Kuumahood ei lase olla!

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Kuumahood ei lase olla!

Postitus Postitas Külaline »

Mis aitaks klimakteeriumi kuumahoogude vastu? Mingit tõesti toimivat, aga mitte mitmesaja eurost ravimit tahaks teada! Elustiili muutmist mitte soovitada, sest olen autist ja ei suuda seda-olen elanud kogu aeg ainult ühtmoodi, kui just pole muutus kuidagi "iseenesest" tulnud. Hetkel kasutan juba kuu aega https://www.apotheka.ee/klimadynon-tbl- ... m0047266ee, aga tulemust pole.
Välistest teguritest on mul stress ja ülekaal (kaal hakkas tõusma just paar aastat tagasi),suitsetamine, vähene liikumine (sotsiaalärevus ja keskmine liikumispuue).
Külaline

Mul aitas ainult HAR. Käsimüügi kaubad ei aidanud üldse. Ainult raha raiskasin nende peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 18:51 Mul aitas ainult HAR. Käsimüügi kaubad ei aidanud üldse. Ainult raha raiskasin nende peale.
Kas seda suitsetajatele tehakse ja kas see kaalu ei tõsta?
Külaline

Väiksed tabletid on. Mul on Angeliq. Ma ka suitsetan. Kaal tõusis mul pigem siis, kui ma veel neid ei võtnud ja pidevate kuumahoogude pärast ropp väsinud olin. Mul käisid hood iga 2 tunni tagant nii päeval kui öösel. Jube oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 19:04 Väiksed tabletid on. Mul on Angeliq. Ma ka suitsetan. Kaal tõusis mul pigem siis, kui ma veel neid ei võtnud ja pidevate kuumahoogude pärast ropp väsinud olin. Mul käisid hood iga 2 tunni tagant nii päeval kui öösel. Jube oli.
Mul ei olegi vahepeal mingit vahet kuumahoogudel. Siis kui jahedam ilm oli, siis tegelikult oli harvem, aga see niiske ja soe mõjub nii, et enam ei saa sageli arugi, millal üks hoog lõppeb ja teine algab. Peaks uurima uuel nädalal naistearstilt, kas see ravim võib mulle sobida..
Külaline

Mul käisid pikka aega iga 10 minuti tagant. Suve alguses läks paremaks. Ainult aegajalt. Nüüd, augustis on jälle hakanud külastama. Pakun, et kuskil 10 korda päevas. Vanus 52. Lisaks kilpnäärmehaigus.
Külaline

Mul on samuti HAR, kiidan. Kadunud on nii kuumahood kui pidev kondivalu, ennem ei saanud enam autost väljagi, kondid olid pidevalt kanged. Kaal ei tõusnud, pigem jäi just paigale.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 18:51 Mul aitas ainult HAR. Käsimüügi kaubad ei aidanud üldse. Ainult raha raiskasin nende peale.
Vabandan rumala küsimuse pärast, aga millel see põhineb?
Külaline

ma ikkagi soovitaks elustiili muutmist - seda enam, et üleminekuajal elu niikuinii muutub. Sul veel mitukümend aasta elada, ilma suitsu ja ülekaaluta on see elu palju tervem ja parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 17:09
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 10:57 ma ikkagi soovitaks elustiili muutmist - seda enam, et üleminekuajal elu niikuinii muutub. Sul veel mitukümend aasta elada, ilma suitsu ja ülekaaluta on see elu palju tervem ja parem.
Postitus on kustutatud
närvid sul küll korras pole - kas oma perearsti sõimad ka tropiks? Seksi mahajätmist kuskohas soovitati?
kliimaks

Postitus Postitas kliimaks »

Kliimaksis proad targutised ei seksi. Neil ju raske haigus. Kliimaks :lol: Mind kliimaks ei sega. Seksimast
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 17:16 Seksi mahajätmist kuskohas soovitati?
See tuleb loominguliselt.
PS! Ma pole see, ma teine.
Külaline

Üldiselt on seksiisu tõesti suht nullis. Raske see naiste elu. Kuradi Eeva, pidi ta selle õuna ära sööma :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline