Lokkis juuksed

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Lokkis juuksed

Postitus Postitas Külaline »

Palju siin ka lokkis juuste omanikke on? Milline on teie peapesu arsena ja rutiin - kui tihti juuksid pesete ja milliseid vahendeid kasutate? Samad küsimused suunatud ka sirgejuukselistele lapsevanematele, kel lokiline järetulija. Oskate te nende juuste eest piisavalt hoolitseda ja õpetada? Minu vanemad kindlasti ei osanud...
Külaline

Üks on kindel - juuksurid ei salli lokkis juustega kliente kohe üldse. Räägin enda kogemustest.
Nii olengi püüdnud rohkem ise hakkama saada. Ükski silendavana reklaamitud toode pole siledaks teinud.
Niiske ja sooja ilmaga või kapuutsi langetades alati karvapea.
Külaline

Mul on lokkis juuksed, pikad, aga pikana nad venivad selliseks ebamääraseks kahupeaks. Minu juuksur on minu juustega nüüd ära harjunud, teeb enam-vähem, aga varasemad kogemused on olnud kõik katastroof. Proovisin ka mingit keemilist sirgendamist, aga see tegi juuksed sorakaks ja koledaks, tulemas hullem kui enne. Nüüd olen avastanud, et sirgendamine mulle ei sobi, pigem teen lained, siis on kõige parem tulemus. Teismelisel pojal on täpselt samad juuksed ja temal on väga vedanud, et poistel on praegu lokis moes. Aga sobiva juuksuri leidmiseni läks meeletu aeg. Suurema osa juuksurite lõikus nägi välja nagu lammas Shawn. Lõpuks leidis juuksuri, kes teeb ideaalse soengu, mis hoiab ülihästi isegi suurema hoolitsemiseta. Kui ligia kaua jätab juuksurisse minema, siis on peas karvamüts.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 19:51 Üks on kindel - juuksurid ei salli lokkis juustega kliente kohe üldse. Räägin enda kogemustest.
Nii olengi püüdnud rohkem ise hakkama saada. Ükski silendavana reklaamitud toode pole siledaks teinud.
Niiske ja sooja ilmaga või kapuutsi langetades alati karvapea.
Mina olen juba ammu siinsetest juuksuritest loobunud, kärbin ise otsi või käin reisil olles ühtlasi juuksurist ka läbi. Silendamisega-sirgendamisega ka enam ei tegele. Hooldusvahendid tellin netist või ostan samuti reisidelt. Lapsepõlvetrauma lausa peapesu ja sellele järgnenud kammimisega, oma juuste eest päriselt hoolt kandma õppisingi alles täiskasvanuna youtube tutorialidest ja teiste lokiliste käest :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy ja 3 külalist