Kas 42a on veel võimalik ilusaks saada?

sh kaaluga seotud teemad
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 10:04 Olen varsti 42-aastaseks saamas ja oma keha ja välimusega tõelises depressioonis. Tahaks ennast muuta, aga ei oska kuskilt isegi peale hakata sellega. Mis aga mind seda teemat tegema pani, oli eile sõbranna üteldud lause, kus ta minu jutu peale arvas, et no ega enam sellises vanuses midagi muuta ei saagi.
Kas on üldse võimalik enam sellises vanuses saada elu parimasse vormi või ongi kogu see tõmblemine juba ette mõttetu ja tuleb leppida sellega mis on?
Elu parimasse vormi saamine sõltub sellest kui hea või vilets oli varasem vorm.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 27 Aug 2024 01:55
Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 10:04 Olen varsti 42-aastaseks saamas ja oma keha ja välimusega tõelises depressioonis. Tahaks ennast muuta, aga ei oska kuskilt isegi peale hakata sellega. Mis aga mind seda teemat tegema pani, oli eile sõbranna üteldud lause, kus ta minu jutu peale arvas, et no ega enam sellises vanuses midagi muuta ei saagi.
Kas on üldse võimalik enam sellises vanuses saada elu parimasse vormi või ongi kogu see tõmblemine juba ette mõttetu ja tuleb leppida sellega mis on?
Kuidas see siia puutub, kui muudad kardinaalselt oma elustiili?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 27 Aug 2024 21:48
Egalitaar kirjutas: 27 Aug 2024 01:55
Kuidas see siia puutub, kui muudad kardinaalselt oma elustiili?
Kui varasem vorm oli väga hea, siis on selles vanuses elu parimasse vormi saamine ebatõenäoline.
Külaline

Rumalus, siis on just "põhi all", kuhu püüelda. Kui eluaeg olla paks, vot siis oleks keskeas raske üliheasse vormi saada, sest kunagi enne polnud keha midagi sellist läbi teinud. Igas eas saab heasse vormi ennast ajada, no vastavalt ikka reaalsusele, 60aastaselt 20aastase keha ikka ei saa enam, nägu ammugi mitte. Aga eakohaselt normkaalu ja võhma saab igatahes. Ja stiilimuutus võib aidata palju ka iluvaldkonnas.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 14:04 Rumalus, siis on just "põhi all", kuhu püüelda. Kui eluaeg olla paks, vot siis oleks keskeas raske üliheasse vormi saada, sest kunagi enne polnud keha midagi sellist läbi teinud. Igas eas saab heasse vormi ennast ajada, no vastavalt ikka reaalsusele, 60aastaselt 20aastase keha ikka ei saa enam, nägu ammugi mitte. Aga eakohaselt normkaalu ja võhma saab igatahes. Ja stiilimuutus võib aidata palju ka iluvaldkonnas.
Kõik oleneb sellest, mis see varasem vorm oli. Loomulikult sa ei saa 40+ enam oma 20'date tippvormi. Eeldusel, et sul 20'dates hea vorm oli. Kui ei olnud, siis võid jah saada.
Külaline

TeeleT. kirjutas: 09 Jaan 2025 12:02Postitus on kustutatud
Teele laskis oma keha
plastiliselt ümber teha
parandati sada viga
siiski luigeks ei saand siga
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 13:17
TeeleT. kirjutas: 09 Jaan 2025 12:02Postitus on kustutatud
Teele laskis oma keha
plastiliselt ümber teha
parandati sada viga
siiski luigeks ei saand siga
Kust sa tead, et ei saanud? Mina arvan, et sai küll..
Külaline

TeeleT. kirjutas: 09 Jaan 2025 12:02 Postitus on kustutatud
Reklaam!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 11:15 Saab ikka. Mina tegin 50 aastaselt totaalse muutumise. Võtsin 15 kg maha, tegin kõhuplastika koos rasvaimuga, süste näkku, natuke lasin juuksepikendustega juukseid tihendada, nüüd facelift tulemas. Väga rahul olen juba praegu.
Ojjaaaa. Tinder, FB, Amoremi täis neid tuunitud seksikaid mamsleid kes arvavad, et on nüüd iga mehe unistus. Kõik 16 ja enam aasat nooremad tahavad nendega seksida. Mitte ainult seksida vaid kohe päriselt armuvad ära :lol: Rikut
ud psüühikat tegelikult ei paranda.
Külaline

Mauno kirjutas: 12 Aug 2024 14:08 Minu sõbranna oli küll paar aastat noorem, kui end kätte võttis, aga suures plaanis vahet pole, ma usun. Võttis eratreeneri, hakkas täiesti teistmoodi toituma, pani rinnaimplantaadid, muutis soengut, riietusstiili (seda siis, kui oli juba aastakese korralikult jõutrenni teinud ja vorm uus). Inimene muutus väliselt ikka nii palju, et uskumatu. Eks see jõusaalis rassimine ja toitumine olid need, mis ta keha nii palju muutsid. Ütleb täna, et on elu parimas vormis ja poleks kunagi uskunud, et ta selleks võimeline on. Ja veel mitte enam 20ndates, vaid 30ndate lõpus.
Panen vanale bemmile uued valuveljed ja müün uue hinnaga maha :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 23:48
Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 23:12
Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 11:15 Saab ikka. Mina tegin 50 aastaselt totaalse muutumise. Võtsin 15 kg maha, tegin kõhuplastika koos rasvaimuga, süste näkku, natuke lasin juuksepikendustega juukseid tihendada, nüüd facelift tulemas. Väga rahul olen juba praegu.
Ojjaaaa. Tinder, FB, Amoremi täis neid tuunitud seksikaid mamsleid kes arvavad, et on nüüd iga mehe unistus. Kõik 16 ja enam aasat nooremad tahavad nendega seksida. Mitte ainult seksida vaid kohe päriselt armuvad ära :lol: Rikut
Postitus on kustutatud
Topeltmoraal nagu ei ole? Järelikult oled ise ka nendes kohtades, kui nii hästi tead, millised mamslid seal on 😀
Külaline

Vabalt saab ju. Saagin mingi 60 ja ikka püss.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2025 23:12
Nad panevad veel ümber pea ja taustale kuldsed, hõbedased tähekesed sirama
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 12:57 Vabalt saab ju. Saagin mingi 60 ja ikka püss.
Üksik püss. Ei seksi temaga keegi 2 korda järjest.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 13:50
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 12:57 Vabalt saab ju. Saagin mingi 60 ja ikka püss.
Üksik püss. Ei seksi temaga keegi 2 korda järjest.
A kust tead?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline