Samuti, vaatan, et TA pole juhiluba või on tal mingi haigus... aga haigusega ja juhiloata naisi on palju. Kuid see mees jah pole huvitatud, siis miks te tema peale aega kulutate, et tema perega veel käia kusagil? Miks mitte mingid kogukonnad või grupid, kust võimalik leida endale kedagi? Kas pole alandav käia muudkui aga mehe õega suhtlemas ja siis käituda kui teismeline?! Endal halb pole sellest? Miks tahate koguda ja kogeda halbu emotsioone, olles ise veel tervisega nt kimpus? On see armumine seda väärt?
Ei.
50+ ja salaja armunud, nagu pubekas :O
-
Külaline
Ning soovitan siiralt, kui tahate suhet, teha Tinder. Mitte mingid imelikud saidid, vaid päriselt, et kedagi leida. Kui seda soovi pole, miks siis keskenduda negatiivsele, mida see suhe ka ei paku. Miks midagi ette ei võta kõik see aeg? Ja ennetavalt, olen ise inimene, kes ei võta asju ette, aga sellepärast, et ma ei tahagi võtta. Aga ma ei ole mitte kunagi kirjutanud teemasid, et olen armunud ja mind ei taheta jne. Miks peate nii negatiivsed olema ja miks mitte päriselt midagi ette ei võta? Tunded ju arenevad ka sellest, et teine inimene on nö sinu inimene, mitte sellest, mis mulje esmapilgul loob!
-
Külaline
Teemaalgataja olen. Mina olin selle teema juba ammu omalt poolt lõpetanud, mingid tunded vist ikka veel on, aga puudub igasugune huvi sõpru kaotada ja oma marki täis teha. Aga siis hakkas keegi jaurama edasi ja ma lihtsalt vastasin, mida ma sellest seksi ületähtsustamisest ja "lihtsusest" arvan.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 01:24Heteromehed pidid suht valimatult panema. See selleks. Küsimus on selles, kaua sellest edasi jahud. Kui pole rahul oma kehaga ja eeldad või tead, et mehele sa huvi ei paku, siis miks ometi sellele keskenduda ja veel pikalt. Võib-olla ongi probleem selles, et te ei tee marki täis võimalikult varakult, kui keegi teile meeldima hakkab ja seetõttu astute kogu aeg samasse ämbrisse. Mida õpetab minevik? Mitte seda, et mees, kes meeldis 10+ a tagasi, on nüüd sinu mees, kui ta selleks ei saanud, vaid seda, et muudad midagi oma suhtumises. Kas õpid julgemaks, muudad välimust või käitud teistmoodi uute subjtektidega kui minevikus. Võti on õppida minevikust, mitte elada minevikus. See, et keegi pani sind tundma nii, et tegid margi täis, ei tähenda, et uue inimesega see ka nii oleks.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 11:34No ei ole igaüks ikka selline lipakas! Ja ei usu pealegi eluilmas, et kui meest ikka absoluutselt see naine ei huvita- võibolla on vastumeelne kehakuju vms- et ta sellise lause peale kohe "tegudele" asub. See oleks ikka tegelikult totaalne margi täis tegemine naise poolt..Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 23:04
Astud mehele ligi. Ütled et sul ei ole täna alukaid jalas. Pilgutad silma ja küsid kas mees seda kontrollida ei sooviks
-
Külaline
Kuidas julgemaks õpitakse?Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 01:24Kas õpid julgemaks
Lihtne on öelda, et õpi. See ei aita.
-
Külaline
No tõesti, kui sa seksi teha ei taha, siis mis sa sellest mehest tahad?
-
Külaline
Selles on tõepoolest küsimus.. Ma ei tahaks üldse armunud olla, sest ma ei taha seksi ega suhet. Aga no ta meeldib mulle.. Jube jama noh tegelt.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 08:21 No tõesti, kui sa seksi teha ei taha, siis mis sa sellest mehest tahad?
Aga ma loodan, et see meeldimine ikka jääb veid sõpruse tasemele. Kuna selle perekonnaga ma suhtlemist katkestada ei tahaks mingil juhul.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist