Koht kuhu te kindlasti uuesti reisida soovite
-
Külaline
Olen vähe reisinud, aga kui võimalust oleks, siis - Korfu. Ma ei ole seal käinud, aga tahaks näha seda paika, kus elas Gerald Durrell. Muidugi kõik on palju muutunud, aga ikkagi...sinna läheks.
-
Külaline
Türgi ja Itaalia on riigid, kuhu ma alati tagasi minna soovin ja tunnen, et võiksin seal ka pikemalt elada. Kusjuures ma olen ise pigem vaiksema loomuga ja vähejutukas, aga sealne kultuur ja inimesed mulle sobivad.
-
Külaline
Minu lemmikud on ka Kreeka saared. Kuid Korfu osas soovitaks valida mõne teise. Nimelt on neid, kes Gerald Durrelli maailmakuulsatest raamatutest lummatuna just selle saare reisisihtkohaks valivad, saja aasta jooksul olnud ikka vägagi palju, liigagi palju, ja see on jätnud saarele kahjuks oma pitseri. Sinna oli rajatud suurel hulgal hotelle, mille osas oli tähtis, et turistide hordid kuidagi ära mahutatud saaks. Üsna palju oli müügisolevaid villasid, tundus pisut mahajäetud kant isegi. See oli ka pisut aastaid tagasi, mil seal käisin, v-o on nüüd hakatud saart taas üles ehitama.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 11:25 Olen vähe reisinud, aga kui võimalust oleks, siis - Korfu. Ma ei ole seal käinud, aga tahaks näha seda paika, kus elas Gerald Durrell. Muidugi kõik on palju muutunud, aga ikkagi...sinna läheks.
Soovitaks mõnda nn vähemkuulsat Kreeka saart, näiteks Kreeta. Seal on seda Durrelli hõngu palju rohkem tunda, maanurk ja looduski täpselt sama.
-
Külaline
Kariibide piirkond: Dominique, Martinique, Barbados, Jamaica, Haiti, Trinidad jt.
Alati läheks tagasi Lõuna-Aafrikasse, sinna võiksin sobiva kinnisvara leidmisel kohe ka päriseks kolida.
Alati läheks tagasi Lõuna-Aafrikasse, sinna võiksin sobiva kinnisvara leidmisel kohe ka päriseks kolida.
Sillamäele võiks minna. Nad on seal palju tegutsenud.
Edasi Narva-Jõesuu oma rannaga suvel ...
Edasi Narva-Jõesuu oma rannaga suvel ...
-
Külaline
See piirkond Eestist on minu jaoks täiesti avastamata maa. Peakski suve lõpus ühe paaripäevase treti kusagil tegema, miks mitte sealkandis.
-
Külaline
Mul ka Türgi ja Itaalia. Itaalias käidud vist 6 korda ja nii palju veel avastamata. Türgis ka kui minna eemale all inclusive hotellide piirkonnast ja autoga ringi reisida, siis leidub huvitavat ja teistmoodi Türgit.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 14:41 Türgi ja Itaalia on riigid, kuhu ma alati tagasi minna soovin ja tunnen, et võiksin seal ka pikemalt elada. Kusjuures ma olen ise pigem vaiksema loomuga ja vähejutukas, aga sealne kultuur ja inimesed mulle sobivad.
Samuti tahaks tagasi Taisse ja Vietnami. Euroopast veel ka Šveits ning linnakülastusena London.
-
Külaline
Jah, igati nõus. Mõlemad väärivad külastamist.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2024 08:30See piirkond Eestist on minu jaoks täiesti avastamata maa. Peakski suve lõpus ühe paaripäevase treti kusagil tegema, miks mitte sealkandis.
-
KPS
Neid kohti on nii palju
Itaalias ja Austrias nii suusatamas kui ka niisama olen korduvalt käinud ja kindlasti lähen veel. London ja Pariis kutsuvad ka tagasi. Kaugematest kohtadest tahaksin uuesti minna Argentiinasse ja USA'sse ka, aga mitte enam samasse piirkonda/linna.
-
Külaline
Brasiilia ja Argentiina - Iguassu mõõtmatud veemassid olid sedavõrd lummavad, et läheks igakell tagasi. Namiibia üllatas positiivselt - nägime palju eksootilisi loomi ja loodust. Bali suhtes oli mul veidi eelarvamusi, aga seal oli väga žen
Suurlinnadest oli New-York hästi armas ja kodune. Muljetavaldav park ja rahvaste paabel vääriksid veel avastamist. Pariis oli ootuspäraselt romantiline, kreeka saartele naaseks igaljuhul. No ühesõnaga - neid kohti on palju 
See on tõesti huvitav, et Eestis reklaamivad reisibürood Korfut viidetega Durrellile ning inimestel seostub ka saar esmalt Durrelliga. Kahjuks on reaalsus täiesti teine ning saarelt Durrelli vaibi otsimine ilmselt lõpeb pettumusega - mõne pehmelt öeldes tagasihoidliku viite Durrellile saarelt küll leiab, samuti on seal väga rikkalik floora ja fauna, aga keskmine külastaja kahjuks uute või mahajäetud asustuste ning prügimägede vahelt seda tõenäoliselt üles ei leia. Pereliikme töö tõttu olen terve Kreeka üsna risti-põiki nii läbi reisinud kui puhanud, ka Korful seetõttu korduvalt käinud nii lennuki kui laevaga. Kahjuks ei meenuta Korfu üldse ülejäänud Kreekat ning kuna seal on ilma tõttu hooaeg lühem kui mujal Kreekas, pingutavad kohalikud ekstra, et turistilt raha kätte saada - paraku mitte turisti jaoks positiivses võtmes. Seega Kreekasse - üsna ükskõik, kuhu - läheksin kindlasti tagasi, mere, ilma, looduse, inimeste, toidu, kultuuri ja ajaloo pärast, aga kindlasti mitte Korfule.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 06:23Minu lemmikud on ka Kreeka saared. Kuid Korfu osas soovitaks valida mõne teise. Nimelt on neid, kes Gerald Durrelli maailmakuulsatest raamatutest lummatuna just selle saare reisisihtkohaks valivad, saja aasta jooksul olnud ikka vägagi palju, liigagi palju, ja see on jätnud saarele kahjuks oma pitseri. Sinna oli rajatud suurel hulgal hotelle, mille osas oli tähtis, et turistide hordid kuidagi ära mahutatud saaks. Üsna palju oli müügisolevaid villasid, tundus pisut mahajäetud kant isegi. See oli ka pisut aastaid tagasi, mil seal käisin, v-o on nüüd hakatud saart taas üles ehitama.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 11:25 Olen vähe reisinud, aga kui võimalust oleks, siis - Korfu. Ma ei ole seal käinud, aga tahaks näha seda paika, kus elas Gerald Durrell. Muidugi kõik on palju muutunud, aga ikkagi...sinna läheks.
Soovitaks mõnda nn vähemkuulsat Kreeka saart, näiteks Kreeta. Seal on seda Durrelli hõngu palju rohkem tunda, maanurk ja looduski täpselt sama.
-
Külaline
Nii on. Kui mõni koht tänu raamatule, filmile, laulule tuntuks saab, siis turistid tallavad selle sõna otseses mõttes mustaks.
-
Külaline
Maldiivid. Kindlasti resort saar, nt. Kurumba. Soe mõnus kliima aasta ringi, pole torme ega suuri laineid, tohutult ilusad kaladega korallrifid. Liiv...pole liiv, vaid peen valge korallipuru. Käid ujumas ja see pudiseb ise nahalt maha, mitte ei kleepu igale poole nagu näiteks Kariibide ülipeen valge liiv, mida on suu ja nahk kogu aeg täis. Ja reisinud olen maailmas üsna palju. Kariibid muidugi ka ilusad, see pimestavalt valge liiv ja kõrged palmid.
Jaapan. Head toidud, sõbralikud inimesed, ilus loodus, huvitav arhitektuur ja viisakas kultuur.
-
Külaline
Jaapanis on sul ilus arhitektuur? Loodus ka veel? Seal ainult betoon ongi. Aasia linnade majad on ühed koledamad maailmas, eesti uusarendused on muidugi veel koledamad.
-
Külaline
Kusjuures Narva-Jõesuu rand on megailus (puhta valge liivaga liivarand, männimets jms), aga vesi on kahjuks külm (ma olen pärnakas, meil on vesi küll soe, aga muidugi tohutu sogane)
-
Külaline
betoon on suurlinnades, kuid isegi neis on päris palju traditsioonilisi puidust elumaju ja machiya'sid. Isegi Tokios on osad linnaosad tradistioonilist arhitektuuri täis, ja Kyoto on selles osas täielik pärl.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:27Jaapanis on sul ilus arhitektuur? Loodus ka veel? Seal ainult betoon ongi. Aasia linnade majad on ühed koledamad maailmas, eesti uusarendused on muidugi veel koledamad.
Rääkimata tuhandetest templitest, võõrastemajadest jne!
Mis loodusesse puutub siis kogu Jaapanist ca 70 protsenti ongi puhas loodus.
-
Külaline
Võta google maps ja linnavaade kätteKülaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 13:51betoon on suurlinnades, kuid isegi neis on päris palju traditsioonilisi puidust elumaju ja machiya'sid. Isegi Tokios on osad linnaosad tradistioonilist arhitektuuri täis, ja Kyoto on selles osas täielik pärl.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:27Jaapanis on sul ilus arhitektuur? Loodus ka veel? Seal ainult betoon ongi. Aasia linnade majad on ühed koledamad maailmas, eesti uusarendused on muidugi veel koledamad.
Rääkimata tuhandetest templitest, võõrastemajadest jne!
Mis loodusesse puutub siis kogu Jaapanist ca 70 protsenti ongi puhas loodus.
https://www.google.com/maps/@35.7313335 ... FQAw%3D%3D
Super logumajad kõik
-
Külaline
Jaapanis on kaks asja tasemel - asfaltteed ja ilusad autod, ülejäänud on puhta kuurid ja ülim vaesus.
-
Külaline
Ma olen nii palju google mapsiga vaadanud maailma linnu ja vaieldamatult on aasia linnad kõige koledamad. Kagu-aasia suhtes võib isegi andestada, nende kliima on julmalt niiske ja ükski värv ja krohv ei jää majaseina püsima. Samasugused õudusmajad on lõuna-koreas, hiinas.
Meil usutakse nagu jaapanlased või lõuna-korealased on rikkad, aga tegelikult on nad sama vaesed nagu maal elavad eestlased. Aasias on veel jubedalt madalad toad, kui meil on 2.5-2.3m on ehituslik standard, siis neil on see ainult 2m või natuke veel alla.
Meil usutakse nagu jaapanlased või lõuna-korealased on rikkad, aga tegelikult on nad sama vaesed nagu maal elavad eestlased. Aasias on veel jubedalt madalad toad, kui meil on 2.5-2.3m on ehituslik standard, siis neil on see ainult 2m või natuke veel alla.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline