Liiga palju tantsitakse siin foorumis meeste ümber. Ma esitan selle küsimuse hoopis nii: Kas läheksite suhtesse paksu ülekaalulise naisega? Isegi kui ülekaal pole suur, 10-20 kg?
Vastus: Jah, loomulikult, sest kaal pole kaasasündinud. Kui ta järgib minu aktiivset eluviisi siis on need kilod läinud nelja või viie kuuga.
Paks mees
Tõsi. Mees võib olla normaalkaalus, aga ikkagi omada väikest õllekõhtu. Visuaalselt pole see küll suurem asi, aga tervisele head ei tee.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 13:21
Mis teie meeste vöö ja pikkuse suhe on? See pidavat olema parem indikaator vormist kui kehamass.
-
Külaline
Kaalu võetakse alla köögis, mitte "aktiivse eluviisiga".Egalitaar kirjutas: ↑24 Aug 2024 20:06 Liiga palju tantsitakse siin foorumis meeste ümber. Ma esitan selle küsimuse hoopis nii: Kas läheksite suhtesse paksu ülekaalulise naisega? Isegi kui ülekaal pole suur, 10-20 kg?
Vastus: Jah, loomulikult, sest kaal pole kaasasündinud. Kui ta järgib minu aktiivset eluviisi siis on need kilod läinud nelja või viie kuuga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist