Nädal enne päevi

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Nädal enne päevi

Postitus Postitas Külaline »

Viimased pool aastat jään ma nädal enne päevade algust iga jumala kuu haigeks.
Ära hakkab juba tüütama. Muidu üldiselt olen üsna hea tervisega. Aga nüüd on alati nagu aamen kirikus nädal enne oäevade algamist nohu, köha, palavik paar päeva ja kurk haige. Nohu just kõige hullem ongi. Ikka nädal aega ja nii, et nina narmendab nuuskamisest.

10 kuud tagasi sünnitasin. On see kuidagi hormoonidega seotud? Päevad hakkasid käima 2 kuud peake sünnitust ja siis se jama pihta hakkasgi. Käivad regulaarselt, üsna päeva täpsusega. Võrreldes eelnevaga liigun rohkem, magan paremini ja isegi toitun tervislikumalt(et kaal kontrolli alla saada).

On äkki vihjeid, kuidas oma immuunsust turgutada? Arsti juurde vist sellise asjaga pole mõttet pöörduda?
Külaline

Imetad ka? See on päris kurnav organismile. Mina arvan, et just on mõtet arstile pöörduda.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 02:06 Imetad ka? See on päris kurnav organismile. Mina arvan, et just on mõtet arstile pöörduda.
Ei imeta enam.
Kilpnääret lasin kontrollida kusagil 4 kuud tagasi, see oli korras.
Mis arsti juurde pöörduma peaks? Perearst? Või günekoloog, et äkki hormonaalset taset kontrollida(kaal ka kuidagi alla ei taha minna)? Või kontrollivad seda isegi perearstid?
Kas peaks mineku sättima sellele ajale, kui jist haigeks olen jäänu? No et siis on näha, et ma ei liialda, ega mõtle välja iga kuu omale seda haigestumist.
Külaline

Mine tee nö tavaline vereanalüüs perearsti juures, hemogramm. Vaata kuidas on valgevereliblede jms osakaal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist