On jah veidi imelik. Mitte just selles mõttes, et kes on "süüta neitsid", mida keegi ei tahagi teada, aga just kooselu mõttes. Pere on 30 aastat koos elanud, 3 last, mõlemad ühiselt kinnisvara omandanud, ühiselt laste heaks investeerinud, ühise firma loonud, aga statistika mõttes ikka vallalised, kui pole kunagi seaduslikus abielus olnud?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 22:44 Tegelikult on väga imelik, et eristatakse vallalisi ja lahutatud inimesi. Eriti kuna tänapäeval inimesed elavad koos ilma abieluta. See vallalise ja lahutatud naise eristamine on nagu mingi "neitsite" ja "naiseks saanute" eristamine. Nõme. Kuidagi keskaegne.
Naise kulul elamine
-
Külaline
-
Külaline
Ei arvestata statistikat nii. See "statistik" siin on täiesti mööda. Loetakse kooselusid, leibkondi, mitte ei arvestata ametlikku abielu. Ametlik abielu ei ütle midagi inimese tegeliku staatuse kohta, kellega ta koos elab või kellega ta paar on. Sellist statistilist mõistet nendes uuringutes nagu "vallaline" ei ole.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 23:26On jah veidi imelik. Mitte just selles mõttes, et kes on "süüta neitsid", mida keegi ei tahagi teada, aga just kooselu mõttes. Pere on 30 aastat koos elanud, 3 last, mõlemad ühiselt kinnisvara omandanud, ühiselt laste heaks investeerinud, ühise firma loonud, aga statistika mõttes ikka vallalised, kui pole kunagi seaduslikus abielus olnud?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 22:44 Tegelikult on väga imelik, et eristatakse vallalisi ja lahutatud inimesi. Eriti kuna tänapäeval inimesed elavad koos ilma abieluta. See vallalise ja lahutatud naise eristamine on nagu mingi "neitsite" ja "naiseks saanute" eristamine. Nõme. Kuidagi keskaegne.
-
statistik
Et sina ei tea ei tähenda, et pole. Sa ära jää ühte uuringusse kinni. Oled nagu Kaja Kallas ja tema ustav jünger Võrklaev. Ajad oma joru ja demagoogitsed.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 10:07Ei arvestata statistikat nii. See "statistik" siin on täiesti mööda. Loetakse kooselusid, leibkondi, mitte ei arvestata ametlikku abielu. Ametlik abielu ei ütle midagi inimese tegeliku staatuse kohta, kellega ta koos elab või kellega ta paar on. Sellist statistilist mõistet nendes uuringutes nagu "vallaline" ei ole.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 23:26On jah veidi imelik. Mitte just selles mõttes, et kes on "süüta neitsid", mida keegi ei tahagi teada, aga just kooselu mõttes. Pere on 30 aastat koos elanud, 3 last, mõlemad ühiselt kinnisvara omandanud, ühiselt laste heaks investeerinud, ühise firma loonud, aga statistika mõttes ikka vallalised, kui pole kunagi seaduslikus abielus olnud?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 22:44 Tegelikult on väga imelik, et eristatakse vallalisi ja lahutatud inimesi. Eriti kuna tänapäeval inimesed elavad koos ilma abieluta. See vallalise ja lahutatud naise eristamine on nagu mingi "neitsite" ja "naiseks saanute" eristamine. Nõme. Kuidagi keskaegne.
-
Külaline
Osalen palju küsitlustes. See on tavaline küsimus, kas vallaline, abielus, lahutatud või lesk. Sul võib olla selja taga 20 a kooselu, aga sa ei saa valida varianti - lahutatud..
Järjekordne räigelt vale väide, mis pole isegi väärt toksimise vaeva ja on puhtalt oma isiklik vihakõne ja luul. Miks sa solgid statistikute mainet, troll? Kuidas saab olla 40-50a lahutajate arv olla suurelt rohkem kui koguarv.statistik kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:10 Vanuses 40-50 lahutab iga aasta ca 3000 paari. Lahutuse algatajteks on 75% juhtudel naised
2023. aastal lahutati kokku 2648 abielu. Lahutuste arv on olnud alla 3000 juba viiendat aastat järjest.
https://www.err.ee/1609374329/statistik ... -uha-vahem
-
Külaline
Said ühe tabeli kätte ja muudkui targutad. Pane paljud erinevad andmed kokku ja näed suuremat pilti. Tõsi sa ei saa neid mujalt kätte kui googeldades ja see ametlik osa on sinu jaoks nagu ajupestule kohane puhas kuld. Meil olevat majandus kahh ennem valimisi korras olnud. Ja nüüd 4 aastat hiljem tuleb välja, et Helmed rikkusid ära meie ülirikka riigi kuvandi ja paiskasid meid kaosese. Kaja ei kasutanud ka oma ametit hüppelauana Euroopasse jne
-
Külaline
Igati mõistlik on mõlema vanema osalus ja ülesannete jagamine, vähemalt kuni lapse 1.5-aastaseks saamiseni (vanemapalga kestvuseni) ja veel parem 2-aastani või kuni lasteaeda minekuni. Pool päeva tegeleb lapsega või lastega üks vanem ja siis rohkem teine. See pole oluline mitte ainult vahepeal muude tegevuste, korraks puhkamise ja akude laadimise mõttes, vaid et lapsel tekiks mõlema vanemaga tugev side ja tunnetaks ema ja isa kohalolu. Eelduseks on sel perioodil finantsiliselt hakkamasaamine või poole kohaga töötamine.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:06 Kui lapsed väiksed olid ja ma pidin nendega vahel üksi kodus olema, siis juba poole päeva pealt hakkasin mõtlema, et millal mees ometi juba koju tuleb ja üle võtab. Jube tüütu on see plutitamine ja potitamine.
-
Külaline
Meil tegeleb mees lastega siiamaani rohkem kui mina. Palju rohkem. Tegelikult meil ongi üsna traditsioonilised soorollid, lihtsalt tagurpidi. Mina teenin raha, mees möllab kodu ja lastega.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 09:07Igati mõistlik on mõlema vanema osalus ja ülesannete jagamine, vähemalt kuni lapse 1.5-aastaseks saamiseni (vanemapalga kestvuseni) ja veel parem 2-aastani või kuni lasteaeda minekuni. Pool päeva tegeleb lapsega või lastega üks vanem ja siis rohkem teine. See pole oluline mitte ainult vahepeal muude tegevuste, korraks puhkamise ja akude laadimise mõttes, vaid et lapsel tekiks mõlema vanemaga tugev side ja tunnetaks ema ja isa kohalolu. Eelduseks on sel perioodil finantsiliselt hakkamasaamine või poole kohaga töötamine.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:06 Kui lapsed väiksed olid ja ma pidin nendega vahel üksi kodus olema, siis juba poole päeva pealt hakkasin mõtlema, et millal mees ometi juba koju tuleb ja üle võtab. Jube tüütu on see plutitamine ja potitamine.
Aga kõik on rahul, nii et nagu ma aru sain, minu lugu siia teemasse ei kuulu.
Noh, kui mees võtab üle nn. tradnaise kohustused, miks mitte. Koduperemees! 
-
Külaline
Miks mitte tõepoolest…ei paku söögitegu mingitki huvi. Mees sai aru, teeb süüa või on näljas
-
Külaline
Minu mees elab minu kulul. Ma saan alla keskmise palka, aga saame hakkama, second hand riided, autoga ei sõida, sööme isetehtud suppi, putru, makarone. Tal ei ole eestis tööluba, aga ta on noor ja ilus ja mul oli valida, kas ta töötab ja käime üksteisel eri riikides külas või elame minu kulul siin. Valisin viimase. Ei saa aru neist sendisaagijatest. Kui ma kedagi armastan muidugi tahan, et ta ka õnnelik oleks ja kõike koos nautida.
-
Külaline
Mallukal oli ka üks selline, aga lõpuks jättis ikkagi maha tolle.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:11Meil tegeleb mees lastega siiamaani rohkem kui mina. Palju rohkem. Tegelikult meil ongi üsna traditsioonilised soorollid, lihtsalt tagurpidi. Mina teenin raha, mees möllab kodu ja lastega.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 09:07Igati mõistlik on mõlema vanema osalus ja ülesannete jagamine, vähemalt kuni lapse 1.5-aastaseks saamiseni (vanemapalga kestvuseni) ja veel parem 2-aastani või kuni lasteaeda minekuni. Pool päeva tegeleb lapsega või lastega üks vanem ja siis rohkem teine. See pole oluline mitte ainult vahepeal muude tegevuste, korraks puhkamise ja akude laadimise mõttes, vaid et lapsel tekiks mõlema vanemaga tugev side ja tunnetaks ema ja isa kohalolu. Eelduseks on sel perioodil finantsiliselt hakkamasaamine või poole kohaga töötamine.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:06 Kui lapsed väiksed olid ja ma pidin nendega vahel üksi kodus olema, siis juba poole päeva pealt hakkasin mõtlema, et millal mees ometi juba koju tuleb ja üle võtab. Jube tüütu on see plutitamine ja potitamine.
-
Külaline
Kui väike see tillu sul on, et nii kibestunud?
-
Külaline
Noor ja ilus elab veidi sisse ning liigub vaese naise juurest edasi.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:02 Minu mees elab minu kulul. Ma saan alla keskmise palka, aga saame hakkama, second hand riided, autoga ei sõida, sööme isetehtud suppi, putru, makarone. Tal ei ole eestis tööluba, aga ta on noor ja ilus ja mul oli valida, kas ta töötab ja käime üksteisel eri riikides külas või elame minu kulul siin. Valisin viimase. Ei saa aru neist sendisaagijatest. Kui ma kedagi armastan muidugi tahan, et ta ka õnnelik oleks ja kõike koos nautida.
-
Külaline
iuu.. mind palun Mallukaga tõesti mitte võrreldaKülaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:18Mallukal oli ka üks selline, aga lõpuks jättis ikkagi maha tolle.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:11Meil tegeleb mees lastega siiamaani rohkem kui mina. Palju rohkem. Tegelikult meil ongi üsna traditsioonilised soorollid, lihtsalt tagurpidi. Mina teenin raha, mees möllab kodu ja lastega.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 09:07
Igati mõistlik on mõlema vanema osalus ja ülesannete jagamine, vähemalt kuni lapse 1.5-aastaseks saamiseni (vanemapalga kestvuseni) ja veel parem 2-aastani või kuni lasteaeda minekuni. Pool päeva tegeleb lapsega või lastega üks vanem ja siis rohkem teine. See pole oluline mitte ainult vahepeal muude tegevuste, korraks puhkamise ja akude laadimise mõttes, vaid et lapsel tekiks mõlema vanemaga tugev side ja tunnetaks ema ja isa kohalolu. Eelduseks on sel perioodil finantsiliselt hakkamasaamine või poole kohaga töötamine.
-
Külaline
Jah, minu mees ongi koduperemees. Tema rahul, mina rahul. Ma pole 10 aastat omale kohvigi teinud. Ja mees pole päevagi tööl käinud.
Ühiskond vahel ahhetab, aga meie oleme rahul.
-
Külaline
Muidugi pakub. Paljutki pakub huvi. Kodus pliiditaga küpsetamine vaaritamine nende hulka ei kuulu. Nõudepesemine samuti mitte. Mees on olemas, juba motu aastat. Ei ole tal mitut. Nüüd saad kadedusest roheliseks minna
Mis tähtsust sel on, kui väike on tillu, kui munandid veel laskunud pole?
Paljud kannavad second hand riideid (mina kaasa arvatud), hoolimata sissetulekust. Paljud riided kaltsukast on tegelikult tuttuued. Peaks olema vihane oma raha peale ostes ja kulutades sadu või tuhandeid ahnete riidekaupmeeste peale kui sama saab mõnede eurode eest...
Ainult aluspesu ei osta kaltsukast, selle tellin netist, samuti tühise hinnaga.
Mallukas, kulla inimene, on äärmiselt negatiivne eeskuju kõigile.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:18Mallukal oli ka üks selline, aga lõpuks jättis ikkagi maha tolle.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 11:11Meil tegeleb mees lastega siiamaani rohkem kui mina. Palju rohkem. Tegelikult meil ongi üsna traditsioonilised soorollid, lihtsalt tagurpidi. Mina teenin raha, mees möllab kodu ja lastega.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 09:07
Igati mõistlik on mõlema vanema osalus ja ülesannete jagamine, vähemalt kuni lapse 1.5-aastaseks saamiseni (vanemapalga kestvuseni) ja veel parem 2-aastani või kuni lasteaeda minekuni. Pool päeva tegeleb lapsega või lastega üks vanem ja siis rohkem teine. See pole oluline mitte ainult vahepeal muude tegevuste, korraks puhkamise ja akude laadimise mõttes, vaid et lapsel tekiks mõlema vanemaga tugev side ja tunnetaks ema ja isa kohalolu. Eelduseks on sel perioodil finantsiliselt hakkamasaamine või poole kohaga töötamine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola ja 11 külalist