Emadus: valik või naiseks olemise paratamatus
Minul pole lapsi ja ausalt öeldes ma pole kunagi tunnetanud ka mingit ühiskondlikku survet neid saada. Ma ei usu, et keegi isegi mu käest kunagi küsinud oleks, miks mul lapsi pole, või ma siis pole sellist küsimust tähele pannud.
Ilma selliste foorumiteta ma ei oskaks iial elus arvata, et kellelegi üldse läheb korda teiste inimeste lapsesaamine. Ma pole ise mitte iialgi mõelnud kellegi kohta, et kas tal on lapsed ja miks.
Ilma selliste foorumiteta ma ei oskaks iial elus arvata, et kellelegi üldse läheb korda teiste inimeste lapsesaamine. Ma pole ise mitte iialgi mõelnud kellegi kohta, et kas tal on lapsed ja miks.
Kui lastetusmaksu maksaksid, siis ikka tunnetad pisut ühiskondlikku survet?kurari kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:42 Minul pole lapsi ja ausalt öeldes ma pole kunagi tunnetanud ka mingit ühiskondlikku survet neid saada. Ma ei usu, et keegi isegi mu käest kunagi küsinud oleks, miks mul lapsi pole, või ma siis pole sellist küsimust tähele pannud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Eee... ei? See on ju minu valik, ega siis mingi maks ei pane mind teistmoodi valima.Tõutäkk kirjutas: ↑15 Juul 2024 22:09Kui lastetusmaksu maksaksid, siis ikka tunnetad pisut ühiskondlikku survet?kurari kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:42 Minul pole lapsi ja ausalt öeldes ma pole kunagi tunnetanud ka mingit ühiskondlikku survet neid saada. Ma ei usu, et keegi isegi mu käest kunagi küsinud oleks, miks mul lapsi pole, või ma siis pole sellist küsimust tähele pannud.
Mõnda teist äkki paneb? Igatahes on hea koht, kust riigieelarvet täita.kurari kirjutas: ↑15 Juul 2024 22:18Eee... ei? See on ju minu valik, ega siis mingi maks ei pane mind teistmoodi valima.Tõutäkk kirjutas: ↑15 Juul 2024 22:09Kui lastetusmaksu maksaksid, siis ikka tunnetad pisut ühiskondlikku survet?kurari kirjutas: ↑15 Juul 2024 19:42 Minul pole lapsi ja ausalt öeldes ma pole kunagi tunnetanud ka mingit ühiskondlikku survet neid saada. Ma ei usu, et keegi isegi mu käest kunagi küsinud oleks, miks mul lapsi pole, või ma siis pole sellist küsimust tähele pannud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Kulaline
Eks ta ikka valik on. Valik, mis konkreetsesse ajahetke sobib või mitte. Vanuses 17 ja 18 tahtsin väga-väga emaks saada
enne kui 20 saan. Poiss-sõber oli neli aastat, ta soovinuks samuti lapsi, aga sain aru, et isaks ta ei sobi. Veidra kokkusattumusena suri ta samal päeval kui mu teine laps sündis.
Lapse sain alles 27selt ja ma ei olnud selleks üldse valmis. Teise lapse jaoks olles 36 olin valmis, kuid kolmanda eel kaks aastat hiljem mitte nii. Olles kohe-kohe 50, kahetsen kibedalt, et neljandat last neljakümnendate keskpaigas ei plaaninud. Aga lapsi saan ikka iseendale, mitte mehele ega riigile. Kuigi ma olen tundnud kahetisi tundeid nende kasvamisel, on ikkagi äge olla vanuigi nagu Itaalia musta pearätiga mutt laua otsas ja nautida lastega koos olemist.
enne kui 20 saan. Poiss-sõber oli neli aastat, ta soovinuks samuti lapsi, aga sain aru, et isaks ta ei sobi. Veidra kokkusattumusena suri ta samal päeval kui mu teine laps sündis.
Lapse sain alles 27selt ja ma ei olnud selleks üldse valmis. Teise lapse jaoks olles 36 olin valmis, kuid kolmanda eel kaks aastat hiljem mitte nii. Olles kohe-kohe 50, kahetsen kibedalt, et neljandat last neljakümnendate keskpaigas ei plaaninud. Aga lapsi saan ikka iseendale, mitte mehele ega riigile. Kuigi ma olen tundnud kahetisi tundeid nende kasvamisel, on ikkagi äge olla vanuigi nagu Itaalia musta pearätiga mutt laua otsas ja nautida lastega koos olemist.
-
Külaline
Lihtsalt tahtsid vinguda? Kõrgema taseme mõtted on sul tõepoolest.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 16:17Tõsi see on. Ei tahtnudki sellest rumalast purtsatusest aru saada. Targemaid mõtteid on huvitav lugeda.
-
Külaline
Sellist maksu ei tule ja seda olekski raske koguda, kes seda maksma peaks või mitte. Kui inimene treib sada last, aga ühtki neist ei kasvata, siis on tema panus tegelikult ju nõrk. Ja hirm maksu ees on ikka väga halb põhjus laste saamiseks. JUba praegu on neid raha eest paljunejaid piisavalt, kes laste eest ei hoolitse ja need lapsed jäävad riigi kaela. Kui sealt tulevad pätid ja kaabakad, ei ole selliseid lapsi küll riigile tarvis.
-
Külaline
Ei ole siin midagi keerulist. Kui lapsi pole, siis iga kuu 2 prossa sissetulekust või vähemalt 50 eurot.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 10:09 Sellist maksu ei tule ja seda olekski raske koguda, kes seda maksma peaks või mitte. Kui inimene treib sada last, aga ühtki neist ei kasvata, siis on tema panus tegelikult ju nõrk. Ja hirm maksu ees on ikka väga halb põhjus laste saamiseks. JUba praegu on neid raha eest paljunejaid piisavalt, kes laste eest ei hoolitse ja need lapsed jäävad riigi kaela. Kui sealt tulevad pätid ja kaabakad, ei ole selliseid lapsi küll riigile tarvis.
-
Külaline
Kas need kelle lapsed hukkunud või välismaal peaksid kah seda maksu maksma?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:02Ei ole siin midagi keerulist. Kui lapsi pole, siis iga kuu 2 prossa sissetulekust või vähemalt 50 eurot.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 10:09 Sellist maksu ei tule ja seda olekski raske koguda, kes seda maksma peaks või mitte. Kui inimene treib sada last, aga ühtki neist ei kasvata, siis on tema panus tegelikult ju nõrk. Ja hirm maksu ees on ikka väga halb põhjus laste saamiseks. JUba praegu on neid raha eest paljunejaid piisavalt, kes laste eest ei hoolitse ja need lapsed jäävad riigi kaela. Kui sealt tulevad pätid ja kaabakad, ei ole selliseid lapsi küll riigile tarvis.
-
Külaline
Ja igasugused lastetoetused nulli.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:02 Ei ole siin midagi keerulist. Kui lapsi pole, siis iga kuu 2 prossa sissetulekust või vähemalt 50 eurot.
-
Simon says:
- Kontakt:
Ei pea. Ainult need kes lapsi saanud pole. Ja need naised kes lapsi saanud pole, peaks ka sõjaväeteenistuse läbima. Kui on võrdsus, siis olgu võrdsus.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:21Kas need kelle lapsed hukkunud või välismaal peaksid kah seda maksu maksma?Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:02Ei ole siin midagi keerulist. Kui lapsi pole, siis iga kuu 2 prossa sissetulekust või vähemalt 50 eurot.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 10:09 Sellist maksu ei tule ja seda olekski raske koguda, kes seda maksma peaks või mitte. Kui inimene treib sada last, aga ühtki neist ei kasvata, siis on tema panus tegelikult ju nõrk. Ja hirm maksu ees on ikka väga halb põhjus laste saamiseks. JUba praegu on neid raha eest paljunejaid piisavalt, kes laste eest ei hoolitse ja need lapsed jäävad riigi kaela. Kui sealt tulevad pätid ja kaabakad, ei ole selliseid lapsi küll riigile tarvis.
-
Simon says:
- Kontakt:
Ei, selle raha saab kõik lastega peredele maksta.
-
Külaline
Miks ei pea? Rahaline kasu puudub ju mõlemal juhul. Lastetusmaksu soovijad ju toovad põhoargumentideks kuodas nende laste maksukoormus on suurem ja kuidas nende lapsed ikka panustavad. Kuidas saab välismaal elav laps panustada rohkem kui lastetu naine? Siis peaks lastetusmaks tulema ka neile. Kurb, ollakse nii kadedad lastetute peale….ei tule seda maksu. Kui tuleb kolin mujale, ei taluks sellist alandust.Simon says: kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:32Ei pea. Ainult need kes lapsi saanud pole. Ja need naised kes lapsi saanud pole, peaks ka sõjaväeteenistuse läbima. Kui on võrdsus, siis olgu võrdsus.
-
Külaline
Meil on kapitalism mitte…..
-
Simon says:
- Kontakt:
Oled olnud laisk ja hoolimatu, oled elanud oma elu nagu ritsikas suveaja, mõtlemata et tuleb sügis ja talv.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:47Miks ei pea? Rahaline kasu puudub ju mõlemal juhul. Lastetusmaksu soovijad ju toovad põhoargumentideks kuodas nende laste maksukoormus on suurem ja kuidas nende lapsed ikka panustavad. Kuidas saab välismaal elav laps panustada rohkem kui lastetu naine? Siis peaks lastetusmaks tulema ka neile. Kurb, ollakse nii kadedad lastetute peale….ei tule seda maksu. Kui tuleb kolin mujale, ei taluks sellist alandust.Simon says: kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:32Ei pea. Ainult need kes lapsi saanud pole. Ja need naised kes lapsi saanud pole, peaks ka sõjaväeteenistuse läbima. Kui on võrdsus, siis olgu võrdsus.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:21
Kas need kelle lapsed hukkunud või välismaal peaksid kah seda maksu maksma?
-
Külaline
Mehena saaks muidugi tite, 2 minutit nuttimist ja 9 kuud ootamist. Ühiskond suurt panust ei oota, saab ainult kiitust. Naisena pole see mäng küünlaid väärt.Simon says: kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:50Oled olnud laisk ja hoolimatu, oled elanud oma elu nagu ritsikas suveaja, mõtlemata et tuleb sügis ja talv.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:47Miks ei pea? Rahaline kasu puudub ju mõlemal juhul. Lastetusmaksu soovijad ju toovad põhoargumentideks kuodas nende laste maksukoormus on suurem ja kuidas nende lapsed ikka panustavad. Kuidas saab välismaal elav laps panustada rohkem kui lastetu naine? Siis peaks lastetusmaks tulema ka neile. Kurb, ollakse nii kadedad lastetute peale….ei tule seda maksu. Kui tuleb kolin mujale, ei taluks sellist alandust.Simon says: kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:32 Ei pea. Ainult need kes lapsi saanud pole. Ja need naised kes lapsi saanud pole, peaks ka sõjaväeteenistuse läbima. Kui on võrdsus, siis olgu võrdsus.
-
Simon says:
- Kontakt:
Meil ei ole kapitalism. Kui oleks puhas kapitalism, siis poleks mingeid inimõigusi. Meil on sotsiaalne riigikord, kus nõrgemaid gruppe kaitstakse tugevamate arvelt.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:49Meil on kapitalism mitte…..![]()
-
Simon says:
- Kontakt:
Alimendid tõmmatakse ju peale, esimesest päevast. Äriliselt mõeldes pole kasulik diil.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:53Mehena saaks muidugi tite, 2 minutit nuttimist ja 9 kuud ootamist. Ühiskond suurt panust ei oota, saab ainult kiitust. Naisena pole see mäng küünlaid väärt.Simon says: kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:50Oled olnud laisk ja hoolimatu, oled elanud oma elu nagu ritsikas suveaja, mõtlemata et tuleb sügis ja talv.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 16:47
Miks ei pea? Rahaline kasu puudub ju mõlemal juhul. Lastetusmaksu soovijad ju toovad põhoargumentideks kuodas nende laste maksukoormus on suurem ja kuidas nende lapsed ikka panustavad. Kuidas saab välismaal elav laps panustada rohkem kui lastetu naine? Siis peaks lastetusmaks tulema ka neile. Kurb, ollakse nii kadedad lastetute peale….ei tule seda maksu. Kui tuleb kolin mujale, ei taluks sellist alandust.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist