Atraktiivsus
-
Külaline
Atraktiivsus
Mis on teie jaoks teiste inimeste juures atraktiivne??
Ei pea isegi tingimata objektiivselt "ilus" asi või omadus olema aga midagi, mis teid kohe vastupandamatult tõmbab. Ehk siis asjad, mis esimesena positiivselt tähelepanu ja huvi äratavad, eelkõige välimuses aga miks mitte ka mistahes muul alal.
Räägime siin siis potentsiaalsetest partneritest, ka hüpoteetilistest.
Ei pea isegi tingimata objektiivselt "ilus" asi või omadus olema aga midagi, mis teid kohe vastupandamatult tõmbab. Ehk siis asjad, mis esimesena positiivselt tähelepanu ja huvi äratavad, eelkõige välimuses aga miks mitte ka mistahes muul alal.
Räägime siin siis potentsiaalsetest partneritest, ka hüpoteetilistest.
-
Külaline
Mehe sekundaarsed sugutunnused (habemetüügas, mitte habe), karvased jalad ja juuste olemasolu.
Vallalisus
Lastetus
Ausus
Otsekohesus
Austus
Suhteks.
Sõbraks piisab aususest ja austusest.
Vallalisus
Lastetus
Ausus
Otsekohesus
Austus
Suhteks.
Sõbraks piisab aususest ja austusest.
-
Külaline
Kõnnid niisama tänaval ja silma jääb, tekitab huvi ning vastupandamatul tõmmet habemetüügas, karvased jalad ja juuste olemasoluKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 14:56 Mehe sekundaarsed sugutunnused (habemetüügas, mitte habe), karvased jalad ja juuste olemasolu.
-
Külaline
Hiljuti 48a. Mees. Aga tal lapsed ja naine ja tunded haihtusud.... ehk siis jah vanusega muutunud vähenõudlikuks kui muu klapib. Lastetut raske leida. Endal suur rind ja pepu.... puus ja kõht kellele meeldib, sellele meeldib. Rind siiski suurem, st proportsioonis. Aga mingi peps ka pole, et peaksinajama taga Itaalia kauneid mehi.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:03Kõnnid niisama tänaval ja silma jääb, tekitab huvi ning vastupandamatul tõmmet habemetüügas, karvased jalad ja juuste olemasoluKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 14:56 Mehe sekundaarsed sugutunnused (habemetüügas, mitte habe), karvased jalad ja juuste olemasolu.Sa oled küll vähenõudlik siis...
Ausus ja austus aga...... VÄGA haruldased. Seega kõrge latt ju.
-
Külaline
Mitte kõige ilusama naisena ma ei otsi mingit kaunit meest. Peab olema aus ja ratsionaalne.
-
Külaline
Naiste puhul käremeelsus ja lõpuks ka see hakkab häirima. Algselt tõmbavad tähelepanu ja hiljem juba halvas valguses. Fuuriad hakkavad meeldima ja hiljem koidab.
-
Külaline
Minu tähelepanu tõmbavad koheselt selline spetsiifiline, kõhisev, kurgust tulev naer ja ilusad hambad, hoolitsetud käed ja mis seal salata - jalanõud
Kõik muu on juba selline, mis selgub ju pigem tutvumise käigus. Ma seda listi ei hakka siia isegi kirja panema.
-
Külaline
Nii naiste kui meeste puhul imetlen stiilsust. Oskust valida riideid ja aksessuaare nii, et need kandja parimaid külgi rõhutavad. Inimene ei pea olema noor, modellimõõtu ja klassikaliselt ilus - mõni kohe oskab end riietada nii, et jääd järgi vaatama.
Huumorimeel on samuti oluline. Ei tahaks ei romantilises- ega sõbrasuhtes olla inimesega, kellega nalja ei saa visata.
Huumorimeel on samuti oluline. Ei tahaks ei romantilises- ega sõbrasuhtes olla inimesega, kellega nalja ei saa visata.
-
Külaline
Ma ikkagi vaatan kogu komplekti. Kui on näiteks perfektsed hambad, aga aknearmiline nägu, kiilakas pea või tugev ülekaal, siis on ikka eemaletõukav. Mul ei ole sellist kindlat kiiksu, et vot just see peab paigas olema. Aga jah, kiilakad mehed mulle üldse ei meeldi.
-
Külaline
Kiilakad jälle on ülisuure testosterooni tasemega. Testosteroon mõjub juustele halvasti. Suure juuksepahmakaga mehed on naiselikumad ja voodis kehvemad.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 20:40 Ma ikkagi vaatan kogu komplekti. Kui on näiteks perfektsed hambad, aga aknearmiline nägu, kiilakas pea või tugev ülekaal, siis on ikka eemaletõukav. Mul ei ole sellist kindlat kiiksu, et vot just see peab paigas olema. Aga jah, kiilakad mehed mulle üldse ei meeldi.
-
Külaline
Haha.. see ei vasta absoluutselt tõele, ka teaduslikult mitte, aga eks sa lohuta ennast sellegaKülaline kirjutas: ↑24 Aug 2024 00:48Kiilakad jälle on ülisuure testosterooni tasemega. Testosteroon mõjub juustele halvasti. Suure juuksepahmakaga mehed on naiselikumad ja voodis kehvemad.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 20:40 Ma ikkagi vaatan kogu komplekti. Kui on näiteks perfektsed hambad, aga aknearmiline nägu, kiilakas pea või tugev ülekaal, siis on ikka eemaletõukav. Mul ei ole sellist kindlat kiiksu, et vot just see peab paigas olema. Aga jah, kiilakad mehed mulle üldse ei meeldi.
-
Külaline
Vastab ikka küll, kuigi igal kiilakal pole tingimata kõrge testosterooni tase, osadel on seotud ka vanuse ja muude teguritega, seega pigem kehtib see noorte meeste kohta:Haha.. see ei vasta absoluutselt tõele, ka teaduslikult mitte, aga eks sa lohuta ennast sellega
Kas kõrge testosteroonitaseme ja kiilanemise vahel on seos?
Kõrge testosteroonitaseme korral toodab keha rohkelt teist hormooni nimega dihüdrotestosteroon (DHT). DHT omakorda vähendab juuksefolliikulite suurust, mis viib juuksekavade peenenemiseni, nende kaotuseni ning võib piirata ka uute folliikulite teket. Nii, et seosel kõrge testosteroonitaseme ja kiilanemise vahel on tõepõhi all. Samas on madalama testosteroonitasemega meestel täheldatud normaalsest kõrgemat DHT taset. Seega võib ka madalama testosterooniga meestel kiilanemist ette tulla. Palju on siiski tegemist ka pärilikusel.
-
Külaline
Kõrge testosteroon ei tähenda paremat seksi, nagu sa eespool väitsid, pigem rohkem seksi erinevate naistega. Oskuseid ja osavust seksis see kohe kuidagi ei mõjuta.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2024 10:49Vastab ikka küll, kuigi igal kiilakal pole tingimata kõrge testosterooni tase, osadel on seotud ka vanuse ja muude teguritega, seega pigem kehtib see noorte meeste kohta:Haha.. see ei vasta absoluutselt tõele, ka teaduslikult mitte, aga eks sa lohuta ennast sellega
Kas kõrge testosteroonitaseme ja kiilanemise vahel on seos?
Kõrge testosteroonitaseme korral toodab keha rohkelt teist hormooni nimega dihüdrotestosteroon (DHT). DHT omakorda vähendab juuksefolliikulite suurust, mis viib juuksekavade peenenemiseni, nende kaotuseni ning võib piirata ka uute folliikulite teket. Nii, et seosel kõrge testosteroonitaseme ja kiilanemise vahel on tõepõhi all. Samas on madalama testosteroonitasemega meestel täheldatud normaalsest kõrgemat DHT taset. Seega võib ka madalama testosterooniga meestel kiilanemist ette tulla. Palju on siiski tegemist ka pärilikusel.
-
Külaline
Kõik loomulik on atraktiivne. Tätoveeringutest ja ilulõikustest vaba keha on ilus.
Inimene peab loomulikult hoolitsetud olema. Juuksed lõigatud, jalakarvad aetud. Suu hügieen korras. Puhtad riided seljas. Sellest piisab.
Inimene peab loomulikult hoolitsetud olema. Juuksed lõigatud, jalakarvad aetud. Suu hügieen korras. Puhtad riided seljas. Sellest piisab.
-
Külaline
Mulle meeldivad heleda peaga mehed. Kusjuures ise olen ka hele. Tavaliselt heledad vaatavad tumedaid, aga mulle meeldivad väga heledad. Sarnased nagu noor Allan Noormets. Põselohud on veel eriti seksikad.
-
Külaline
Pole see Nootmets nii hele midagi, vaata parem Võrklaeva.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2024 19:14 Mulle meeldivad heleda peaga mehed. Kusjuures ise olen ka hele. Tavaliselt heledad vaatavad tumedaid, aga mulle meeldivad väga heledad. Sarnased nagu noor Allan Noormets. Põselohud on veel eriti seksikad.
-
Külaline
Minu arust Võrklaev on juba pigem albiino, temal puudub küll igasugune melaniin.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2024 23:32Pole see Nootmets nii hele midagi, vaata parem Võrklaeva.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2024 19:14 Mulle meeldivad heleda peaga mehed. Kusjuures ise olen ka hele. Tavaliselt heledad vaatavad tumedaid, aga mulle meeldivad väga heledad. Sarnased nagu noor Allan Noormets. Põselohud on veel eriti seksikad.
-
Külaline
Mulle need kahvatud ja luidrad albiinod ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2024 19:14 Mulle meeldivad heleda peaga mehed. Kusjuures ise olen ka hele. Tavaliselt heledad vaatavad tumedaid, aga mulle meeldivad väga heledad. Sarnased nagu noor Allan Noormets. Põselohud on veel eriti seksikad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Andy ja 2 külalist