Mis mul häda on
-
Külaline
Mis mul häda on
Päeval ok olla, aga õhtuti tõuseb palavik. Nõks üle 38.
Ok, neljapäeval sain külma. Tulin Roccast, kõik oli soe, mina õhukese pluusiga ja Pirni peatuses bussist välja astudes tuhises linna poolt vastu täiesti jäine tuul. Rabasin küll kampsuni selga, aga ikka oli reede hommikul kurk valus.
Nüüd enam muud viga ei ole kui see õhtune palavik, täna juba 5. õhtu.
Ma ei taha arsti juurde minna, aga kas peaksin?
Ok, neljapäeval sain külma. Tulin Roccast, kõik oli soe, mina õhukese pluusiga ja Pirni peatuses bussist välja astudes tuhises linna poolt vastu täiesti jäine tuul. Rabasin küll kampsuni selga, aga ikka oli reede hommikul kurk valus.
-
Külaline
Sel võib olla igasuguseid tunnuseid või üldse mitte tunnuseid. Praegu see küige rohkem leviv haigus.
-
Külaline
Ja mis see tulemus siis annab või muudab? Kui inimene on haige ja tunneb ennast kehvasti, peaks ta olema kodus, puhkama ja paranema. Koroona, gripp või mistahes muu haigus. Koroona puhul ju ravi nii ehk naa pole. Ravi sama mis iga muu külmetushaiguse (ehk viiruse) puhul.
TA-le: kas sa päeval käid kuskil ringi või tööl? Palavik tihti tulebki õhtupoole, lastel võib ka olla, et hommikuks palavik läinud, aga õhtuks tagasi. Arsti juurde poleks veel mõtet minna kuna targetm arst ütleks, et puhka, joo palju, ja Lollim arst ütleks, et võta paratsetamooli.
TA-le: kas sa päeval käid kuskil ringi või tööl? Palavik tihti tulebki õhtupoole, lastel võib ka olla, et hommikuks palavik läinud, aga õhtuks tagasi. Arsti juurde poleks veel mõtet minna kuna targetm arst ütleks, et puhka, joo palju, ja Lollim arst ütleks, et võta paratsetamooli.
-
Külaline
Mu arust kõige olulisem on asjaolu, et Pirni peatuses tuli korraks külm tuuleiil. Seda asjaolu teadmata, ei saa teemaalgatajale täpselt öelda, mis tal häda on.
-
Külaline
Kas oled esimest korda elus viirushaiguse saanud, et midagi teha ei oska? Võta õhtul paratsetamooli, viirushaigus möödub nädalaga.
-
Külaline
Töötan kodus. Korra poes käisin.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 22:32
-
Külaline
Ju lapsena on vast olnud. Korra on olnud nn kõhugripp, se oli aus-arusaadav haigus.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 08:36 Kas oled esimest korda elus viirushaiguse saanud, et midagi teha ei oska? Võta õhtul paratsetamooli, viirushaigus möödub nädalaga.
-
Külaline
Tahtsin näha kaua irvitamiseni aega lähebKülaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 07:19 Mu arust kõige olulisem on asjaolu, et Pirni peatuses tuli korraks külm tuuleiil. Seda asjaolu teadmata, ei saa teemaalgatajale täpselt öelda, mis tal häda on.
-
Külaline
Paratsetamool on mul vanaks läinud. Olen võtnud õhtuti ibumetini, see ju ka alandab palavikku ja peaks ka põletikku ravima, et kui see kuskil on.
-
Külaline
Ibu ei alanda palavikku ja iseasi on, kas seda on üldse vaja alandada. Põletikuravi on üldse 3x päevas.
Kui sa inimestega üldse kokku ei puutu, võibki su immuunsus nii nõrk olla, et iga viiruseraas hakkab külge.
Kui sa inimestega üldse kokku ei puutu, võibki su immuunsus nii nõrk olla, et iga viiruseraas hakkab külge.
-
Külaline
Mida sa teeks, kui sinu lapsel on samad haigusnähud? Samamoodi kohtle iseennast.
-
Külaline
Ibu alandab palavikku küll aga täiskasvanul ei ole vaja alandada väikest palavikku, kui üldine enesetunne ok. Ilmselt tavaline viirushaigus, ravi sümptomaatiline. Midagi erilist teha ei ole ja pole ka vaja, läheb üle.
-
Külaline
Ei mina seda kangelaslikku patsillide tapmist suuda sooritada. Väga shitt on palavikuga olla, undki ei tule. Mismoodi ma tervenema peaks kui magadagi ei saa?Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 11:33 Ibu alandab palavikku küll aga täiskasvanul ei ole vaja alandada väikest palavikku, kui üldine enesetunne ok. Ilmselt tavaline viirushaigus, ravi sümptomaatiline. Midagi erilist teha ei ole ja pole ka vaja, läheb üle.
-
Külaline
Kuidas sa küll selle välja lugesid, et ma tervena ringi ei liiguKülaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 10:39 Ibu ei alanda palavikku ja iseasi on, kas seda on üldse vaja alandada. Põletikuravi on üldse 3x päevas.
-
Soovitan
Sa äkki ei ole veel terveks saanud oma kurguvaluga külmetusest? Ma olen käinud lukus kõrvaga arsti juures, kes vaatas kurku ja ütles, et oioi, tulipunane. Mul kurk ei valutanud üldse, ainult kõrv oli lukus, aga ikka oli mingi viirus. Seega, kuigi kurk enam ei valuta, võib ikkagi veel haigus küljes olla.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2024 20:22 Päeval ok olla, aga õhtuti tõuseb palavik. Nõks üle 38.
Miks sa arsti juurde ei taha? Teeb vast põletikunäitaja proovi ja vaatab su üle, kurk, kõrvad jne.
-
Külaline
Kui praegu on 1 viirus, siis arsti juurest saaksin ehk 2. lisaks. Häda ei ole veel nii suur, et minna.
-
Külaline
Mis see arst siis teeb sinu arust selle sinu tuuleiili ja viirusega? Eks siis võta mingit valuvaigistit, kui ei saa muidu magada, aga põhimõtteliselt pole vaja mitte midagi teha, ise läheb üle.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 15:53 Kui praegu on 1 viirus, siis arsti juurest saaksin ehk 2. lisaks. Häda ei ole veel nii suur, et minna.
Esimest korda 38,5 °C palavikuga EMO-sse pöördudes vaadati imelikult: kes see loll arst käskis sellise palavikuga EMO-sse pöörduda. Kui selle kuulsa eriarsti nime ütlesin ja mind tabanud üliraske haigestumise nime siis lööd kulpi, kannad kokku, ja mulle igasugu kaablid/voolikud/gaasid külge. Kogu seda jama poleks olnud, kui oleks kohe esimesel korral üle 41 °C palavikule reageeritud.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 17:14Mis see arst siis teeb sinu arust selle sinu tuuleiili ja viirusega? Eks siis võta mingit valuvaigistit, kui ei saa muidu magada, aga põhimõtteliselt pole vaja mitte midagi teha, ise läheb üle.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 15:53 Kui praegu on 1 viirus, siis arsti juurest saaksin ehk 2. lisaks. Häda ei ole veel nii suur, et minna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy ja 1 külaline