Vishnevski salv ja mädapaise
Vishnevski salv ja mädapaise
Poisil on selja peal mädapaise ja räägib, et peab opile minema ja jääb 2-ks kuuks sinisele lehele.
Vanasti oli olemas selline asi nagu vishnevski salv, mis mädapaised tühjaks tõmbas, kas tänapäeval ongi vaid opp valikus?
Vanasti oli olemas selline asi nagu vishnevski salv, mis mädapaised tühjaks tõmbas, kas tänapäeval ongi vaid opp valikus?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Ilmselt ta ikka näitas seda arstile ja tema otsustas opi vajaduse üle. Tänapäeval on olemas joodiga Braunovidon salv, mis toimib samamoodi aga ka vanasti avati põletikulisemad ja sügavamad kolded ikka skalpelliga. Selle vajaduse üle otsustab arst. Mädakolde avamise järgselt 2 kuud haiguslehte on tõele au andes veidi palju küll....
Ära ruunad oma poisid tööga, võibolla tal puhkust vaja lihtsalt
Ära ruunad oma poisid tööga, võibolla tal puhkust vaja lihtsalt
-
Külaline
No kui õmmeldakse ja tehakse füüsilist tööd, siis 2hk ikka antakse tvl. Kaks kuud on iseasi.Lendorav kirjutas: ↑27 Juul 2024 20:20 Ilmselt ta ikka näitas seda arstile ja tema otsustas opi vajaduse üle. Tänapäeval on olemas joodiga Braunovidon salv, mis toimib samamoodi aga ka vanasti avati põletikulisemad ja sügavamad kolded ikka skalpelliga. Selle vajaduse üle otsustab arst. Mädakolde avamise järgselt 2 kuud haiguslehte on tõele au andes veidi palju küll....
Ära ruunad oma poisid tööga, võibolla tal puhkust vaja lihtsalt![]()
Mul avas selle üldse kosmeetik ja mingit haiguslehte muidugi ei saanud.
-
Külaline
Ju poiss rääkis ikka 2-nädalasest haiguslehest, ligikaudu nii kaua võtab aega kirurgiliselt avatud abtsessi paranemine. Kui tal muidugi teisi tervisemuresid lisaks pole, mis raskuste tõstmist takistab, seljaprobleemid vms.
Äkki on asi ka operatsiooni ootejärjekorras, igatahes praegu on ta haiguslehel.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 20:34 Ju poiss rääkis ikka 2-nädalasest haiguslehest, ligikaudu nii kaua võtab aega kirurgiliselt avatud abtsessi paranemine. Kui tal muidugi teisi tervisemuresid lisaks pole, mis raskuste tõstmist takistab, seljaprobleemid vms.
-
Külaline
Kirurgilist sekkumist vajavaid mädakoldeid väga ootele ei panda.Tõutäkk kirjutas: ↑27 Juul 2024 20:48Äkki on asi ka operatsiooni ootejärjekorras, igatahes praegu on ta haiguslehel.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 20:34 Ju poiss rääkis ikka 2-nädalasest haiguslehest, ligikaudu nii kaua võtab aega kirurgiliselt avatud abtsessi paranemine. Kui tal muidugi teisi tervisemuresid lisaks pole, mis raskuste tõstmist takistab, seljaprobleemid vms.
-
Külaline
Kes on antud kontekstis “poiss”? Poeg? Boyfriend? Sulane?
Ma arvan, see pole ju oluline küsimuse sisust lähtudes.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 22:05 Kes on antud kontekstis “poiss”? Poeg? Boyfriend? Sulane?
-
Külaline
Seda otsustab siiski arst. Meie ju ei tea, kui suur paise on, kas tuleb ümbritsevaid kudesid korduvalt puhastada, õmmelda vms. Višnevski oli parem kindlasti kui Braunovidon, see ei tee minu meelest eriti midagi. Vene tervisepoodidest võid küsida midagi sarnast, viimati sain ca 10 aastat tagasi balta turult.
-
Külaline
googledamine näitas, et višnevski salv pole enam Terviseameti ametliku loaga, aga eraldkorras saab seda luba taotleda retseptiravimina kasutamiseks. väidetavalt vist on luba ka haiglates kasutamiseks kohapeal.
-
Külaline
Vishnevskit ostan ma Lätist ja Leedust. Aga kui on vaja lõigata, siis on vaja.
-
Külaline
Enne noaga kallale minekut tasuks ikkagi leebemad võimalused ära proovida.
Mina olen ka pigem nende vanemate vastiku haisuga salvide usku. Braunovidon on mul kodus küll olemas, aga seni ei ole see suutnud mitte ühegi pereliikme ühtegi haava kunagi terveks ravida.
Seevastu ihtüoolsalv teeb imesid, tõmbab mäda välja nii seljast kui umbes suurest varbast. Vabamüügis seda Eestis pole, kuid siin-seal ikka liigub ja seda soovitas ka perearst.
Veel üks lihtne, aga üsna tõhus rahvaravi meetod on tekitada mädapaisele kuuma ja külma šokki. Selja puhul vist tehniliselt raskem, aga umbes pöidla ravisin omal ajal terveks nii, et panin kõrvuti tassi kuuma ja jääkülma veega ning kastsin pöialt vaheldumisi mõlemasse, kuni kannatas ja kuni vesi enam nii lõikav polnud. Seejärel tegin ihtüoolsalviga kompressi, mis jäi üleöö. Kordasin sellist protseduuri u 3 päeval ja pöial sai terveks.
Mina olen ka pigem nende vanemate vastiku haisuga salvide usku. Braunovidon on mul kodus küll olemas, aga seni ei ole see suutnud mitte ühegi pereliikme ühtegi haava kunagi terveks ravida.
Seevastu ihtüoolsalv teeb imesid, tõmbab mäda välja nii seljast kui umbes suurest varbast. Vabamüügis seda Eestis pole, kuid siin-seal ikka liigub ja seda soovitas ka perearst.
Veel üks lihtne, aga üsna tõhus rahvaravi meetod on tekitada mädapaisele kuuma ja külma šokki. Selja puhul vist tehniliselt raskem, aga umbes pöidla ravisin omal ajal terveks nii, et panin kõrvuti tassi kuuma ja jääkülma veega ning kastsin pöialt vaheldumisi mõlemasse, kuni kannatas ja kuni vesi enam nii lõikav polnud. Seejärel tegin ihtüoolsalviga kompressi, mis jäi üleöö. Kordasin sellist protseduuri u 3 päeval ja pöial sai terveks.
-
Külaline
Veider sõnavalik siiski.
-
Külaline
Mina saan küll aru, et ta räägib pojast! Seda, et teda mehed huvitaksid, pole ma mitte kunagi aru saanud.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 15:05 googledamine näitas, et višnevski salv pole enam Terviseameti ametliku loaga, aga eraldkorras saab seda luba taotleda retseptiravimina kasutamiseks. väidetavalt vist on luba ka haiglates kasutamiseks kohapeal.
Terviseamet küll ravimitele lubasid ei väljasta, pigem tasub uurida Ravimiametist.
-
Külaline
Tulid kuu aega liiga hilja targutama?Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 20:54Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 15:05 googledamine näitas, et višnevski salv pole enam Terviseameti ametliku loaga, aga eraldkorras saab seda luba taotleda retseptiravimina kasutamiseks. väidetavalt vist on luba ka haiglates kasutamiseks kohapeal.
Terviseamet küll ravimitele lubasid ei väljasta, pigem tasub uurida Ravimiametist.
-
Külaline
Visnevski salv oli parim asi mädastele haavadele, Braunvidon sei saa ligilähedalegi toimelt. Aga sügavamat ja käest lastud mädapaiset mingi salv muidugi ära enam ei tõmba ja tuleb avada. See pisiopp päevakirurgias, mis 2 kuud
-
Külaline
Ja umbes sõrmele ja muudele mäda või põletikuohtlikele pisihaavadele on hea ka vesinikülihapend- tõmbab kohe põletiku maha, umbes sõrme küünenaha korda jne. Aga "poisil" vast ka opil käidud juba.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline