Kukeseeneuputus
-
Külaline
Kuskohas, ütle mulle ka?! Üldse ei ole hetkel seeneuputust, on riisikaid, pilvikuid, kukeseeni olen leidnud üksikuid.
-
Külaline
Kui turg on silmini kukeseeni täis ja hind on kukkunud nii alla, siis ilmselgelt peab kusagil see uputus ju olema. 
-
Külaline
Tegin prooviks selle retsepti järgi, aga ei tundu väga isutav peale proovimist. Lisasin ka kitsemampleid ja puravikke. Hea meelega katsetaks veel mõne retseptiga. Tavaliselt olen kukekaid lihtsalt peale võita praadimist sügavkülma pannud ja lisanud hiljem kastmetele või küpsetistele.
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Säilivad. Aga umbes paar kuud. Siis või hakkab rääsuma.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:13 Tea, kas võis läbi praetuna ja lihtsalt purki panduna ka säilivad?
-
Külaline
Ja jäi lisamata, et siis pigem külmkapis säilitada
Keedan lihtsalt omas mahlas läbi, liitri kohta ligi 1 spl soola ja purki. Siis saab nendega hiljem kõike teha.
-
Külaline
Uputus ongi turgudel, metsad tühjaks korjatudKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 12:41 Kui turg on silmini kukeseeni täis ja hind on kukkunud nii alla, siis ilmselgelt peab kusagil see uputus ju olema.![]()
-
Külaline
Purgid külmkappi või seisavad niisama keldris ka?
Mul seisavad toas pimedas kapis. Teen niimoodi kuuseriisikaid ja puravikke samuti, pole ükski kunagi hukka läinud. Just sai viimane purgitäis söödud eelmise sügise kuusekaid.
-
Külaline
Veel parem, Tänan hea idee eest!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol ja 3 külalist