Bussiliinide laialdased muudatused Tallinnas

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mis õigupoolest takistab lõõtsade kasutamist 24 praegusel trassil, kui Rehe kvartal välja arvata? Aerofotolt vaadates pöörderaadiustest peaks piisama ülejäänud Raja-Mäepealse-Kadaka pööretel. Ilmselt siis ikkagi pole piisavat täituvust Vilde teest edasi? Samas, ega keegi ei takista neil tühjemal ajal lühikesi busse kasutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 19:22
Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 19:03 Vilde tee inimesena olen väga rahul, kui 24 hakkab sõitma pikk buss. Kui selle hinnaks on väike ebamugavus neile, kes vaatavad ülejäänud Mustamäele ülevalt alla, no mis siis parata.
Miks sa Vilde tee inimesena mugavat ja pikka trolli ei kasuta? Koguni kaks eri trolliliini on pakkumises. Lisaks on sul vilde tee inimesena võimalus kasutada ekspressbussi number 9. Ja ka buss number 20 sõidab sulle mugavalt mööda Vilde teed. Buss number 36 liigub ka mööda Vilde teed. Ja number 10. Valikut kui palju. Aga ülbust jääb sul veel ülegi ja ühtainsatki bussiliini teistega jagada ei raatsi jning krabaks ka selle oma Vilde tee ainuomandisse.
Need sinu poolt põlatud piirkonna elanikud on samasugused maksumaksjad ja omavad samasugust õigust linna poolt pakutud teenustele kui Vilde tee elanikud.
Trollid pannakse kinni, ekspress sõidab hommikul ja õhtul ja mitte nädalavahetusel.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 19:28 Mis õigupoolest takistab lõõtsade kasutamist 24 praegusel trassil, kui Rehe kvartal välja arvata? Aerofotolt vaadates pöörderaadiustest peaks piisama ülejäänud Raja-Mäepealse-Kadaka pööretel. Ilmselt siis ikkagi pole piisavat täituvust Vilde teest edasi? Samas, ega keegi ei takista neil tühjemal ajal lühikesi busse kasutada.
Täituvuse probleemi küll ei ole. Hommikusel tipptunnil ei ole bussides Vilde tee algusesse jõudes enam vabu istekohti. Ega muidu see vildeteelane siin rõõmustaks.
Lõõtsabussidel ongi ilmselt probleem Rehe kvartalis. 23 sõidab mööda Raja tänavat ja see on enamasti lõõtsabuss.
Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 19:03

Trollid pannakse kinni, ekspress sõidab hommikul ja õhtul ja mitte nädalavahetusel.
Trolle mitte ei panda kinni, vaid asendatakse uute ja moodsamatega. Need liinid ei kao kuhugi.
Kui sul on vaja päevasel ajal sõita, siis ei tohiks sul ka probleemi lühikeste bussidega olla. Pole kordagi veel näinud, et sinna päeval peale ei mahuks. Ja kui sul ikka on probleem, siis sõida ometi trolliga.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 18:21
Sa mõtle välja ja ära aja sassi, kumb sul siis õieti on probleemiks, sina või koolilapsed. On ikka mugavad demagoogid meil. Sõita paar peatust ja rahulikult istuda ümber Akadeemia teel või Sõpakal on tõesti metsik probleem... Võrdle ruumi troll 3 puhul võrreldes kogu tee lühikese 24 bussiga sõita ja räägi siis, kumb on mugavam. Sõita mingi lolli tagasipöörde ringiga Vilde kaudu on ka muidugi mugavam ja kiirem su jaoks, eks ole.
Sa oled demagoogi musternäide. Lisaks puudub sul ka lugemisoskus.
Mina ei ole minul probleemiks. Ja ka koolilapsed ei ole minul probleemiks. Probleem saab olema koolilastel kooli jõudmisega. Minul ei saa mingit probleemi olema, mina ajan oma auto parklast välja ning reostan sinu akna alt läbi sõites rõõmuga su õhku ja tekitan müra. Sina ju nagunii selle lühikese bussiga ei sõida, naudi sa oma ruumikat trolli, ma lehvitan sulle oma autost kui su trollist mööda sõidan. Ongi mugavam ja kiirem, pole vaja mingeid ümberistumisi ja keegi ei haise ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 19:22 Miks sa Vilde tee inimesena mugavat ja pikka trolli ei kasuta? Koguni kaks eri trolliliini on pakkumises. Lisaks on sul vilde tee inimesena võimalus kasutada ekspressbussi number 9. Ja ka buss number 20 sõidab sulle mugavalt mööda Vilde teed. Buss number 36 liigub ka mööda Vilde teed. Ja number 10. Valikut kui palju. Aga ülbust jääb sul veel ülegi ja ühtainsatki bussiliini teistega jagada ei raatsi jning krabaks ka selle oma Vilde tee ainuomandisse.
Need sinu poolt põlatud piirkonna elanikud on samasugused maksumaksjad ja omavad samasugust õigust linna poolt pakutud teenustele kui Vilde tee elanikud.
Kui sa ülbik paned äkki tähele, siis ükski neist liinidest ei sõida Sõpruse ja Endla kaudu, nii et peatuks ka enne Vabaduse platsi. Mina ei põlga kedagi, välja arvatud neid, kes nimetavad minu elukohta nõuka taagaks kus elavat ainult tiblad, nagu bussis on kuuldud sealt ülevalt tulevaid lapsi rääkimas. Selge siis, kuidas vanemad suhtuvad.
Hommikusel tipptunnil ei ole bussides Vilde tee algusesse jõudes enam vabu istekohti. Ega muidu see vildeteelane siin rõõmustaks.
Näed sa ise tunnistad, et lühikesest bussist ei piisa Vilde jaoks ja siis veel tuled õiendama kui inimene on rõõmus et saab pikad.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 21:35
Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 18:21
Sa mõtle välja ja ära aja sassi, kumb sul siis õieti on probleemiks, sina või koolilapsed. On ikka mugavad demagoogid meil. Sõita paar peatust ja rahulikult istuda ümber Akadeemia teel või Sõpakal on tõesti metsik probleem... Võrdle ruumi troll 3 puhul võrreldes kogu tee lühikese 24 bussiga sõita ja räägi siis, kumb on mugavam. Sõita mingi lolli tagasipöörde ringiga Vilde kaudu on ka muidugi mugavam ja kiirem su jaoks, eks ole.
Sa oled demagoogi musternäide. Lisaks puudub sul ka lugemisoskus.
Mina ei ole minul probleemiks. Ja ka koolilapsed ei ole minul probleemiks. Probleem saab olema koolilastel kooli jõudmisega. Minul ei saa mingit probleemi olema, mina ajan oma auto parklast välja ning reostan sinu akna alt läbi sõites rõõmuga su õhku ja tekitan müra. Sina ju nagunii selle lühikese bussiga ei sõida, naudi sa oma ruumikat trolli, ma lehvitan sulle oma autost kui su trollist mööda sõidan. Ongi mugavam ja kiirem, pole vaja mingeid ümberistumisi ja keegi ei haise ka.
Hahaa, no on daam väljas... Enne korduvalt vingusid, et kuidas nii, miks ma pean ümber istuma, nii et kahtlemata sa oled probleemiks. Kui su jaoks on üks ümberistumine tappev, siis oled lihtsalt mõttetu drama queen. Veidi intelligentsem kui "10 aastat tagasi sõitsin korra bussiga ja isssssand kui jube see oli" ühistranspordi arvustajad, aga ega see "ma nüüd istun autosse sest issand ma ei hakka ju kuskil ümber istuma" ähvardamine väga palju targem pole ka. Haisu sisse toomine näitab selgelt su üldist suhtumist.
Külaline

Hommikusel tipptunnil ei ole bussides Vilde tee algusesse jõudes enam vabu istekohti. Ega muidu see vildeteelane siin rõõmustaks.
Näed sa ise tunnistad, et lühikesest bussist ei piisa Vilde jaoks ja siis veel tuled õiendama kui inimene on rõõmus et saab pikad.
[/quote]
Vaata, kui sa ise seal hommikusel tipptunnil sõidaksid, siis sa teaksid kui palju lapsi Mustamäe koolide juures sealt bussis maha läheb ja teaksid ka seda, et mahud ka sina seal istuma.

[/quote]
Kui sa ülbik paned äkki tähele, siis ükski neist liinidest ei sõida Sõpruse ja Endla kaudu, nii et peatuks ka enne Vabaduse platsi. Mina ei põlga kedagi, välja arvatud neid, kes nimetavad minu elukohta nõuka taagaks kus elavat ainult tiblad, nagu bussis on kuuldud sealt ülevalt tulevaid lapsi rääkimas. Selge siis, kuidas vanemad suhtuvad.

[/quote]
Oot, mina olen ülbik, sest ma ei soovi, et praegune 12 aastat käigus olnud bussiliin ära kaotatakse, aga sulle ei kõlba su enda poolt soojalt soovitatud ümberistumise lahendus? Sul seal Vilde teel käib ühistranspordiliine rohkem kui üks, istu aga ümber palju kulub. Ma pole midagi juurde nõudnud ega sult ära võtta tahtnud, sina oled see, kes tahab ära võtta ja see on sul vägagi tiblavääriline jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 00:50 Oot, mina olen ülbik, sest ma ei soovi, et praegune 12 aastat käigus olnud bussiliin ära kaotatakse, aga sulle ei kõlba su enda poolt soojalt soovitatud ümberistumise lahendus? Sul seal Vilde teel käib ühistranspordiliine rohkem kui üks, istu aga ümber palju kulub. Ma pole midagi juurde nõudnud ega sult ära võtta tahtnud, sina oled see, kes tahab ära võtta ja see on sul vägagi tiblavääriline jutt.
Tead püüa mõistuse juures püsida. Mina pole seda äravõtmist käinud linnavalitsuselt palumas, ma lihtsalt ei nuta kui sealsetel ülbikutel on õige pisut ebamugavam ja mina saan seejuures pika bussi. Ma võin kihla vedada ka, et ise sa oled hääletanud kellegi neist erakondadest poolt, kes seda äravõtmist nüüd teevad ja olid rahul kui kukutati pahad kesikud, kes selle liini sinna sulle käima panid. Algselt 24 pidi asendama ära kaotatud trolli nr 2 ja see ei sõitnud kunagi sinu juurest läbi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 06:55
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 00:50 Oot, mina olen ülbik, sest ma ei soovi, et praegune 12 aastat käigus olnud bussiliin ära kaotatakse, aga sulle ei kõlba su enda poolt soojalt soovitatud ümberistumise lahendus? Sul seal Vilde teel käib ühistranspordiliine rohkem kui üks, istu aga ümber palju kulub. Ma pole midagi juurde nõudnud ega sult ära võtta tahtnud, sina oled see, kes tahab ära võtta ja see on sul vägagi tiblavääriline jutt.
Tead püüa mõistuse juures püsida. Mina pole seda äravõtmist käinud linnavalitsuselt palumas, ma lihtsalt ei nuta kui sealsetel ülbikutel on õige pisut ebamugavam ja mina saan seejuures pika bussi. Ma võin kihla vedada ka, et ise sa oled hääletanud kellegi neist erakondadest poolt, kes seda äravõtmist nüüd teevad ja olid rahul kui kukutati pahad kesikud, kes selle liini sinna sulle käima panid. Algselt 24 pidi asendama ära kaotatud trolli nr 2 ja see ei sõitnud kunagi sinu juurest läbi.
Aga neil lastel oligi ju õigus.
Lisaks oled sa ka üksik ja kibestunud ja kade, et sa ei suuda endale muud elukohta hankida ning loomulikult on selles süüdi need, kes sellega hakkama on saanud.
Muide, kunagi oli su Vilde tee asemel karjamaa, ei käinud seal ühtegi trolli ega bussi. Järeldus - kõik need sinu juures sõitvad bussiliinid tuleks ära kaotatada. Sest ega meil mingit arengut olla ju ei tohi. Polnud meil 100 aastat tagasi mingeid Vilde teesid ja trolle number 2 ja pole neid ka nüüd vaja.
Aga muidu võiksid sa enese harimise mõttes sõita selle bussiga korra oma vilde teedt kaugemale. Saad ka teada kui palju neid “ülbikui” on ja kui palju maju neile on ehitatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 08:10
Lisaks oled sa ka üksik ja kibestunud ja kade, et sa ei suuda endale muud elukohta hankida ning loomulikult on selles süüdi need, kes sellega hakkama on saanud.
Muide, kunagi oli su Vilde tee asemel karjamaa, ei käinud seal ühtegi trolli ega bussi. Järeldus - kõik need sinu juures sõitvad bussiliinid tuleks ära kaotatada. Sest ega meil mingit arengut olla ju ei tohi. Polnud meil 100 aastat tagasi mingeid Vilde teesid ja trolle number 2 ja pole neid ka nüüd vaja.
Aga muidu võiksid sa enese harimise mõttes sõita selle bussiga korra oma vilde teedt kaugemale. Saad ka teada kui palju neid “ülbikui” on ja kui palju maju neile on ehitatud.
Mis sul viga on?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 08:37

Mis sul viga on?
Pole tal midagi viga, peegeldab sulle/teile nõmedust tagasi.
Külaline

Mis te seal Tallinnas kükitate. Väikelinnas sellised probleemid puuduvad. Igale poole saab ruttu jala, rattaga ja auto parkimisega pole kunagi probleemi.
Külaline

Mis suur hakkamasaaja sa ise oled, kui pill lahti mingi nigela bussiliini ümbersuunamise pärast? Mäepealse on parajalt pask koht elamiseks ja uhkeldada pole seal millegagi. Ühtki asjalikku poodi pole kilomeetri raadiuses, rääkimata normaalsest jalgsikäigu kaugusest. Samuti on kõva sõna see Astangu pool olev kvartal, millel narkarite urkad kohe külje all. Majad on uuemad, kuid asustab neid samasugune pööbel kui ülejäänud Magesid, ainult keskmiselt vanuselt noorem hetkel.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 10:23

Mis suur hakkamasaaja sa ise oled, kui pill lahti mingi nigela bussiliini ümbersuunamise pärast? Mäepealse on parajalt pask koht elamiseks ja uhkeldada pole seal millegagi. Ühtki asjalikku poodi pole kilomeetri raadiuses, rääkimata normaalsest jalgsikäigu kaugusest. Samuti on kõva sõna see Astangu pool olev kvartal, millel narkarite urkad kohe külje all. Majad on uuemad, kuid asustab neid samasugune pööbel kui ülejäänud Magesid, ainult keskmiselt vanuselt noorem hetkel.
Need on nüüd kõvad argumendid, et seal piirkonnas bussiliiklus ära käkkida?
Külaline

Seda ma pole väitnud, lihtsalt viskab üle see tegelane, kes on võtnud ette seda piirkonda esindada siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 10:23

Ja need pole inimesed, kellele KOV ei tohi avalikku teenust osutada?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 10:39 Seda ma pole väitnud, lihtsalt viskab üle see tegelane, kes on võtnud ette seda piirkonda esindada siin.
Kasvasin üles paneelmajade rajoonis ja igas majas oli mõni kõike ja kõiki kamandav ning lapsi vihkav mutt. Tundub, et selles suhtes pole midagi muutunud, ainult nüüd valatakse oma õelust lisaks veel foorumites välja ning lihtsalt võtetakse ette ja peedistatakse mingi piirkonna inimesi. Kusjuures talle see piirkond isegi ei meeldi ning tema jaoks elamiseks ei kõlba, aga peedistada on ikka vaja. Täiesti hämmastav milliseid inimesi ikka olemas on. Saan täiesti aru ühes teises teemas Tallinnast minema kolida soovijast. Kui ikka selline mutt naabriks on sattunud, siis otsiks ise ka kuhu poole põgeneda.
Ennast õnneks need bussiliinide muudatused ei puuduta. Küll aga eelistaks Kristiine elanikuna, et buss number 24 ei läheks üldse Mustamäele, olekski kohe bussi täituvuse probleem lahendatud ja ei peaks mingite Vilde tee õelate muttidega bussi jagama.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 12:10
Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 10:39 Seda ma pole väitnud, lihtsalt viskab üle see tegelane, kes on võtnud ette seda piirkonda esindada siin.
Kasvasin üles paneelmajade rajoonis ja igas majas oli mõni kõike ja kõiki kamandav ning lapsi vihkav mutt. Tundub, et selles suhtes pole midagi muutunud, ainult nüüd valatakse oma õelust lisaks veel foorumites välja ning lihtsalt võtetakse ette ja peedistatakse mingi piirkonna inimesi. Kusjuures talle see piirkond isegi ei meeldi ning tema jaoks elamiseks ei kõlba, aga peedistada on ikka vaja. Täiesti hämmastav milliseid inimesi ikka olemas on. Saan täiesti aru ühes teises teemas Tallinnast minema kolida soovijast. Kui ikka selline mutt naabriks on sattunud, siis otsiks ise ka kuhu poole põgeneda.
Ennast õnneks need bussiliinide muudatused ei puuduta. Küll aga eelistaks Kristiine elanikuna, et buss number 24 ei läheks üldse Mustamäele, olekski kohe bussi täituvuse probleem lahendatud ja ei peaks mingite Vilde tee õelate muttidega bussi jagama.
Hahaa, no nüüd saab näha, kas Mäekalda daam on silmakirjatseja või mitte, sest kui ei ole, siis peaks ta sinu 24 Mustamäele mitte mineku eelistuse peale samamoodi lugema sulle üles kõik muud liinid mis sinu juurest läbi käivad ja nii edasi. Ma pole ka kindel, kas sellest saab lugeda välja kellegi lapsevihkajalikkust, kui ta solvub laste poolt bussis räägitava jutu peale, mis tegelikult ka solvav on, kui siinne esitus tõele vastas.
Elamiseks see piirkond ei kõlba minule, mitte mutile. Looduse poolest pole ju viga ja sportimisvõimaluste suhtes, kuid tervikliku elurajoonina alla igasugust arvestust. Olgu mis oli nõuka ajal, aga selliseid ainult magalaid ilma muu infrata tollal ei ehitatud, kust toidupoes peab autoga käima.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2024 14:21
Hahaa, no nüüd saab näha, kas Mäekalda daam on silmakirjatseja või mitte, sest kui ei ole, siis peaks ta sinu 24 Mustamäele mitte mineku eelistuse peale samamoodi lugema sulle üles kõik muud liinid mis sinu juurest läbi käivad ja nii edasi. Ma pole ka kindel, kas sellest saab lugeda välja kellegi lapsevihkajalikkust, kui ta solvub laste poolt bussis räägitava jutu peale, mis tegelikult ka solvav on, kui siinne esitus tõele vastas.
Elamiseks see piirkond ei kõlba minule, mitte mutile. Looduse poolest pole ju viga ja sportimisvõimaluste suhtes, kuid tervikliku elurajoonina alla igasugust arvestust. Olgu mis oli nõuka ajal, aga selliseid ainult magalaid ilma muu infrata tollal ei ehitatud, kust toidupoes peab autoga käima.
Kuidas see Vilde tee nüüd äkitselt Kadriorgu sattus?
https://et.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4ekalda_t%C3%A4nav "Mäekalda tänav on tänav Tallinnas Kesklinna linnaosas Kadrioru asumis."
Ja kas siis siin on valetatud ning tegelikult need bussi-/trolliliinid mööda vilde teed ei käigi? Vabandust, et viitsi hakata netis tuulama, siit saab vast kiiremini ja otseallikast vastuse.
Aga laste poolt räägitud jutu peale solvujatel ja selle jutu üldistajatel nende laste vanemate ja kogu piirkonna suhtumiseks pole ilmselgelt ei endal lapsi ega lastega kogemust ja lisaks pole ta ka oma elukohaga rahul kui suvaliste laste suvalist kommentaari nii südamesse võtab ja seda vimma endas aastaid kannab.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 14:40 Liini 40 muudatus on küll tobe.
Põhja-Tallinna elanikuna 100% nõus. Bussiliinide 40 ja 51 ühendamise põhjenduseks on toodud, et suurendatakse ühendust Lasnamäega, kuigi Põhja-Tallinnast sõidab sinna juba kaks bussiliini, Lasnamäel sõidavad need üsna sama marsruuti pidi lauluväljaku kaudu. Lisaks väidetakse, et edaspidi väheneb busside 35 ja 40 üheaegne sõitmine, kuigi ühiseid peatusi kesklinnas ja Põhja-Tallinnas on neil võrdlemisi vähe - pigem püütakse sellega vähendada bussi 40 graafiku hõrendamise uudisväärtust :( Mind ärritab tõsiselt see Põhja-Tallinna ja Lasnamäe jätkuv ühendamine, pigem tahaks Piritale/Viimsisse või Ülemistele.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist