Teie pere auto?

köök, kodu korrashoid ja aed
kenzie

Teie pere auto?

Postitus Postitas kenzie »

Millist marki autot omate?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kia
Külaline

Toyota, mersu ja VW kaubik.
Külaline

Pere autod on Eestis vähestel, see tähendab kolmandat autot peres. Üldjuhul mingi suvakas, vanematel siis sportautod v muud fancyd.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Audi Q5 ja 5.seeria BMW
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 00:53 Pere autod on Eestis vähestel, see tähendab kolmandat autot peres. Üldjuhul mingi suvakas, vanematel siis sportautod v muud fancyd.
Lugege koik yles. Suuremal osal ongi 2-3 autot
Külaline

Mercedes Benz
Külaline

Kaks Renaulti ja üks Cirtoen. (Tegelikult saan aru, et 3 autot kahe inimese peale on palju, aga kuidagi ei suuda enda autost loobuda.)
Külaline

Ise sõidan Toyotaga, mehel on mersu.
Külaline

On tööauto ja on BMW X5. Kõik autod meil talvel mäest üles ei tule, mõni vedib suure vaevaga, kui jääd ei ole. Osa külaliste autosid saab maksimaalselt poole mäe peale. Nelikveolise maasturi jaoks pole see aga midagi, olgu see või sulailmaga üleni liumägi.
Külaline

Mul on MB GLC ja mees ostis jus kõige uuema CLSi, sest nende tootmine lõpetati.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 19:46 On tööauto ja on BMW X5. Kõik autod meil talvel mäest üles ei tule, mõni vedib suure vaevaga, kui jääd ei ole. Osa külaliste autosid saab maksimaalselt poole mäe peale. Nelikveolise maasturi jaoks pole see aga midagi, olgu see või sulailmaga üleni liumägi.
Nelivedu ei pea ilmtingimata just mastur olema. Mul oli madal audi a6 quattro. Läks igast sitast, sopast ja jäisest mäest üles isegi lamellidega, ilma vaevata. Aga raibe lagunes nagu jaksas. Koguaeg armatuuril jõulukuusk säras.

Nüüd on mul teine Volvo(s40) ja ülirahul.
Külaline

Opel.
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 19:46 On tööauto ja on BMW X5. Kõik autod meil talvel mäest üles ei tule, mõni vedib suure vaevaga, kui jääd ei ole. Osa külaliste autosid saab maksimaalselt poole mäe peale. Nelikveolise maasturi jaoks pole see aga midagi, olgu see või sulailmaga üleni liumägi.
Ma pole Eestis ühtegi mäge näinud, kust suva auto üles ei lähe. Või kus maal te elategi?
Külaline

Maasikas kirjutas: 11 Juun 2024 14:36
Ma pole Eestis ühtegi mäge näinud, kust suva auto üles ei lähe. Või kus maal te elategi?
Kuningalossid paiknevad enamasti mäe otsas, eks seal elatakse.
Külaline

Ise sõidan bussiga, meest pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 19:16 Ise sõidan bussiga, meest pole.
A naist?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 19:01
Maasikas kirjutas: 11 Juun 2024 14:36
Kuningalossid paiknevad enamasti mäe otsas, eks seal elatakse.
Kurb küll, kui vaateväli nii piiratud on, tuleb Eestis rohkem ringi liikuda. Vaadake tänavaid veekogude ääres, kus maastik on reljeefne ja vee või oru poole kaldu - paljud majad on tänavast kõrgemal. Ma näen oma esimese korruse aknast paralleelselt enda ees asuva maja teise korruse aknasse.

Üles saamine sõltub sellest, kui hästi tee lükatud on. Esiteks tuleb manguda, et vallavalitsus tee puhtaks lükkaks, kui lumi juba piltlikult öeldes põlvini on. Jääga ei tule muidugi keegi siia midagi loopima. Siin peab olema auto, mis on igal aastaajal ja iga ilmaga lollikindel ning piisavalt kõrge, et põhjaga mitte lumme kinni jääda.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 22:05
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 19:16 Ise sõidan bussiga, meest pole.
A naist?
On, aga ta ei osta mulle mersut. Lubas kastiratast, aga toda ma ei taha.
Külaline

Aga mis marki autot sa ise omad?

Minule ei ütle auto mark midagi. Küll aga oleks täitsa huvitav teada, kui paljudes peredes on mitu autot. Ja kas olete oma suureks kasvanud lapsele samuti ostnud esimese auto?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist