Sama meelt, polnud seal midagi lugeda, mida taga peaks igatsema.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 16:58 Mulle küll tema sõnavõtud ei meeldinud. Põhjendamatu halvastiütlemine, ülbitsemine, teiste madaldamine. Lisaks ohtralt valesid.
Enamuse teemadest solkis ära.
Juustup ja Jeemen
-
Külaline
-
Külaline
Ämbrisse astusid, erinevad kirjutajad on.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 18:05Kirjuta veel 10X
-
Külaline
Ma ei saanud ka aru, kas see oli nüüd mulle mõeldud, aga keegi on vist väga butthurt, et kõik ei fännagi tema juustukest.
-
Külaline
Inimene on siit foorumist lahkunud, aga tema kiusamine jätkub. Nojah.
-
Külaline
Siin ei tohi massist erineda, kõik peab olema tasapaks lapsed-köök-mees
-
Nisu Kuuno
Õigem termin on saksa keelestKülaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 11:16 Siin ei tohi massist erineda, kõik peab olema tasapaks lapsed-köök-mees
KKK ehk Kinder, Küche, Kirche
https://en.wikipedia.org/wiki/Kinder,_K ... he,_Kirche
-
Külaline
Kirik ei sobi meil komplekti.Nisu Kuuno kirjutas: ↑30 Aug 2024 15:23Õigem termin on saksa keelestKülaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 11:16 Siin ei tohi massist erineda, kõik peab olema tasapaks lapsed-köök-mees
-
Püha õde
No mis jutt nüüd see on, et kirik ei sobi. Korralik pereema käib pühapäeviti kirikus ja neid leidub.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 16:30Kirik ei sobi meil komplekti.Nisu Kuuno kirjutas: ↑30 Aug 2024 15:23Õigem termin on saksa keelestKülaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 11:16 Siin ei tohi massist erineda, kõik peab olema tasapaks lapsed-köök-mees
-
Külaline
Ja hea ongi, kui suhtleb siin edasi. Lihtsalt J tegelaskuju muutus lõpuks üsna igavaks.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 21:13 Ma muidugi suht kindel, et Juusutp külalisena postitab edasi
-
Külaline
Siin enamus tahab end välja elada teiste peal. On mul õigus?
-
Külaline
Ei, sul ei ole õigus. Enamus on siin, et huvitavate teemade üle arutleda.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 00:05 Siin enamus tahab end välja elada teiste peal. On mul õigus?
-
Külaline
Ta käib siin ju, nimeks Hatik.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 23:34 Mina tunnen puudust Kitahist.
-
Külaline
Enamus mitte. Enamik tahab suhelda ja eluliste teemade üle arutleda nagu Perekooliski. Konkreetselt Juustupi teemas oli kolm kiusajat, võimalik et mingi sõbrannade seltskond.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 00:05 Siin enamus tahab end välja elada teiste peal. On mul õigus?
-
Külaline
Kuidas sa nii täpselt tead, et neid kolm oli?Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 12:18Enamus mitte. Enamik tahab suhelda ja eluliste teemade üle arutleda nagu Perekooliski. Konkreetselt Juustupi teemas oli kolm kiusajat, võimalik et mingi sõbrannade seltskond.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2024 00:05 Siin enamus tahab end välja elada teiste peal. On mul õigus?
-
Külaline
Ei usu ka, et neid vaevatud hingi nii palju on. Siin saab ju üks kümnetena esineda.
-
Külaline
Näen, et teil on igav. Pole kedagi kelle kallal võtta.
-
Külaline
Ta pole siit kusagile lahkunud. Uued kasutajanimed ja külalisena postitab.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2024 10:47 Inimene on siit foorumist lahkunud, aga tema kiusamine jätkub. Nojah.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist