Kas käite jututubades?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Kas käite jututubades?

Postitus Postitas Külaline »

Ma pole kunagi ühessegi jututuppa sattunud, tean, et aastaid tagasi olid need väga populaarsed. Võibolla on praegugi. Siinsamas foorumis oli mingi jutuka reklaam, et toredad teemad ja uued tutvused vms. Spontaanselt huvipärast klikkasin, et mida see koht endast üldse kujutab. No ja üks väike seltskond paistis seal olevat, keset päeva käis mingi allapoole vööd jutt, ei tekkinud tahtmist sõna sekka öelda. Kas teie käite jututubades ja mis seal toimub, kas ongi enamasti mingid seksiteemad või sattusin ma lihtsalt mingil imelikul momendil ja tegelikult räägitakse muid asju ka?
Külaline

Pole kunagi mõtetki tulnud nendesse vaadata.
Külaline

Vanamoodne värk. Aastal 2000-2010 olid jututoad ja foorumid populaarsed. Nüüd täidavad sama rolli igasugused sotsiaalmeedia grupid jm sotsiaalmeedia lehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 00:15 Vanamoodne värk. Aastal 2000-2010 olid jututoad ja foorumid populaarsed. Nüüd täidavad sama rolli igasugused sotsiaalmeedia grupid jm sotsiaalmeedia lehed.
Samas sotsiaalmeedias on inimesed enamasti ju oma päris nimede-nägudega, mis pole sama asi nagu anonüümne foorum või jututuba. Nii et päris sama rolli need siiski ei täida minu meelest. Saan aru küll, et kunagi olid foorumid ja jututoad populaarsemad, aga kasvõi seegi foorum siin on ju igati elus ja aktiivne.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 10:48
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 00:15 Vanamoodne värk. Aastal 2000-2010 olid jututoad ja foorumid populaarsed. Nüüd täidavad sama rolli igasugused sotsiaalmeedia grupid jm sotsiaalmeedia lehed.
Samas sotsiaalmeedias on inimesed enamasti ju oma päris nimede-nägudega, mis pole sama asi nagu anonüümne foorum või jututuba. Nii et päris sama rolli need siiski ei täida minu meelest. Saan aru küll, et kunagi olid foorumid ja jututoad populaarsemad, aga kasvõi seegi foorum siin on ju igati elus ja aktiivne.
Jututubades ikka käis rohkem paarilise otsimine, nüüd on Tinder. Jututoad olid küll anonüümsed, aga keegi ei taha enam kuude viisi juttu ajada või juttu algatada, kui pole ligilähedastki pilti, milline inimene välja võiks näha või olla. Petiste hulk on ka nii suur.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ma ei teadnudki, et neid tänapäeval üldse eksisteerib veel :) aga ei, ei käi. Aastatel 2001-2004 vms sai küll hoolega käidud.
Külaline

Jutubades sai käidud siis, kui veel Rate ja Orkuti tippaeg oli.
Külaline

Jututoas sai käidud aktiivselt enne 2000. aastat. OK-jutukas oli igavesti äge koht :) Ja polenud see hoopiski mitte paariliste otsimise pesa, äge seltskond oli seal, kellest paljudega ka reaalsuses sai kohtutud (mitte paarilisena, toreda seltskonnana hoopis).
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 15:12 Jutubades sai käidud siis, kui veel Rate ja Orkuti tippaeg oli.
Nendes pole ma kunagi käinud.
Külaline

Kas jututoad on veel tänapäeval olemas? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 20:06 Kas jututoad on veel tänapäeval olemas? :lol:
No tundub küll siis :). Ega minagi arvanud, et on, aga siinsamas foorumis oli suur reklaam.
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Umbes aastal 2000 oli sellised tasulised tutvumistelefonid. Helistasin siis ja rääkisin "operaatoriga" juttu ja see vist andis mingeid telefoninumbreid vms Või pidi kuhugi kirjutama täpselt ei mäleta. Aga see selleks. Läks mingi kuu kaks mööda, kodus lauatelefon helises ja seesama "operaator" helistab mulle tagasi ja küsib, et kas ma leidsin kedagi. Lühidalt soovis hoopis ise minuga tutvuda. Panin ilusamad riided selga ja sõitsin autoga kohtingule. Bensujaama. Tüdruk oligi kohal, ütles, et ta kartis et äkki tuleb mingi Ford Sierra ja vuntsidega vanamees :D Käisime siis söömas, tema vist võttis napsu ka. Pärast kuidagi maandusime minu juurde ja muidugi läks esimene öö kohe seksiks. Hommikul lahkusime sõpradena, aga vist rohkem kokku ei saanud. Tüdrukul oli huvitav nimi-Irmeli, seda mäletan.
Külaline

Nisu Kuuno kirjutas: 29 Aug 2024 23:20 Hommikul lahkusime sõpradena, aga vist rohkem kokku ei saanud. Tüdrukul oli huvitav nimi-Irmeli, seda mäletan.
Ma loodan, et see Irmeli leiab tee siia ning kirjutab sellest vahvast loost omapoolse versiooni. Loomulikult lisab ka sinu pärisnime, et ikka huvitavam saaks.
Külaline

Olin väga aktiivselt igapäevaselt paaris jututoas kohal aastatel 2013 - 2016. Rohkem enam mitte.
Külaline

Nisu Kuuno kirjutas: 29 Aug 2024 23:20 Umbes aastal 2000 oli sellised tasulised tutvumistelefonid. Helistasin siis ja rääkisin "operaatoriga" juttu ja see vist andis mingeid telefoninumbreid vms Või pidi kuhugi kirjutama täpselt ei mäleta. Aga see selleks. Läks mingi kuu kaks mööda, kodus lauatelefon helises ja seesama "operaator" helistab mulle tagasi ja küsib, et kas ma leidsin kedagi. Lühidalt soovis hoopis ise minuga tutvuda. Panin ilusamad riided selga ja sõitsin autoga kohtingule. Bensujaama. Tüdruk oligi kohal, ütles, et ta kartis et äkki tuleb mingi Ford Sierra ja vuntsidega vanamees :D Käisime siis söömas, tema vist võttis napsu ka. Pärast kuidagi maandusime minu juurde ja muidugi läks esimene öö kohe seksiks. Hommikul lahkusime sõpradena, aga vist rohkem kokku ei saanud. Tüdrukul oli huvitav nimi-Irmeli, seda mäletan.
Aa, ma tean seda Irmelit. Ega Irmeli nimelisi just palju ei ole. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 15:12 Jutubades sai käidud siis, kui veel Rate ja Orkuti tippaeg oli.
Rate ja Orkut olid väga populaarsed 2005-2012. Hiljem tuli juba Facebook. Enne Rate ja Orkutit olid jututoad. Milliseid jututubasid te teate, mis veel praegu eksisteerivad?
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 16:30
Nisu Kuuno kirjutas: 29 Aug 2024 23:20 Umbes aastal 2000 oli sellised tasulised tutvumistelefonid. Helistasin siis ja rääkisin "operaatoriga" juttu ja see vist andis mingeid telefoninumbreid vms Või pidi kuhugi kirjutama täpselt ei mäleta. Aga see selleks. Läks mingi kuu kaks mööda, kodus lauatelefon helises ja seesama "operaator" helistab mulle tagasi ja küsib, et kas ma leidsin kedagi. Lühidalt soovis hoopis ise minuga tutvuda. Panin ilusamad riided selga ja sõitsin autoga kohtingule. Bensujaama. Tüdruk oligi kohal, ütles, et ta kartis et äkki tuleb mingi Ford Sierra ja vuntsidega vanamees :D Käisime siis söömas, tema vist võttis napsu ka. Pärast kuidagi maandusime minu juurde ja muidugi läks esimene öö kohe seksiks. Hommikul lahkusime sõpradena, aga vist rohkem kokku ei saanud. Tüdrukul oli huvitav nimi-Irmeli, seda mäletan.
Aa, ma tean seda Irmelit. Ega Irmeli nimelisi just palju ei ole. :D
See võib ka mõni nimekaim olla
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 16:34
Rate ja Orkut olid väga populaarsed 2005-2012. Hiljem tuli juba Facebook. Enne Rate ja Orkutit olid jututoad. Milliseid jututubasid te teate, mis veel praegu eksisteerivad?
Siin oli jutukas24 reklaam, kui õigesti mäletan.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 17:42
Ma reklaame õnneks ei näe.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 18:22
Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 17:42
Ma reklaame õnneks ei näe.
Mis see siia puutub, ma vastasin ainult küsimusele, et mis jutukad veel tänapäeval tegutsevad. Kui oli reklaam, ilmselt siis toimiv jutukas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline