Ära muretse ulmevaldkonda kuuluvate aretuste pärast, seda ei juhtu sinuga nagunii. Ja kui keegi ongi nõus suga magama kasvõi korragi, siis pole ilus pirtsutada vähemalt...Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 21:20 Postitus on kustutatud
50+ ja salaja armunud, nagu pubekas :O
-
Külaline
-
Külaline
Meritäht, kui juhtub, võiks ehk edasise suhtluse soovi kaotada. Eriti, kui sinna juurde veel öeldakse, et tee kähku ära nii nagu sul endal parem.
-
Külaline
[/quote]
Meritäht, kui juhtub, võiks ehk edasise suhtluse soovi kaotada. Eriti, kui sinna juurde veel öeldakse, et tee kähku ära nii nagu sul endal parem.
[/quote]
No küll SEE peab vilets seks olema, et kähku kaelast ära saaks jorsi. Ja siin, lugupeetud lugejad, peitub vastus, miks sel mehel naised 1-3 korraks ainult püsivad
rohkem nii viletsalt seksida ei suudaks ammugi, et naine loeb laepragusid ja kannatab ära, ehk teine kord prooviks veel, et kas ongi nii jube või oli esimene kord närvis. Mis edaspidisest suhtest siis juttu saakski olla.
+++
Teemasse: Aga iseenesest on tore, et valutult ja suht kähku üle läks, saab teemaalgataja rahulikult edasi oleskleda ja ei pea tegelema ebameeldivate aistingutega, mida tunded elus tekitavad. Veel ainult 30-40a sellist "rahulikku" elu.
[/quote]
No küll SEE peab vilets seks olema, et kähku kaelast ära saaks jorsi. Ja siin, lugupeetud lugejad, peitub vastus, miks sel mehel naised 1-3 korraks ainult püsivad
+++
Teemasse: Aga iseenesest on tore, et valutult ja suht kähku üle läks, saab teemaalgataja rahulikult edasi oleskleda ja ei pea tegelema ebameeldivate aistingutega, mida tunded elus tekitavad. Veel ainult 30-40a sellist "rahulikku" elu.
-
Külaline
Meritäht, kui juhtub, võiks ehk edasise suhtluse soovi kaotada. Eriti, kui sinna juurde veel öeldakse, et tee kähku ära nii nagu sul endal parem.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 09:08
[/quote]
+++
Ilusasti kirjeldad enda suhtumist seksi. Frigiidne ja laisk loom kes arvab, et on midagi väärt. Ei ole. Loe üksi oma laepragusid oma urkas. Normaalsetes kodudes ei ole lagedes mingeid pragusid.
-
Külaline
Miks sellest mehe õele peaks rääkima? Miks üldse sellest kellelegi rääkima peab kui sa nagunii reaalsuses oma elu muuta ei soovi?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 13:56 Kuidagi sai sellest teemast lihtsalt minu muutmise soovituste teema. Mina aga tegelikult küsisin nõu, mida ma peaksin selle tundega tegema- kas avalikustada, rääkida mehe õele nt või on olemas üldse mingi variant sellest tundest vabanemiseks?
-
Külaline
+++
Ilusasti kirjeldad enda suhtumist seksi. Frigiidne ja laisk loom kes arvab, et on midagi väärt. Ei ole. Loe üksi oma laepragusid oma urkas. Normaalsetes kodudes ei ole lagedes mingeid pragusid.
[/quote]
Sa vead need vaimupuudega naised kõik endale koju?
Tuttav tunne. Ma armun harva, ja kui armun, siis tavaliselt täiesti valesse subjekti. Kõhuliblikate tapmises olen ma juba mõrtsukalikult osav 
-
John Holmes
Kõige paremini tapab kõhuliblikaid see, kui annad kiusatusele järele ja seksid selle mehega.
-
Külaline
Ja kui tihti sa ise oled seksinud selle mehega?John Holmes kirjutas: ↑24 Aug 2024 23:34Kõige paremini tapab kõhuliblikaid see, kui annad kiusatusele järele ja seksid selle mehega.
-
Külaline
Halloo, tõsiselt nagu?? Kuidas on võimalik seksida mehega, kes isegi ei vaata sinu poole? Keda sa huvitad vaid sõbrana parimal juhul? Mismoodi sa sellisel juhul saad selle mehe niikaugele, et ta seksiks sinuga?John Holmes kirjutas: ↑24 Aug 2024 23:34Kõige paremini tapab kõhuliblikaid see, kui annad kiusatusele järele ja seksid selle mehega.
Ja ma ei saa aru, mis krdi "liblikad kõhus" jutt see on :O Mul pole küll armudes sellist tunnet olnud, mul on väga vastik ärevus olnud alati ja ma sellepärast ei tahagi kunagi armuda.
-
Külaline
Mind üks naine sai küll niikaugele, et ma seksisin temaga sellises olukorras nagu sina. Mul polnud temaga seksi vastu midagi.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 20:16Keda sa huvitad vaid sõbrana parimal juhul? Mismoodi sa sellisel juhul saad selle mehe niikaugele, et ta seksiks sinuga?
-
Külaline
Astud mehele ligi. Ütled et sul ei ole täna alukaid jalas. Pilgutad silma ja küsid kas mees seda kontrollida ei sooviksKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 20:16Halloo, tõsiselt nagu?? Kuidas on võimalik seksida mehega, kes isegi ei vaata sinu poole? Keda sa huvitad vaid sõbrana parimal juhul? Mismoodi sa sellisel juhul saad selle mehe niikaugele, et ta seksiks sinuga?John Holmes kirjutas: ↑24 Aug 2024 23:34Kõige paremini tapab kõhuliblikaid see, kui annad kiusatusele järele ja seksid selle mehega.
Ja ma ei saa aru, mis krdi "liblikad kõhus" jutt see on :O Mul pole küll armudes sellist tunnet olnud, mul on väga vastik ärevus olnud alati ja ma sellepärast ei tahagi kunagi armuda.
-
Külaline
No ei ole igaüks ikka selline lipakas! Ja ei usu pealegi eluilmas, et kui meest ikka absoluutselt see naine ei huvita- võibolla on vastumeelne kehakuju vms- et ta sellise lause peale kohe "tegudele" asub. See oleks ikka tegelikult totaalne margi täis tegemine naise poolt..Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 23:04Astud mehele ligi. Ütled et sul ei ole täna alukaid jalas. Pilgutad silma ja küsid kas mees seda kontrollida ei sooviksKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 20:16Halloo, tõsiselt nagu?? Kuidas on võimalik seksida mehega, kes isegi ei vaata sinu poole? Keda sa huvitad vaid sõbrana parimal juhul? Mismoodi sa sellisel juhul saad selle mehe niikaugele, et ta seksiks sinuga?John Holmes kirjutas: ↑24 Aug 2024 23:34
Kõige paremini tapab kõhuliblikaid see, kui annad kiusatusele järele ja seksid selle mehega.
-
Külaline
Aga kui mees astuks naisele ligi. Ütleks, et mul ei ole täna alukaid jalas. Ja küsiks, kas seda kontrollida ei sooviks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 23:04 Astud mehele ligi. Ütled et sul ei ole täna alukaid jalas. Pilgutad silma ja küsid kas mees seda kontrollida ei sooviks
Naised, kas kontrolliksite?
-
Külaline
Kui see mees just mu hea tuttav pole (et saaks mingit huumorit eeldada inimeselt), vastaksin teda nagu totakat ja liiguksin igaks juhuks eemale.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:03Aga kui mees astuks naisele ligi. Ütleks, et mul ei ole täna alukaid jalas. Ja küsiks, kas seda kontrollida ei sooviks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 23:04 Astud mehele ligi. Ütled et sul ei ole täna alukaid jalas. Pilgutad silma ja küsid kas mees seda kontrollida ei sooviks
-
Külaline
Naisel on lihtsam seda teha, kuna ta saab seelikut kandes seda öelda. Seelikut kandes ongi naisel seda õige öelda. Mehel on silmaga näha, kas alukad on jalas või mitte.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:03Aga kui mees astuks naisele ligi. Ütleks, et mul ei ole täna alukaid jalas. Ja küsiks, kas seda kontrollida ei sooviks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 23:04 Astud mehele ligi. Ütled et sul ei ole täna alukaid jalas. Pilgutad silma ja küsid kas mees seda kontrollida ei sooviks
-
Külaline
Kui tahad sõpra kaotada, siis muidugi. Seda enam, et saad tundeid valida ja ei olegi kunagi armunud olnud. Häid sõpru on raskem leida kui abikaasat. Kahju, kui inimesel mitte midagi muud elus ei ole kui ainult seks. Kuigi seksida saab ju tänapäeval väga kergesti. Ise elad oma elu raskeks. Sõbraga ei pea seksima, see vahe on.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 20:16Halloo, tõsiselt nagu?? Kuidas on võimalik seksida mehega, kes isegi ei vaata sinu poole? Keda sa huvitad vaid sõbrana parimal juhul? Mismoodi sa sellisel juhul saad selle mehe niikaugele, et ta seksiks sinuga?John Holmes kirjutas: ↑24 Aug 2024 23:34Kõige paremini tapab kõhuliblikaid see, kui annad kiusatusele järele ja seksid selle mehega.
-
Külaline
Küll aga samaväärset suhet on kõrgemas eas raske leida, see on fakt. Üks asi on see, et mees võtab ära teie alukad, teine asi on see, kas päriselt teiega koos elab ja ainult teile pühendub. Kellel vedanud, et on endale noorest peast kaaslase ja abikaasa leidnud, olles tahtnud suhet, sel tore on. Miks siis ei võiks heasoovlikud olla. Või tõepoolest tekib selline kindlustunne, et ollakse veendunud, et mees kunagi maha ei jäta? Kas see pole mitte egoistlik arvamus, isegi, kui see ka tõde on. Oletame, et mees on vanem ja polegi huvitatud nooremast naisest lahku minemisest. Paljudes küsimustes on oma õnne sepp siiski igaüks. Mitte keegi teine ei ela teie eest ja ei tee inimestest häid inimesi, ainult inimene ise teeb seda. Muidugi päritolu loeb palju. Kes olid vanemad, vanavanemad jne... haridus matsi ei riku nö.
-
Külaline
Ehk siis, elus tuleb ka paljust loobuda või teha kaardinaalseid muudatusi. Kui sekselu kiratseb nagu väidate ja häirib, aga sõbrad teiega seksida ei soovi.... Võib sksida kellegi kolmandaga, kes teist huvitatud on. Eeldusel muidugi, et ei karda mehele vahele jääda. Ma olen elus ikka omajagu korvi saanud ja tõepoolest pole mitte kunagi hakanud heietama selle üle, kas peaks veel korra proovima. Seda enam, et tunded ajas kaovad ja koos olles pidavat kaudma 18 kuuga.
-
Külaline
Heteromehed pidid suht valimatult panema. See selleks. Küsimus on selles, kaua sellest edasi jahud. Kui pole rahul oma kehaga ja eeldad või tead, et mehele sa huvi ei paku, siis miks ometi sellele keskenduda ja veel pikalt. Võib-olla ongi probleem selles, et te ei tee marki täis võimalikult varakult, kui keegi teile meeldima hakkab ja seetõttu astute kogu aeg samasse ämbrisse. Mida õpetab minevik? Mitte seda, et mees, kes meeldis 10+ a tagasi, on nüüd sinu mees, kui ta selleks ei saanud, vaid seda, et muudad midagi oma suhtumises. Kas õpid julgemaks, muudad välimust või käitud teistmoodi uute subjtektidega kui minevikus. Võti on õppida minevikust, mitte elada minevikus. See, et keegi pani sind tundma nii, et tegid margi täis, ei tähenda, et uue inimesega see ka nii oleks.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 11:34No ei ole igaüks ikka selline lipakas! Ja ei usu pealegi eluilmas, et kui meest ikka absoluutselt see naine ei huvita- võibolla on vastumeelne kehakuju vms- et ta sellise lause peale kohe "tegudele" asub. See oleks ikka tegelikult totaalne margi täis tegemine naise poolt..Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 23:04Astud mehele ligi. Ütled et sul ei ole täna alukaid jalas. Pilgutad silma ja küsid kas mees seda kontrollida ei sooviksKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 20:16
Halloo, tõsiselt nagu?? Kuidas on võimalik seksida mehega, kes isegi ei vaata sinu poole? Keda sa huvitad vaid sõbrana parimal juhul? Mismoodi sa sellisel juhul saad selle mehe niikaugele, et ta seksiks sinuga?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 7 külalist