Palk lapsehoidjale

Külaline

Palk lapsehoidjale

Postitus Postitas Külaline »

Kui palju peaks maksma lapsehoidjale palka, kui lapsi on korraga hoida 3? Ajendatud teema vanaemadest, kes oma lapselapsi hoida ei soovi. Kuna ühe lapse hoidmise eest tänapäeval küsivad lapsehoidjad 10-15 euri tunnis, kui palju küsivad lapsehoidjad palka, kes hoiavad korraga rohkem kui ühte last?
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Pane laste vanused ka kirja ja vaata et sa liiga noort ja ilusat ei palka.
SVHWKB

Postitus Postitas SVHWKB »

Ma ise otsisin vahepeal hoidjat oma 1; 4 ja 6 aastasele ja kui hindasi kuulsin, siis otsustasin, et ma ei vaja lapsehoidjat ja ootan kuni lapsed ise piisavalt suured on ja suudavad kodus olla. Küsiti 30 euri tunni eest ja uskuge või mitte, aga ei teeni enamus eestlasi sellist palka. Lasteaia õpetaja peab sõitma tööle, hoidma ja õpetama 20 last ning talle makstakse 12-13 euri tunnis, aga vot erahoidjad on nii kõrge haridustasemega, et küsivad 3 lapse hoidmise eest 30 euri tunnis ja soovivad veel oma kodus töötada, kuna kodus veel 4 last.
Külaline

On igasuguseid. Tuleb vaid osata otsida. Mõni vanem proua või tudeng täitsa vabalt on valmis 5 eurot tunnis. Keskealised ootavad kõige suuremat tasu.
Külaline

Oleneb piirkonnast, kogemustest ja konkurentsist. Maksaks vastavalt sellele, mida küsib.
Külaline

SVHWKB kirjutas: 30 Aug 2024 17:14 Ma ise otsisin vahepeal hoidjat oma 1; 4 ja 6 aastasele ja kui hindasi kuulsin, siis otsustasin, et ma ei vaja lapsehoidjat ja ootan kuni lapsed ise piisavalt suured on ja suudavad kodus olla. Küsiti 30 euri tunni eest ja uskuge või mitte, aga ei teeni enamus eestlasi sellist palka. Lasteaia õpetaja peab sõitma tööle, hoidma ja õpetama 20 last ning talle makstakse 12-13 euri tunnis, aga vot erahoidjad on nii kõrge haridustasemega, et küsivad 3 lapse hoidmise eest 30 euri tunnis ja soovivad veel oma kodus töötada, kuna kodus veel 4 last.
Sa leiad lapsehoidja odavamalt ja kiiremini, kui jaotad lapsed kahte ossa: lapsehoidja 4 ja 6 aastasele ja lapsehoidja 1 aastasele. Kui avalik kuulutus, siis leiad lapsehoidjad, kes on nõus isegi nt 7 eurot tunnis. kokku kulu 14 eurot tunnis.
Külaline

SVHWKB kirjutas: 30 Aug 2024 17:14 Ma ise otsisin vahepeal hoidjat oma 1; 4 ja 6 aastasele ja kui hindasi kuulsin, siis otsustasin, et ma ei vaja lapsehoidjat ja ootan kuni lapsed ise piisavalt suured on ja suudavad kodus olla. Küsiti 30 euri tunni eest ja uskuge või mitte, aga ei teeni enamus eestlasi sellist palka. Lasteaia õpetaja peab sõitma tööle, hoidma ja õpetama 20 last ning talle makstakse 12-13 euri tunnis, aga vot erahoidjad on nii kõrge haridustasemega, et küsivad 3 lapse hoidmise eest 30 euri tunnis ja soovivad veel oma kodus töötada, kuna kodus veel 4 last.
Kes tahaks 3 lapse elu eest vastutada vähema raha eest? Lasteaias on siiski vähe suuremaarvulisem personal, mööbel ja sisustus on disainitud lapsele ohutuks. Võõras ei tea sinu kodus kus võivad potentsiaalsed ohuallikad olla. Võrdled võrreldamatut, kedagi kes on kaua tegelenud lasteaialaste järelvalve ja õpetamisega. Ka ei ole lasteaias rühmad vanuseliselt segi, rühmas on üheealised lapsed kes leiavad tegevust üksteisega mängides. Kui sul on kodus 1, 4 ja 6 aastane laps, no tõesti ei usu, et 6 aastane 1-2 aastasega kaua mängida tahab või isegi 4 aastasega. Lapsehoidmine on tavaliselt ka lühiajaline, kes tuleb sulle koju kohale hädise 20 euro eest kui sul 2 tundi lapsi on vaja vaadata? Lapsehoidmine ongi luksusteenus mitte elementaarne hädavajalikkus.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 17:26 On igasuguseid. Tuleb vaid osata otsida. Mõni vanem proua või tudeng täitsa vabalt on valmis 5 eurot tunnis. Keskealised ootavad kõige suuremat tasu.
5 euro eest tunnis 1, 4, 6 aastast valvama ei tule mitte keegi. Isegi tudengina ei tuleks, mõttetu raha. 5 eur tunnis 😂😂
Ei taha ka ükski vanur ega tudeng sellist raha sellise töö eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 18:23
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 17:26 On igasuguseid. Tuleb vaid osata otsida. Mõni vanem proua või tudeng täitsa vabalt on valmis 5 eurot tunnis. Keskealised ootavad kõige suuremat tasu.
5 euro eest tunnis 1, 4, 6 aastast valvama ei tule mitte keegi. Isegi tudengina ei tuleks, mõttetu raha. 5 eur tunnis 😂😂
Kui su tuttavad on kõik väga kõrgepalgalised, siis muidugi sa nende seast ei leia. Mõni madalapalgaline või töötu küll teeniks lisa. Eriti kui pikem ajavahemik, nt 10 tundi järjest.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 19:20
Kui su tuttavad on kõik väga kõrgepalgalised, siis muidugi sa nende seast ei leia. Mõni madalapalgaline või töötu küll teeniks lisa. Eriti kui pikem ajavahemik, nt 10 tundi järjest.
Elu on ka mujal kui suurlinnas. Valgamaal oleks see väga hea tööots.
Külaline

Olin ikka väga üllatunud, kui kuulsin, et hooldajadki saavad 1800 neto, kui teevad lisatunde, siis 2200 kätte.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 19:45 Olin ikka väga üllatunud, kui kuulsin, et hooldajadki saavad 1800 neto, kui teevad lisatunde, siis 2200 kätte.
Hooldaja tunnitasu on tavaline nt 7,6 eurot brutos.
www.tootukassa.ee/et/toopakkumised/hooldaja-769350
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 19:58
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 19:45 Olin ikka väga üllatunud, kui kuulsin, et hooldajadki saavad 1800 neto, kui teevad lisatunde, siis 2200 kätte.
Teine tööpakkumine on täiskoht ja kuupalgaga 1150 eurot netos. Bruto 1350
www.tootukassa.ee/et/toopakkumised/hooldaja-769615

See on mingi kõrgepalgaliste foorum, et mediaanpalgast madalamat palka saavaid inimesi nagu üldse ei eksisteeriks?
Külaline

No on ju vahe, kas keegi beib lihtsalt istub su lapse lähedal, aga samal ajal torutab mobiili ekraani ees huuli või see lapsehoidja suhtleb ja mängib ka su lapsega.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 19:20
Absoluutselt ei ole. Pooled suhtlusringkonnast saavad keskmist või alla, sealhulgas mina ise. 5 eurot kolme väikese lapse, eriti veel 1 aastase valvamise eest oleks minu jaoks mõnitamine. Võibolla maakolkas töötuna viimases hädas võtaks sellise tööpakkumise vastu, muul juhul ei kujuta tõesti ette kedagi nii viletsa diiliga nõustumast.
Külaline

Seda võid tänapäeval siiski ainult unistada, et keegi kolme last 5 euro eest tunnis hoiaks. Mäletan, et mina otsisin lapsele hoidjat 15 aastat tagasi (ühele lapsele) ja siis olid tudengid ja vanaprouad sellise hinna eest nõus hoidma. Kvalifikatsiooniga ja täies tööjõus hoidjad küsisid juba siis rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 19:58
Jah, mõni saab kontoris ka 800 ja teine 3000.
Olen imestunud, et hooldajad saavad ka selliseid summasid, nagu mainisin.
Külaline

Kust nad neid saavad siis? Hooldekodus töötades igatahes mitte. Erahooldajad?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 20:04 No on ju vahe, kas keegi beib lihtsalt istub su lapse lähedal, aga samal ajal torutab mobiili ekraani ees huuli või see lapsehoidja suhtleb ja mängib ka su lapsega.
No kui siin tahetakse kedagi, kes lapsega personaalselt arendavalt üks ühele tegeleks, siis tulebki palju maksta. Isegi lasteaias ei tegele kasvataja igaühega personaalselt. Pealegi on seal lapsed ühevanused, mis on väga oluline, kui on vaja hoida palju lapsi ja on vaja tegevust, mis neid kõiki huvitaks. Eri vanuses laste hoidmine on ikka väga raske ja seejuures veel pirtustada, kui lapsehoidja lihtsalt valvab, et lapsed oleksid ohutult hoitud, siis tulebki kõvasti maksta.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 20:35
Kust nad neid saavad siis? Hooldekodus töötades igatahes mitte. Erahooldajad?
Riiklikus kliinikus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist