Kurjategijasse armumine
-
Külaline
Kurjategijasse armumine
https://www.ohtuleht.ee/1113051/armastu ... e-pinnalt-
Kas armuksite kriminaali? Kas mõistate neid naisi?
Mulle isikilikult tundub see täiesti võimatu.
-
Külaline
Ma saan aru, mis neid tõmbab kuna olen palju selle kohta lugenud, uurinud ja ka dokumentaale vaadanud. Ise, tahaks loota ei astu selle orgi otsa mitte kunagi, kuigi võimalust oleks olnud.
-
Külaline
Naistel, kel saab villand lontust feministlikust mehemökust, igatsevad jõulisemat tüüpi.
-
Külaline
Minu esimene vastus oleks ei.
Samas võivad otsust pehmendada erinevad asjaolud. Näiteks, kui mu abikaasa lööb maha mehe, kes vägistas meie lapseealise tütre, siis kiidan ma ta tegu heaks, mitte ei mõista hukka. Sest on ju teada, et karistused tõelistele kurjategijatele on meie riigis naeruväärsed kui mitte olematud. Politsei tööd nähes tundub, et nad teevad rohkem nalja. Vilets kohus oma viletsate seadustega toob kaasa omakohtu kasvu ja siis peavadki kodanikud ise oma kohust täitma. Kui meie jõustruktuurid oleksid vähegi tasemel ja vaevuksid tegema oma tööd, oleks mu suhtumine teine.
Samas võivad otsust pehmendada erinevad asjaolud. Näiteks, kui mu abikaasa lööb maha mehe, kes vägistas meie lapseealise tütre, siis kiidan ma ta tegu heaks, mitte ei mõista hukka. Sest on ju teada, et karistused tõelistele kurjategijatele on meie riigis naeruväärsed kui mitte olematud. Politsei tööd nähes tundub, et nad teevad rohkem nalja. Vilets kohus oma viletsate seadustega toob kaasa omakohtu kasvu ja siis peavadki kodanikud ise oma kohust täitma. Kui meie jõustruktuurid oleksid vähegi tasemel ja vaevuksid tegema oma tööd, oleks mu suhtumine teine.
-
Külaline
Väga lai teema.
Eestis on kehtivaid krim karistusi 80 000 + inimesel, arhviveerituna - tont teab.
Kriminaalkaristuse võib saada nii paadunud retsidivist kui ontlik kodanik, läbi õnnetu juhuse.
Suverehvidega oktoobri lõpus ülekäigurajast 5m eemal inimesele otsa libisemine, sest sa lihtsalt ei saa pidama, võib lõppeda kriminaalkaristuse ja rahatrahviga, sest sa oleksid pidanud siiski ettevaatlikum või ettenägevam olema. Aga ei, sa ei saanud sellest jääkattest enne aru kui pidurdada püüdsid. Kas see autojuht, keda iial varem ega hiljem krim korras karistatud ei ole, peaks paaria olema ja selleks jääma?
Majanduskuriteod võivad vahel ähmased olla, pisut rumalad ja vaesed inimesed kusagile "juhatuse liikmeks" sattuda ja 2 allkirja anda.
Eestis on kehtivaid krim karistusi 80 000 + inimesel, arhviveerituna - tont teab.
Kriminaalkaristuse võib saada nii paadunud retsidivist kui ontlik kodanik, läbi õnnetu juhuse.
Suverehvidega oktoobri lõpus ülekäigurajast 5m eemal inimesele otsa libisemine, sest sa lihtsalt ei saa pidama, võib lõppeda kriminaalkaristuse ja rahatrahviga, sest sa oleksid pidanud siiski ettevaatlikum või ettenägevam olema. Aga ei, sa ei saanud sellest jääkattest enne aru kui pidurdada püüdsid. Kas see autojuht, keda iial varem ega hiljem krim korras karistatud ei ole, peaks paaria olema ja selleks jääma?
Majanduskuriteod võivad vahel ähmased olla, pisut rumalad ja vaesed inimesed kusagile "juhatuse liikmeks" sattuda ja 2 allkirja anda.
-
Külaline
Need naised on ise tihtipeale mingite probleemidega. Selline suhe ei teki tühja koha pealt. Vangidega suhtlust otsivate naiste läbivateks tunnusjoonteks on soov inimest muuta, olla tema päästja, aga ka suur soov ise tähelepanu keskpunktis olla. Need on tihtipeale isiksusehäirega naised, kes saavad sellistest suhetest oma adrenaliinilaksu kätte.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 09:39 https://www.ohtuleht.ee/1113051/armastu ... e-pinnalt-
Mu töökaaslane on selline. Ta on rääkinud, et miks ja kuidas. Tema mõttekäike kuulates ma ühest küljest mõistan, teisalt aga valdab mind hämmastus ja vahel isegi hirm.
-
Külaline
Iga kell suudaksin kriminaali armuda. Mulle isegi tundub, et ainult kriminaali suudaksingi armuda. Vastavalt kohe kehtima hakkavale seadusele on kriminaalid näiteks kõik need, kes väidavad, et olemas on ainult kaks sugu ja et abielluda võivad ainult naine ja mees omavahel.
-
Külaline
Minu isiklik kurjategija radar ja karistusseadustiku kohane kurjategija radar võivad veidi nihkes olla. Samad näited, mis siin juba mainitud, et kui ikka kohus ei karista lapsevägistajat ja mees seda omakohtu korras teeb. Või õnnetu juhus autoga või majanduskuritegu vms..
Sellisel juhul pole minu silmis tegemist kuritööga, vähemalt mitte andestamatu kuritööga.
Mõrvarid, vägistajad, petised jms -ei, absoluutselt mingit varianti ei ole. Tegelikult on mul pigem kahju, et meil surmanuhtlust pole enam. Sest mitte kõik inimesed ei vääri elu.
Sellisel juhul pole minu silmis tegemist kuritööga, vähemalt mitte andestamatu kuritööga.
Mõrvarid, vägistajad, petised jms -ei, absoluutselt mingit varianti ei ole. Tegelikult on mul pigem kahju, et meil surmanuhtlust pole enam. Sest mitte kõik inimesed ei vääri elu.
-
Teadjanaine
Mööda panid. Nt eluaegsetesse vangidesse armuvad sellised naised, kellele meeldib, kui mees kontrolli all on kogu aeg. Vang on selles suhtes igati hea valik, 24/7 tead, kus mees on. Pole muret, et teisi naisi vaataks, ringi tõmbaks, jooma läheks jms. Olmemuresid samuti pole, süüa tegema ei pea, sokid põrandal ei vedele, jne. Kui abielluda, siis saab ka seksida mingi intervalli tagant ja muul ajal elad edasi nagu vallalisena. Kui muidu peaks muretsema, et kriminaal on äkki vägivaldne või võlgu kellelegi või sahkerdab või röövib su paljaks, siis selline, kes juba vangis istub, ei saa seda ka teha. Suht jackpot, kui just ära ei põgene või välja ei lasta.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 11:13 Naistel, kel saab villand lontust feministlikust mehemökust, igatsevad jõulisemat tüüpi.
-
Külaline
Kui oktoobri lõpus on suverehvid all ja jää peal pidama ei saa siis pole sel küll mitte mingit õigustust!Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:57 Kriminaalkaristuse võib saada nii paadunud retsidivist kui ontlik kodanik, läbi õnnetu juhuse.
-
Külaline
Mõttetu iba, see olukord saab kriminaalkaristusega lõppeda ainult siis, kui oled samal ajal kriminaalses joobes!Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:57 Suverehvidega oktoobri lõpus ülekäigurajast 5m eemal inimesele otsa libisemine, sest sa lihtsalt ei saa pidama, võib lõppeda kriminaalkaristuse ja rahatrahviga, sest sa oleksid pidanud siiski ettevaatlikum või ettenägevam olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist