Said valesti aru. Kuidas ometi saab minu tekstist nii aru saada? Teensuepakkujatest polnud juttugi. Kuidas saada sellest aru, et naine siiras on ja pakub sulle hingeliselt ka midagi siis kui sa silmapiiril ei ole. Et seda sama ei paku ta ka teistele. Kasvõi mõtetes. Miks muidu on tutvumiportaalides lantivatel naistel õnged ja konksud ikka leos. Miks vaadatakse päevas paar korda kas korgike on ikka veel vee peal? Miks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:45Teenusepakkuja sutsaka eest oled valmis uhkusega maksma, aga naise eest sinu elus, kes pakub ka hingeliselt midagi, pole? Miks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:26Ei ole sterotüüpne. Sa mõtlesid selle praegu ise välja ja sildistasid. Eeldasid. Jutt käib siis igavesti igavese õnne otsingul olevatest prouadest. Ja siis härradest kes lihtsalt lõbutsevad kuna aega on. Tervist on. Raha on. Vabadust on. Aga ühtegi sellist õnneotsijat endale päriseks koju ei taha.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:12
Mõttetu üldistus. Sul on must valge stereotüüpne pilt rikkast mehest kui mingist pealiskaudsest tõusikust kelle elueesmärk number üks on noor tutt ja võimas auto. Normaalseid on ka. Nagu vaeseidki on igasugusu masti. Miks rikkad mehed kõik ühesugused olema peaks? Mõtle kah
Üldjuhul normaalsed mehed nii ei käitu. Samuti ka naised. Aga meie siin räägime teatud kontigendist. 40-55 vallalistest ja viimase kuni 5 aasta jooksul lahutatutest.
Rikas mees
-
Külaline
-
Külaline
Näe sa vastasid ise ära miks mehed ei taha ja ei suuda usaldada 40-55 aastaseid naisi keda nad kuskilt suhtluportaalist leiavad. Mis siis, et nad on pannud oma profiili märke "püsisuhe". Mis siis, et nad ka ise räägivad seda. Mis siis, et nad jätavad mulje nagu "käiakse" ja tema ei salli ning talle on vastuvõetamatu mitmega korraga nn "käimine". Tegelikult tuleb ikka lõpuks välja see, et "Mis nad siis tegema peaks, kirikus patte andeks paluma või.. " Ehk siis see suhe nagu polnudki päris suhe ja me lihtsalt lõbutsesime. Ja siis on häda kui mehed on võtnud selle endale teadmiseks, et 40-55 naised kes on kuni 5 aastat tagasi lahutanud tegelikult AINULT lõbutsevad. Ja mehed siis kahh ainult lõbutsevad. Nii lihtne see ongi. Win-win. Ainult kumbki pool teineteisele seda ei ütle. Miks sulle mu jutt vastukarva käib?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:58Jälle need nelja-viiekümbised?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:26Ei ole sterotüüpne. Sa mõtlesid selle praegu ise välja ja sildistasid. Eeldasid. Jutt käib siis igavesti igavese õnne otsingul olevatest prouadest. Ja siis härradest kes lihtsalt lõbutsevad kuna aega on. Tervist on. Raha on. Vabadust on. Aga ühtegi sellist õnneotsijat endale päriseks koju ei taha.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:12
Mõttetu üldistus. Sul on must valge stereotüüpne pilt rikkast mehest kui mingist pealiskaudsest tõusikust kelle elueesmärk number üks on noor tutt ja võimas auto. Normaalseid on ka. Nagu vaeseidki on igasugusu masti. Miks rikkad mehed kõik ühesugused olema peaks? Mõtle kah
Üldjuhul normaalsed mehed nii ei käitu. Samuti ka naised. Aga meie siin räägime teatud kontigendist. 40-55 vallalistest ja viimase kuni 5 aasta jooksul lahutatutest.
"Mis nad siis tegema peaks, kirikus patte andeks paluma või.. Mis see sulle nii vastukarva käib.
p.s. Kui ütlete otse ära, et lõbutseme siis lõbutseme ja on mõlema suhtes asi aus. Aga seda ei tehta. Pole sobilik. Ega ma mõni lits pole.
-
Külaline
Küsin uuesti - miks erinevate naistega koosviibimise eest oled valmis maksma, kuid sama summa summaarumit ühele naisele koondada ei raatsi? Milles sa vahet teed?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:06Said valesti aru. Kuidas ometi saab minu tekstist nii aru saada? Teensuepakkujatest polnud juttugi. Kuidas saada sellest aru, et naine siiras on ja pakub sulle hingeliselt ka midagi siis kui sa silmapiiril ei ole. Et seda sama ei paku ta ka teistele. Kasvõi mõtetes. Miks muidu on tutvumiportaalides lantivatel naistel õnged ja konksud ikka leos. Miks vaadatakse päevas paar korda kas korgike on ikka veel vee peal? Miks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:45Teenusepakkuja sutsaka eest oled valmis uhkusega maksma, aga naise eest sinu elus, kes pakub ka hingeliselt midagi, pole? Miks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:26
Ei ole sterotüüpne. Sa mõtlesid selle praegu ise välja ja sildistasid. Eeldasid. Jutt käib siis igavesti igavese õnne otsingul olevatest prouadest. Ja siis härradest kes lihtsalt lõbutsevad kuna aega on. Tervist on. Raha on. Vabadust on. Aga ühtegi sellist õnneotsijat endale päriseks koju ei taha.
-
Külaline
Vastan sulle siis nii. Mul ei ole seda võimalust, et koondada oma elu, finantsid ja aeg ainult ühele naisele. Ma ise ei lase sellel juhtuda. Ma ei kavatse järgmise viie aasta jooksul ennast kokku lappima hakkama kui saan aru, et eksisin. Jälle. Ma ei kavatse enda kokkulappimisele kulutatud aega mis üldjuhul on aasta ja enam aega raisata. Praeguseks on selle mõtte all mul möödunud ligi viis aastat ja olen väga rahul. Sama on minu paljudel tuttavatel. Kõigil on tekkinud küsimus. Miks? Miks riskida? Õige oleks ka öelda, et ka naised ei lase. Ikka ja alati on üks muster. Tahaks nagu midagi, aga ei tea ka. Ja igaksjuhuks siis suhtlen sinu ja paljude teistega ka. Kas sinna juurde käib ka magamine teistega? Ausalt öeldes ei huvitagi. Vaba maa. Vabad naised. Milleks ennast häirida. Ise samaaegselt ei maga teistega. Pole selleks aegagi. Küll aga tean, et umbes kolme kuu pärast tuleb hakata otsi kokku tõmbama. Et mitte eksida. Sa võid öelda, et see on hälve ja komplaksid. Noo las siis olla. Kui ma ise rahul olen. Ja nagu aru saan on minutaolisi palju, palju.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:39Küsin uuesti - miks erinevate naistega koosviibimise eest oled valmis maksma, kuid sama summa summaarumit ühele naisele koondada ei raatsi? Milles sa vahet teed?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:06Said valesti aru. Kuidas ometi saab minu tekstist nii aru saada? Teensuepakkujatest polnud juttugi. Kuidas saada sellest aru, et naine siiras on ja pakub sulle hingeliselt ka midagi siis kui sa silmapiiril ei ole. Et seda sama ei paku ta ka teistele. Kasvõi mõtetes. Miks muidu on tutvumiportaalides lantivatel naistel õnged ja konksud ikka leos. Miks vaadatakse päevas paar korda kas korgike on ikka veel vee peal? Miks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:45
Teenusepakkuja sutsaka eest oled valmis uhkusega maksma, aga naise eest sinu elus, kes pakub ka hingeliselt midagi, pole? Miks?
Kunagi ehk viie aasta pärast revideerin oma mõttemaailma. Siis on ka naised vanemad kellega suhtlen ja lõpetanud nn sinilinnu otsimise. Mõistnud, et sinilind on olemas aga keegi pole teda näinud.
Ja ma ei maksa seksi eest. Vaid pean iseendast mõistetavaks, et välja minnes tasun arved. Kui kutsun reisile siis tasun arve, sest mina kutsusin jne, jne.
-
Külaline
Tasulistes käimine tuleks ju odavam ja oleks veelgi vaheldusrikkam, kui mingeid reise kinni maksta? 2000 € reisi eest, mille kinni maksad, saaksid ju 10 erinevat tasulist proovida?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:52Vastan sulle siis nii. Mul ei ole seda võimalust, et koondada oma elu, finantsid ja aeg ainult ühele naisele. Ma ise ei lase sellel juhtuda. Ma ei kavatse järgmise viie aasta jooksul ennast kokku lappima hakkama kui saan aru, et eksisin. Jälle. Ma ei kavatse enda kokkulappimisele kulutatud aega mis üldjuhul on aasta ja enam aega raisata. Praeguseks on selle mõtte all mul möödunud ligi viis aastat ja olen väga rahul. Sama on minu paljudel tuttavatel. Kõigil on tekkinud küsimus. Miks? Miks riskida? Õige oleks ka öelda, et ka naised ei lase. Ikka ja alati on üks muster. Tahaks nagu midagi, aga ei tea ka. Ja igaksjuhuks siis suhtlen sinu ja paljude teistega ka. Kas sinna juurde käib ka magamine teistega? Ausalt öeldes ei huvitagi. Vaba maa. Vabad naised. Milleks ennast häirida. Ise samaaegselt ei maga teistega. Pole selleks aegagi. Küll aga tean, et umbes kolme kuu pärast tuleb hakata otsi kokku tõmbama. Et mitte eksida. Sa võid öelda, et see on hälve ja komplaksid. Noo las siis olla. Kui ma ise rahul olen. Ja nagu aru saan on minutaolisi palju, palju.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:39Küsin uuesti - miks erinevate naistega koosviibimise eest oled valmis maksma, kuid sama summa summaarumit ühele naisele koondada ei raatsi? Milles sa vahet teed?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:06
Said valesti aru. Kuidas ometi saab minu tekstist nii aru saada? Teensuepakkujatest polnud juttugi. Kuidas saada sellest aru, et naine siiras on ja pakub sulle hingeliselt ka midagi siis kui sa silmapiiril ei ole. Et seda sama ei paku ta ka teistele. Kasvõi mõtetes. Miks muidu on tutvumiportaalides lantivatel naistel õnged ja konksud ikka leos. Miks vaadatakse päevas paar korda kas korgike on ikka veel vee peal? Miks?
Kunagi ehk viie aasta pärast revideerin oma mõttemaailma. Siis on ka naised vanemad kellega suhtlen ja lõpetanud nn sinilinnu otsimise. Mõistnud, et sinilind on olemas aga keegi pole teda näinud.
Ja ma ei maksa seksi eest. Vaid pean iseendast mõistetavaks, et välja minnes tasun arved. Kui kutsun reisile siis tasun arve, sest mina kutsusin jne, jne.
-
Külaline
Tasulist ei rendi terveks nädalavahetuseks või nädalaks. Tasulised käivad tunni kaupa. Tasulistega ei veeda aega. Ei käi teatris, kinos. Tasulisega ei teki ka mingit lähedust. Seega see pole mulle. Mängu ilu. See on vaheldus. Armuda ei tohi ainult.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 16:39Tasulistes käimine tuleks ju odavam ja oleks veelgi vaheldusrikkam, kui mingeid reise kinni maksta? 2000 € reisi eest, mille kinni maksad, saaksid ju 10 erinevat tasulist proovida?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:52Vastan sulle siis nii. Mul ei ole seda võimalust, et koondada oma elu, finantsid ja aeg ainult ühele naisele. Ma ise ei lase sellel juhtuda. Ma ei kavatse järgmise viie aasta jooksul ennast kokku lappima hakkama kui saan aru, et eksisin. Jälle. Ma ei kavatse enda kokkulappimisele kulutatud aega mis üldjuhul on aasta ja enam aega raisata. Praeguseks on selle mõtte all mul möödunud ligi viis aastat ja olen väga rahul. Sama on minu paljudel tuttavatel. Kõigil on tekkinud küsimus. Miks? Miks riskida? Õige oleks ka öelda, et ka naised ei lase. Ikka ja alati on üks muster. Tahaks nagu midagi, aga ei tea ka. Ja igaksjuhuks siis suhtlen sinu ja paljude teistega ka. Kas sinna juurde käib ka magamine teistega? Ausalt öeldes ei huvitagi. Vaba maa. Vabad naised. Milleks ennast häirida. Ise samaaegselt ei maga teistega. Pole selleks aegagi. Küll aga tean, et umbes kolme kuu pärast tuleb hakata otsi kokku tõmbama. Et mitte eksida. Sa võid öelda, et see on hälve ja komplaksid. Noo las siis olla. Kui ma ise rahul olen. Ja nagu aru saan on minutaolisi palju, palju.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:39
Küsin uuesti - miks erinevate naistega koosviibimise eest oled valmis maksma, kuid sama summa summaarumit ühele naisele koondada ei raatsi? Milles sa vahet teed?
-
Külaline
Seda ma ju räägingi. Tasulise saad võtta tunniks, maksad 200 €. Rohkem temaga kohtuma ei pea. Kui soovid, siis äärmisel juhul kaks korda, aga mitte rohkem. Siis võtad jälle järgmise tasulise tunniks 200 € eest jne. Näiteks kuu kahe jooksul saad 2000 € eest proovida kümmet erinevat tasulist, vaata milline vaheldus, brünetid, blondid, paksud, peenikesed. Ei tüdine ära. Sina aga teed 2000 € eest reisi ühele naisele välja (naiseks võtta teda kindlasti ei kavatse), nädal aega pead teda taluma, kuigi tahaks juba peale esimest seksiööd temast vabaneda. Aga ei saa, reis kestab. Siis oled sunnitud teda reisil korduvalt keppima, kuigi hing ihkaks juba vaheldust. Miks sa ennast piinad niimoodi?
-
Külaline
Praegu liigub siin igasugu huvitavaid naisi. Lõuna Ameerikast (latiinod suurema tagumikuga näiteks), tumedanahalisi, Rumeenia, Ukraina, Moldova taustaga teenusepakkujaid. Igale maitsele on.
-
Külaline
Ma pole see, kes küsis, aga ütlen sõna sekka. Maga paljudega tahad, aga võta omapoolne vastutus ja tee vasektoomia. Kondoomile ei saa alati loota ja teiseks ei soovi sinusugused tihtipeale seda kasutada, seega- ole mees ja võta meetmed kasutusele. Et sa ühel hetkel ei saaks siin halada, kuidas naised sind ära kasutavad ja riburadapidi rasedaks jäävad. Tore, kui sa seda juba teinud oled.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:52 Vastan sulle siis nii. Mul ei ole seda võimalust, et koondada oma elu, finantsid ja aeg ainult ühele naisele. Ma ise ei lase sellel juhtuda. Ma ei kavatse järgmise viie aasta jooksul ennast kokku lappima hakkama kui saan aru, et eksisin. Jälle. Ma ei kavatse enda kokkulappimisele kulutatud aega mis üldjuhul on aasta ja enam aega raisata. Praeguseks on selle mõtte all mul möödunud ligi viis aastat ja olen väga rahul. Sama on minu paljudel tuttavatel. Kõigil on tekkinud küsimus. Miks? Miks riskida? Õige oleks ka öelda, et ka naised ei lase. Ikka ja alati on üks muster. Tahaks nagu midagi, aga ei tea ka. Ja igaksjuhuks siis suhtlen sinu ja paljude teistega ka. Kas sinna juurde käib ka magamine teistega? Ausalt öeldes ei huvitagi. Vaba maa. Vabad naised. Milleks ennast häirida. Ise samaaegselt ei maga teistega. Pole selleks aegagi. Küll aga tean, et umbes kolme kuu pärast tuleb hakata otsi kokku tõmbama. Et mitte eksida. Sa võid öelda, et see on hälve ja komplaksid. Noo las siis olla. Kui ma ise rahul olen. Ja nagu aru saan on minutaolisi palju, palju.
-
Külaline
Ei ole vaja vasektoomiat teha. Üldjuhul kondoomi kasutamine ka 50:50. Selgitan. Vanuserühm kus mina majandan ei saa või ei taha enam lapsi. Selleks on abinõud tarvitusele võetud naiste poolt. Peale paari ööd on enamus ise pakkunud kondoomist loobumist. Tervise pärast muretsema ei pea väga. Erinevalt siinsetest röökuritest on minu kaaslased tervise koha pealt korralikud. Ka mina ise. Olen selle koha pealt valiv. Ja sa ära halvusta. Oma lapsed. Praegused ja võibolla ka tulevased suudan üles kasvatada. Praegused ongi suured juba. Peaaegu. Vasektoomiat ei tee kuna olen seda meelt, et võimalusi mida elu annab ei tohi ära lõigata.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 18:01Ma pole see, kes küsis, aga ütlen sõna sekka. Maga paljudega tahad, aga võta omapoolne vastutus ja tee vasektoomia. Kondoomile ei saa alati loota ja teiseks ei soovi sinusugused tihtipeale seda kasutada, seega- ole mees ja võta meetmed kasutusele. Et sa ühel hetkel ei saaks siin halada, kuidas naised sind ära kasutavad ja riburadapidi rasedaks jäävad. Tore, kui sa seda juba teinud oled.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:52 Vastan sulle siis nii. Mul ei ole seda võimalust, et koondada oma elu, finantsid ja aeg ainult ühele naisele. Ma ise ei lase sellel juhtuda. Ma ei kavatse järgmise viie aasta jooksul ennast kokku lappima hakkama kui saan aru, et eksisin. Jälle. Ma ei kavatse enda kokkulappimisele kulutatud aega mis üldjuhul on aasta ja enam aega raisata. Praeguseks on selle mõtte all mul möödunud ligi viis aastat ja olen väga rahul. Sama on minu paljudel tuttavatel. Kõigil on tekkinud küsimus. Miks? Miks riskida? Õige oleks ka öelda, et ka naised ei lase. Ikka ja alati on üks muster. Tahaks nagu midagi, aga ei tea ka. Ja igaksjuhuks siis suhtlen sinu ja paljude teistega ka. Kas sinna juurde käib ka magamine teistega? Ausalt öeldes ei huvitagi. Vaba maa. Vabad naised. Milleks ennast häirida. Ise samaaegselt ei maga teistega. Pole selleks aegagi. Küll aga tean, et umbes kolme kuu pärast tuleb hakata otsi kokku tõmbama. Et mitte eksida. Sa võid öelda, et see on hälve ja komplaksid. Noo las siis olla. Kui ma ise rahul olen. Ja nagu aru saan on minutaolisi palju, palju.
P.s. Tasuliste soovitajale. Sa aru niikuinii ei saa, aga ma ei tüdine oma kaaslastest. Ma lihtsalt ei taha, et ma oleks lõpuks seal kus ma olen korduvalt olnud. Mul on aastas 3-4 nn "püsipartnerit" Üldjuhul mitte samaaegselt. Mida kritiseerite. Enamus nn vabadel naistel on aastas kindlasti sama või rohkemgi. Ja harv pole juhus kui hr õige otsingutel magatakse samaaegselt 2-3 mehega.
-
Külaline
Ma ei saa sellest aru, kus see probleem sul on. Ise kirjutad, et mehed lõbutsevad. Sellest sa ju alustasidki, et mehed tahavad ainult lõbutseda natuke.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:13Näe sa vastasid ise ära miks mehed ei taha ja ei suuda usaldada 40-55 aastaseid naisi keda nad kuskilt suhtluportaalist leiavad. Mis siis, et nad on pannud oma profiili märke "püsisuhe". Mis siis, et nad ka ise räägivad seda. Mis siis, et nad jätavad mulje nagu "käiakse" ja tema ei salli ning talle on vastuvõetamatu mitmega korraga nn "käimine". Tegelikult tuleb ikka lõpuks välja see, et "Mis nad siis tegema peaks, kirikus patte andeks paluma või.. " Ehk siis see suhe nagu polnudki päris suhe ja me lihtsalt lõbutsesime. Ja siis on häda kui mehed on võtnud selle endale teadmiseks, et 40-55 naised kes on kuni 5 aastat tagasi lahutanud tegelikult AINULT lõbutsevad. Ja mehed siis kahh ainult lõbutsevad. Nii lihtne see ongi. Win-win. Ainult kumbki pool teineteisele seda ei ütle. Miks sulle mu jutt vastukarva käib?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:58Jälle need nelja-viiekümbised?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 14:26
Ei ole sterotüüpne. Sa mõtlesid selle praegu ise välja ja sildistasid. Eeldasid. Jutt käib siis igavesti igavese õnne otsingul olevatest prouadest. Ja siis härradest kes lihtsalt lõbutsevad kuna aega on. Tervist on. Raha on. Vabadust on. Aga ühtegi sellist õnneotsijat endale päriseks koju ei taha.
"Mis nad siis tegema peaks, kirikus patte andeks paluma või.. Mis see sulle nii vastukarva käib.
p.s. Kui ütlete otse ära, et lõbutseme siis lõbutseme ja on mõlema suhtes asi aus. Aga seda ei tehta. Pole sobilik. Ega ma mõni lits pole.
No okei. Naised tahavad ka. Ongi siis koos tore neil. Kõik on rahul. Peale sinu.
-
Külaline
Ehk siis üks kvartal ja üks naine. Siis sellele head aega ja hakkad järgmist otsima. No eks nii võib ka, aga ilgelt tüütu minu arvates. Siis tee veel reise inimesele välja, kes niiväga ei meeldigi (et naiseks võtta). No aga eks sinu elu, ise tead. Mina prooviks aeg ajalt tasulisi, kui ma püsisuhet ei otsi.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 18:30Ei ole vaja vasektoomiat teha. Üldjuhul kondoomi kasutamine ka 50:50. Selgitan. Vanuserühm kus mina majandan ei saa või ei taha enam lapsi. Selleks on abinõud tarvitusele võetud naiste poolt. Peale paari ööd on enamus ise pakkunud kondoomist loobumist. Tervise pärast muretsema ei pea väga. Erinevalt siinsetest röökuritest on minu kaaslased tervise koha pealt korralikud. Ka mina ise. Olen selle koha pealt valiv. Ja sa ära halvusta. Oma lapsed. Praegused ja võibolla ka tulevased suudan üles kasvatada. Praegused ongi suured juba. Peaaegu. Vasektoomiat ei tee kuna olen seda meelt, et võimalusi mida elu annab ei tohi ära lõigata.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 18:01Ma pole see, kes küsis, aga ütlen sõna sekka. Maga paljudega tahad, aga võta omapoolne vastutus ja tee vasektoomia. Kondoomile ei saa alati loota ja teiseks ei soovi sinusugused tihtipeale seda kasutada, seega- ole mees ja võta meetmed kasutusele. Et sa ühel hetkel ei saaks siin halada, kuidas naised sind ära kasutavad ja riburadapidi rasedaks jäävad. Tore, kui sa seda juba teinud oled.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:52 Vastan sulle siis nii. Mul ei ole seda võimalust, et koondada oma elu, finantsid ja aeg ainult ühele naisele. Ma ise ei lase sellel juhtuda. Ma ei kavatse järgmise viie aasta jooksul ennast kokku lappima hakkama kui saan aru, et eksisin. Jälle. Ma ei kavatse enda kokkulappimisele kulutatud aega mis üldjuhul on aasta ja enam aega raisata. Praeguseks on selle mõtte all mul möödunud ligi viis aastat ja olen väga rahul. Sama on minu paljudel tuttavatel. Kõigil on tekkinud küsimus. Miks? Miks riskida? Õige oleks ka öelda, et ka naised ei lase. Ikka ja alati on üks muster. Tahaks nagu midagi, aga ei tea ka. Ja igaksjuhuks siis suhtlen sinu ja paljude teistega ka. Kas sinna juurde käib ka magamine teistega? Ausalt öeldes ei huvitagi. Vaba maa. Vabad naised. Milleks ennast häirida. Ise samaaegselt ei maga teistega. Pole selleks aegagi. Küll aga tean, et umbes kolme kuu pärast tuleb hakata otsi kokku tõmbama. Et mitte eksida. Sa võid öelda, et see on hälve ja komplaksid. Noo las siis olla. Kui ma ise rahul olen. Ja nagu aru saan on minutaolisi palju, palju.
P.s. Tasuliste soovitajale. Sa aru niikuinii ei saa, aga ma ei tüdine oma kaaslastest. Ma lihtsalt ei taha, et ma oleks lõpuks seal kus ma olen korduvalt olnud. Mul on aastas 3-4 nn "püsipartnerit" Üldjuhul mitte samaaegselt. Mida kritiseerite. Enamus nn vabadel naistel on aastas kindlasti sama või rohkemgi. Ja harv pole juhus kui hr õige otsingutel magatakse samaaegselt 2-3 mehega.
-
Külaline
Liigub ka igasuguses vanuses. Blonde, brünette, paksusid, peenikesi,ilusaid, koledaid. Nemad muidugi mingid niisugused pole. Nemad ei võta raha tunni eest. Nemad eeldavad nende elu kinni maksmistKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 17:59 Praegu liigub siin igasugu huvitavaid naisi. Lõuna Ameerikast (latiinod suurema tagumikuga näiteks), tumedanahalisi, Rumeenia, Ukraina, Moldova taustaga teenusepakkujaid. Igale maitsele on.
-
Külaline
Eesti naisi. Ööklubides võtavad noored missimõõtu tegelased väljategemise ja koka triibu eest wc-s suhu. Mis jutt, et mehed keppi ei saa. Saavad ja kuidas veel. Mida võimelda kompleksides mamslitega. Aru ma ei saa.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 19:17Liigub ka igasuguses vanuses. Blonde, brünette, paksusid, peenikesi,ilusaid, koledaid. Nemad muidugi mingid niisugused pole. Nemad ei võta raha tunni eest. Nemad eeldavad nende elu kinni maksmistKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 17:59 Praegu liigub siin igasugu huvitavaid naisi. Lõuna Ameerikast (latiinod suurema tagumikuga näiteks), tumedanahalisi, Rumeenia, Ukraina, Moldova taustaga teenusepakkujaid. Igale maitsele on.
-
Külaline
Isegi ühtegi krõbedat sõna (nagu siin) ei vaevu sa neile lõpetuseks ütlema? Vau, kuidas sa suudad.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 20:28Postitus on kustutatud.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 18:47Ma ei saa sellest aru, kus see probleem sul on. Ise kirjutad, et mehed lõbutsevad. Sellest sa ju alustasidki, et mehed tahavad ainult lõbutseda natuke.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:13
Näe sa vastasid ise ära miks mehed ei taha ja ei suuda usaldada 40-55 aastaseid naisi keda nad kuskilt suhtluportaalist leiavad. Mis siis, et nad on pannud oma profiili märke "püsisuhe". Mis siis, et nad ka ise räägivad seda. Mis siis, et nad jätavad mulje nagu "käiakse" ja tema ei salli ning talle on vastuvõetamatu mitmega korraga nn "käimine". Tegelikult tuleb ikka lõpuks välja see, et "Mis nad siis tegema peaks, kirikus patte andeks paluma või.. " Ehk siis see suhe nagu polnudki päris suhe ja me lihtsalt lõbutsesime. Ja siis on häda kui mehed on võtnud selle endale teadmiseks, et 40-55 naised kes on kuni 5 aastat tagasi lahutanud tegelikult AINULT lõbutsevad. Ja mehed siis kahh ainult lõbutsevad. Nii lihtne see ongi. Win-win. Ainult kumbki pool teineteisele seda ei ütle. Miks sulle mu jutt vastukarva käib?
No okei. Naised tahavad ka. Ongi siis koos tore neil. Kõik on rahul. Peale sinu.
-
Külaline
Mis püsisuhte? Keegi ei tahagi sinuga püsisuhet ju, millest sul see illusioon ometi. Need sinu nelja-viiekümbised on oma elus püsisuhet saanud, nii palju, et süda läheb pahaks. Miks sa arvad, et nad teist-kolmandat korda jälle sama reha otsa tahavad astuda. Sinusugusega veel eriti.. Naised kasutavad sind ja sina naisi. Kõik on rahul, peale sinu. Ma ei saa endiselt aru, milles see probleem siin on?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 20:28Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 18:47Ma ei saa sellest aru, kus see probleem sul on. Ise kirjutad, et mehed lõbutsevad. Sellest sa ju alustasidki, et mehed tahavad ainult lõbutseda natuke.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:13
Näe sa vastasid ise ära miks mehed ei taha ja ei suuda usaldada 40-55 aastaseid naisi keda nad kuskilt suhtluportaalist leiavad. Mis siis, et nad on pannud oma profiili märke "püsisuhe". Mis siis, et nad ka ise räägivad seda. Mis siis, et nad jätavad mulje nagu "käiakse" ja tema ei salli ning talle on vastuvõetamatu mitmega korraga nn "käimine". Tegelikult tuleb ikka lõpuks välja see, et "Mis nad siis tegema peaks, kirikus patte andeks paluma või.. " Ehk siis see suhe nagu polnudki päris suhe ja me lihtsalt lõbutsesime. Ja siis on häda kui mehed on võtnud selle endale teadmiseks, et 40-55 naised kes on kuni 5 aastat tagasi lahutanud tegelikult AINULT lõbutsevad. Ja mehed siis kahh ainult lõbutsevad. Nii lihtne see ongi. Win-win. Ainult kumbki pool teineteisele seda ei ütle. Miks sulle mu jutt vastukarva käib?
-
Fcgt
Paras ports väga rikkaid mehi läks hiljuti jahiga põhja. Olidki söönud ja joonud, mis vaid hing ihaldas ja paraku suht vormist väljas ka kõik. Elu on selline, et loevad hoopis muud väärtused. Õnnelik võib olla ka raha poolest vaene ent sportlik inimene.
-
Külaline
Uskumatu, kui loll saab üks inimene olla, lihtsalt ei arene ka. Naised on süüdi, eks. Aga sellest aru ei saa, et temaga käitutakse nii, korduvalt. Järelikult on põhjus temas. Aga edu ämbrites kolistamistes ja sappi pritsides. Normaalne naine jookseb peale esimest kohtumist minema, mees või asi. piinlik.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:52Vastan sulle siis nii. Mul ei ole seda võimalust, et koondada oma elu, finantsid ja aeg ainult ühele naisele. Ma ise ei lase sellel juhtuda. Ma ei kavatse järgmise viie aasta jooksul ennast kokku lappima hakkama kui saan aru, et eksisin. Jälle. Ma ei kavatse enda kokkulappimisele kulutatud aega mis üldjuhul on aasta ja enam aega raisata. Praeguseks on selle mõtte all mul möödunud ligi viis aastat ja olen väga rahul. Sama on minu paljudel tuttavatel. Kõigil on tekkinud küsimus. Miks? Miks riskida? Õige oleks ka öelda, et ka naised ei lase. Ikka ja alati on üks muster. Tahaks nagu midagi, aga ei tea ka. Ja igaksjuhuks siis suhtlen sinu ja paljude teistega ka. Kas sinna juurde käib ka magamine teistega? Ausalt öeldes ei huvitagi. Vaba maa. Vabad naised. Milleks ennast häirida. Ise samaaegselt ei maga teistega. Pole selleks aegagi. Küll aga tean, et umbes kolme kuu pärast tuleb hakata otsi kokku tõmbama. Et mitte eksida. Sa võid öelda, et see on hälve ja komplaksid. Noo las siis olla. Kui ma ise rahul olen. Ja nagu aru saan on minutaolisi palju, palju.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:39Küsin uuesti - miks erinevate naistega koosviibimise eest oled valmis maksma, kuid sama summa summaarumit ühele naisele koondada ei raatsi? Milles sa vahet teed?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 15:06
Said valesti aru. Kuidas ometi saab minu tekstist nii aru saada? Teensuepakkujatest polnud juttugi. Kuidas saada sellest aru, et naine siiras on ja pakub sulle hingeliselt ka midagi siis kui sa silmapiiril ei ole. Et seda sama ei paku ta ka teistele. Kasvõi mõtetes. Miks muidu on tutvumiportaalides lantivatel naistel õnged ja konksud ikka leos. Miks vaadatakse päevas paar korda kas korgike on ikka veel vee peal? Miks?
-
Külaline
Meie meenutused aastast 1992? Jhjh mehed saavad nii palju keppi, peavad foorumites “mamslitele” tõestama kui palju saavadKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 19:22Eesti naisi. Ööklubides võtavad noored missimõõtu tegelased väljategemise ja koka triibu eest wc-s suhu. Mis jutt, et mehed keppi ei saa. Saavad ja kuidas veel. Mida võimelda kompleksides mamslitega. Aru ma ei saa.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 19:17Liigub ka igasuguses vanuses. Blonde, brünette, paksusid, peenikesi,ilusaid, koledaid. Nemad muidugi mingid niisugused pole. Nemad ei võta raha tunni eest. Nemad eeldavad nende elu kinni maksmistKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 17:59 Praegu liigub siin igasugu huvitavaid naisi. Lõuna Ameerikast (latiinod suurema tagumikuga näiteks), tumedanahalisi, Rumeenia, Ukraina, Moldova taustaga teenusepakkujaid. Igale maitsele on.
-
Külaline
Muinasjutuvestja jälle kohal (kokatriibu eest suhuvõtt ja muud fantaasiad). Haige jutt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist