Juuksed nagu takud
Juuksed nagu takud
Kas blondeeritud juustel üldse on võimalustki terved välja näha või peab leppima, et juustekahjustus on sinna valemisse juba sisse kirjutatud?
Triibutan umbes 3korda aastas.
Olen igasuguseid õlisid/seerumeid/maske jne proovinud aga pole märganud, et neil mingitki toimet oleks olnud.
Olen igasuguseid õlisid/seerumeid/maske jne proovinud aga pole märganud, et neil mingitki toimet oleks olnud.
-
Eisaa
Ei saa. Läbi tehtud teekond. Maskita palju tahad, juuksed on oma olemuselt nn surnud. Mingi silikoonmöks, õli kuitahes looduslik või mittelooduslik ei saa keemilise pleegitamise tehtud nõrgestamist parandada. Ajutiselt mingi pehme ja elastse efekti võib anda kuid murduvad edasi.
üldiselt need ravimist lubavad tooted on minu kogemuse jargi uks suur snake oil. Kalli hinnaga odavatest asjadest tehtud mögin eduka turundusega yleshaibitud ja palgalised astroturferid foorumites ja arvustustes kiidavad nagu jeesuse teist tulemist.
üldiselt need ravimist lubavad tooted on minu kogemuse jargi uks suur snake oil. Kalli hinnaga odavatest asjadest tehtud mögin eduka turundusega yleshaibitud ja palgalised astroturferid foorumites ja arvustustes kiidavad nagu jeesuse teist tulemist.
-
Külaline
Perekoolis üks naine läbi aastate väitis, et tema juuksur värvib mingi salajase blondeerijaga lumivalgeks, maksab mitusada eurot ja ei kahjusta juukseid. Mis vahend see on siis, ta ei soostunud avaldama. Kardashian pidi ka sellega värvima. Ma ükskord küsisin, et miks isegi Kardashianil on blondeerituna takud peas, juuksepikenduste osa on enam-vähem, siis ta ei osanud vastata. Seega mina ikkagi kahtlustan, et blondeerimine kahjustab siiski juukseid ja teeb nad õhemaks ja kuivemaks. Mul juuksur teeb triibud ja siis värvib Ellumeni läikevärviga üle, siis on suht okeid.Eisaa kirjutas: ↑08 Juun 2024 14:22 Ei saa. Läbi tehtud teekond. Maskita palju tahad, juuksed on oma olemuselt nn surnud. Mingi silikoonmöks, õli kuitahes looduslik või mittelooduslik ei saa keemilise pleegitamise tehtud nõrgestamist parandada. Ajutiselt mingi pehme ja elastse efekti võib anda kuid murduvad edasi.
-
Veider blondiin
Takuseks kippuvatele juustele imevahendit ei tea (kas nt keratiinhooldusest pole abi?), aga lihtsalt jagan teistsugust kogemust. Mul on beebipehmed ja ülirasused juuksed - pead pesen iga päev. Blondeerimine on üks viis, mis aitab mu juustel normaalsem välja näha ja pisutki kuivem olla. Takuseks ei lähe mingi nipiga, kuid samas piisab nõrgast lahusest ja veerand tunnist, et heledad oleksid. Kogu aeg pean juuksuritele seletama ja no ega nad alguses uskuma kipu. Kollaseks ka ei jää.
-
Külaline
Jah, juuste värvimine, keemiline lokk ja blondeerimine kuivatab rasust peanahka ja peab rasuseid juukseid harvem pesema. Blondeerimine kahjustab neist loetletutest juust ennast aga enim.
-
Külaline
Ma tavaliselt küsin siis, aga mida sa siis teed oma juustega, mida kasutad. Kolm korda aastas triibutamine on mingi kuki-muki.
Eelkõige lõpeta juuste kuumtöötlemine, föönitamine, sirgendamine vms. Saunas ja rannas peakattega.
Mulle piisab kord kuus olaplex nr3 (hoian peas min 3 tundi), aga väidetavalt olla ka loreali laiatarbe plexid kasutatavad. Alguses sai tehtud iga nädal, aga kuu ajaga saab talutava taseme kätte. Enne olaplexi pesen sügavpuhastava šampooniga. Paar korda kuus keratiinmask, ülejäänud aja Joico niisutav mask (nõrutan suurema vee juustest välja, hoian peas min 20 min). Pesen kõige pehmema ja õrnema šampooniga (nt Cutrin igapäevane šampoon). Suvel UV kaitse. Kuskil avalikus spordisaali duširuumis pead ei pese, sest seal ei jõua mõjuda ei mask ja kõik föönitavad, kui hullud.
Pole mul kunagi midagi katkenud ja katkised juukseotsi pole paarkümmend aastat näinud. Paar korda aastas teen kuumakäärilõikust, muidu tavaline lõikus ca 7-8 nädala takka.
Eelkõige lõpeta juuste kuumtöötlemine, föönitamine, sirgendamine vms. Saunas ja rannas peakattega.
Mulle piisab kord kuus olaplex nr3 (hoian peas min 3 tundi), aga väidetavalt olla ka loreali laiatarbe plexid kasutatavad. Alguses sai tehtud iga nädal, aga kuu ajaga saab talutava taseme kätte. Enne olaplexi pesen sügavpuhastava šampooniga. Paar korda kuus keratiinmask, ülejäänud aja Joico niisutav mask (nõrutan suurema vee juustest välja, hoian peas min 20 min). Pesen kõige pehmema ja õrnema šampooniga (nt Cutrin igapäevane šampoon). Suvel UV kaitse. Kuskil avalikus spordisaali duširuumis pead ei pese, sest seal ei jõua mõjuda ei mask ja kõik föönitavad, kui hullud.
Pole mul kunagi midagi katkenud ja katkised juukseotsi pole paarkümmend aastat näinud. Paar korda aastas teen kuumakäärilõikust, muidu tavaline lõikus ca 7-8 nädala takka.
-
Külaline
Kuidas teeb õhemaks? Otstest?Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 21:36Perekoolis üks naine läbi aastate väitis, et tema juuksur värvib mingi salajase blondeerijaga lumivalgeks, maksab mitusada eurot ja ei kahjusta juukseid. Mis vahend see on siis, ta ei soostunud avaldama. Kardashian pidi ka sellega värvima. Ma ükskord küsisin, et miks isegi Kardashianil on blondeerituna takud peas, juuksepikenduste osa on enam-vähem, siis ta ei osanud vastata. Seega mina ikkagi kahtlustan, et blondeerimine kahjustab siiski juukseid ja teeb nad õhemaks ja kuivemaks. Mul juuksur teeb triibud ja siis värvib Ellumeni läikevärviga üle, siis on suht okeid.Eisaa kirjutas: ↑08 Juun 2024 14:22 Ei saa. Läbi tehtud teekond. Maskita palju tahad, juuksed on oma olemuselt nn surnud. Mingi silikoonmöks, õli kuitahes looduslik või mittelooduslik ei saa keemilise pleegitamise tehtud nõrgestamist parandada. Ajutiselt mingi pehme ja elastse efekti võib anda kuid murduvad edasi.
-
Eiole
Ei ole. Siiamaani vihane selle keratiinhoolduse peale. Mitu aastat tagasi väga kallis teenus oli juba, sai siis tehtud, kõiki neid reegleid järjekindlalt jälgides mida peale hooldust teha.Veider blondiin kirjutas: ↑08 Juun 2024 21:47 Takuseks kippuvatele juustele imevahendit ei tea (kas nt keratiinhooldusest pole abi?), aga lihtsalt jagan teistsugust kogemust. Mul on beebipehmed ja ülirasused juuksed - pead pesen iga päev. Blondeerimine on üks viis, mis aitab mu juustel normaalsem välja näha ja pisutki kuivem olla. Takuseks ei lähe mingi nipiga, kuid samas piisab nõrgast lahusest ja veerand tunnist, et heledad oleksid. Kogu aeg pean juuksuritele seletama ja no ega nad alguses uskuma kipu. Kollaseks ka ei jää.
See hooldus kestis järgmise pesuni. Veidral kombel on ka kõikidel sõbrannadel sama kogemus, tegijad erinevad.
Ilusad on need keratiinhoolduse pildid küll, aga ma tean, esimese pesuga oli nagu poleks käinudki.
Muidugi tegijatel on hea mugav öelda, et äkki tegid ise midagi valesti või asi sinu juuksetüübis (ei ole). Neid keratiinhoolduse mittemõjumisest kirjutajaid olen teisigi ilulehtede arvustustest näinud. Mina sellesse teenusesse ei usu, kui just ise oma silmaga ei näe inimest enne, peale protseduuri ja kuu aja vältel.
-
Hüpik
Mul on triibutatud ja olen nõus, et nö päriselt normaalseks tagasi ei saa. Tulebki iga kord uuesti hooldustooteid täis toppida juus. Neid on kolme sorti: keratiin, hüaluroon, glütseriin. Minule mõjub ainult esimene. Ülejäänud kaks on jura, glütseriin isegi mõjub vastupidiselt. Seega valin kõik tooted, šampoon, palsam, juustesse jäetav palsam selle järgi, et oleks keratiiniga. Ja niiviisi püsivad juuksed täiesti ilusad ja kammitavad. Aga tasub sellest valemist kasvõi üks välja vahetada, kohe on takud tagasi.
Samuti näitab kogemus, et pole vahet, kas osta salongist 40-eurone potsik või toidupoest 4-eurone või mis nimi sinna peale kirjutatud on. Kui keratiin on sees, siis on tulemus kõigiga sama.
Samuti näitab kogemus, et pole vahet, kas osta salongist 40-eurone potsik või toidupoest 4-eurone või mis nimi sinna peale kirjutatud on. Kui keratiin on sees, siis on tulemus kõigiga sama.
-
Külaline
Mul läksid ka juuksed pisut halvemaks pärast blondide triipude tegemist, aga tundub, et olen leidnud lahenduse juukseõlides. Ma alguses üldse ei uskunud õlidesse ja arvasin, et nad jätavad juuksed lihtsalt rasvaseks ja kõik. Kuniks leidsin enda jaoks sobivad õlid: Argan Extra, Wella ja Maria Nila tooted.BellaBee kirjutas: ↑08 Juun 2024 14:16 Kas blondeeritud juustel üldse on võimalustki terved välja näha või peab leppima, et juustekahjustus on sinna valemisse juba sisse kirjutatud?
-
Kjee
Mul on pehmed juuksed. Ma tahaks tugevamaid, takusemaid. Mingi blondeerimine ega värvimine seda ei muuda, ikka on pehmed ja õrnad. Värvinud olen ise. Odavate värvide ja vesinikuga. Miks mul nad takusemaks ei muutu? Selle nimel pean lakki kasutama.
-
Külaline
Peanahale vesinikku pannes juuksekarv muutubki õhemaks ajapikku. Oli takune karv, peale blondi hakkas õrnem karv kasvama.Kjee kirjutas: ↑09 Juun 2024 15:24 Mul on pehmed juuksed. Ma tahaks tugevamaid, takusemaid. Mingi blondeerimine ega värvimine seda ei muuda, ikka on pehmed ja õrnad. Värvinud olen ise. Odavate värvide ja vesinikuga. Miks mul nad takusemaks ei muutu? Selle nimel pean lakki kasutama.
-
Rifa
Kas sel juhul saaks vesinikuga ehk hävitada mujalt kehalt soovimatuid karvu?Kasvõi iga päev neid vesinukuga üle tõmmates,võiks nad lõpuks muutuda nii õrnaks et kaovad? Peaks ju?
-
Külaline
Teoorias küll, kuid naha kvaliteet halveneb ja mõttetu keeminiline ärritus/põletus.Rifa kirjutas: ↑09 Juun 2024 16:08 Kas sel juhul saaks vesinikuga ehk hävitada mujalt kehalt soovimatuid karvu?Kasvõi iga päev neid vesinukuga üle tõmmates,võiks nad lõpuks muutuda nii õrnaks et kaovad? Peaks ju?
-
Külaline
Värvimine ja blondeerimine on kaks eri keemilist protsessi.Kjee kirjutas: ↑09 Juun 2024 15:24 Mul on pehmed juuksed. Ma tahaks tugevamaid, takusemaid. Mingi blondeerimine ega värvimine seda ei muuda, ikka on pehmed ja õrnad. Värvinud olen ise. Odavate värvide ja vesinikuga. Miks mul nad takusemaks ei muutu? Selle nimel pean lakki kasutama.
-
Külaline
Ära aja iba. Muutub ajapikku õhemaks, mis sa ajad. Blondeeritakse juurt, miks see ülejäänud osa ajapikku õhemaks peaks jääma? Võid ühekorraga jah ära kõrvetada ja siis juus murdub koheselt, aga see on ka kõik. Blondeerimine on pigemendi eraldamine, mitte mingi õhendamine.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 15:26Peanahale vesinikku pannes juuksekarv muutubki õhemaks ajapikku. Oli takune karv, peale blondi hakkas õrnem karv kasvama.Kjee kirjutas: ↑09 Juun 2024 15:24 Mul on pehmed juuksed. Ma tahaks tugevamaid, takusemaid. Mingi blondeerimine ega värvimine seda ei muuda, ikka on pehmed ja õrnad. Värvinud olen ise. Odavate värvide ja vesinikuga. Miks mul nad takusemaks ei muutu? Selle nimel pean lakki kasutama.
-
Külaline
Endal läksid. Kui seda peanahka järjepidavalt kärsatada vesinikuga siis ikka läheb karv õhemaks, imelik oleks kui ei läheks. Vaata vahel blondiine, paksude juustega on pikendused 99%.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 18:30Ära aja iba. Muutub ajapikku õhemaks, mis sa ajad. Blondeeritakse juurt, miks see ülejäänud osa ajapikku õhemaks peaks jääma? Võid ühekorraga jah ära kõrvetada ja siis juus murdub koheselt, aga see on ka kõik. Blondeerimine on pigemendi eraldamine, mitte mingi õhendamine.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 15:26Peanahale vesinikku pannes juuksekarv muutubki õhemaks ajapikku. Oli takune karv, peale blondi hakkas õrnem karv kasvama.Kjee kirjutas: ↑09 Juun 2024 15:24 Mul on pehmed juuksed. Ma tahaks tugevamaid, takusemaid. Mingi blondeerimine ega värvimine seda ei muuda, ikka on pehmed ja õrnad. Värvinud olen ise. Odavate värvide ja vesinikuga. Miks mul nad takusemaks ei muutu? Selle nimel pean lakki kasutama.
-
Külaline
Jah, mul on ka aastaid hiljem ilusad, plaatinablondid ja siidised juuksed. Null koledat kollasust. Kokku siis juba 35 aastat blondina.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 21:36Perekoolis üks naine läbi aastate väitis, et tema juuksur värvib mingi salajase blondeerijaga lumivalgeks, maksab mitusada eurot ja ei kahjusta juukseid. Mis vahend see on siis, ta ei soostunud avaldama. Kardashian pidi ka sellega värvima. Ma ükskord küsisin, et miks isegi Kardashianil on blondeerituna takud peas, juuksepikenduste osa on enam-vähem, siis ta ei osanud vastata. Seega mina ikkagi kahtlustan, et blondeerimine kahjustab siiski juukseid ja teeb nad õhemaks ja kuivemaks. Mul juuksur teeb triibud ja siis värvib Ellumeni läikevärviga üle, siis on suht okeid.Eisaa kirjutas: ↑08 Juun 2024 14:22 Ei saa. Läbi tehtud teekond. Maskita palju tahad, juuksed on oma olemuselt nn surnud. Mingi silikoonmöks, õli kuitahes looduslik või mittelooduslik ei saa keemilise pleegitamise tehtud nõrgestamist parandada. Ajutiselt mingi pehme ja elastse efekti võib anda kuid murduvad edasi.
Kasutan: https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-se ... ask-250ml/, https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-se ... oon-250ml/ ning pärast keemilist töötlemist https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-bolster/.
-
Külaline
Jube, mis hinnad. Ikka täiega üles kruvitud. Minu poolt jäävad need tooted küll puutumata.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 15:34 Jah, mul on ka aastaid hiljem ilusad, plaatinablondid ja siidised juuksed. Null koledat kollasust. Kokku siis juba 35 aastat blondina.
Kasutan: https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-se ... ask-250ml/, https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-se ... oon-250ml/ ning pärast keemilist töötlemist https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-bolster/.
-
Külaline
Siis tuleb takusena ringi käia. Poeshampoonid-ja palsamid rikuvad blondeeritud juust. Tuleb kasutada profitooteid.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 16:52Jube, mis hinnad. Ikka täiega üles kruvitud. Minu poolt jäävad need tooted küll puutumata.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 15:34 Jah, mul on ka aastaid hiljem ilusad, plaatinablondid ja siidised juuksed. Null koledat kollasust. Kokku siis juba 35 aastat blondina.
Kasutan: https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-se ... ask-250ml/, https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-se ... oon-250ml/ ning pärast keemilist töötlemist https://ilusadjuuksed.ee/toode/lalga-bolster/.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist