru ei saa, mis vahet seal on, kas sul on mingi raha või mitte. Jõukas sa kindlalt pole ja mingi lobudik maal pole mingi näitaja.
                Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:34
                Seksipuuduse üle tänapäeval toime tulev ja oma maja omav mees küll kurtma ei pea.
                Kogu aeg sul sama plaat. Iga kord imestan, et mis su üheöö suhtepartneritel sinu toimetulekust või majast, kui sa nendega nagunii koos ei plaani olla ja oled kooner, kes halab siin mingi õhtusöögi väljategemise pärast. Ma küll aru ei saa, mis vahet seal on, kas sul on mingi raha või mitte. Jõukas sa kindlalt pole ja mingi lobudik maal pole mingi näitaja.
                Jäägu sulle sinu demagoogia. Jäägu sulle unistus, et leiad kunagi mehe kes maksab kõik kinni. Ja ei saa aru, et oled selline parasiit kes vastu ei anna isegi seda ühte õhtusööki.
                Linbast väljas maja suure krundiga on kallim kui maja Viimsis.
                Külaline

Jäägu sulle sinu demagoogia. Jäägu sulle unistus, et leiad kunagi mehe kes maksab kõik kinni. Ja ei saa aru, et oled selline parasiit kes vastu ei anna isegi seda ühte õhtusööki.
                Ma ei tegele mingite üheöösuhetega ja mul on mees, kellega tasume koos kulusid. Aga kui oled selline kooner, et halad mingi ühe õhtusöögi väljategemise pärast, no mis jõukast mehest me siin räägime. Või oled lihtsalt kooner, mis on sama eemaletõukav. Sinusugune elustiil tundub mulle ebameeldiv ja sinu probleemid arusaamatud.
                Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:54
                Ma ei tegele mingite üheöösuhetega ja mul on mees, kellega tasume koos kulusid. Aga kui oled selline kooner, et halad mingi ühe õhtusöögi väljategemise pärast, no mis jõukast mehest me siin räägime. Või oled lihtsalt kooner, mis on sama eemaletõukav. Sinusugune elustiil tundub mulle ebameeldiv ja sinu probleemid arusaamatud.
                Kust ta neid leiab, kui iga õhtu ja öö siin halab.
                Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:26 Teine punane lipp on see kui proua laseb absoluutselt kõik minul tasuda. Kui ei taheta teha kord aastas isegi sellist liigutust, et kallis ma maksan selle õhtusöögi arve ise. Ehk siis naine ei tohi olla parasiit.
                Tegelikult on see naisele solvav, kui teeb mehele pidevalt välja ja mees samal ajal teiste naistega väljas käies maksab nende eest kõik ise (selle sinupealt kokkuhoitud/teenitud raha eest). Mis sest, et oled kole ja paks ja prillidega, aga selline mehe vääritu käitumine ja sinu lahkusest mittelugupidamine mõjub ikkagi halvasti.
                Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 11:51
                Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 10:04
                Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:26 Teine punane lipp on see kui proua laseb absoluutselt kõik minul tasuda. Kui ei taheta teha kord aastas isegi sellist liigutust, et kallis ma maksan selle õhtusöögi arve ise. Ehk siis naine ei tohi olla parasiit.
                Tegelikult on see naisele solvav, kui teeb mehele pidevalt välja ja mees samal ajal teiste naistega väljas käies maksab nende eest kõik ise (selle sinupealt kokkuhoitud/teenitud raha eest). Mis sest, et oled kole ja paks ja prillidega, aga selline mehe vääritu käitumine ja sinu lahkusest mittelugupidamine mõjub ikkagi halvasti.
                Postitus on kustutatud
                See 40+ ei roni sinuga voodisse seetõttu, et saad endaga hakkama ja sul on maja. Sellel 40+ on ka maja ja kindlasti saab ta endaga hakkama. 40+ naine juba teab, mida tahab ja vähemaga ei lepi. Siit edasi ongi 40+ naised sulle arusaamatud, sest mis mõttes naine midagi tahab, kui sul on maja. Sel naisel pole su raha vaja ja siinkohal lähevadki teie teed lahku, sest tahate erinevaid asju.
                Külaline

Mul ei ole maja, vara, ilus ei ole, pole julenud isegi unistada sellest, et keegi mulle õhtusöögi välja teeks. Mina raatsin mehele välja teha. Olen debiil, loll, lihtsalt lüpsilehm, sest teised naised on rohkem väört Mees võiks tegelikult väärikamalt käituda kui mina
                Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:49
                Külaline kirjutas: 06 Sept 2024 15:30 Mul ei ole maja, vara, ilus ei ole, pole julenud isegi unistada sellest, et keegi mulle õhtusöögi välja teeks. Mina raatsin mehele välja teha. Olen debiil, loll, lihtsalt lüpsilehm, sest teised naised on rohkem väört Mees võiks tegelikult väärikamalt käituda kui mina
                Postitus on kustutatud
                Mine peegi ette ja loe oma kommentaar endale kõva ja selge häälega ette ja siis vaata iseendale tõsiselt otsa ning mõtle, kes see vägivaldur on.
                Külaline

Jah, rääkisin endast.
                Võib- olla ei tohiks ka mina end alahinnata.
                Mis

Postitus Postitas Mis »

Anonymous kirjutas: 05 Sept 2024 17:15Naised, kes arvavad, et iga jumala hommik peaks olema mehe kohus laps lasteeaeda viia ja neid ka lasteaiast tuua
                Mis teema sul selle lasteaiaga on? Lasteaeda viib toob ikka see, kelle töögraafikuga see paremini sobib, kes töötab lasteaiale lähemal jne. Kui see on mees, siis ei peaks just tema igal hommikul last viima? On alles nõme lugu ikka, paha naine sunnib lapse isa vanemlikke kohustusi täitma.
                Külaline

Mis kirjutas: 07 Sept 2024 22:50
                Anonymous kirjutas: 05 Sept 2024 17:15Naised, kes arvavad, et iga jumala hommik peaks olema mehe kohus laps lasteeaeda viia ja neid ka lasteaiast tuua
                Mis teema sul selle lasteaiaga on? Lasteaeda viib toob ikka see, kelle töögraafikuga see paremini sobib, kes töötab lasteaiale lähemal jne. Kui see on mees, siis ei peaks just tema igal hommikul last viima? On alles nõme lugu ikka, paha naine sunnib lapse isa vanemlikke kohustusi täitma.
                Selle üle ta kurdab ju ka, et naisel on laps, see jääb haigeks ja kujutad ette, läheb tööle ja ootab, et isa oleks lapsega kodus. Ennekuulmatu. Ja sõbrannad on ka veel. Küll peab üks täielik hädapätakas see mees olema, kes kogu selle hala seal kirjutas. Raiu kolusse, et enam ei käi nii, et naine oli ainult teenija oma perele, istus lapsega üksi kodus, viis üksi last lasteaeda jne, jne.
                Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:48
                Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 18:34
                Linbast väljas maja suure krundiga on kallim kui maja Viimsis.
                Mu sõbra maja Viimsis maksab 1,7 miljonit. Sul ka selline?
                Külaline

Välistan angry birdsi kulmudega naised.
                Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist