Kas lühem töönädal või lühemad tööpäevad?
-
Külaline
Kas lühem töönädal või lühemad tööpäevad?
Poola hakkab arutama, kas minna üle 4päevasele töönädalale või 7tunnisele tööpäevale. Millist töökorraldust teie eelistaksite?
Mulle meeldiks neli 8tunnist tööpäeva vist rohkem. Lisa vaba päev võiks olla kolmapäev.
Mulle meeldiks neli 8tunnist tööpäeva vist rohkem. Lisa vaba päev võiks olla kolmapäev.
-
Külaline
Loomulikult lühem töönädal. Ühe vaba tunniga suurt midagi ei tee.
-
Külaline
mul on peaaegu terve elu olnud 4-päevane töönädal (mingitel perioodidel ka lausa 3 päevane) põhitöökohas (KOV asutus). töökohta vahetades ütlesin kohe töövestlusel, et tahan üht päeva nädalas vabaks. Pole probleemi olnud, arvestades et esindan valdkonda, mille spetsialiste annab tikutulega otsida. nii et praegu on nt nii, et töötan 4p nädalas ja saan selle eest veel ca 20% rohkem palka kui ametlik palgaastmejärgne palk täistööaja eest.
-
Külaline
väike-ettevõtjana olengi juba aastaid töötanud E-N. Kolmepäevane nädalavahetus on ikka väga paju parem kui kahepäevane!
Sellist puhkust, et 28 päeva nö juhtmest väljas niikuinii ei ole, hea kui nädalaks reisile saab ilma läpakata. Olgu siis nädalavahetused pikad.
Sellist puhkust, et 28 päeva nö juhtmest väljas niikuinii ei ole, hea kui nädalaks reisile saab ilma läpakata. Olgu siis nädalavahetused pikad.
-
Külaline
Lihtne. KOV ametnik kes poogib riiki nii kuidas jõuab. Õnneks lööb varsti koondamiskirves sellel toolil ka jalad alt.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 11:48 mul on peaaegu terve elu olnud 4-päevane töönädal (mingitel perioodidel ka lausa 3 päevane) põhitöökohas (KOV asutus). töökohta vahetades ütlesin kohe töövestlusel, et tahan üht päeva nädalas vabaks. Pole probleemi olnud, arvestades et esindan valdkonda, mille spetsialiste annab tikutulega otsida. nii et praegu on nt nii, et töötan 4p nädalas ja saan selle eest veel ca 20% rohkem palka kui ametlik palgaastmejärgne palk täistööaja eest.
-
Külaline
Loomulikult eelistaksin 4-päevast töönädalat, aga kuna seda on tunduvalt keerulisem ellu viia, siis oleksin rahul ka 7-tunnise tööpäevaga. Lisaks võiks reede olla 6-tunnine ja puhkus 35 päeva. Puhkuse võtmisel võiks selle nõmeduse ka ära lõpetada, et pead puhkama ka puhkepäevadel.
-
Külaline
Ei ole ametnik. hoopis õpetaja. Koolid kuuluvadki KOV haldusalasse. Ja arvestades suurt õpetajate puudust, siis koondamist kohe kindlasti karta pole. Hoopis vastupidi, tõenäoliselt ei saa aasta pärast pensionilegi jääda, vaid pean edasi töötama, sest asendajat pole kuskilt võtta. Või tahad ise tulla minu asemele?Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 12:36Lihtne. KOV ametnik kes poogib riiki nii kuidas jõuab. Õnneks lööb varsti koondamiskirves sellel toolil ka jalad alt.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 11:48 mul on peaaegu terve elu olnud 4-päevane töönädal (mingitel perioodidel ka lausa 3 päevane) põhitöökohas (KOV asutus). töökohta vahetades ütlesin kohe töövestlusel, et tahan üht päeva nädalas vabaks. Pole probleemi olnud, arvestades et esindan valdkonda, mille spetsialiste annab tikutulega otsida. nii et praegu on nt nii, et töötan 4p nädalas ja saan selle eest veel ca 20% rohkem palka kui ametlik palgaastmejärgne palk täistööaja eest.
-
Külaline
Juba varsti ei ole neid degradeerunud vanureist õpetajaid enam kuskil vaja.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 13:29
Ei ole ametnik. hoopis õpetaja. Koolid kuuluvadki KOV haldusalasse. Ja arvestades suurt õpetajate puudust, siis koondamist kohe kindlasti karta pole. Hoopis vastupidi, tõenäoliselt ei saa aasta pärast pensionilegi jääda, vaid pean edasi töötama, sest asendajat pole kuskilt võtta. Või tahad ise tulla minu asemele?
https://haridus.postimees.ee/8084951/ul ... sele-tormi
-
Külaline
Töötan juba aastaid 6-tunnise töönädalaga. Kui sa just vahetustega ei tööta, siis pole 8h alati vajalik.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 12:49 Loomulikult eelistaksin 4-päevast töönädalat, aga kuna seda on tunduvalt keerulisem ellu viia, siis oleksin rahul ka 7-tunnise tööpäevaga. Lisaks võiks reede olla 6-tunnine ja puhkus 35 päeva. Puhkuse võtmisel võiks selle nõmeduse ka ära lõpetada, et pead puhkama ka puhkepäevadel.
-
Külaline
Oh, naiivik. Kui noor reaalses elus õpetajana tööle hakkab, saab aru, et pole see nii lill midagi, kui praegu kampaania korras välja lastakse paista. Ja leiab elus mõne rahulikuma tööotsa. Või mida sa arvad, kuhu küll on kõik õpetajaks õppinud kadunud?Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:32Juba varsti ei ole neid degradeerunud vanureist õpetajaid enam kuskil vaja.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 13:29
Ei ole ametnik. hoopis õpetaja. Koolid kuuluvadki KOV haldusalasse. Ja arvestades suurt õpetajate puudust, siis koondamist kohe kindlasti karta pole. Hoopis vastupidi, tõenäoliselt ei saa aasta pärast pensionilegi jääda, vaid pean edasi töötama, sest asendajat pole kuskilt võtta. Või tahad ise tulla minu asemele?
-
Külaline
Mina eelistan sellist tööd, kus ma saan ise oma aega planeerida ja osaliselt kaugtööd teha.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 10:41 Poola hakkab arutama, kas minna üle 4päevasele töönädalale või 7tunnisele tööpäevale. Millist töökorraldust teie eelistaksite?
-
Külaline
Sõltub tööst. Minul on kaks kohta. Ühel eelistaks lühemat töönädalat. Teine on nagunii lisaraha teenimiseks ja panen korralikult ületunde, 14 päeva tööl ja siis üks vaba. Koormust vähendada küll ei tahaks, jõuaks rohkemgi teha.
-
Külaline
Vot, riigiametnik. Erasektoris selline asi väga võimalik ei ole, et 120% koormus 4 päeva nädalas. Ilmselgelt on asi täiesti paigast ära ja maksumaksjale kokkuhoiukoht.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 11:48 mul on peaaegu terve elu olnud 4-päevane töönädal (mingitel perioodidel ka lausa 3 päevane) põhitöökohas (KOV asutus). töökohta vahetades ütlesin kohe töövestlusel, et tahan üht päeva nädalas vabaks. Pole probleemi olnud, arvestades et esindan valdkonda, mille spetsialiste annab tikutulega otsida. nii et praegu on nt nii, et töötan 4p nädalas ja saan selle eest veel ca 20% rohkem palka kui ametlik palgaastmejärgne palk täistööaja eest.
-
Külaline
Lugeda ei oska? Ta ju ütles, et ta on õpetaja. Mida asja sa kogu aeg kadetseb kõiki ja kõike siin foorumis. Sind tunneb siin foorumis selle järgi suisa ära. Küll on lapsetu peale kadedusest suremas ja siis õpetaja peale kadedusest suremas. Sinu elu on sinu enda korraldada. Mine ja tööta siis seal, kus sinu arvates nii mõnus elu, mida sa vireled oma 120% päevas? Mis sind takistab õpetajaks minemast? Kes sul käskis lapsi teha, kui sa neid ei taha?Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 19:27Vot, riigiametnik. Erasektoris selline asi väga võimalik ei ole, et 120% koormus 4 päeva nädalas. Ilmselgelt on asi täiesti paigast ära ja maksumaksjale kokkuhoiukoht.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 11:48 mul on peaaegu terve elu olnud 4-päevane töönädal (mingitel perioodidel ka lausa 3 päevane) põhitöökohas (KOV asutus). töökohta vahetades ütlesin kohe töövestlusel, et tahan üht päeva nädalas vabaks. Pole probleemi olnud, arvestades et esindan valdkonda, mille spetsialiste annab tikutulega otsida. nii et praegu on nt nii, et töötan 4p nädalas ja saan selle eest veel ca 20% rohkem palka kui ametlik palgaastmejärgne palk täistööaja eest.
-
Külaline
Mõnes väiksemas linnas pole juba 10 aastat logipeedi näiteks nähtud. Võid isegi arvata, et kui sinna peaks üks tulema, siis pole tal probleemi küsida omale töövaba reedet. Õpetajatele pakutakse üleüldse väga palju ka osaliste koormusega kohti. Sinu enda probleem, et ei osanud eriala valida, kui sinu jaoks on vähem töötunde nii suur boonus, et kadedus võtab silme eest mustaks. Nagu näed, siis teiste inimeste jaoks ei ole nii suur ahvatlus ja õpetaja kohtadele tormi ei joosta.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:32Juba varsti ei ole neid degradeerunud vanureist õpetajaid enam kuskil vaja.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 13:29
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 14:40Töötan juba aastaid 6-tunnise töönädalaga. Kui sa just vahetustega ei tööta, siis pole 8h alati vajalik.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 12:49 Loomulikult eelistaksin 4-päevast töönädalat, aga kuna seda on tunduvalt keerulisem ellu viia, siis oleksin rahul ka 7-tunnise tööpäevaga. Lisaks võiks reede olla 6-tunnine ja puhkus 35 päeva. Puhkuse võtmisel võiks selle nõmeduse ka ära lõpetada, et pead puhkama ka puhkepäevadel.
Sain selle eest miinustamise?
-
Külaline
Esimese hooga eelistaks vaba päeva, aga kui veidi mõelda, siis muutuks paljude teenused raskemini kättesaadavaks. Juba niigi ei saa arsti juurde ja kui neile üks vaba päeva veel juurde tuleb... Paljudel ametikohtadel tuleb rohkem palka maksma hakata, sest neile lisandub juurde puhkepäeva tariifi järgi tunde. Päris kõik teenused ju uksi kinni panna ei saa.
Kuidas lastega jääb? Kas nad hakkavad ka vähem koolis käima? See teeb aasta peale märkimisväärselt vähem omandatud haridust. Või siis tekib puhkepäev, kus lapsed käivad koolis ja seega vanemad peavad ka kodus passima, ei saa terve perega 3-päevaks suvilasse sõita.
Kuidas lastega jääb? Kas nad hakkavad ka vähem koolis käima? See teeb aasta peale märkimisväärselt vähem omandatud haridust. Või siis tekib puhkepäev, kus lapsed käivad koolis ja seega vanemad peavad ka kodus passima, ei saa terve perega 3-päevaks suvilasse sõita.
-
Külaline
Töö tegijana eelistaks lühemat töönädalat. Samas kellegi töö või teenuse tarbijana tekitaks see pikemad järjekorrad ja töö või teenuse aja pikenemise, mis mulle ikka ei meeldiks.
-
Külaline
Õnneks uus päiksevalitsus. See kõige õigem valitsus lõpetab selle pedagoogide kiunu ära. Hakkavad need ka tööle. Lõpuks. Ja LASTETUSMAKS tuleb. Tagatoas otsustatud.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 19:36Lugeda ei oska? Ta ju ütles, et ta on õpetaja. Mida asja sa kogu aeg kadetseb kõiki ja kõike siin foorumis. Sind tunneb siin foorumis selle järgi suisa ära. Küll on lapsetu peale kadedusest suremas ja siis õpetaja peale kadedusest suremas. Sinu elu on sinu enda korraldada. Mine ja tööta siis seal, kus sinu arvates nii mõnus elu, mida sa vireled oma 120% päevas? Mis sind takistab õpetajaks minemast? Kes sul käskis lapsi teha, kui sa neid ei taha?Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 19:27Vot, riigiametnik. Erasektoris selline asi väga võimalik ei ole, et 120% koormus 4 päeva nädalas. Ilmselgelt on asi täiesti paigast ära ja maksumaksjale kokkuhoiukoht.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 11:48 mul on peaaegu terve elu olnud 4-päevane töönädal (mingitel perioodidel ka lausa 3 päevane) põhitöökohas (KOV asutus). töökohta vahetades ütlesin kohe töövestlusel, et tahan üht päeva nädalas vabaks. Pole probleemi olnud, arvestades et esindan valdkonda, mille spetsialiste annab tikutulega otsida. nii et praegu on nt nii, et töötan 4p nädalas ja saan selle eest veel ca 20% rohkem palka kui ametlik palgaastmejärgne palk täistööaja eest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist