Pintsetid
-
Külaline
Kunagi prismast kas cailap või ibero brändi omad. Kaldun arvama, ibero oli. Nii head pintsetid. Enam ei ole kahjuks ei apteegis, prismas,erinevateskaubamajades nii häid leidnud.
Vahepeal on kadunud, siis olen poest ostnud, vanad üles leidnud ja uued jââvad seisma, nii tömbi otsaga, peenikest kulmukarva ära ei tõmba, paksemat ka kui aus olla. Ei teagi miks ainult halva kvaliteediga olen viimati ostes saanud. Circa 2010 ostetud ibero pintsetid on kõige paremad, kui ära kaotan, ei tea mis teen. Samaväärseid pole leidnud.
Vahepeal on kadunud, siis olen poest ostnud, vanad üles leidnud ja uued jââvad seisma, nii tömbi otsaga, peenikest kulmukarva ära ei tõmba, paksemat ka kui aus olla. Ei teagi miks ainult halva kvaliteediga olen viimati ostes saanud. Circa 2010 ostetud ibero pintsetid on kõige paremad, kui ära kaotan, ei tea mis teen. Samaväärseid pole leidnud.
-
Külaline
Just ostsin Rimist mingid roosad pintsetid, väga head on, väga peenikesed karvad jäävad ilusti vahele. 3.99 maksid.
-
Külaline
Suur tänu! Ostsin need pintsetid. Ja tõesti töötavad! "Habe" sai aetud.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 13:03 Just ostsin Rimist mingid roosad pintsetid, väga head on, väga peenikesed karvad jäävad ilusti vahele. 3.99 maksid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Andy ja 2 külalist