Neil vihkajatest hoolijatel pole endil ei lapsi ega ilmselt ka normaalseid emasid. Ka mina sõidan homme 150 km autoga lapselapse kooliaktusele. Reostan loodust, auto sõidab bensiiniga. Eks ma reostasin juba laste soetamisega loodust, olen hirmus kahjur, mis teha. Lapsevabad pistavad nüüd ilmselt undama, et ma surun ennast peale, kes mind sinna ikka ootab. Nende lemmiktunde ehk viha õhutamiseks lisan, et kooli minevaid lapselapsi on kolm tükki ja üks neist läheb 1. klassi. Lapselapsi on aga rohkemgi, mõni juba oma elu peal. Ning vähemalt kaks nooremat neist on varmalt teavitanud, et nad ootavad ja kas ma ikka kindlasti tulen. No muidugi tulen, ma olen ju vanaema. Veelgi hullem, ma lähen veel vanavanemate päevale ka, mida kool korraldab. Noorimate tungival nõudel ja isegi kõige vanem, kes käib juba gümnaasiumis, avaldas lootust mind koolis näha. Kusjuures jälle lähen autoga.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 22:40 Miks peaks keegi sundima kedagi millekski. Normaalses peres pakuvad vanavanemad ise välja kui palju nad lapselapsi hoiavad ja peavad sõna.
Mis te mulle läbi arvutiekraani ikka teha saate, vihake omaette ja terviseks.